Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (27 μέλη και 241 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.290
Πόντοι
46.232

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
λαγέ όταν δεν περνάς καλά μην τα γυρίζεις...η πρώτη σου εμπειρία δεν ήταν οκ , είναι άλλωστε γνωστό το πώς είναι η Νικολέτα στο δωμάτιο..
Και ναι είναι μουνάρα , κορμάρα μπορώ να θυμιθώ μερικές στουντιακές που έχεις περάσει όπου σε κορμί είναι κατώτερες , και φυσικά
απο την Εβελίνα είναι κλάσης ποιο ωραία
Καλό είναι αν για κάποιους λόγους η κοπέλα δεν κάνει αυτά που ζητάμε μέσα στο δωμάτιο να μην βγάζουμε χολή  ;)
δε ζήτησα τίποτα ιδιαίτερο...αν εσύ λες τρομερό το να κάνει λίγο πιο παιχνιδιάρικη και πιο "πλούσια" πίπα και όχι ένα "πάνω κάτω" τότε έχουμε λάθος κριτήρια...εγώ θεωρώ την εβελύνα ποιο ωραία...γούστα είναι αυτά...τέλοσπάντων...αναφέρω τη δική μου εμεπιρία...την πρώτη φορά είχα περάσει καλύτερα...αλλά σήμερα ήταν τυπική, βιαστική και με ξενέρωσε...όσο και να προσπαθώ που δε θέλω κιόλας, δεν αλλάζει αυτό... :rolleyes:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
στο 20 ηταν ενα προ γκιλφ νομιζω Αννα

Να ευχαριστήσω τον katagavlomeno για την ενημέρωση . . . . ..

ναι έχει γυρίσει η Αννα.

Και τον n.smirni76 για την επιβεβαίωση.

Την επισκέφτηκα σήμερα το απόγευμα και με απογείωσε πάλι η θείτσα . . . . . .

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
ΑΣΧΕΤΟ. ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.
"Φιλτατε Τυπε αν θελεις σε παρακαλω διευκρινησε τον όρο "τον εξαφανιζει στο στοματακι της". Εννοεις οτι η κοπελα δυναται να ανοιξει το λαρυγγι της και να προβει σε ολοκληρωτικο  deepthroat ? ή απλα τον εβαλε βαθια όπως και πολλες αλλες που "τον εξαφανιζουν" ?"
Παιζει να το εχω γραψει σε πανω απο μια ντουζινα κριτικες, απαντηση καμια απο κανενα!!!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
δε ζήτησα τίποτα ιδιαίτερο...αν εσύ λες τρομερό το να κάνει λίγο πιο παιχνιδιάρικη και πιο "πλούσια" πίπα και όχι ένα "πάνω κάτω" τότε έχουμε λάθος κριτήρια...εγώ θεωρώ την εβελύνα ποιο ωραία...γούστα είναι αυτά...τέλοσπάντων...αναφέρω τη δική μου εμεπιρία...την πρώτη φορά είχα περάσει καλύτερα...αλλά σήμερα ήταν τυπική, βιαστική και με ξενέρωσε...όσο και να προσπαθώ που δε θέλω κιόλας, δεν αλλάζει αυτό... :rolleyes:
Ενταξει η κοπελα ειναι απο τις πιο ομορφες στη Φυλης.Εχεις αρκετη ανεση χρονου , εμενα μου εκανε πιπα κανενα 5λεπτο , εγω τη σταματησα για να κανουμε σεξ.Στην ιεραποστολικη σταση δεν συμμετεχει αλλα στο πισωκολητο εχει πολυ ωραιο στησιμο και αντεχει δυνατο σφυροκοπημα με σφαλιαρες στα κωλομερια.Η κοπελα δεν δινει φιλακια , δεν ειναι για gfe κατασταση αλλα ειναι φιλοτιμη και δεν δειχνει σημαδια βιασυνης.Και τις δυο φορες που την πηρα εμεινα στο δωματιο περιπου 15 λεπτα χωρις καμια ενοχληση.Σε γενικες γραμμες εμεινα ευχαριστημενος , χωρις βεβαια να τρελλαθω.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
θα συμφωνήσω η Αντριάνα δεν είναι έπιπλο , μιά χαρά είναι μέσα.

Οταν την ειχα πρωτοδει εκανε πολυ ωραιο σαλοναρισμα και ηταν χαμογελαστη,χτες μπορει να ειχε τις μαυρες της..δεν ηταν σπαστικη αλλα μηχανικη,φιλια δεν εδωσε ουτε και γω προσπαθησα,ειχε ψυχρη επαγγελματικη συμπεριφορα και ηταν ακρως τυπικη...απο φιλους εδω μεσα δεν ακουσα ασχημα λογια και γι αυτο πιστευω οτι μπορει να ειχε ξυπνησει ασχημα...αλλωστε αν διαβασες τη χαρακτηρισα επιπλακι και οχι επιπλο η ξεπετα.

Παμε στα αποψινα οπου ειχα συναντηση με παλιο μελος και του μιλησα για τη χρυσα στο βεργας 3...πηγαμε λιγο πριν τη ληξη της β βαρδιας και περασαμε και οι 2 μαζι της...ακομα και ο φιλος συμφωνησε οτι και η αδριαννα στα καλα της ειναι 3 κλασεις κατωτερη απο τη Χρυσα.Στο δωματιο καθησε αρκετη ωρα και ειναι ορισμος του gfe..παρατεταμενα προκαταρκτηκα με φιλια και γλυψιματα σε καθε ερωτογενη ζωνη του σωματος...πιπα βαθεια με χερια η και χωρις σε 3 διαφορετικες στασεις συμπεριλαμβανομενης και της 69...ακαποτο και γλυφομουνι δεν εκανα αλλα πεσανε γλωσσοφιλα για λιγο και τα σταματησα απο φοβο...ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΡΠΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ...αυτο ηταν και το μονο αρνητικο της ολης ιστοριας..στο τελος μου εδωσε 1 σπρει κατι σαν στοματικο διαλυμα που εφτιαξε τη γευση μου κυριως απο το καπνισμα...και τις 2 μερες η κοπελα ηταν πεντακαθαρη στο σωμα και πλενεται μετα απο καθε συνευρεση κανονικα...τα σημαδια στο στομα της θελουν προσοχη η θα πρεπει να κοψει γλωσσοφιλα και ακαποτα...μαλλον δε θα επρεπε να δουλευει καθολου μεχρι να τα επουλωσει.
Τις επομενες μερες θα δουλευει πρωινη και απογευματινη βαρδια..στη 3 βραδια η ιωαννα απο αχιλλεως 48,φωκ 27...τα 2 αυτα μαγαζια ανηκουν στον ιδιο ιδιοκτητη αφου κοπελες και υπηρεσιες τις εχω συναντησει και στα 2 .Η Σαμπρινα που δουλευει στο κατω ηταν και αυτη εκει και ετοιμαζονταν να κοιμηθει μεσα στο μαγαζι..δε θα δουλευει για μερικες μερες εξαιτιας αδιαθεσιας..
Αυτα τα ολιγα και προσοχη....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πεστα ρε Φιλε γιατι μας τα εχουν πρηξει οι συναγωνιστες με μια Νικολετα...................
Τυπε ειναι φιλοτιμη,υπομονετικια,πανεμορφη,καθαρη!γιαυτο και κανει τετοιο προγραμμα,και εκτος αυτα που ειναι καλα για εμας,μονο και μονο που εχεις καρφομενο το καυλι σου σε τετοιο μπιμπελο φτανη! δεν θελω να θεωρηθο προμοτορας απλα την εχω παρει πανο απο 50 φορες και μουχει προσφερη τοσο καλες στιγμες παθους αλλα κια τρυφεροτητας που δεν γινεται να μην την πενεψο! θατανς ιεροσιλια! αυτα  :rockon:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα σε ολους συναδελφοι μεσημεριανη μικρη γυρα πριν απο λιγο σε καποια μαγαζια μιας και ειχα ρεπο οποτε εχουμε
Ιασωνος2Β οροφος Μπιανκα κοντουλα μελαχρινη
Ιασωνος1Α  η αδυνατη μαυριδερη τσιγγανα που δουλευει στο Ιασωνος1Β στον οροφο δεξια μαζι με μια αλλη πολυ μετρια
Ιασωνος1Β οροφος αριστερα Σονια ξανθια μιλφ που ειχε δουλεψει μεχρι προσφατα βεργας3 μαζι με μια Ηρα
Ιασωνος19Α ισογειο Αλινα
Κολωνου48 Αντζελα και Αντριαννα
Τροφωνιου13 ισογειο Αγαπη
Τροφωνιου13 οροφος Η Μπετυ με το Αρχοντικο στυλ απο τις πιο αξιολογες στην περιοχη
Αλκαμενους113 Η Νικη πολυ πεσμενη πλεον πιο ευχαριστα βλεπεις την τσατσα που ειναι με τα γυαλακια καλιτερα να εκαναν τραμπα,επισης δουλευε και η Βαλερια
Διδυμου16Α Λιλιαν μαζι με Ισσαβελλα πληθωρικη ευσωμη με μακρια μαλλια ως την πλατη που δουλευε παλιοτερα Ελλης3 το αναφερω για να μην την μπερδεψετε με την αλλη Ισαβελλα που εχει καμποσο καιρο να εμφανιστει
Διδυμου18Β το Εκφυλο μιλφ Συλβια
Αλκιβιαδου16Α μια Ινκα ξανθια γκιλφ με φακιδες στο στηθος απωθητικη παρουσια
αυτα προς το παρον επιγραμματικα να αναφερω οτι χτες το βραδυ Διδυμου20 ηταν το γνωστο μελαχρινο μιλφ Αννα με στεγνο σωμα που εχει δουλεψει και Αγκυρας παλιοτερα επισης η ολγα θα γυρισει μετα απο15 μερες απο οτι μου ειπαν καλη συνεχεια εν αναμονη ευρυτερων ενημερωσεων και απο αλλους συνοδοιπορους

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
... την εχω παρει πανο απο 50 φορες ...
...
Σύνηθες φαινόμενο πλέον.
Π.χ. ο κ. Dawn, ο οποίος έχει συνουσιασθεί μετά της Καζακστανής Χριστίνας, επίσης 50 φορές...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.290
Πόντοι
46.232
τωρα live.
Αλκαμενους 117 Σαντρα ξανθια κοντη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι με ακα τελειωτικο.
Πιπινου 65 Λαουρα η Λαρισα απο Διδυμου κ Φωκαιας ξανθο λεπτο πιπινι με μικρο βυζι με ακα κ Χριστινα επισης σπο Διδυμου κ Φωκαιας με ακα κ κωλο κανουν κ παρτουζα με 30 ευρω.
Φυλης 136 Αννι 19χρονη πιτσιρικα ξσνθιακοντη κανονικο σωμα μικρο βυζι απλο προγραμμα σημερα βγηκε χωρις γυαλια
Φυλης 134β Μαρια απο Κολωνου 11β ξανθια κοντο μαλλι πιασηματα 2.5 αρι βυζι με το τατου playboy λαγουδακι στο κωλομερι σπλο προγραμμα
Φυλης 134α Αννα μελαχρινη κανονικο σωμα 1.5 βυζι απλο προγραμμα
Φυλης 134 Κατερινα μελαχρινη ψιλολιγνη με μικρο βυζι απλο προγραμμα
Φυλης 109α Γκαμπριελα ξανθια πιτσιρικα λεπτη με μικρο βυζι απλο προγραμμα.
Φυλης 109β Αννα μελαχρινη λεπτη 1.5 αρι βυζι ,με ακα

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
DSC04900.jpg

Δεληγιώργη

18:20-19:47

Κολωνού 53: Δύο κοπέλες: Η μιλφ Μελίνα, με σπαστό καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος (φορούσε εσωφόρι) "δεμένο" κορμί, σε απλό, και η μιλφογκίλφ Λάνα, από το ισόγειο της Ιάσονος 1 και το απέναντι 48, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλή με κοιλίτσα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Η μιλφ Αριστέα, από το Ιάσονος 43, με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, βαρύ κορμί με κωλάρα. Σε απλό.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Η Ζάνα, από Αδάνων 2. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Κολωνού 48: Δύο κοπέλες: Η Αντριάνα/Αντρέα, από ΜΑ28, και η Βαλέρια. Σε απλό.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η προμίλφ μολδαβή Λιλή, με ίσιο ξανθό καρέ μέχρι τους ώμους μαλλί, έκφυλο πρόσωπο μ' ανάγλυφα χείλη, μικρό προς μεσαίο στήθος (φορούσε μπεϊμπυντόλλ), κανονικό κορμί. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

DSC04899.jpg

DSC04892.jpg

DSC04896.jpg

Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Αιμιλία, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, καλογραμμένο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατο καλοφτιαγμένο κορμί. Απλό.
Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) (To onlygreekάδικο): Δύο κορίτσια: Η νεαρή Νάταλι, που δεν γνωρίζει ελληνικά, με ίσιο καστανόμαυρο μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, καλλίγραμμο κορμάκι, και η μεγαλύτερη ηλικιακά Καρίνα, με ίσιο μαύρο μαλλί σχεδόν μέχρι τη μέση, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό στα 15 έκαστη.
Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο): Η Ντάνα η νταρντάνα. Σε απλό.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Στις 18:35 ήταν κλειστό.
Κολωνού 27 αριστερά (όροφος): Η Ρόζα, με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, ταττού στη δεξιά κνήμη, κώλος και μπούτια με κυτταρίτιδα. ΚΩΛΟΣ.
Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο): Η Μαριγώ, με καστανό ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλό κορμάκι. Σε απλό.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η μελαχρινή καυλιάρα τσατσά, παρουσίασε την ομορφούλα, νεαρή, ξανθιά Οάνα. Σε απλό.
Κολωνού 23 δεξιά (ημιυπόγειο): Δύο κοπέλες: Η Σουζάνα, με μαύρο σγουρό μαλλί, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλή, καλλίκορμη και καλλίπυγη, και η Σάρρα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, λίγο πιο χαμηλού αναστήματος, όχι άσχημο κορμί. Σε απλό αμφότερες.
Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Μία εκφυλο-ομορφούλα νεαρή, με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα με πιασιματάκια (προπετή κοιλίτσα). Σε απλό.
Κολωνού 15 δεξιά: Η Αλίνα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος (φορούσε μεσοφόρι) κανονικό κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 15 αριστερά: Η Λάουρα, με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, ωραίο προσωπάκι, αψηλό καλλίγραμμο κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο νεαρές κοπέλες: Η Χριστίνα, με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα, με μικρό στήθος, λεπτό κορμί με μία δερματοστιξία αριστερά στον βουβώνα και ταττού –πατουσάκια ζώου– στη δεξιά μεριά της κοιλιάς της, και η Ζωή, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο προσωπο μ' έντονα δόντια, μικρό στήθος, αδύνατη μ' ένα μικρό τρίμπαλ στην οσφύ. Σε απλό.
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Η Αννα/Κατερίνα, από το υπόγειο της Κεραμεικού 13, με ίσιο ξανθό καρέ μαλλί, έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος με μία διάστιξη αριστερά, αδύνατο καλοσχηματισμένο κορμί. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 αριστερά (όροφος): Η νεαρή ρουμάνα Βιολέτα, από το ισόγειο της Ιάσονος 19 και τον όροφο της Κολωνού 30, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, μεγάλο στήθος, αψηλή με καλοθρεμμένο κορμί. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Κλασικά η Χριστίνα. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Η Κλεοπάτρα/Εμμανουέλα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο αθιγγανοειδές πρόσωπο, μεγάλο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος): Η Ντενίσα, με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μέτριο έκφυλο χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, ευμέγεθες στρογγυλό ταττού στον δεξιό δελτοειδή, κώλος και μπούτια με κυτταρίτιδα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα βυζιά.
Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Η Φλώρη, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα. Σε απλό.
Δεληγιώργη 39: Στις 19:30 ήταν κλειστό.
Δεληγιώργη 30: Η ενεργο-παθητική τρανσέξουαλ Μαρίνα, με ξανθιά περούκα και αντρουά πρόσωπο. Στα 20.
Λεωνίδου 6: Η ξανθιά Ιονέλα.
Καλλέργη 33: Η νεαρή Νίνα, από τον όροφο της Λιοσίων 79, με ίσιο μαύρο καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο κάπως φαρδύ πρόσωπο, μικρά βυζιά, κοντή με συμπαθητικό σωματάκι και ωραίο κωλαράκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο σώμα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Δύο μιλφογκίλφς: Η ρωσίδα Φωτεινή, από το Κολωνού 53 και η πολωνέζα Αννίτα, από το Κολωνού 48 και το Θάσου 13. Ανακοινώθηκε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η μελαχρινή κοντόχοντρη Μόνικα, με διπλόφαρδο ΚΩΛΟ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά (ισόγειο): Στις 19:40 ήταν κλειστό με το φως αναμμένο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά (υπόγειο): Επίσης.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο): Το ίδιο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Η Αννα, με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα και κοιλιά. Σε απλό.

είπα και γώ..............
:thumbsup:
:rolleyes:

kαλημερα φανουρη περιμενες την αλλαγη της ωρας για να ξεκινησεις την εαρινη επιθεωρηση ωραιος συγχαρητηρια για μια ακομα φορα
Καλησπέρα, σ' ευχαριστώ φίλε aorate19!

Βόλτα στην απογευματινή βάρδια
[...]
Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν φίλε Πρόφ! :tooth:

Μπράβο σε Φανούρη, Προφέσσορ και σε Αόρατο! Εύγε παίδες!!
:thumbsup:

στοχευμένη κατάθεση (...) στην Μαρία στο Κολωνού 11 υπόγειο (...) είναι αφιερωμένη στον Φανούρη Τζούρα γιατί ξέρω ότι είναι η αδυναμία του.
:rockon:
Θενξ κι από δω!

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
ΡΕ μπαγασηδες  ποιο μπουρδελο ειναι ποιο καθαρο εχει ντουζιερες  και δεν βαζει μεσα ΠΑΚΙΑ?????

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ξερετε που χαθηκε η αντζελινα η  ξανθια τσεχα  απο φωκαιας 19

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Αιμιλία, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, καλογραμμένο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατο καλοφτιαγμένο κορμί. Απλό.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η μελαχρινή καυλιάρα τσατσά, παρουσίασε την ομορφούλα, νεαρή, ξανθιά Οάνα. Σε απλό.
Ωραιο μωρο η Αιμιλια , την ειχα πετυχει την Κυριακη Βεργας 3 στον οροφο
Η Ουανα μηπως ειναι εκεινη που ειχε δουλεψει παλαιοτερα Κολωνου 30α ισογειο?

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Πιπινου 65 Λαουρα η Λαρισα Λαβινια απο Διδυμου κ Φωκαιας ξανθο λεπτο πιπινι με μικρο βυζι με ακα κ Χριστινα επισης σπο Διδυμου κ Φωκαιας με ακα κ κωλο κανουν κ παρτουζα με 30 ευρω.

Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο νεαρές κοπέλες: Η Χριστίνα, με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα, με μικρό στήθος, λεπτό κορμί με μία δερματοστιξία αριστερά στον βουβώνα και ταττού –πατουσάκια ζώου– στη δεξιά μεριά της κοιλιάς της, και η Ζωή, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο προσωπο μ' έντονα δόντια, μικρό στήθος, αδύνατη μ' ένα μικρό τρίμπαλ στην οσφύ. Σε απλό.

Αντε, γυρισε το Χριστινακι;;; θυμασαι αν ανακοινωσαν 10, η 15 ευρω;;

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Χθες βράδυ ενώ διάβαζα κάποια θέματα στον εδώ ιστότοπο εμφανίστηκε μια σελίδα στον υπολογιστή μου η οποία  μπλόκαρε τον browser και δεν μπορούσα να αλλάξω σελίδα. Πάνω αριστερά στην σελίδα αυτή είχε το λογότυπο της Ελληνικής Αστυνομίας και πάνω δεξιά έγραφε internet crime. Μου ζητούσε να καταβάλω 100 ευρώ εντός 24ώρου, ως πρόστιμο για παράνομη χρήση του ίντερνετ ,μέσω Pay Safe Card την οποία αγοράζεις σε σούπερ μάρκετ Carefour και βενζινάδικα Shell, όπως έγραφε, τοποθετώντας τον κωδικό της σε κάποια θέση της σελίδας , για να απεμπλακεί ο υπολογιστής και να μην στείλουν όπως έγραφε την υπόθεση στη δικαιοσύνη, όπου μπορεί να καταδικαστεί κάποιος απο 2-8 έτη φυλάκισης ,όπως ανέφερε ! Εγώ ξεμπλόκαρα τον υπολογιστή κάνοντας επανεκκίνηση, οπότε εξαφανίστηκε και η σελίδα αυτή. Εχει συμβεί αυτό σε κάποιον απο εσάς ή γνωρίζει κάποιος αν αυτό είναι πραγματικό ή κατασκεύασμα απατεώνων ;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Χθες βράδυ ενώ διάβαζα κάποια θέματα στον εδώ ιστότοπο εμφανίστηκε μια σελίδα στον υπολογιστή μου η οποία  μπλόκαρε τον browser και δεν μπορούσα να αλλάξω σελίδα. Πάνω αριστερά στην σελίδα αυτή είχε το λογότυπο της Ελληνικής Αστυνομίας και πάνω δεξιά έγραφε internet crime. Μου ζητούσε να καταβάλω 100 ευρώ εντός 24ώρου, ως πρόστιμο για παράνομη χρήση του ίντερνετ ,μέσω Pay Safe Card την οποία αγοράζεις σε σούπερ μάρκετ Carefour και βενζινάδικα Shell, όπως έγραφε, τοποθετώντας τον κωδικό της σε κάποια θέση της σελίδας , για να απεμπλακεί ο υπολογιστής και να μην στείλουν όπως έγραφε την υπόθεση στη δικαιοσύνη, όπου μπορεί να καταδικαστεί κάποιος απο 2-8 έτη φυλάκισης ,όπως ανέφερε ! Εγώ ξεμπλόκαρα τον υπολογιστή κάνοντας επανεκκίνηση, οπότε εξαφανίστηκε και η σελίδα αυτή. Εχει συμβεί αυτό σε κάποιον απο εσάς ή γνωρίζει κάποιος αν αυτό είναι πραγματικό ή κατασκεύασμα απατεώνων ;
απάτη είναι,παίζει πολύ τελευταία...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

έτυχε και σε μένα, απάτη.

εγώ δεν χρειάσθηκα restart, πατώντας επανειλημμένα έκλεισα τον browser και χάθηκε και η ιστοσελίδα.

τώρα τελευταία ανοίγουν πολλά αυτόματα παράθυρα με διαφημίσεις, παιχνίδια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom