Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (34 μέλη και 219 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Απογευματινή βολίτσα έτσι για καφέ και κουβέντα...

Αγίου Πέτρου 7: Συνάντησα την υπέροχη μπροτζοχρωμη Τάνια. Έγινε επική κατάθεση με το καλησπέρα!
Περγάμου 1: Συνάντησα την Τζέσσικα. Πρόκειται για νεαρή, όμορφη κοπέλα που τα πρωϊνά την βρίσκουμε στο Φ134.
Φυλής 109Α: Συνάντησα την ψηλή, ξανθιά κοπελίτσα Πάολα. Αρκετά ευπαρουσιάστη και με love handles.
Φυλής 71Α: Συνάντησα την ψηλή νταρντάνα Στεφανία με φάτσα Ντόρας Μπακογιάννη.
Φυλής 71Β: Συνάντησα την γνωστή από τα σπιτάκια στη Αλκιβιάδου, Τζούλια. Ξανθιά, Αλβανίδα αλλά τίμια στο δωμάτιο.
Φυλής 69Β: Συνάντησα μια νεαρή μελαχρινή κοπέλα που μου την σύστησαν ως Αγάπη.
Φυλής 67: Συνάντησα την όμορφη, μελαχρινή, αδύνατη Νικόλ.
Φυλής 65Β: Συνάντησα την νεαρή αδύνατη μελαχρινή Μάγια.
Φυλής 65Α: Συνάντησα την Λάουρα, μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα, με κάποια πιασιματάκια που μου άρεσε περισσότερο από τις προηγούμενες τρείς!
Φυλής 84Α: Συνάντησα την νεαρή καστανομάλλα Γκαμπριέλα.
Φυλής 84Β: Συνάντησα την νεαρή ξανθιά λυγερόκορμη Μαρία
Φυλής 86Α: Συνάντησα μια κοπέλα με μεγαλούτσικο στήθος και ποντικόφατσα που συνήθως εκπορνεύεται εκεί.
Φυλής 86Β: Συνάντησα την γνωστή Αλίνα. Ψηλή με κορμάρα και πλούσιο 80'ς καστανό μαλλί.
Φυλής 80: Συνάντησα δύο κοπέλες, την γνωστή μουνάρα/σεξουάλα Μαρία με τις βυζάρες και φάτσα πορνοστάρ και την Χριστιάνα μια νεαρή μελαχρινή κοπέλα, καλής εμφάνισης, αδύνατη και λιγότερο ερωτική από την φίλη της.
Φυλής 74: Στο αριστερό σπίτι συνάντησα την γνωστή υγειονομική βόμβα Μάγδα ενώ στο δεξί την Τερέζα με τις βυζάρες.
'Ελλης 3: Συνάντησα την γνωστή Τζοάνα με φούλ πρόγραμμα.
Αγκύρας 12Α: Συνάντησα την Νικόλ από Ρωσσία, μια γεματούλα κοπέλα με ωραίο πρόσωπο.
Αγκύρας 12Β: Συνάντησα το σκληρό milf Άννα. Μουνάρα αλλά μέτρια μέσα.
Διδυμου 27: Συνάντησα την Άννα, μια πετίτ γεματούλα μελαχρινή κοπέλα.
Διδύμου 20: Συνάντησα το σκληρό milf Ναταλί, μια ψηλή, ξανθιά κοπέλα ντυμένη με προκλητικά εσώρουχα.
Διδύμου 18Α: Η τσατσά με ενημέρωσε ότι δουλεύει η Αλιόνα.
Διδύμου 18Β: Συνάντησα την γεματούλα Άννα. Φούλ πρόγραμμα με αυταρχικό.
Διδύμου 16: Συνάντησα τα σκληρά milfs Μελίνα και Ειρήνη. Αμφότερες είναι ευπαρουσίαστες, ξανθιές με ωραίο σώμα και καλή διάθεση.
Διδύμου 8Β: Συνάντησα δύο κοπέλες την Μαρία και την Ναταλία. Δεν ξέρω ποια είναι ποια η μία είναι η μετρίου αναστήματος ξανθιά (με καστανές ανταύγες) και η άλλη ελαφρώς κοντύτερη με ωραίο πρόσωπο, σκούρο δέρμα και καστανόξανθο μαλλί: Η δεύτερη αναγνωρίστηκε ως Μαρίνα που δούλευε στο Φ109, την είχα τιμήσει τότε με καλές εντυπώσεις.
Διδύμου 8Α: Συνάντησα την αδύνατη ξανθιά Αλεξάνδρα.
Διδύμου 7Β: Συνάντησα την Νίκη, μια ψηλή, αδύνατη σκουρομάλλα κοπέλα, με στύλ τελείως αταίριαστο με τον χώρο
Διδύμου 7Α: Συνάντησα την Ορώρα με τις βυζάρες.
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.919
Κριτικές
91
Like
3.821
Πόντοι
5.435
ωραίος ρε Dawn, από τους έμπειρους ενημερωτές, πάντα με βοηθάνε οι ενημερώσεις σου  :thumbsup: :thumbsup:
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο (18:30- 19:00) στην απογευματινή (2η) βάρδια στο Μεταξουργείο όπου με την σειρά όπου...

Δεληγιώργη
39 πάλι κλειστό μέρες τώρα

Καλλέργη
33 στις 18:30 η υπηρεσία μου είπε πως σε 10 λεπτά θα ξεκινούσε βάρδια η νεαρή ξανθιά Σουζάνα, ενώ λίγο πριν ήταν η Ιωάννα.

Μεγάλου Αλεξάνδρου
28Α η νεαρή μελαμψή και μάλλον αθίγγανη Φλώρα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο προς αδιάφορο χαμογελαστό πρόσωπο με μεγάλα μάτια, κοντή και γεματούλα, 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
22Β (όροφος) κλειστό με σβηστά τα λαμπιόνια
22Α (ισόγειο)   "     "   "     "     "
20Β (υπόγειο) η σχετικά νεαρή Καίτη, μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος με γεμάτο κορμί, 1,5αρι-2αρι βυζί, κοιλιά, κώλος και μπούτια με αρκετά πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
20Α (ισόγειο) κλειστό με σβηστή τη λάμπα.
17 η μιλφ Εύα, ξανθιά με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, φορούσε μαύρο ζαρτιερικό, απλό πρόγραμμα.
15 η προμίλφ-μιλφ Ειρήνη, μελί καρέ μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό στο πρόγραμμα.

Λεωνίδου
28 αριστερά (όροφος) κλειστό
28 δεξιά (ισόγειο) δε μπήκα, υποθέτω θα δούλευε η Νατάσα όπως χθες.

Ιάσονος
η μιλφ Ελένη, μελί χρώματος ίσιο μακρύ μαλλί, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, κοντή και αδύνατο σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
1Β αριστερά κλειστό
1Β δεξιά η σχετικά νεαρή Σοφία, μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, αδιάφορη τεράστια στρογγυλομούρα, κανονικό ύψος με πάρα πολλά κιλά, 3,5αρι-4αρι βυζί, κωλάρα και μπουτάρες με πιασίματα και η νεαρή Άντζελα, καστανομελαχρινή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο  πρόσωπο, λίγο πιο κοντή από την πρώτη και με λίγα λιγότερα κιλά επίσης, 3αρι βυζί και κώλος με πιασίματα, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα στα 15 ευρώ.
η νεαρή Ουκράνα ή κάπως έτσι, μελαχρινή με σχεδόν ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο με ένα κενό στα κάτω δόντια, ψηλή με κανονικό σχεδόν σώμα, 2,5αρι βυζί και κώλος με πιασίματα και η νεαρή Παλίνα, μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, πιο κοντή από την πρώτη με ατσούμπαλο σώμα, 2αρι βυζί, κοιλιά, κώλος με πιασίματα και μπούτια, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
2Β (όροφος) η προμίλφ Ναταλία, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο, κοντή και γεματούλα, 3αρι βυζί, κώλος και μπούτια με πιασίαματα, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, ελεύθερο τελειωτικό μόνο στο πρόγραμμα.
η προμίλφ-μιλφ Κατερίνα, ξανθιά με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
Η υπηρέτρια ήταν πιο ωραία!

Κολωνού
11Α αριστερά (όροφος) κλειστό
11Α δεξιά (ισόγειο) η νεαρή Αλβανίδα Ζωή που ακούγεται μέχρι το σαλόνι όταν είναι δωμάτιο να "βογγάει", μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο με τεράστιο σαγόνι και μια ελιά πάνω από το χείλος, κοντή και αδύνατη, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
11Β (υπόγειο) η νεαρή Ανδριάννα, μελαχρινή με μακρύ σπαστό μαλλί, ωραίο πρόσωπο, σχετικά ψηλή με αδύνατο σώμα, 2αρι βυζί κια ωραίο κώλο και η νεαρή Άννα, μελαχρινή με κοντό μαλλί, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κοντή και αδύνατη, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
15 αριστερά η νεαρή Σάρα, μελαχρινή με μαλλί πιασμένο κότσο, μέτριο πρόσωπο, ψηλή νταρντάνα με τα κιλά της, 3αρι βυζί και κώλος με πιασίματα και μια ακόμα νεαρή καστανή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο αν και με λίγα ίχνη κυτταρίτιδας, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
15 δεξιά η νεαρή Αλίνα από Κολωνού 48, Κολωνού 32Β, Μ.Α 20Α και άλλα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, καλό πρόστυχο πρόσωπο με ωραία μάτια, κονονικό ύψος με κανονικό σχετικά σώμα, 2,5αρι-3αρι, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, φορούσε μαύρο κορμάκι, απλό πρόγραμμα.
23Α η νεαρή Λαρίσα πιο "ντίβα" από ποτέ, ξανθιά με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, καλό πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό αδύνατο σώμα που φέρει μεγάλο ταττού πίσω στη μέση, 2αρι σιλικονάτο βυζί και τρομερό κώλο, απλό πρόγραμμα.
23Β (υπόγειο) κλειστό
27Β όροφος η ωραία μελαχρινή μιλφ Ελληνίδα υπηρέτρια μου παρουσίασε τη μιλφ Γκάμπη/Γκαμπριέλα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόστυχο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με κανονικό σώμα, 2,5αρι βυζί και τρομερή κωλάρα, φορούσε ροζ διχτυωτό, απλό πρόγραμμα.
27Β (υπόγειο) η νεαρή Γωγώ, μελαχρινή με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο, σχετικά κοντή με κανονικό ατσούμπαλο σώμα, 2αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
27Α η νταρντάνα γηραία Ελληνίδα υπηρεσία παρουσίασε τη νεαρή Ιωάννα από το Κολωνού 32Γ (υπόγειο) που σαλόναρε μιλώντας στο κινητό απαξιώνοντας όλους όσους την περίμεναν, καστανή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο ψυχρό πρόσωπο, ψηλή με ωραίο κορμί, 2αρι βυζί και τρομερό κώλο, εμφανίστηκε γυμνόστηθη, απλό πρόγραμμα.

Καλό βράδυ!
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
388
Like
8.910
Πόντοι
25.056
Να αναφερω οτι γαμησα την Ναντια τη μουναρα στο Φυλής 72 και παραδοξως περασα πολυ καλα!
Η κοπελα ηταν πεντακαθαρη, ευγενικη, δε βιαζοταν, εκανε καλα προκαταρκτικα και στο γαμησι συμμετηχε αρκετα.
Αν και εχω σταματησει να γραφω τους τελευταιους μηνες, λεω να της αφιερωσω μια κριτικη γιατι θεωρω οτι την εχουμε παρεξηγησει την κοπελα(ολοι φολα την ανεβαζουν φολα την κατεβαζουν αδικα  :- )
Ενταξει, δεν γινεται να περναμε ολοι το ιδιο καλα με την ιδια κοπελα.Εσυ μπορει να περασες καλα μαζι της.Εγω παντως δεν εμεινα ευχαριστημενος.Αν θελεις γραψει κριτικες και για την Καρολινα απο Φωκαίας 27Β και την Ντιανα απο Κολωνου 30β.Νομιζω ειχες γραψει οτι της τιμησες με καλες εντυπωσεις.


 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ενταξει, δεν γινεται να περναμε ολοι το ιδιο καλα με την ιδια κοπελα.Εσυ μπορει να περασες καλα μαζι της.Εγω παντως δεν εμεινα ευχαριστημενος.Αν θελεις γραψει κριτικες και για την Καρολινα απο Φωκαίας 27Β και την Ντιανα απο Κολωνου 30β.Νομιζω ειχες γραψει οτι της τιμησες με καλες εντυπωσεις.

Τύπε,μπορεί να είναι και το θέμα της αναδουλειάς...πολλές έχουν αλλάξει (προς το καλύτερο)...τώρα τελευταία... Άσε που ήταν και τέλος βάρδιας...όταν πέρασε ο BMWPOWER...που συνήθως βαριούνται οι κοπέλες... :)
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γράψατε 25 φορές τη λέξη "Συνάντησα".
Θυμίζει τιμωρία στο δημοτικό.

προσπαθώ να την κάνω σήμα κατατεθέν μου, τουλάχιστον στον τρόπο που γράφω τις τσάρκες. Να έχω κάτι ξεχωριστό από τους λοιπούς συναδέλφους.
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
¨Εξοχος ο Φυστίκης!
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
Κάνοντας τον καθιερωμένο μεταμεσονύχτιο περίπατο μου στους δρόμους της Αθήνας κατέβηκα προς την πελατειακά απαξιωμένη Φυλής. Προς έκπληξη μου ο κόσμος ήτο αρκετός αλλά οι εκδιδόμενες κατά πλειονότητα απογοητευτικές. Αφού συνδιασκεύθηκα επό μακρώθεν με φίλους συναγωνιστές εις την μέση της Φυλής πήρα το δρόμο για το Νο56 και την νεαρά Πατρίτσια η οποία δε με απογοήτευσε ούτε και με ενθουσίασε.

 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
388
Like
8.910
Πόντοι
25.056
θα ηθελα μια βοηθεια απο τουσ εμπειρους μπουρδελιαρηδες του φορουμ τι μπορειτε να μου προτεινετε απο πρωτη βαρδια ΦΥΛΗΣ η και δευτερη βαρδια φυλης θελω μια κοπελα νεαρης ηλικιας ηλικιας
Φωκαιας 25α οροφος Τζινα πρωι
Φυλης 54 Βαλερια πρωι και απογευμα
Διδυμου 8α οροφος Αλεξανδρα πρωι και απογευμα
 

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Μηνύματα
389
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
καλημερα γνωριζει καποιος για ενα καλο στομματικο με τελιωτικο τωρα το πρωι....... ???
 

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
1.666
Κριτικές
41
Like
3.679
Πόντοι
4.587
Βεβαίως ....... Φυλής 99  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: Σόφη  :smitten: :smitten:
Το καρατραβελάδικο που δούλευε η αφροδίτη. Ε, βέβαια, τα τραβέλια κάνουν τα καλύτερα τσιμπούκια αρκεί να τα γουστάρει κανείς. Εγώ παλιά και μονοαδική φορά που μπήκα μέσα να δω τι έπαιζε, παρ΄ ολίγο να μου τον φορμάρουν οι κωλόπουστρες που δούλευαν εκεί, έφυγα τρέχοντας.

 

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Μηνύματα
127
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
καλημερα γνωριζει καποιος για ενα καλο στομματικο με τελιωτικο τωρα το πρωι....... ???

Υπάρχει μια ελλειψη τις πρωινές ώρες η αλήθεια είναι...Για τσέκαρε Αθηνά στο Διδύμου 20.
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.919
Κριτικές
91
Like
3.821
Πόντοι
5.435
μικρά μικρά που λέει ο Piatsas, σήμερα το μεσημέρι με μπουζό

Βέργας 3: Αριστερά η Έλλη μιλφ κανονικό σώμα, μικρό στήθος φουλ
Βέργας 3: Δεξά Αλεξάνδρα ξανθιά χοντρή με μικρό βυζί και Στέλλα ψηλή νταρντάνα με 3+ βυζί + παρτούζα για τους λάτρεις
Φυλής 69Β: Λάουρα μελαχρινή 3άρι στήθος κανονικό σώμα
Φυλής 71 ισόγειο: Άντζελα
Φυλής 80: Εύα καστανή με μεγάλο στήθος και αρκετά κιλά
Διδύμου 20: Αθηνά η πειραιώτισα, θα πέρναγα για 7η φορά αλλά όλα τα δωμάτια γεμάτα
Φώκαιας 27Β ημιόροφος: Μαρία η ξανθιά με το 2άρι στήθος κανονικό σώμα
Φυλής 66Α: Άντζελα η μελαχρινή με κανονικό σώμα και φουλ πρόγραμμα
Φώκαιας 19: Μια μελαχρινή αδύνατη με σιλικόνάτο στήθος 3άρι και καλτσοδέτες
Φυλής 72: Βανέσσα μελαχρινή κανονικό σώμα και στο δεξί μια ξανθιά όμορφη κοπελίτσα με μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι Ρουμούνα είπε
Είδα την Αλεξάνδρα από Φ61 υπόγα με πολιτικά πριν πιάσει δουλειά, έπαθα πλάκα, πολύ όμορφη, βαμένη με ωραίο άσπρο παντελόνι, αν είχε ακόμα 4-5 κιλάκια θα ήταν τέλεια
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom