lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Ο μπομπ ο μάστορας κι ο μπέμπας ο πορνομάστορας
Χαχαχαχα πλακα κανεις
Και τι εθνικοτητα δηλωνει τωρα ?
Εμενα μου ελεγε Βrazil
Kαι μενα το ιδιο
Εγω γαμησα για πολλοστη φορα την Αννα/Ιλονα στο Χωματιανου με ΑΡΙΣΤΕΣ εντυπωσεις.. Φοβερη πιπα, φοβερη συμμετοχη, ανεση χρονου και φυσικα πεντακαθαρη και ΜΟΥΝΑΡΑ..
Ο Πορνομαστορας..
Eμενα παντος που ξερω Ισπανικα τετοιες μαλακιες δεν μου λενε Μου λενε την αληθεια απο που ειναι.ε ναι απο που αλλου θα ειναι η κοπελα?
Eμενα παντος που ξερω Ισπανικα τετοιες μαλακιες δεν μου λενε Μου λενε την αληθεια απο που ειναι.
Αφου το σαιτ δεν εχει κλωνους ρε πιρφορε, πως γινεται να εχω εγω?
Αντε κανονισε καμια τσαρκα με ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟ το χουμε αναγκη
Ο Πορνομαστορας..
Αλλα ρωτα την κιολας να στο επιβεβαιωσει..
Και οχι μονο γι αυτο το γαμησι, αλλα και ολα οσα της εχω ριξει απ το 2009
Εγω παντως που τη ρωτησα για σενα αν εχεις περασει ποτε, μου ειπε οτι δεν εχεις περασει ΠΟΤΕ μαζι της και εισαι ολο λογια
Ψεμματα μου λεγες οτι εχεις περασει 3 φορες
ΙΠΠΟΤΗΣ??
Μια χαρα Ελληνικα μιλαει τωρα η Μπιανκα..
Επικοινωνεις ανετα
φόλα....
η μπιάνκα η βραζιλιάνα
Η συμπεριφορά της είναι ελεεινή.
Σε κοιτάει με ένα τρόπο, σαν να της χρωστάς λεφτά.
Πληγωμένη είναι, γι αυτό αγριεύει και δείχνει νύχια - δόντια.
Έμαθα για μια σχέση που είχε, όπου η βάρκα του έρωτα συνετρίβη στα βράχια της καθημερινότητας...
Δεν είναι τράβελος, ανεξαρτήτως του ότι ο κ. bmwpower την αποκαλεί τραβελομούρα.Μπήκα τυχαίως, ήταν κρυμμένη πίσω από την πόρτα μες στα σκοτάδια, την είδα, δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν τραβέλι ή όχι. Βέβαια είχε πολύ ωραίο σώμα, μακρυά μαλλιά, φορούσε και διxτυωτό καλσόν που εμένα με κολάζει, αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το πρόσωπο. Στρίβοντας να φύγω άκουσα να λέει "ε δεν είμαστε καλά". Τόσο σίγουρη ήταν για το εαυτό της;
kαλημερα σε ολους παλι μπερδεψα τ0 φυλης66 με το56 να διορθωσω δεν αναφερομουν στην αδυνατη μελαχρινη μπιανκα αλλα στην πιο ευσωμη επισης μελαχρινη τσιγγανορουμανα Ρωξανηαπο οτι μου ειπε ειναι 20 χρονων
πια μαρια πρωην μεταξουργιωτισα λες φιλε?αμα λες απο λεονιδου εφυγα στο φτερο..!