Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 397 άτομα (42 μέλη και 355 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ο μπομπ ο μάστορας κι ο μπέμπας ο πορνομάστορας :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω γαμησα για πολλοστη φορα την Αννα/Ιλονα στο Χωματιανου με ΑΡΙΣΤΕΣ εντυπωσεις.. Φοβερη πιπα, φοβερη συμμετοχη, ανεση χρονου και φυσικα πεντακαθαρη και ΜΟΥΝΑΡΑ..  :bigdick:

Μάρτυρες εχεις ρε? Σε ειδε κανεις να μπαινεις? Η παλι μας παραμυθιάζεις?  :jerking:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Eμενα παντος που ξερω Ισπανικα τετοιες μαλακιες δεν μου λενε :2funny:Μου λενε την αληθεια απο που ειναι.

Εσενα σε βλεπουν απο την φατσα εξυπνο τυπε και δεν μπορουν να σε ψαρωσουν

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αφου το σαιτ δεν εχει κλωνους ρε πιρφορε, πως γινεται να εχω εγω?  :think: :grin:
Αντε κανονισε καμια τσαρκα με ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟ το χουμε αναγκη  :rockon: :cum:

Τι σχεση μπορει να εχει ενας ευγενης ιπποτης με ενα βρωμερο αθλιο βαρβαρο βασιβουζουκο. Ω μονδιε!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο Πορνομαστορας..
Αλλα ρωτα την κιολας να στο επιβεβαιωσει..
Και οχι μονο γι αυτο το γαμησι, αλλα και ολα οσα της εχω ριξει απ το 2009

Εγω παντως που τη ρωτησα για σενα αν εχεις περασει ποτε, μου ειπε οτι δεν εχεις περασει ΠΟΤΕ μαζι της και εισαι ολο λογια  :blahblah1:
Ψεμματα μου λεγες οτι εχεις περασει 3 φορες  :2funny:
ΙΠΠΟΤΗΣ??

Η Άννα διαβάζει.......και έχει πει (σε εμένα προσωπικά),να μην την γράφουμε Ευτέρπη....... :rockon: :rockon: :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Η συμπεριφορά της είναι ελεεινή.
Σε κοιτάει με ένα τρόπο, σαν να της χρωστάς λεφτά.

Πληγωμένη είναι, γι αυτό αγριεύει και δείχνει νύχια - δόντια.

Έμαθα για μια σχέση που είχε, όπου η βάρκα του έρωτα συνετρίβη στα βράχια της καθημερινότητας...

Μπήκα τυχαίως, ήταν κρυμμένη πίσω από την πόρτα μες στα σκοτάδια, την είδα, δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν τραβέλι ή όχι. Βέβαια είχε πολύ ωραίο σώμα, μακρυά μαλλιά, φορούσε και διxτυωτό καλσόν που εμένα με κολάζει, αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το πρόσωπο. Στρίβοντας να φύγω άκουσα να λέει "ε δεν είμαστε καλά". Τόσο σίγουρη ήταν για το εαυτό της;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μπήκα τυχαίως, ήταν κρυμμένη πίσω από την πόρτα μες στα σκοτάδια, την είδα, δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν τραβέλι ή όχι. Βέβαια είχε πολύ ωραίο σώμα, μακρυά μαλλιά, φορούσε και διxτυωτό καλσόν που εμένα με κολάζει, αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το πρόσωπο. Στρίβοντας να φύγω άκουσα να λέει "ε δεν είμαστε καλά". Τόσο σίγουρη ήταν για το εαυτό της;
Δεν είναι τράβελος, ανεξαρτήτως του ότι ο κ. bmwpower την αποκαλεί τραβελομούρα.
Κακιασμένη είναι.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
απο οτι μου ειπε ειναι 20 χρονων
kαλημερα σε ολους παλι μπερδεψα τ0 φυλης66 με το56 να διορθωσω δεν αναφερομουν στην αδυνατη μελαχρινη μπιανκα αλλα στην πιο ευσωμη επισης μελαχρινη τσιγγανορουμανα Ρωξανη

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα στην παρέα.  :helpplea:

Μια γρήγορη ερώτηση για τους απανταχού πορνορεπόρτερς ! Πριν από καμιά 10αριά μέρες, πέτυχα στο οίκο Κεραμικού 13 Γ (υπόγειο), μια τύπισσα περίπου στα 25-30, κανονικό σώμα, μαύρα ίσια μαλλιά, και ή φόραγε σιδεράκια στα δόντια ή είχε κάποιο πρόβλημα και φαινόντουσαν μαύρα (δεν το πρόσεξα καλά, γιατί εγώ εκείνη την στιγμή άλλα κοιτούσα ! χεχεχεχε). Η κοπέλα που σημειωτέων έδινε και κολαράκι, σαλονάρισε με μαύρες ψηλές μπότες που στο δωμάτιο τις έβγαλε (και καλά) μόνο για μένα και δεν τις βγάζει γενικότερα σε αλλοδαπούς.

Από τότε έχω περάσει άλλες 2-3 φορές, πρωί - απόγευμα, αλλά δεν την έχω πετύχει εκεί. Γνωρίζει κανείς φίλος τίποτα περισσότερο ?

Ευχαριστώ .  :dancing:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
τωρα ...
Βεργας 2 μια μελαχρινή μιλφ με πιασηματακια κοιλίτσα 2αρι βυζι ,με ακα .
Βεργας 3 αριστερα 3 κοπέλες Η Μαρια. η πρωην μεταξουργιωτισα ξανθια κανονικο σωμα μπουταρες μικρο στηθος Μαρινα ξανθια μιλφ με γυαλακια κανονικο σωμα 1.5 βυζι. και μια μελ;χρινη κοντη κ;νονικο βυζι ωραιο κωλο μικρο βυζι
στο δεξια καθώς και στον οροφο γινόντουσαν εργασιες ...

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
πια μαρια πρωην μεταξουργιωτισα λες φιλε?αμα λες απο λεονιδου εφυγα στο φτερο..!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Μαρια τωρα ...στο κεραμικου που δούλευε λεγοταν Αννα ...οπως λεει και οθειος Αννι το πουτανι .

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.729
Πόντοι
41.129
Περασμα πριν λιγο από μεταξι... σε γενικες γραμμες ησυχια,αντικρισα δυνατο διδυμο στο κολωνου 11 υπογειο
τα αλβανακια Αννα μαϊμουδίτσα και Μαρια ξωτικο ή και καθυστερημενο κατά bmwpower  :grin: καταθεση στη Μαρια, τιμιο δεκαρικο και οι δυο τους...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μεσημέρι, ξαπλωμένος στον καναπέ, χαυνωμένος, με το σαγόνι στερεωμένο στις παλάμες, ονειροπολούσα τα ανομολόγητα…
Ότι ήμουν στο δρόμο και έχωνα την ψωλή μου σε όποια τρύπα έβρισκα μπροστά μου…
Αρχικά στις ώριμες γυναίκες, μετά στις μικρές, μετά στις γεροντομπεμπέκες, μετά στα λείψανα, μετά στα μισάνοιχτα παράθυρα των διερχομένων αυτοκίνητων…
Όταν άρχισα να τη χώνω στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων και στα λούκια των αποχετεύσεων, ένιωσα ένα ζεστό υγρό να κυλά στα δάχτυλα των χεριών μου…
Ήταν σάλια που έτρεχαν από το στόμα μου…
Εκεί διέκοψα την ονειροπόληση, καθότι συνειδητοποίησα ότι είχα περιέλθει σε ζωώδη κατάσταση…

Πήγα γρήγορα να γαμήσω, οτιδήποτε, στο πρώτο μπουρδέλο που θα ‘βρισκα μπροστά μου.

Ανέβηκα τρέχοντας τα σκαλιά του Φ86.
Επεδείχθη η Αντριάννα.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, την έσυρα στο κλινάρι.
Λίγο μετά αφού της τον είχα βάλει μέσα όλον και βαθιά, η Αντριάννα ανέφερε κάτι τερατώδες: Είπε ότι είναι Ισπανίδα.
Ένιωσα να με κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μου.
Σκέφτηκα ότι με θεωρεί εντελώς γελοίο και λιγούρη για να μου λέει τέτοιες μαλακίες.
Για το λιγούρης δεν θα είχα αντίρρηση, είχα όμως για το γελοίος…
Την απέβαλα και βγήκα στη Φυλής…

Βγήκα από το ένα μπουρδέλο για να πάω στο παραδίπλα…
Πουκάμισο έξω από το παντελόνι, μανικετόκουμπα ξεκούμπωτα, κορδόνια λυτά, μαλλιά ανάκατα, βλέμμα θολό, όψη πελιδνή.

Πέρασα και έφυγα από άλλα δυο μπουρδέλα όπου στις αίθουσες αναμονής και επιδείξεων περίμενε κόσμος για να γαμήσει …

Κατέληξα στο ανώγειο Φω27.
Ο ομοφυλόφιλος Άρης, εκφώνησε την περιφορά δύο θηλέων.

Το ένα θήλυ ήταν κοντό, φυσικό ξανθό, με ευμεγέθεις μαστούς., που τους επεδείκνυε σε κοινή θέα, άνευ στηθόδεσμου.
Ήταν σεμνοπρεπές, με το βλέμμα χαμηλά, δεν έλεγε λογάκια.. Υποκρινόταν ότι είναι σχεδόν πουτάνα.

Το άλλο θήλυ ήταν αντιδιαμετρικής αισθητικής…
Συνηθισμένο ύψος, μαύρα μαλλιά, λευκό δέρμα, αδιάφοροι μαστοί, ανατολίτικο βλέμμα.
Το λέγαν Ναταλία.
Επεδείχθη με μπικίνι, είχε συμπεριφορά ξεδιάντροπη, πονηρές ματιές, λογάκια όλο υποσχέσεις.
Διαδήλωνε ευθαρσώς ότι είναι εντελώς πουτάνα.

Ο κίναιδος Άρης, με την εμπειρία που τον διακρίνει, διέβλεψε τη ροπή μου προς τη Ναταλία και άρχισε να παραληρεί διαφημίζοντας τις αρετές και τις δεξιότητές της…
Εξυμνούσε τη σοδόμηση που προσέφερε η Ναταλία, τον πεοθηλασμό άνευ περικαυλίδος, το άνευ ορίων χούφτωμα…
Όσο περισσότερο μίλαγε ο Άρης, τόσο περισσότερο του φανέρωνα την προσοχή μου και το ενδιαφέρον μου σε αυτά που έλεγε.
Επειδή όμως, κάποτε έπρεπε να σταματήσει να μιλά, κατέληξε λέγοντας: «..εν πάσει περιπτώσει, μπορείτε να τη χύσετε οπουδήποτε επιθυμείτε, κύριε…».

Τα χείλη της Ναταλίας είναι τραγανά.
Τραγανός και ο πεοθηλασμός της: Ο ουρανίσκος εφάπτεται της ψωλής, εξερευνά, αισθάνεται, εφαρμόζει σφιχτά, υγρά, ζεστά, με ευχάριστες ξαφνικές ελαφρές πιέσεις, μικρές στραγγαλιστικές  ροπές.
Ονειρώδης αίσθηση.

Η Ναταλία ντρέπεται για τα μισοπεθαμένα, αναιμικά βυζιά της.
Στο δωμάτιο συνουσιών δεν αφαίρεσε το στηθόδεσμό της, πράγμα που έκανα εγώ για λογαριασμό της.
Που να φανταστεί η Ναταλία, ότι ο φυσικός, ώριμος, πεπτωκώς μαστός, είναι είδος προς εξαφάνιση, άρα σπάνιος, θαυμάσιος, περιζήτητος.

Το μουνί και ο κώλος της Ναταλίας είναι συγκοινωνούντα δοχεία…
Η ψωλή περνάει με ευκολία από το ένα στο άλλο.

Αυτό το σύνολο εικόνων, ήχων και αισθήσεων, σύντομα  προκάλεσε οργασμό – αστροπελέκι και κλείσιμο του σκηνικού…

Συνημμένα

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 23
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom