Τσάρκα πριν από λίγο καβάλα στον τυφώνα. Έχουμε και λέμε:
Σε αυτά που δεν γράφω όνομα είναι επειδή δεν τις ξέρω και δεν ανακοινώθηκε. Οι πιό έμπειροι ας με διορθώσουν ως προς τα ονόματα. Να τις μαθαίνω και εγώ
ΦΥΛΗΣ:
71 δεξί υπόγειο: ανοιχτό χωρίς κοπέλα. Καλά αρχίσαμε σκέφτηκα
71Α: Χριστίνα η καζακστανή μελαχρινή κορμάρα, στανταράκι με πολύ καλές υπηρεσίες
71Β: Μαρία η πόντια, εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα, ωραίο χτένισμα, μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω
69Β: Νικόλ πρώτη φορά την είδα, πολύ όμορφη για τα γουστα μου, μελαχρινή με κοντό καρέ μαλί, 3άρι στήθος φυσικό, και κωλάρα. Απλό. Επέστρεψα αργότερα και την τίμησα. Τυπικές καλούτσικες εντυπώσεις. Θέλω να ξαναπάω πάντως.
69Α: Τζουλιάννα, ήταν στο δωμάτιο, φουλ πρόγραμμα ανακοινώθηκε
67: Ξανθιά κοπέλα όμορφη με μικρό στήθος, κορμάρα, πρέπει να ήταν η Αντζελίνα από δίπλα. Φόλα όταν την είχα δοκιμάσει
86Β: Λάουρα επί στήθους κρεμάμενη, ξανθιά με 3άρια κρεμαστάρια με κώλο
86Α: Αντριάννα το μελαχρινό πιπίνι αδυνατισμένη
84Β: η κοκκινομάλα με το όμορφο σώμα, δεν θυμάμαι όνομα
84Α: Μία εκ των Πάολα και Τζέσσικα δεν ξέρω πια, αλλά αδιάφορη
80: Κλειστό
61: Τζούλια η μελαχρινή και Αλεξάνδρα η αδύνατη ξανθιά, πιπινάκια και οι δύο
59 κάτω: Ιζαμπέλα το μελαχρινό άλογο με την καυλόφατσα
59 πάνω: Μια αδύνατη μελαχρινή ποντικίνα η οποία μόλις πήγα να φύγω μου λέει: "Φοβήθηκες"? Ναι σκέφτηκα και την έκανα
74 αριστερό: Άννα μελαχρινή αδιάφορη με μέτριο σώμα και πρόσωπο
74 δεξί: Ξανθιά κοπέλα κοντή με μεγάλο στήθος δεν είπε όνομα, ίσως η Τερέζα
66Δ: Άντζελα μελαχρινή αδιάφορη με μικρό στήθος, φουλ πρόγραμμα
66Α: κλειστό
56: κλειστό
54Β: Βαλέρια μελαχρινή κοπέλα, όμορφη με 2άρι στήθος και ωραίο κώλο, νέα άφιξη είπε η υπηρεσία
40: στο δωμάτιο ήταν δεν περίμενα
ΦΩΚΑΙΑΣ:
17 αριστερό: Ειρήνα η μελαχρινή αδιάφορη φάτσα με την κωλάρα και μικρό στήθος
17 επάνω: Ξένια καστανή με κανονικό σώμα και μικρό στήθος
19: Χριστίνα, αδύνατη κοπέλα με μικρό στήθος αδιάφορη
25Α: Τζούλια με τα πίρσινγκ, κλασσικά καραμούζα όταν έφυγα, στα παπάρια μου όμως
25Β: Άνκα η πολωνέζα, εδώ έμεινα μαλάκας, μελαχρινή με ωραίο στήθος ωραίο κορμί και κωλάρα, θα έμπαινα αλλά ήταν 2 πριν από μένα
27Α: Ξανθιά κοπέλα με 3άρι στήθος, η υπηρεσία μου χάιδευε το κεφάλι. Το πάνω εννοώ
27Β κάτω: Ξανθιά μετριότητα, αρτσούμπαλο σώμα εντελώς αδιάφορη
27Β πάνω: τα ίδια με το κάτω, ο κύριος Άρης με έκραξε.... "όλο βόλτες κάνεις" τι να του απαντήσω?
Λαβύρινθος: Αντελίνα καστανή με μικρό στήθος κοντή αδιάφορη και Χριστίνα η μελαχρινή από απέναντι με κώλο στο πρόγραμμα
ΑΓΚΥΡΑΣ:
12Α: Μία το όνομα της κοπέλας, δεν θυμάμαι ούτε πως ήταν, μάλλον αδιάφορη
12Β: Μίλα το ξανθό μιλφ με το κοντό καρέ μαλί κανονικό σώμα
ΔΙΔΥΜΟΥ:
7Α: Γιάννα η μελαχρινή με το 2άρι στήθος και όμορφο σώμα
7Β: η Αντριάννα με τα γυαλιά, σήμερα που την είδα δεν μου άρεσε τόσο όσο χτες. Fystiki δίκιο είχες για την παρατήρησή σου
8Β: Δύο κοπέλες, Μάρω και Λαβίνια, αδύνατες αδιάφορες μελαχρινή και ξανθιά και η παρτούζα στα 30
84Β: η κοκκινομάλα με το όμορφο σώμα, δεν θυμάμαι όνομα[/u]
ΤΖΙΝΑ
59 πάνω: Μια αδύνατη μελαχρινή ποντικίνα η οποία μόλις πήγα να φύγω μου λέει: "Φοβήθηκες"? Ναι σκέφτηκα και την έκανα
ΝΙΚΗ
27Α: Ξανθιά κοπέλα με 3άρι στήθος, η υπηρεσία μου χάιδευε το κεφάλι. Το πάνω εννοώ
ΕΛΕΝΑ
74 δεξί: Ξανθιά κοπέλα κοντή με μεγάλο στήθος δεν είπε όνομα, ίσως η Τερέζα[/u]
ΝΑΙ