Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (12 μέλη και 244 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.755
Πόντοι
41.129
Δεν αντεξα και πηγα και κατεθεσα στο Λαρισακι στο Λιοσιων 79 μιας και χυστης ανεφερε ότι την ειδε σημερα ενώ εγω ειχα πληροφοριες για αυριο...
Περισσοτερο πηγα γιατι ηθελα να δω διαφορα στην αποδοση από το 10ρικο στο 20ρικο,
το προγραμμα της είναι απλο με 69, ο τσατσος γνωστος από ιασ 20 όταν τον ρωτησα γιατι αργει η Λαρισα μεσα στο δωματιο μου ειπε   " εδώ δε χτυπάμε πορτες στο δεκαλεπτο όπως στα αλλα !! 20 ευρω δινει ο πελατης μενει παραπανω μεσα.... "  εγω εμεινα μεσα 17-18 λεπτα, αυτά για το χρονο, στο κρεββατι ειδα μια αναβαθμιση της πιπας με καποτα παντα οπου η λαρισα τον ειχε κανα 5λεπτο στο στομα της, γενικα ειδα τη λαρισα πιο ξυπνια και όχι αυτό το βαρετο στυλακι που ειχε στο μεταξουργειο,επισης θα δουλευει εκει μονο 3η βαρδια τροποποιημενη από τις 9-10 το βραδι και μετα...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Λοιπόν σήμερα μικτή βόλτα με therion, τεράστια μπουρδελότσαρκα και καταλήξαμε στο στούντιο 104 της Φυλής, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα...

Στα του στούντιο, μη σας κρατάω σε αγωνία, πέρασα με τη γνωστή Δέσποινα (για λόγους ψυχολογικούς, απλά για να δω τι θα νιώσω κλπ κλπ και με βοηθήσει να καταλάβω κάποια πράγματα που ήθελα να καταλάβω).

Στα των μπουρδέλων, είχα μια δυσάρεστη έκπληξη στη βόλτα της Φυλής (και όποιος τσάρκαρε το απόγευμα, καταλαβαίνει τι εννοώ  :sunglasses:), αλλά γενικά οι ίδιες και οι ίδιες...

Στα του Μεταξουργείου, πέρασα με Μαρία, το συμπαθητικό τσιγγανάκι στο Ιάσωνος 33, τίμιο 10αρικο για μένα, απλό πρόγραμμα, αρκετά καθαρή και με βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με την 1η φορά στην παρτούζα... (Δε βρίσκω λόγο να γράψω κριτική για την ίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα). Αναφέρω απλά ότι με θυμόταν, μου έκανε φιλάκια στο στήθος, καλή πίπα και ήταν αρκετά ζεστή σε αγκαλιές κλπ στο σεξ... Σχετικά βιαστική όμως και με παραμονή 7λεπτου στο δωμάτιο... (Φιλάκια στο στόμα δε μου έκανε, απλά το αναφέρω).

Δεύτερη κατάθεση στη Χριστίνα με τα πατουσάκια τατού, στο Κολωνού 11, ισόγειο, στα 15 ευρώ με απλό πρόγραμμα... Πολύ δροσερό πιπίνι, πολύ απαλό και νεανικό, σφιγηλό κορμί, απίστευτη αίσθηση στο χούφτωμα του κώλου (επιδερμίδα μωρουδιακή), μικρό στηθάκι... Στα του αγώνα, δε δοκίμασα να της κάνω εγώ κάτι, την άφησα να παίξει μπάλα, πέρασμα προφυλακτικού, υπομονετική πίπα, ωραία τεχνική για μικρή με αρκετή γλώσσα να παίζει... Στο σεξ, έβαλε πολλή κρέμα, ήταν πηγάδι το μουνί της, ψεύτικα βογγητά παρόλα αυτά, με ξενέρωσε... Κρατάω το όμορφο κορμί και την καλή πίπα, δεν τελείωσα όμως κανονικά, ίσως επειδή μπήκα στο καπάκι από Ιάσωνος 33, οπότε δε βρίσκω λόγο να γράψω κριτική...

Γενικά μια γεμάτη μέρα/νύχτα με budget στα 75 ευρώ, και συνολικό vfm άνω του μετρίου... :sunglasses:

Καλό ξημέρωμα σε όλους... ;)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δεν αντεξα και πηγα και κατεθεσα στο Λαρισακι στο Λιοσιων 79 ισογειο μιας και χυστης ανεφερε ότι την ειδε σημερα ενώ εγω ειχα πληροφοριες για αυριο...
Περισσοτερο πηγα γιατι ηθελα να δω διαφορα στην αποδοση από το 10ρικο στο 20ρικο,
το προγραμμα της είναι απλο με 69, ο τσατσος γνωστος από ιασ 20 όταν τον ρωτησα γιατι αργει η Λαρισα μεσα στο δωματιο μου ειπε   " εδώ δε χτυπάμε πορτες στο δεκαλεπτο όπως στα αλλα !! 20 ευρω δινει ο πελατης μενει παραπανω μεσα.... "  εγω εμεινα μεσα 17-18 λεπτα, αυτά για το χρονο, στο κρεββατι ειδα μια αναβαθμιση της πιπας με καποτα παντα οπου η λαρισα τον ειχε κανα 5λεπτο στο στομα της, γενικα ειδα τη λαρισα πιο ξυπνια και όχι αυτό το βαρετο στυλακι που ειχε στο μεταξουργειο,επισης θα δουλευει εκει μονο 3η βαρδια τροποποιημενη από τις 9-10 το βραδι και μετα...

αυτό που αναφέρεις για βαρετο στυλακι, χωρις να ξερω την κοπελα μεσα, λογικο, όταν εκει εχει τους μισους πελατες ισως και το 1/3 σε σχεση με μεταξι... λογικο είναι να πιο ξεκουραστη και ανεβαζει αποδοση... μπραβο της όμως αν τιμαει το 20αρικο, γιατι άλλες όταν κανουν την αλλαγη δεν το τιμουν...

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Η Στελλιτσα στο φωκαιας δεν ξερω και γω ποσο η καινουργια με τα μασταρια ειναι πολυ κομπλε,μολις καταθεσα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Έχω καιρό να μπω εδώ...Η ως άνω διαχείριση με ξέρει καλά..Δεν θέλω να προσβάλλω ή οτιδήποτε...
Αλλά πέστε μου..Παρά την "οικονομική κρίση" που μας διακατέχει όλους μας...αποφασίσατε να βάλετε χρονομέτρηση και χρονοδιακόπτη στο πουλί σας ανάλογα με τα ευρώ σας?
17-18 λεπτά λέει ο άλλος...γαμούσε...Να μου το πει κι εμένα πως γίνεται γιατί δεν φοράω ρολόι..αφύπνιση με ρινγκτόουνς στο πουλί έχει? Η είχε πάρει μαζί τον κούκο παρτούζα?
Τες πα...10....15....20 ...ευρώ...που διαθέτετε...και καλώς τα έχετε για να τα καταθέσετε....συνήθως λένε.."ότι πληρώνεις παίρνεις"...μη το πολυ-ψιρίζετε το θέμα...μπορεί να βρεθεί και καλύτερη γκομενούλα που θα τα κάνει και τσάμπα τα ωραία "κουνήματα".. άμα τη κεράσεις ένα ποτό...Τα ξέρετε...μη τα λέω εγώ...
Γι'αυτό λοιπόν φίλε μου....τα "έδωσες"? το ευχαριστήθηκες? Ναί? Όχι? Ότι και να'γινε...σε σένα έμεινε το αποτέλεσμα...Με το δικό σου πουλί κανένας δε πάει να γαμήσει την ίδια...
Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε...
Τα σέβη μου στους bourdeliarides και στους bourdelomagkes

KATERINA69    ΚΟΛΩΝΟΥ30Α

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

KATERINA69    ΚΟΛΩΝΟΥ30Α

[size=20pt]ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ !!! ???[/size]

(Απόψε πάντως 3η βάρδια ήταν κλειστό. Τι έγινε εκείνη η Βουλγάρα, μας τελείωσε?)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
[size=20pt]ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ !!! ???[/size]

(Απόψε πάντως 3η βάρδια ήταν κλειστό. Τι έγινε εκείνη η Βουλγάρα, μας τελείωσε?)
Χαχαχαχαχ...Δουλεύω δεν δουλεύω τα ένσημα τα κολλάω...Πίστεψέ με...!!!
  ( Ανοιχτά ήταν...έπεσες πάνω σε "πριβέ" )

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785

Καλημερα στην παρεα... ψαχνω για milf-gilf κατασταση δεν με ενδιαφερει τοσο η εμφανιση οσο να ειναι καλη στο κρεβατι κ να τα κανει ολα, οποιος ξερει κατι ας πει εδω η να μου στειλει πμ για βαρδιες και που δουλευουν ευχαριστω

Ντενιζάκι ...... ρεμούνδου 20  :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
KATERINA69    ΚΟΛΩΝΟΥ30Α

Τό καθαρότερο σπίτι στό Μεταξοχώρι....... καί φυσικά ή πιο προσεγκίσιμη κοπέλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Ντενιζάκι ...... ρεμούνδου 20  :rockon:

Καλημερα στην παρεα... ψαχνω για milf-[size=18pt]gilf[/size] κατασταση δεν με ενδιαφερει τοσο η εμφανιση οσο να ειναι καλη στο κρεβατι κ να τα κανει ολα, οποιος ξερει κατι ας πει εδω η να μου στειλει πμ για βαρδιες και που δουλευουν ευχαριστω

Μαλακιές! :grin:
Συλβια γατοσπιτο Πιπινου 32β πρωι
Νανα Καλυμνου 36α απογευμα

τισ συστηνει ανεπιφυλακτα και το apolyto arseniko! :dancing:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.755
Πόντοι
41.129
Έχω καιρό να μπω εδώ...Η ως άνω διαχείριση με ξέρει καλά..Δεν θέλω να προσβάλλω ή οτιδήποτε...
Αλλά πέστε μου..Παρά την "οικονομική κρίση" που μας διακατέχει όλους μας...αποφασίσατε να βάλετε χρονομέτρηση και χρονοδιακόπτη στο πουλί σας ανάλογα με τα ευρώ σας?
17-18 λεπτά λέει ο άλλος...γαμούσε...Να μου το πει κι εμένα πως γίνεται γιατί δεν φοράω ρολόι..αφύπνιση με ρινγκτόουνς στο πουλί έχει? Η είχε πάρει μαζί τον κούκο παρτούζα?
Τες πα...10....15....20 ...ευρώ...που διαθέτετε...και καλώς τα έχετε για να τα καταθέσετε....συνήθως λένε.."ότι πληρώνεις παίρνεις"...μη το πολυ-ψιρίζετε το θέμα...μπορεί να βρεθεί και καλύτερη γκομενούλα που θα τα κάνει και τσάμπα τα ωραία "κουνήματα".. άμα τη κεράσεις ένα ποτό...Τα ξέρετε...μη τα λέω εγώ...
Γι'αυτό λοιπόν φίλε μου....τα "έδωσες"? το ευχαριστήθηκες? Ναί? Όχι? Ότι και να'γινε...σε σένα έμεινε το αποτέλεσμα...Με το δικό σου πουλί κανένας δε πάει να γαμήσει την ίδια...
Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε...
Τα σέβη μου στους bourdeliarides και στους bourdelomagkes

KATERINA69    ΚΟΛΩΝΟΥ30Α

τα εδωσα το ευχαριστηθηκα και θα μεινει σε εμενα οπως λες, άλλος μπορει να περασει και καλυτερα η χειροτερα με 20ρικο μαζι της είναι σχετικο,μια γενικη εικονα για το τι θα δωσει και τι θα παρει ο πελατης του συγκεκριμενου οικου με 20ε εδωσα σε σχεση με το 10ρικο και το 20ρικο αλλων οικων, ο καθενας παει και τα δινει οπου θελει...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
"Μετάξι" σήμερα το πρωί

