Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 423 άτομα (44 μέλη και 379 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ενημέρωση από Φυλής και πέριξ:

Αγκύρας 12Β συνάντησα μια ψηλή μελαχρινή κοπέλα. Πρόκειται για μια νταρντάνα με λίγη κοιλίτσα αλλά ωραίο πρόσωπο και υπέροχα μάτια. μαλλον Κατερίνα
Αγκύρας 12Α συνάντησα το σκληρό milf Μίλα. Έχει μουνέψει αρκετά τώρα που έκοψε το μαλλί και η κωλάρα της βάζει κάτω τις αντίστοιχες κωλάρες των μισών πιπινιών της Φυλής. Μουνάρα και καλή στο δωμάτιο.
Φυλής 66Δ συνάντησα την μουνάρα Ινδή πριγκίπισσα. Πρόκειται για μια νεαρή μελαχρινή κοπέλα με killer σωματάκι και ανατολίτικα χαρακτηριστικά. Και αυτή στα πολύ υπόψιν, με καυλάντισε αρκετά στο σαλόνι. Μπιάνκα
Φυλλής 66Α συνάντησα μια επίσης μουνάρα μελαχρινή με σώμα λαμπάδα και ωραίο πρόσωπο. Το λυγερόκορμο κορμί της ήταν κόλαση και είχε αέρα μοντέλου γεμάτο αυτοπεποίθηση. Όταν μπήκα παράγγελνε σουβλάκια μαζί με την χοντρή τσατσά.  :rockon: :rockon: Ιωάννα
Διδυμου 27 συνάντησα ένα φρέσκο δροσερό πιπίνι με πιασίματα και περιφέρεια. Είχε βυζάρες και πλούσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους. Με μια πιθανότητα να κάνω λάθος θα έλεγα ότι την έχω ξαναδεί Φωκαίας 27 όροφος και μάλιστα την είχα πάρει και μια φορά!
Διδύμου 20 συνάντησα την μουνάρα milf που συχνάζει εκεί μαζί με την Μίλα και την Άννα. Το όνομα της μου διαφεύγει αλλά μιλάμε για σκληρό milf με καστανό μαλλί με φράτζα και ωραίο σώμα με κάποια πιασίματα. Πάντα ευδιάθετη και ευγενική. Νίκα?

ευχαριστούμε για την ενημέρωση  ;)

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
θα κατεβω μεταξι μετα τις 7 το πρωι,μολις σχολασω απο δουλεια..καμια καλη παιζει εκτος απο την σονια στο ιασωνος 46??
καθε φορα που παω τετοια ωρα τα περισσοτερα ειναι κλειστα..μονο κατι συνταξιουχοι κυκλοφορουν... :cheesy:

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θα κατεβω μεταξι μετα τις 7 το πρωι,μολις σχολασω απο δουλεια..καμια καλη παιζει εκτος απο την σονια στο ιασωνος 46??
καθε φορα που παω τετοια ωρα τα περισσοτερα ειναι κλειστα..μονο κατι συνταξιουχοι κυκλοφορουν... :cheesy:

Τύπε εγω τις προάλλες είχα πάει γύρω στις 5:30 με 6 και ήταν σχεδόν όλα κλειστά . .  . :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
περιπου τα μισα ειναι ανοιχτα μετα τις 7 αλλα ειναι ολα τα μπαζα εκεινη την ωρα και βαριεμαι να μπαινω..πηγες με καμια οταν κατεβηκες??

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
περιπου τα μισα ειναι ανοιχτα μετα τις 7 αλλα ειναι ολα τα μπαζα εκεινη την ωρα και βαριεμαι να μπαινω..πηγες με καμια οταν κατεβηκες??
Όχι τύπε αφού ήταν σάπιες αλλά πέτυχα μια μιλφάρα Ρωσσίδα στο Κολωνού 48 τούμπανο ξανθιά με πεσμένο 2άρι βυζί. Δούλευε και μια άλλη μαζί της αλλά δεν συγκράτησα χαρακτηριστικά. Νομίζω ευτραφής μαυρομάλλα.

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τετοια ωρα θα ηταν η Βαλερια μαλλον,μπορει και η Λανα.και οι δυο ειναι μιλφαρες καυλαρες!! :tits2:
και εγω σε αυτες πηγαινω τετοια ωρα!! εισαι σωστος!! ;)

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τετοια ωρα θα ηταν η Βαλερια μαλλον,μπορει και η Λανα.και οι δυο ειναι μιλφαρες καυλαρες!! :tits2:
και εγω σε αυτες πηγαινω τετοια ωρα!! εισαι σωστος!! ;)

Εγώ δεν την τίμησα γιατί ήμουν άγρυπνος όλο το βράδυ και είχα γαμήσει το ίδιο βράδυ (πληροφοριακά αυτό το καιρό απογευματινή βάρδια παίζει καλο πράγμα για τα επίπεδα του Μεταξουργείου πήγαινε μια βόλτα όταν έχεις καιρό  ;) ;) ) αλλά θα πάω να την τιμήσω. Βέβαια ενας συναγωνιστής που περίμενε υπομονετικά όπως και εγώ με τον συναγωνιστή που είχαμε πάει μπήκε με κλειστά τα μάτια και μάλιστα πρέπει να τις πήρε παρτούζα όπως και ο συναγωνιστής που ήταν μέσα!!

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
απογευμα πηγαινω συνηθως,εχω παει με τις περισσοτερες απο απογευματινη βαρδια!!
ευχαριστω για την πληροφορια παντως,αν βρω κατι καλο και καινουργιο θα ενημερωσω  :grin:

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
απογευμα πηγαινω συνηθως,εχω παει με τις περισσοτερες απο απογευματινη βαρδια!!
ευχαριστω για την πληροφορια παντως,αν βρω κατι καλο και καινουργιο θα ενημερωσω  :grin:

Έχει ενα τούμπανο στο Κολωνού 15 στο δεξιά δεν ξέρω αν την έχεις πετύχει . . .Βέβαια μπορεί να είναι και φόλα αλλά έχει 4άρια+ :boobies: :boobies: :boobies:

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ναι ειναι καυλα το μωρο,εχει βυζαρες! εχω παει μαζι της αλεξια νομιζω την λενε.στο δωματιο δεν κανει πολλα αλλα και μονο που την βλεπεις ειναι αρκετο!! :cum:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Ινδη Πριγκιπισσα  :2funny: και μενα αυτο μου ρθε στο μυαλο οταν την ειδα χθες.. φυσικα ειναι γυφτορουμανα
Μαλιστα οπως ειπες χθες ειχε τα κεφια της και δε με αφηνε να φυγω με τιποτα..
Η ειναι με τα φεγγαρια της, η απλα ειχε αναδουλεια και πασχιζε για μεροκαματο..
Με κατακαυλωσε και σημερα-αυριο θα παρω την εκδικιση μου για τοτε που μου ξυλωσε το κουμπι απ το πουκαμισο μου.. θα της σκισω το κωλαντερο ασαλιωτα  :zfuck:  :rockon:

Ωραια ενημερωση  :rockon:

Ρισπεκτ και στον TOMMY DEVITO  :rockon: :rockon:
καλημερα σε ολους πρεπει να ειναι γαμω τα τυπακια της αρεσει πολυ το πειραγμα εχει ωραιο στυλακι φαινεται πιο ξηγημενη σε σχεση με τις αλλες σε αυτα τα μαγαζια

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Οι κριτικες της ειναι απο κακες μεχρι μετριες..
Εγω θα ακολουθησω το πορνοενστικτο μου και θα μπω  :zfuck:
ισως δεν εχει εμπειρια μικρη φαινεται σιγουρα κατω απο25 αν πας με ενστικτο θα παιξεις με τις πιθανοτητες καλο βολι αν περασεις...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Φυλής 109Α συνάντησα την μουνάρα Μαργαρίτα. Πρόκειται για την υπέρ-μουνάρα με το σώμα κόλαση που εκπορνεύεται και στην Λιοσίων. Ομολογώ ότι και αυτή μου προκαλεί πυρφόρισμό και είναι αρκετά καλύτερη στο δωμάτιο από την Αλεξάνδρα αλλά σήμερα δεν ήταν η μέρα της. Εμφανίστηκε με ένα νόστιμο συνολάκι με άσπρα κρόσσια αλλά περπατούσε τόσο βαριεστημένα που έσβησε οποιοδήποτε πόθο θα μπορούσα να έχω για αυτήν. Κρίμα, αν ζούσαμε στον μεσαίωνα θα την είχα απαγάγει για να την έχω στο κάστρο μου....
...

Η συμπεριφορά της είναι ελεεινή.
Σε κοιτάει με ένα τρόπο, σαν να της χρωστάς λεφτά.

Πληγωμένη είναι, γι αυτό αγριεύει και δείχνει νύχια - δόντια.

Έμαθα για μια σχέση που είχε, όπου η βάρκα του έρωτα συνετρίβη στα βράχια της καθημερινότητας...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom