σου εριξε δολωμα να τσιμπησεις ψαρακι
ελα πες τσιμπησες
Ναι ο ψάρακας..........
σου εριξε δολωμα να τσιμπησεις ψαρακι
ελα πες τσιμπησες
πιστευω ειναι λεσβιαΒέργας 6Α (υπόγειο): Η Σόνια. Ώριμη μελαχροινή με ιδιόμορφα μικρό κούτελο, όμορφο πρόσωπο, λευκή επιδερμίδα, μεγάλες και ωραίες βυζάρες, ψηλή, σχετικά λεπτή αλλά με κοιλίτσα. Καυλωτική παρουσία.
σιγά μην είναι η Νταϊάν. Η φυλακόβια του Προφέσορ θα είναι στάνταρ!!
βόλτα(00.05-02.00) αρχικά στο Μεταξουργείο(πέτυχα pitsilisti , millepetroza και εξωθεσμικό συναγωνιστή)και στην συνέχεια random.....
καλό ξημέρωμα....
καμιά απολύτως σχέση η Λώρη με την Νικολέτα , στο μόνο που μοιάζουν είναι στο χρώμα του μαλλιού....Θενξ τύπε. Κι όμως η Λώρη έχει τον ίδιο σωματότυπο με την Νικολέτα και γλυκό πρόσωπο. Το βλέμμα της όμως είναι σαν της Μάγιας από Χ-Bar Συγγρού 144 και Φωκαίας 19. Σε προειδοποιεί να φύγεις.
;).....Σε ευχαριστώ φίλε μου......σε κάναμε και γέλασες πάντως.............
βόλτα(00.05-02.00) αρχικά στο Μεταξουργείο(πέτυχα pitsilisti , millepetroza και εξωθεσμικό συναγωνιστή)και στην συνέχεια radom.....
Χτεσινή μίνι απογευματινή τσάρκα στη Φυλής.
Φωκ. 17: η Ελένη (αιγύπτια)σε απλό και μια καινούργια Τζένη αδύνατη αλλά μέτρια με ακά.
Φυλ. 54: Ορόρα
Φυλ. 56: ένα καινούργιο καλλίγραμμο, με λευκή επιδερμίδα, με μαλλιά μέχρι τους ώμους και τσιριχτή παιδιάστικη φωνούλα, μάλλον η Πατρίτσια.
Φυλ. 84α: η Αλίνα. Αυτή σιγά-σιγά ταΐζει την κωλάρα της, που μεγαλώνει . . . .
Φυλ. 86α: μια καινούργια κοντούλα γλυκιά κοπέλα, αδύνατη από την μέση και πάνω, αλλά με μεγάλη θηλυκή, σφριγηλή περιφέρεια. Αν και προτιμώ τα αδύνατα, προς στιγμήν με έβαλε σε σκέψεις με το νάζι που έβγαζε στο σαλόνι . . . . .
Φυλ. 84 1ος: η Γκαμπριέλα. Επιτέλους πέρασα, μόνο και μόνος λόγω σωματότυπου, αλλά και επειδή περίμενα ώρα στο σαλόνι (την φώναξε η τσα2), που το θεώρησα καλό σημάδι. Όντως, η κοπέλα είναι γλυκιά, με ένα ζεστό χαμόγελο, δεν βιάζεται στο δωμάτιο, αλλά δεν κάνει και κάτι για να αποδώσεις. Δλδ.: Πέρασμα προφ. σε ανύπαρκτο πέος, δεν θέλει φιλιά στις ρόγες λόγω πρόσφατης εγκυμοσύνης, δεν της αρέσει φιλιά στο ποπάκι, δεν κάνει 69. Η πίπα της αργή, παιδική. Αν κάποιος γουστάρει μπεμπέ και άβγαλτες καταστάσεις, τότε ας τρέξει. Για κάποιους που θέλουν και λίγη "περιπέτεια" για να πάρουν μπροστά οι μηχανές, ας πάει αλλού.
billy13 Δικα μου γουστα δηλαδη??Συμφωνώ 100%....έχει τάση φακλανο-ποίησης,αυτή........
Νομίζω πως,ναι........billy13 Δικα μου γουστα δηλαδη??
Και ήμασταν όλοι μαζί... μια ωραία ατμόσφαιρα!!!Τα σεβη μου στον υπερτατο πορνο billy13 που ειχα την τιμη να γνωρισω χτες με τους υπερτατους συναγωνιστες ,nea smyrnh,bmw,orgasmo nero...
Nομίζω οτι μία δοκιμή θα σε πείσει συναγωνιστή!Χτες γυρο στις 10 το βραδυ σε γρηγορο περασμα μου απο την φυλης λογο διαφορον επαγγελματικων δραστηριοτητων εθεαθη η ειρηνη η ιρενε....στα καγκελα του φυλης 86 κατο..αν δεν κανο λαθος...με χερετισε πονηρα ...Αυτη δεν την ειχαν παρει μεσα πριν κατι μηνες τυποι μου ;;;Παντος εχει πολυ πιο μεγαλες και πρησμενες βυζαρες απο παλια...λεω να την σκισο ξανα..Το θεμα ειναι ειναι το ιδιο καλη η εχει αλαξη προς το κακο στα του κρεβατιου;;Οποιος την εχει παρει τωρα κοντα..Ας δωση τα φωτα του
Και ήμασταν όλοι μαζί... μια ωραία ατμόσφαιρα!!!
Δεν γνωριζω για τις επιδοσεις της τωρα, πιθανοτατα να εχει βελτιωθει, αλλα πριν 2-3 χρονια που την ειχα παρει στο Φυλης 69Β αν θυμαμαι καλα ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΛΑ! απο τις χειροτερες εμπειριες μου...
Παντως ειναι φοβερο μουνι