Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (38 μέλη και 265 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
καλήμερα αντάρτες!!
κανένα νέο από Πειραιωτισα? Την είχα πάρει στο Δίδυμου πριν απο 2 εβδομάδες άλλα εξαφανιστικε πάλι...
την  περασμένη Πέμπτη την πήρα στο Δ20, μου είπε ότι εκεί θα είναι κάθε πρωί

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
την  περασμένη Πέμπτη την πήρα στο Δ20, μου είπε ότι εκεί θα είναι κάθε πρωί
και εγω εκει την πετυχα , αλλα πηγα μετα απο 2-3 μερες και δεν...
θα δοκιμασω και θα σου πω

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μελαχρινη με σχετικα αδυνατο σωμα , εχει πιασηματακια , μετριο προσωπο και λιγο παραξενα ματια.Εχω γραψει κριτικη , υπαρχει στο Φυλης 54
Ευχαριστώ.
Άλλη έψαχνα, από ό,τι είδα από την περιγραφή  :grin:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα παιδια και καλο μηνα μικρη γυρα πριν λιγο μεταξι και φυλης
Κολωνου11Β Ζωιτσα αδυνατη μεχρινη αλβανιδα
Ιασωνος2Α Μαρια ξανθια ρωσσιδα με κοντο μαλλι πλουσιο στηθος
Κολωνου47 ισογειο Ζανα η γνωστη
Κολωνου53 Κατερινα Γκιλφ και Μαρια πιο νεαρη
Φυλης 27Β οροφος Αννα
Φυλης 74 Νανσυ
αυτα τα ολιγα σημερα καλο βραδυ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
καλό μήνα  τύπε.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Μεσημέρι περί της 15.00 στο Αγκύρας 12 αριστερό.
Ξανά-τιμήθηκε η Εβελίνα 2η φορά σε 3 μέρες. Πάλι άριστες gfe εντυπώσεις. Πιο gfe  πεθαίνεις. Έσκασε μύτη με κόκκινο σουτιέν και μαύρο εσώρουχο κάτω. Ξάπλωσε επάνω μου αφού γδύθηκε και με αγκάλιασε. Δεν με άφηνε με τπτ, αφού απόρρησα προς στιγμήν.

Τι να έκανα και εγώ, την αγκάλιασα και της έκανα μασάζ στην πλάτη.  :2funny:

Τα υπόλοιπα γνωστά...

jvas1968

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
παίδες καλημέρα σε όλους και πολλά συγχαρητήρια για τις λεπτομερείς και ακριβέστατες ενημερώσεις όλων, και ειδικότερα στους "masters" του forum...Δεν μπορώ να πιστέψω πώς θυμάστε τόσες λεπτομέρειες για όλα τα "σπίτια" και τα κορίτσια τους!!!είστε τρομεροί!!!
εγώ "επέστρεψα" εδώ και λίγο καιρό στην περιοχή, λόγω κρίσης,(είχα "επαφές" κυρίως με call-girls και κορίτσια σε στούντιο), και δεν έχω το χρόνο να τσεκάρω τόσα πολλά κορίτσια. Με τις ενημερώσεις σας όμως αισθάνομαι ότι τις έχω δει όλες!!!

Έχω "πάρει" την Αθηνά-Έλενα(τυχαία) όταν ήταν Αλκαμένους με άριστες εντυπώσεις :pipa1: :kissass:, αλλά μετά όποτε την αναζήτησα στα σπίτια που αναφέρονται στο φόρουμ,δεν την πέτυχα. Στον ίδιο χώρο επίσης, ξανθιά μικροσκοπική ρωσίδα νομίζω(δεν θυμάμαι όνομα), μικρό βυζάκι, καλό πρόσωπο, και καλές "επιδόσεις", αλλά προσοχή, κάποια στιγμή πήγε να βάλει τον πούτσο μου μέσα της ακά!!! έχει αναφερθεί και από άλλους !!!

Επίσης τη Νικόλ από Φ.69(βυζάρες, κωλάρα, με πίρσινγκ σε αφαλό-χείλη, πολύ καλή!). 

Θα ήθελα όμως να μάθω ρε παιδιά από εσάς που έχετε πολλά χρόνια εμπειρία, και επειδή όπως έχω δει εκεί συχνάζει κάθε καρυδιάς καρύδι(αλλοδαποί κλπ),αν έχετε ακούσει για προβλήματα με αρρώστιες...Είμαστε και παντρεμένοι και έχουμε μεγάλο άγχος!!

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες όλων, και περιμένω όποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει για περιπτώσεις που πρέπει να αποφεύγουμε...!!!

καλά γαμήσια σε όλους!!!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ψες βραδακι ειπα να συμπληρωσω την οτσα απο την κυριακη και παω δυδιμου να βρω την τυχη μου
στο 20 ηταν ενα προ γκιλφ νομιζω Αννα
18 Αλιονα!!
16 χοντρουλα με προσωπαρα και βυζαρες
16 υπογειο 2 κοριτσια (μιλφο) καστανη και μια μελαχρινη με βυζο τεχνιτο και ρογα αναλογη της Αλιονας
η Ειρηνη απο 109 που ειναι??
Αλκιβιαδου Α ενα αλογο ξανθο με σιλικον βυζ
Β Νικολ
Γ Σαρα ενα νεο πιπινι  δροσατο.....
Αχαρνων 85 η Αλεξ που ειπε οτι δεν θα ξαναρθει η Βικτωρια  :S (πλεον κανει ολη τη μερα μονη)
Αγκύρας Α Εβελινα
Β Τζουλι το θωρικτο μανουλι!!! :s&m_2:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ψες βραδακι ειπα να συμπληρωσω την οτσα απο την κυριακη και παω δυδιμου να βρω την τυχη μου
στο 20 ηταν ενα προ γκιλφ νομιζω Αννα

Δλδ γύρισε το Ρώσσικο Μιλφο-άτι ? ?  ? Με το σιλικονέ βυζί, μάυρο μαλλάκι λίγο κάτω από τους ώμους και καλοδιατηρημένο σώμα ?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
... Στον ίδιο χώρο επίσης, ξανθιά μικροσκοπική ρωσίδα νομίζω(δεν θυμάμαι όνομα), μικρό βυζάκι, καλό πρόσωπο, και καλές "επιδόσεις", αλλά προσοχή, κάποια στιγμή πήγε να βάλει τον πούτσο μου μέσα της ακά!!! έχει αναφερθεί και από άλλους !!!
...
Σάντρα...
Αδιόρθωτη...
:headbang: :headbang: :headbang:
Κατάντησε το μουνί της σαν αποχωρητήρια της Ομόνοιας...

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
ΦΙΛΤΑΤΟΙ!!

ξέρει κανείς που βόσκει η Ίρις (Κίτυ) ;;

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
ξερει κανεις αν δουλευει αποψε η μπαρμπαρα/μαγια?

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
παιδια η γιαννα απο αχιλεως πρωην φωκαιας 27 η ουκρανη ακαποτου, σε ποιο στουντιο δουλευε???

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
16 χοντρουλα με προσωπαρα και βυζαρες
16 υπογειο 2 κοριτσια (μιλφο) καστανη και μια μελαχρινη με βυζο τεχνιτο και ρογα αναλογη της Αλιονας
η Ειρηνη απο 109 που ειναι??

Αχαρνων 85 η Αλεξ που ειπε οτι δεν θα ξαναρθει η Βικτωρια  :S (πλεον κανει ολη τη μερα μονη)
Στο 18 ημιυπογειο μαλλον ειδες την Αννα το σαντουιτς
Την Ειρηνη την ειχα δει την Κυριακη το πρωι στον εν λογω οικο
Η Βικτωρια σταματησε για παντα ?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Λιγες βδομαδες στην αθηνα και μικρη βολτα στα πορνεια της περιοχης του αγριου παντελεημωνα...λιγοστος κοσμος στο δρομο,ακομα και στα χαρτοκαφενεια των καραγκουνηδων της περιοχης ηταν λιγα τραπεζια πιασμενα με τους θαμωνες να κανουν τη ζωη τους ακομα πιο βαρετη πανω απο τη πρασινη τσοχα.Η βολτα ξεκινησε γυρω στις 2 το μεσημερι..ξεκινησα απο Φωκαιας 19 που ηταν μια μαυριδερη με ωραιο φτιαγμενο στηθος η οποια δοκιμαζε υποδηματα απο πλανωδιο πωλητη.
Φωκαιας 17 πανω.ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ..
Ξανθιππης 2..ΜΑΡΑ..ψιλη μελαχροινη με μακρυ μαλλι και ωραιο αρμονικο σωμα γυρω στα 28 με 30
Κωσταντινουπολεως 206..Αννα ρουμανα με ξανθο μαλλι και φραντζα,αδυνατη με μικρο στηθος γυρω στα 25 και κανονικο προγραμμα.
Ρεμουνδου 21 κατω...Αδριαννα με τα γιαλακια...καλο επιπλακι.
Αγ Πετρου..Νομιζω χριστινα ειπε η τσα2 μιλφ που μοιαζει πολυ με τη ναταλυ απο διδυμου 8 στην απογευματινη βαρδια..περασα και απο κει το απογευμα και οι κοπελες μοιαζουν παρα πολυ..μπορει να ηταν και το ιδιο προσωπο.
Απογευμα ξαναγυρισα στη περιοχη και ξεκινησα απο φωκαιας 27 υπογειο στη παλια μου γνωριμη βικτωρια..μαζι της ηταν η Μιλα σκληρο σοβιετικο μιλφ..κανουν και παρτουζα..περασα με τη βικτωρια...δυστυχως κατεβασαλιγο τη μαυρη καλτσα της και εκεινη στραβωσε..ο λογος δεν ηταν αλλος απο μελανια με ανοιχτη πληγη η οποια προφανως εχει γινει με αιχμηρο αντικειμενο..οταν τη ρωτησα ειπε οτι ηταν απο μηχανακι..πριν 2 χρονια στην αλκιβιαδου παλι ειχε σημαδια κακοποιησης και τοτε μου ειχε πει οτι ειχε πεσει πανω στο τσαμι ενω ηταν μεθυσμενη..δεν εκανα σεξ μαζι της αν και θα το ηθελα πολυ ουτε τα λεφτα ζητησα πισω...
Βεργας 3 ισογειο δεξια..Σαμπρινα ρουμανα λατερνα...πλαδαρη νταρντανα με 10 κιλα μεικ απ..κωλος μεγαλος μεν πεσμενος δε..μακρια απο τα γουστα μου.
Βεργας 3 οροφος:Χρυσα ρουμανα που μιλαει τελεια ελληνικα αφου ειναι στη χωρα απο 8 χρονων..ξανθια πεντακαθαρη με τελειο σωμα για τα γουστα μου μικρο βυζακι στρογγυλο κολαρακι ωραια ποδια...ακρως φιλικη χαρουμενη περιποιητικη μεσα σε 1 πολυ καθαρο δωματιο με ντουζακι και πετσετουλα..ο υπηρετης ευγενεστατος απο ρωσια δεν ενοχλησε τα περιπου 20 λεπτα που εμεινα στο δωματιο...ετσι θα επρεπε να ειναι τα μπουρδελα αλλα αν ηταν ετσι 8α τα ονομαζαμε στουντιο.
Λιοσιων 78 πανω...το διδυμο Μελινα και ναταλυ..η παρτουζα εχει 40 και μετα τις 4 το πρωι πεφτει στα 30...
Χωματιανου 2 κατω ηταν η βικυ βαλκανια κοντουλα με μαυρα μαλια και στο πανω μια παρομοια..ισως να εχουν συγγενεια.
Διδυμου 8 κατω ηταν η Μαρια που την εχω δει και στο φωκαιας 24 μαζι με τη λωρη...εδω ηταν με αλλη κοπελα ονοματι ντανα..συμπαθητικη η ντανα με μαυρο μακρυ μαλλι αδυνατο σωμα, η τιμη του ομαδικου στα 30 για 10 λεπτα αλλα επειδη δειχνω καλο παιδι μπορω να καθησω στο δωματιο και 12 λεπτα οπως ειπε η τσα2...
Διδυμου 7 αριστερα η Ντενιζα..ισα με τον ουρανο..μοντελο,επιχειρηματιας,πορνη...
Διδυμου 7 δεξια μια ξυνισμενη με μαγκια να ξεχειλιζει..ονομα δε ρωτησα δεν υπηρχε λογος για συστασεις.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ξανθιππης 2..ΜΑΡΑ..ψιλη μελαχροινη με μακρυ μαλλι και ωραιο αρμονικο σωμα γυρω στα 28 με 30
Χωματιανου 2 κατω ηταν η βικυ βαλκανια κοντουλα με μαυρα μαλια και στο πανω μια παρομοια..ισως να εχουν συγγενεια.
Διδυμου 7 δεξια μια ξυνισμενη με μαγκια να ξεχειλιζει..ονομα δε ρωτησα δεν υπηρχε λογος για συστασεις.
Στο Ξανθιππης μαλλον ειδες την Μαρω , στο Χωματιανου το αρθμητικο ειναι 11
Διδυμου 7 μαλλον ειδες την Τζωρτζιαννα

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
σωστος ναι το 11...εχω και κατι χρονια να γραψω ενημερωση,ξανθιππης ειπε μαρα η τσα2..φαντασου να χε και αλλη κοπελα που να τη λεγανε σαρα...θα γραφα κριτικη για τη σαρα και τη μαρα.

Slavolagnos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, επειδή το έχω ξαναρωτήσει 2 φορές στο forum αλλά χάθηκε η ερώτηση 4-5 σελίδες πίσω ξαναρωτάω:
Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Ρενάτα που δούλευε στο Φυλής 66Α;Ως πριν ένα μήνα ήταν κανονικά και τώρα δεν την πετυχαίνω γμτ.
Έχει σταματήσει ή άλλαξε δ/νση;
Πρέπει να την γαμήσω όπως και δήποτε!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom