Crestmarion
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αυτή η νταρντάνα Στέλλα της Βέργας 3 είναι η ίδια με αυτή της Ιάσωνος 46Β πριν από δύο μήνες; Παράξενο θα μου φαινόταν!!!
8 .. 8.30ρε παιδια ξερει κανεις το Φωκαιας 27 τι ωρα ανοιγει τα πρωινα?
Δέν σε άναγνωρίζω ...... τί έχει ή Αθηνά , μιά χαρά είναι.Πιο καλά να πάω να πάρω την Λάουρα...παρά την φακλάνα/κουραδομηχανή... Αθηνά/Έλενα,Πειραιώτισσα... Η μια είναι πιπίνι και η άλλη "θειάκα"/κυκλοθυμική...μπουχέσα...
Θα ακούσω τον σζνμυρνη76 και θα την επισκεφτώ...
Δέν σε άναγνωρίζω ...... τί έχει ή Αθηνά , μιά χαρά είναι.
Νά μού πής .... έμένα μού άρεση ή Αθηνα γιατι έχει μεγάλο σε μέγεθος αίδείο, καί χορταίνω γλύψιμοΥπερεκτιμημένη εντελώς... Θα σου πω και μερικά από κοντά...
Roxanne...πριν δουλεψει στα ντέλα δουλευε μασαζ στο Μονης Προδρομου 6 για αρκετα χρόνια
Roxanne...
μαζί σου, δεν διαφωνώ. Παίρνεις όποια σου κάνει κλικ και σου αρέσει εμφανησιακά με βάση το γούστο σου. Αλλά επέτρεψε μου να πω πως η Αθηνά δεν είναι θειάκα όπως την λες, και φυσικά ούτε πιτσιρίκα. 30 - 35 είναι, εκτός αν εσύ σε αυτή την ηλικία είσαι θείος.Πιο καλά να πάω να πάρω την Λάουρα...παρά την φακλάνα/κουραδομηχανή... Αθηνά/Έλενα,Πειραιώτισσα... Η μια είναι πιπίνι και η άλλη "θειάκα"/κυκλοθυμική...μπουχέσα...
Θα ακούσω τον σζνμυρνη76 και θα την επισκεφτώ...
μαζί σου, δεν διαφωνώ. Παίρνεις όποια σου κάνει κλικ και σου αρέσει εμφανησιακά με βάση το γούστο σου.Αλλά επέτρεψε μου να πω πως η Αθηνά δεν είναι θειάκα όπως την λες, και φυσικά ούτε πιτσιρίκα. 30 - 35 είναι, εκτός αν εσύ σε αυτή την ηλικία είσαι θείος.
Για εκδιδόμενη εργαζόμενη μιλάμε...δεν έχει σχέση με τις δικές μας ηλικίες... ;)
Επίσης για την Λάουρα να πω πως είναι από τις πιο όμορφες κοπέλες, αλλά από σέρβις που την είχα δοκιμάσει είναι μάπα. Καλά να περάσεις αν τελικά την επιλέξεις
;)Θα κάνω αυτό που είπε ο φίλος ν.σμυρνη76,ευχαριστώ...
Για εκδιδόμενη εργαζόμενη μιλάμε...δεν έχει σχέση με τις δικές μας ηλικίες...Θα κάνω αυτό που είπε ο φίλος ν.σμυρνη76,ευχαριστώ...
γλυψιμο σε πουτανα και ειδικα σε μουρδελο στην αχαρνων....ποσο χρονων ειστε αν επιτρεπεται κυριε αμτζικ???Νά μού πής .... έμένα μού άρεση ή Αθηνα γιατι έχει μεγάλο σε μέγεθος αίδείο, καί χορταίνω γλύψιμο
Τα μπουρδέλα την πρωίαν.
Παρασίου 36
Άφαντη η τριάδα των εκλεκτών πορνών.
Αντί αυτών, επεδείχθη μαυριδερή αλλοδαπή, με κεφτεδοειδή σωματότυπο.
Ναι και την Δευτέρα, αντί της τρελλοκοτσιδούς, σε επίσκεψή μου επιδείχθει νεαρά εύσωμη, μαυριδερή κορασσίδα με το όνομα Μπέτυ αν δεν κάνω λάθος. Παρακαλώ όποιος συναγωνιστής γνωρίζει τι απέγιναν οι προσφιλείς εκδιδόμενες τρελλοκοτσιδού και Μόνικα, ας το αναφέρει στο φόρουμ, καθότι έχει γίνει μπάχαλο με τις βάρδιες που έχω κατά νου.
γλυψιμο σε πουτανα και ειδικα σε μουρδελο στην αχαρνων....ποσο χρονων ειστε αν επιτρεπεται κυριε αμτζικ???
και σε ανωτερα αγορινα μου...να σε χεροντε οι γονεις σου!!!!17 έτών !!
....όποία ή διαφορά μεταξύ Αχαρνών καί Βέργας 3 ??
και σε ανωτερα αγορινα μου...να σε χεροντε οι γονεις σου!!!!