TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
ΣυλβιαΣήμερα πρωινή Μετάξι
Ιάσονος
20 αριστερά - ασανσερ - η "Ιταλίδα" με τον μονοκόμματο σωματότυπο και τα σουβλερά 1,5αρια στήθη της
ΣυλβιαΣήμερα πρωινή Μετάξι
Ιάσονος
20 αριστερά - ασανσερ - η "Ιταλίδα" με τον μονοκόμματο σωματότυπο και τα σουβλερά 1,5αρια στήθη της
Μάλλον το Δ. 8Β θες να πεις και από Μ.Α. 28Α... Ωραίος κατά τ' άλλα!Πρωί προς μεσημέρι:
Αλκιβιάδου 16Γ η Αννίτα το ζουμπουρλούδικο ξανθό από Διδύμου 7Β με ακα τελειωτικό (αν και νόμιζα οτι το χε κόψει η τσατσά το ανακοίνωσε)
19:12το μπουρδέλο στην κολοκυνθούς (που συστεγάζονταν 2)
έχει μεταφερθεί στην Μ.Αλεξάνδρου 25
νομίζω ότι κάποιος πρέπει να το προσθέσει στον κατάλογο ;)
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25: Η Αννα, από Κολοκυνθούς 63 και Ιάσονος 43, πιθανόν αθιγγανίδα, με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, χαμηλού αναστήματος, σώμα με πιασίματα. ΚΩΛΟΣ.
απλά respect.....Μεγάλου Αλεξάνδρου 25: Η Αννα, από Κολοκυνθούς 63 και Ιάσονος 43, πιθανόν αθιγγανίδα, με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, χαμηλού αναστήματος, σώμα με πιασίματα. ΚΩΛΟΣ.
ΚΑΛΟ Μονο απο εμφανιση αλλα σαν λεγκο κανει και μου τι δινει :S ...δεν λεει και τιποτα αλλο τυπακι καλυτερο να εχουμε στα υποψηνανκα, φωκαίας 27 στο κάτω ή στο υπόγειο
Πρωί προς μεσημέρι:
Διδύμου 20 η μιλφ Άννα με ακα τελειωτικό
Lisa Ann φίλε.Καμια ομορφουλα που να κανει πρωκτικό ξερουμε?
Κατα προτιμιση Μilf.
Αν ναι τι τιμη και που?
πρωινη εξορμηση σε ΜΕΤΑΞΥ χτες παρασκευη 6/06/2014
Ακομα δεν εχω βρει τα πατηματα μου
και εκανα πολλες φορες μεταβολη απο την μποχα στις αυλες κ.λ.π
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τα ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15Α Β
ολο κλειστα τα βρισκω???(ξερει κανεις κατι?)
ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ κεραμεικου 13 το ισογειο ΠΑΝΥΨΗΛΟ ξανθο αλβανακι με χαλασμενα δοντια μετρια φατσα και εκανα μεταβολη και εφυγα
ΣΤΗΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ νομιζω 27 ΕΙΔΑ ενα ψηλο κορμι λαμπαδα με 69 κ,λ.π αρκετα αξιολογο αλλα δεν θυμαμαι ονομα.(ΘΑ επανέλθω εδω)
Πέρασα και εγώ απο το Αγκύρας το πρωί,κάτι σαν ψαρόσουπα μύριζε...τωρα πρωι διδυμου 16α ηταν μια αλεξια και μια αναστασια...η αλεξια μια ψηλη με καυλοφατσα....εχει κανεις εμπειρια?ημουν στο τσακνα τη τιμησω...αλλα προτιμησα να περιμενω λιγο ακομα,για περισσοτερες πληροφοριες...η αθηνα ρεπαρει λογω λαικης..αυριο μου ειπε η τσατσα στο αλκαμενους θα ειναι εκει..οποτε το πρωι λαικο προσκυνημα....και επισης αγκυρας 12 το αριστερο μια πολυ ομορφη κοπελα μελαχροινη που μοιαζει πολυ με τη κατερινα που ηταν εκει....φολαρα ομως μου φαινεται......ο τσατσος μαγειρευε κατι στη κουζινα,πολυ αποκρουστικο,ειχε πιασει ολο το χωρο μαγειριλα.