Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 238 άτομα (31 μέλη και 207 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Πρωί προς μεσημέρι:

Διδύμου 20 η μιλφ Άννα με ακα τελειωτικό

Αλκιβιάδου 16Γ η Αννίτα το ζουμπουρλούδικο ξανθό από Διδύμου 7Β με ακα τελειωτικό (αν και νόμιζα οτι το χε κόψει η τσατσά το ανακοίνωσε)

Διδύμου 7Β η Μαρία με ακα και η Αλεξάνδρα με κώλο

Φωκαίας 27 Β η Γαβριέλλα η μαυροτσούκαλη και η Άννα η Πολωνέζα

Φωκαίας 17 μια καινούργια ξανθιά αδιάφορη με κώλο και ακα τελειωτικό.

Φυλής 66Δ Άντζελα με το ζεστό κωλαράκι

Διδυμου 27 Gilf Ελένη, Άννα το κοντοπούτανο και Ρόζα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
πηγα πριν λιγο απο αλκαμενους να δω μηπως προλαβω,τη σεξοβομβα αθηνα...αλλα στο τσακ...σχολασε...η τσατσα μου ειπε οτι σαββατο εχει λαικη εκει οποτε θα ξαναδουλεψει κυριακη πρωι εκει....μηπως καποιος ρεπορτερ εχει καποια πληροφορια αν αυριο πρωι δουλεψει διδυμου η αγκυρας?????

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πρωί προς μεσημέρι:

Αλκιβιάδου 16Γ η Αννίτα το ζουμπουρλούδικο ξανθό από Διδύμου 7Β με ακα τελειωτικό (αν και νόμιζα οτι το χε κόψει η τσατσά το ανακοίνωσε)
Μάλλον το Δ. 8Β θες να πεις και από Μ.Α. 28Α... Ωραίος κατά τ' άλλα!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
το μπουρδέλο στην κολοκυνθούς (που συστεγάζονταν 2)
έχει μεταφερθεί στην Μ.Αλεξάνδρου 25
νομίζω ότι κάποιος πρέπει να το προσθέσει στον κατάλογο  ;)
19:12

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25: Η Αννα, από Κολοκυνθούς 63 και Ιάσονος 43, πιθανόν αθιγγανίδα, με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, χαμηλού αναστήματος, σώμα με πιασίματα. ΚΩΛΟΣ.

image.jpg

Untitled.png

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25: Η Αννα, από Κολοκυνθούς 63 και Ιάσονος 43, πιθανόν αθιγγανίδα, με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, χαμηλού αναστήματος, σώμα με πιασίματα. ΚΩΛΟΣ.

image.jpg

η φωτό Φανούρη είναι ανεκτιμητης καλλιτεχνικης αξιας!
ειδικα η μαυρη καρεκλα του γυφτου που ειναι αδεια και κοιτα λοξά κρύβει πολυ νοήμα!
πολλοι θα την δουν την φωτο, λιγοι θα την καταλάβουν και ακόμα λιγότεροι θα την εκτιμήσουν!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25: Η Αννα, από Κολοκυνθούς 63 και Ιάσονος 43, πιθανόν αθιγγανίδα, με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, χαμηλού αναστήματος, σώμα με πιασίματα. ΚΩΛΟΣ.

image.jpg
απλά respect.....
απο την μέρα που άνοιξε προσπαθώ να το φωτογραφίσω με το κινητό , αλλά δίπλα στο καφενείο γίνεται συνέχεια χαμός από τον κόσμο.....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έχει σύστημα ο Φανούρης...τον έχω δει σε δράση και ξέρω... ;)

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ανκα, φωκαίας 27 στο κάτω ή στο υπόγειο
ΚΑΛΟ Μονο απο εμφανιση   :2funny: αλλα σαν λεγκο κανει και μου τι δινει  :S ...δεν λεει και τιποτα αλλο τυπακι καλυτερο να εχουμε στα υποψην  :s&m_2:

Leonoso

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καμια ομορφουλα που να κανει πρωκτικό ξερουμε?
Κατα προτιμιση Μilf.
Αν ναι τι τιμη και που?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Πρωί προς μεσημέρι:

Διδύμου 20 η μιλφ Άννα με ακα τελειωτικό

Η Αννα ηταν και απογευμα σημερα (διπλοβαρδια) και ετιμγαηθει  :grin:
την αλλη βδομαδα φευγει παλι και μαλλον επιστρεφει Αυγουστο προς Σεπττεμβριο

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
πρωινη  εξορμηση  σε ΜΕΤΑΞΥ χτες  παρασκευη 6/06/2014

Ακομα δεν εχω βρει τα πατηματα μου
και εκανα πολλες φορες μεταβολη απο την μποχα στις αυλες κ.λ.π

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τα ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15Α Β
ολο κλειστα τα βρισκω???(ξερει κανεις κατι?)

ΠΕΡΑΣΑ  ΚΑΙ ΕΙΔΑ    κεραμεικου 13 το ισογειο ΠΑΝΥΨΗΛΟ ξανθο αλβανακι με χαλασμενα δοντια μετρια φατσα και εκανα μεταβολη και εφυγα

ΣΤΗΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  νομιζω 27 ΕΙΔΑ ενα ψηλο κορμι λαμπαδα με 69 κ,λ.π αρκετα αξιολογο αλλα δεν θυμαμαι ονομα.(ΘΑ επανέλθω εδω)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πρωινη  εξορμηση  σε ΜΕΤΑΞΥ χτες  παρασκευη 6/06/2014

Ακομα δεν εχω βρει τα πατηματα μου
και εκανα πολλες φορες μεταβολη απο την μποχα στις αυλες κ.λ.π

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τα ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15Α Β
ολο κλειστα τα βρισκω???(ξερει κανεις κατι?)

ΠΕΡΑΣΑ  ΚΑΙ ΕΙΔΑ    κεραμεικου 13 το ισογειο ΠΑΝΥΨΗΛΟ ξανθο αλβανακι με χαλασμενα δοντια μετρια φατσα και εκανα μεταβολη και εφυγα

ΣΤΗΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  νομιζω 27 ΕΙΔΑ ενα ψηλο κορμι λαμπαδα με 69 κ,λ.π αρκετα αξιολογο αλλα δεν θυμαμαι ονομα.(ΘΑ επανέλθω εδω)

Πάω να το δω... :cum:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
τωρα πρωι διδυμου 16α ηταν μια αλεξια και μια αναστασια...η αλεξια μια ψηλη με καυλοφατσα....εχει κανεις εμπειρια?ημουν στο τσακνα τη τιμησω...αλλα προτιμησα να περιμενω λιγο ακομα,για περισσοτερες πληροφοριες...η αθηνα ρεπαρει λογω λαικης..αυριο μου ειπε η τσατσα στο αλκαμενους θα ειναι εκει..οποτε το πρωι λαικο προσκυνημα....και επισης αγκυρας 12 το αριστερο μια πολυ ομορφη κοπελα μελαχροινη που μοιαζει πολυ με τη κατερινα που ηταν εκει....φολαρα ομως μου φαινεται......ο τσατσος μαγειρευε κατι στη κουζινα,πολυ αποκρουστικο,ειχε πιασει ολο το χωρο μαγειριλα.

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
τωρα πρωι διδυμου 16α ηταν μια αλεξια και μια αναστασια...η αλεξια μια ψηλη με καυλοφατσα....εχει κανεις εμπειρια?ημουν στο τσακνα τη τιμησω...αλλα προτιμησα να περιμενω λιγο ακομα,για περισσοτερες πληροφοριες...η αθηνα ρεπαρει λογω λαικης..αυριο μου ειπε η τσατσα στο αλκαμενους θα ειναι εκει..οποτε το πρωι λαικο προσκυνημα....και επισης αγκυρας 12 το αριστερο μια πολυ ομορφη κοπελα μελαχροινη που μοιαζει πολυ με τη κατερινα που ηταν εκει....φολαρα ομως μου φαινεται......ο τσατσος μαγειρευε κατι στη κουζινα,πολυ αποκρουστικο,ειχε πιασει ολο το χωρο μαγειριλα.
Πέρασα και εγώ απο το Αγκύρας το πρωί,κάτι σαν ψαρόσουπα μύριζε...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
με τετοια μυρωδια δεν εμπαινα ακομα και την alexis texas να εβλεπα.

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Η  ΜΑΓΙΑ το στουντιο κοριτσο ειναι φυλης σημερα?

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Χθες 6/6 απογευμα Μεταξι και στοχευμενη επιθεση-επισκεψη για Λαρισα Κολωνου 23 μιας και ειναι στανταρακι. Στο δρομο και μετα απο 1-2 τσεκαρισματα στα πρωτα της Κολωνου πεφτω πανω σε Λαουρα Κολωνου 15 αριστερα με το μοντελε καυλοσωμα. Την Λαουρα την ειχα πετυχει και πλαιοτερα και δεν ειχα μπει. Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι οταν την ξαναπετυχω θα την τιμησω, ετσι και εγινε. Αλλαγη πλανων λοιπον, πληρωμη, εισοδος. Λιγα πραγματα μεσα, στα θετικα οτι ξερει να εφαρμοζει καποτα με το στομα. Εκκρεμοτητα ηταν, διευθετηθηκε αλλα δεν θα ξανατιμηθει.

Επισκέπτης
Πριν από μιάμιση ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 11 όροφος: Γιασμίν, τσιγγάνα αδιάφορη για τα γούστα μου
- Κολωνού 11 ισόγειο: Μιρέλα, λευκή θεά που όμως μου έχει ρίξει άκυρο

- Κολωνού 27 ισόγειο: Οάνα, λευκή θεά. Μέσα να μου κάνει τα γούστα κι έξω απ' το μισάνοιχτο παράθυρο να βρέχει...  :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom