Βολτα μετα απο αρκετο καιρο στην πρωινη βαρδια.Ηθελα να γαμησω την Αντζελινα υπερμουναρα aλλα δεν την πετυχα πουθενα.Θα μου πειτε και να την πετυχαινα το πιο πιθανο ειναι να ετρωγα φολα!
Φυλης 136 Αντζελα αδιαφορη Αλβανιδα μιφλ 6/10
Φυλης 134 υπογειο Αννα απο το Φυλης 71 οροφος ξανθια αδυνατη ομορφο προσωπο ΦΟΥΛ 8/10
Φυλης 134 ισογειο Κλειστο
Φυλης 134 οροφος Κλαουντια αδυνατη κοντη μετριο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 73 Κλειστο
Φυλης 71 ισογειο Μαρια απο το Φυλης 80 μελαχρινη με ενισχυμενο στηθος σωμα με πιασηματα και μετριο προσωπο ΑΠΛΟ 8/10
Φυλης 71 οροφος Μπιανκα μελαμψη μελαχρινη με αδυνατο σωμα και μετριο προσωπο (φολαρα) ΦΟΥΛ 8/10 , τιμηθηκε στο παρελθον με κακες εντυπωσεις!
Φυλης 69 ισογειο Νομιζω Νικολ(την μπερδευω με την αδελφη της Λαουρα ) μελαχρινη με κοντο μαλλι σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 69 οροφος Χριστινα η Καζακστανη μελαχρινη αδυνατη μετριο προσωπο, εχει τιμηθει στο παρελθον με εξαιρετικες εντυπωσεις ΑΠΛΟ 7/10
Φυλής 67 Κλειστο
Φυλης 65β Κλειστο
Φυλης 86β ισογειο Λαουρα Ηταν στο δωματιο , η κοπελα εχει μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα , η τσατσα ανεφερε ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 86α οροφος Αντριαννα μελαχρινη αδυνατη με ομορφο προσωπο και σεξη μαυρα εσωρουχα, με καυλωσε απιστευτα ΑΠΛΟ 8/10
Φυλης 84β οροφος Τζηνα ΑΠΛΟ 7/10 Ηταν στο δωματιο
Φυλης 84α ισογειο Τζεσσικα αδιαφορη Αλβανιδα 6/10 ΑΠΛΟ και μια αλλη που ηταν στο δωματιο και δεν την ειδα
Φυλης 80 Μαρια νομιζω αν δεν κανω λαθος, πρωτη φορα την ειδα , μια μελαχρινη κοντη και σωμα με πιασηματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 5/10
Φυλης 66δ Κλειστο
Φυλης 66α Γιαννα μελαχρινη με ομορφο προσωπο και σωμα με παισηματα ΑΠΛΟ 8/10
Διδυμου 8α Αννιτα ξανθια Ρωσιδα με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 7/10
Διδυμου 20 Μια ξανθια μιλφ με πιασηματα ΑΠΛΟ 6/10 ΜΙΑ ειναι το ονομα της
Διδυμου 18 ισογειο Αντριαννα τρομακτικο Γκιλφ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 1/10
Φωκαίας 27Β οροφος Μαρια Αλβανιδα κοντη μελαχρινη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ 6/10 Κατεβασ το στρινγκακι της στο σαλονι και μου εδειχνε το μουνι της!
Φωκαίας 27Β ισογειο Αννα Πολωνεζα αδυνατη προμιφλ με καρρε ξανθο μαλλι ΑΠΛΟ 6/10
Φωκαιας 24 Αντελα η Αντελινα Κοντη μελαχρινη σωμα με πιασηματα και ασχημο προσωπο , με καυλαντισε πολυ στο σαλονι , με το ζορι εφυγα ΦΟΥΛ 5/10
Φωκαιας 25 ισογειο Τζοαννα αδιαφορη με πιασηματα επιπεδου
Μεταξουργειου ΦΟΥΛ 4/10
Φωκαιας 19 Χριστινα ηταν στο δωματιο , δεν την ειδα
Φωκαιας 17 οροφος Ξενια σωμα με πιασηματα και μετριο προσωπο , φορουσε σεξι γαλαζια εσωρουχα ΑΠΛΟ 7/10
Φωκαιας 17 ισογειο Ιζαμπελλα μελαχρινη Υπερμουναρα 9/10 τιμηθηκε με κακες εντυπωσεις!
Αγκυρας 12β Νικα Ρωσιδα μιλφ με πιασηματα ΑΠΛΟ 6/10
Αγκυρας 12α Ελενα Ρωσιδα αδιαφορη χοντρη μιλφ 3/10
Μαγνησιας 11 Μια μελαχρινη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα και αξιολογο στηθος.Η τσατσα δυσανασχετησε οταν την ρωτησα για το προγραμμα.Δεν πανε καλα! Η κοπελα κανει ΑΠΛΟ
Βεργας 3 αριστερα Μαρινα ξανθια Ρωσιδα μιλφ με γυαλακια και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 5/10 Την εχω δει και στο
Ιασωνος 31 χοστελ να τη γαμανε τα πακια στα 10 ευρω
Βεργας 3 δεξια Ελλη αδιαφορο μιλφ νομιζω ΑΠΛΟ 4/10 και Μαρια μελαχρινη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα νομιζω ΑΠΛΟ 6/10 Εχω διαβασει καλες κριτκες για αυτην την κοπελα αλλα δεν μου αρεσει εμφανησιακα για να περασω μαζι της
Βεργας 6 Σονιαμελαχρινη Ρωσιδα μιλφ με βυζαρες σωμα με πιασηματα
Γιατι φευγεις μωρο μου?Εισαι τοσο γλυκος!Μου ειπε οταν με ειδε να φευγω
Χωματιανου 11 οροφος Μια κοντη ξανθια με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα , η τσασα δεν ανεφερε ονομα ΑΠΛΟ 6/10