παίδες καλημέρα σε όλους και πολλά συγχαρητήρια για τις λεπτομερείς και ακριβέστατες ενημερώσεις όλων, και ειδικότερα στους "masters" του forum...Δεν μπορώ να πιστέψω πώς θυμάστε τόσες λεπτομέρειες για όλα τα "σπίτια" και τα κορίτσια τους!!!είστε τρομεροί!!!
εγώ "επέστρεψα" εδώ και λίγο καιρό στην περιοχή, λόγω κρίσης,(είχα "επαφές" κυρίως με call-girls και κορίτσια σε στούντιο), και δεν έχω το χρόνο να τσεκάρω τόσα πολλά κορίτσια. Με τις ενημερώσεις σας όμως αισθάνομαι ότι τις έχω δει όλες!!!
Έχω "πάρει" την Αθηνά-Έλενα(τυχαία) όταν ήταν Αλκαμένους με άριστες εντυπώσεις
, αλλά μετά όποτε την αναζήτησα στα σπίτια που αναφέρονται στο φόρουμ,δεν την πέτυχα. Στον ίδιο χώρο επίσης, ξανθιά μικροσκοπική ρωσίδα νομίζω(δεν θυμάμαι όνομα), μικρό βυζάκι, καλό πρόσωπο, και καλές "επιδόσεις",
αλλά προσοχή, κάποια στιγμή πήγε να βάλει τον πούτσο μου μέσα της ακά!!! έχει αναφερθεί και από άλλους !!!
Επίσης τη Νικόλ από Φ.69(βυζάρες, κωλάρα, με πίρσινγκ σε αφαλό-χείλη, πολύ καλή!).
Θα ήθελα όμως να μάθω ρε παιδιά από εσάς που έχετε πολλά χρόνια εμπειρία, και επειδή όπως έχω δει εκεί συχνάζει κάθε καρυδιάς καρύδι(αλλοδαποί κλπ),αν έχετε ακούσει για προβλήματα με αρρώστιες...Είμαστε και παντρεμένοι και έχουμε μεγάλο άγχος!!
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες όλων, και περιμένω όποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει για περιπτώσεις που πρέπει να αποφεύγουμε...!!!
καλά γαμήσια σε όλους!!!