Όλη η Ιάσωνος αντεδείκνυται για όσους έχουν πρόβλημα χολης, καρδιάς, βάρους ή για όσους κάνουν δίαιτα. Ηταν φουλ λιπαρά. Εφριξα. Δεν αναφέρω γιατί έφευγα τρέχοντας μια και ανήκω στους λάτρεις των light προιόντων.
Το απόλυτο άκυρο όταν μου πρότειναν οι δύο εκδιδόμενες παρτούζα στο 46 νομίζω ... είμαι 62 κιλά και αυτές μαζί θα ήταν 240 ... 4 φορές το βάρος μου ... μόνο μυρμήγκι το'χει

Κατέφυγα Κολωνού

11 η Μιρέλλα το πιο καλοσχηματισμένο στήθος στην περιοχή - μαζί με αυτό της κοπελιάς στο 30Α
15 πάλι "βαριές" καταστάσεις
23 υπόγειο η μυτερόβυζη
27 ισόγειο petit αδύνατο με στήθος που ξεχείλιζε από τον στηθόδεσμο
30Β αδιάφορη εντελώς με φαρδυά λεκάνη
32Β ενδιαφέρων κοριτσάκι με λίγες κυτταρίτιδες και όμορφο χαμόγελο

επέστρεψα στο 11 όπου και κατέθεσα ... εξπρές λόγω εβδομαδιαίας αποχής

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
"Μετάξι" σήμερα το πρωί

Όλη η Ιάσωνος αντεδείκνυται για όσους έχουν πρόβλημα χολης, καρδιάς, βάρους ή για όσους κάνουν δίαιτα. Ηταν φουλ λιπαρά. Εφριξα. Δεν αναφέρω γιατί έφευγα τρέχοντας μια και ανήκω στους λάτρεις των light προιόντων.
Το απόλυτο άκυρο όταν μου πρότειναν οι δύο εκδιδόμενες παρτούζα στο 46 νομίζω ... είμαι 62 κιλά και αυτές μαζί θα ήταν 240 ... 4 φορές το βάρος μου ... μόνο μυρμήγκι το'χει

Κατέφυγα Κολωνού

11 η Μιρέλλα το πιο καλοσχηματισμένο στήθος στην περιοχή - μαζί με αυτό της κοπελιάς στο 30Α
15 πάλι "βαριές" καταστάσεις
23 υπόγειο η μυτερόβυζη
27 ισόγειο petit αδύνατο με στήθος που ξεχείλιζε από τον στηθόδεσμο
30Β αδιάφορη εντελώς με φαρδυά λεκάνη
32Β ενδιαφέρων κοριτσάκι με λίγες κυτταρίτιδες και όμορφο χαμόγελο

επέστρεψα στο 11 όπου και κατέθεσα ... εξπρές λόγω εβδομαδιαίας αποχής
ωραίος.
Πετάχτηκα κι εγώ σήμερα το πρωί μετάξι για μια κατάθεση στα γρήγορα μιας και δεν είχα χρόνο...
Είχα στο μυαλό μου να μπω σε 3 4 σπιτάκια και να καταλήξω στην ίρα στο κολωνου 23...
Περνώντας έξω απ τα μεγάλου αλέξανδρου 20 22 και βλέποντας ότι ήταν όλα ανοιχτά,θυμήθηκα ότι τις τελευταίες μέρες στα συγκεκριμένα σπιτάκια έβλεπα ένα καλτ προφεσοριακό μιλφ απ αυτά που τόσο με καυλωνουν...
Έτσι μπήκα να τσεκαρω...
Στο 20 το δεξί παρουσιάστηκε το εν λόγω μιλφ,το οποίο τελικά το λένε ζωή.με έπεισε το λαγνο, πολλά υποσχόμενο σαλονάρισμα της,πιστεψα ότι θα με φροντίσει με μητρική στοργή κι έδωσα το δεκάρικο.
Στο δωμάτιο δυστυχώς δε φάνηκε αντάξια των προσδοκιών.σχετικά καλά αλλά μηχανικα  προκαταρκτικά,καλή πίπα με καπότα και μετά ενώ το σεξ ξεκίνησε κάπως καλούτσικα ,μετά άρχισε να βιάζεται χωρίς να υπάρχει λόγος,με ξενέρωσε και όταν θεώρησε ότι έχω αργήσει 'παρα πολύ' πήγε να μου τραβήξει μαλακια.δεν το χα ανάγκη να τελειώσω έτσι,δεν είχα καν ανάγκη να τελειώσω γαμωντας τη,οπότε την έδιωξα.
Ενώ δεν είχα χάσει την στυση μου στο δωμάτιο,όταν βγήκα απ το μπούρδέλο είχα χάσει εντελώς την όρεξη μου και νιώθα το πουλάκι μου να χει μαζευτει φοβισμένο.
Ήμουν για να αποχωρω,αλλά τελικά συνέχισα ...
Στο ιάσωνος 44 δεξιά ήταν οι χοντρές που μάλλον είδε ο free,νικόλ μας μαρία οι γνωστές.
Αριστερά ήταν η κλαουντια με πλατινε μαλλί πλέον.έχω ξαναπεί ότι έχει κωλοτρυπίδα όνειρο.
Ιάσωνος 46 μεσαίο αλέξια,η οποια έχει σουλουπωθεί σε σχέση με παλιά.
Ιάσωνος 33,η σκινυ κοντη  κατερίνα και άλλη μια μίνιόν ελένη.
Δεν είχα όρεξη να γαμησω.
Σκέφτηκα να πάω κολωνου 27 ισόγειο,μπας και με καυλαντισει η τρελή η ντενισα και μου ρθει πάλι όρεξη.παρόλο που την είχα ξαναπάρει με πολύ καλές εντυπώσεις ,δεν την είχα ανάγκη ακόμα για δεύτερη φορά.
Μπαίνω στο κολωνου 27 το δεξί λοιπόν και παρουσιάζεται το ντενισακι με τις βυζάρες να κρέμονται.
Έχασα το φως μου.
Έδωσα το δεκάρι και μπήκα.πάλι σούπερ μέσα,μου φτιάξε τη μέρα!
Μου πε ότι την τρίτη σταματάει και φεύγει για αγγλία.ελπίζω να λέει ψέματα.
Μια παρατήρηση ακόμα...δε μοιάζει με την αντριανα από διδυμου 7,ειδικά όταν γελαει και φαίνονται οι δονταρες της?έχουν ίδιες βυζάρες και μοιάζουν και τα σώματα τους γενικά.
Την ρώτησα αν έχει καμια αδερφή,αλλά άντε να πάρεις σοβαρή απάντηση...

Ένα έχω να πω πάντως...ευτυχώς που εμφανίζονται που και που τρελές σαν τη ντενισα στα μπούρδέλα και δίνουν νόημα στις καταθέσεις!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Τσάρκα πριν από λίγο καβάλα στον τυφώνα. Έχουμε και λέμε:

Σε αυτά που δεν γράφω όνομα είναι επειδή δεν τις ξέρω και δεν ανακοινώθηκε. Οι πιό έμπειροι ας με διορθώσουν ως προς τα ονόματα. Να τις μαθαίνω και εγώ

ΦΥΛΗΣ:
71 δεξί υπόγειο: ανοιχτό χωρίς κοπέλα. Καλά αρχίσαμε σκέφτηκα
71Α: Χριστίνα η καζακστανή μελαχρινή κορμάρα, στανταράκι με πολύ καλές υπηρεσίες
71Β: Μαρία η πόντια, εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα, ωραίο χτένισμα, μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω  :new_shocked:
69Β: Νικόλ πρώτη φορά την είδα, πολύ όμορφη για τα γουστα μου, μελαχρινή με κοντό καρέ μαλί, 3άρι στήθος φυσικό, και κωλάρα. Απλό. Επέστρεψα αργότερα και την τίμησα. Τυπικές καλούτσικες εντυπώσεις. Θέλω να ξαναπάω πάντως.
69Α: Τζουλιάννα, ήταν στο δωμάτιο, φουλ πρόγραμμα ανακοινώθηκε
67: Ξανθιά κοπέλα όμορφη με μικρό στήθος, κορμάρα, πρέπει να ήταν η Αντζελίνα από δίπλα. Φόλα όταν την είχα δοκιμάσει
86Β: Λάουρα επί στήθους κρεμάμενη, ξανθιά με 3άρια κρεμαστάρια με κώλο
86Α: Αντριάννα το μελαχρινό πιπίνι αδυνατισμένη
84Β: η κοκκινομάλα με το όμορφο σώμα, δεν θυμάμαι όνομα
84Α: Μία εκ των Πάολα και Τζέσσικα δεν ξέρω πια, αλλά αδιάφορη
80: Κλειστό
61: Τζούλια η μελαχρινή και Αλεξάνδρα η αδύνατη ξανθιά, πιπινάκια και οι δύο
59 κάτω: Ιζαμπέλα το μελαχρινό άλογο με την καυλόφατσα
59 πάνω: Μια αδύνατη μελαχρινή ποντικίνα η οποία μόλις πήγα να φύγω μου λέει: "Φοβήθηκες"? Ναι σκέφτηκα και την έκανα
74 αριστερό: Άννα μελαχρινή αδιάφορη με μέτριο σώμα και πρόσωπο
74 δεξί: Ξανθιά κοπέλα κοντή με μεγάλο στήθος δεν είπε όνομα, ίσως η Τερέζα
66Δ: Άντζελα μελαχρινή αδιάφορη με μικρό στήθος, φουλ πρόγραμμα
66Α: κλειστό
56: κλειστό
54Β: Βαλέρια μελαχρινή κοπέλα, όμορφη με 2άρι στήθος και ωραίο κώλο, νέα άφιξη είπε η υπηρεσία
40: στο δωμάτιο ήταν δεν περίμενα

ΦΩΚΑΙΑΣ:
17 αριστερό: Ειρήνα η μελαχρινή αδιάφορη φάτσα με την κωλάρα και μικρό στήθος
17 επάνω: Ξένια καστανή με κανονικό σώμα και μικρό στήθος
19: Χριστίνα, αδύνατη κοπέλα με μικρό στήθος αδιάφορη
25Α: Τζούλια με τα πίρσινγκ, κλασσικά καραμούζα όταν έφυγα, στα παπάρια μου όμως
25Β: Άνκα  η πολωνέζα, εδώ έμεινα μαλάκας, μελαχρινή με ωραίο στήθος ωραίο κορμί και κωλάρα, θα έμπαινα αλλά ήταν 2 πριν από μένα
27Α: Ξανθιά κοπέλα με 3άρι στήθος, η υπηρεσία μου χάιδευε το κεφάλι. Το πάνω εννοώ
27Β κάτω: Ξανθιά μετριότητα, αρτσούμπαλο σώμα εντελώς αδιάφορη
27Β πάνω: τα ίδια με το κάτω, ο κύριος Άρης με έκραξε.... "όλο βόλτες κάνεις" τι να του απαντήσω?
Λαβύρινθος: Αντελίνα καστανή με μικρό στήθος κοντή αδιάφορη και Χριστίνα η μελαχρινή από απέναντι με κώλο στο πρόγραμμα

ΑΓΚΥΡΑΣ:

12Α: Μία το όνομα της κοπέλας, δεν θυμάμαι ούτε πως ήταν, μάλλον αδιάφορη
12Β: Μίλα το ξανθό μιλφ με το κοντό καρέ μαλί κανονικό σώμα

ΔΙΔΥΜΟΥ:

7Α: Γιάννα η μελαχρινή με το 2άρι στήθος και όμορφο σώμα
7Β: η Αντριάννα με τα γυαλιά, σήμερα που την είδα δεν μου άρεσε τόσο όσο χτες. Fystiki δίκιο είχες για την παρατήρησή σου
8Β: Δύο κοπέλες, Μάρω και Λαβίνια, αδύνατες αδιάφορες μελαχρινή και ξανθιά και η παρτούζα στα 30

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Ρε αδελφια εκεινος ο ΑΡΧΙΚΑΥΛΑΡΟΣ Η ΟΛΓΑ απο το διδ 20 δεν ξαναφανηκε πουθενα ρε σεις ?.........Πριν τα Χριστουγεννα εριξε μαυρη πετρα ή κανω λαθος ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom