Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (34 μέλη και 229 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[glow=lightgreen,2,300]138) Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Η ρωσίδα Τζούλια˙ μία θεριακωμένη milf, αψηλή,  με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, πολύ μέτριο πρόσωπο, τεράστιο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) κορμοειδή πόδια. Σε απλό.[/glow]

[glow=pink,2,300]144) Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η έκφυλη μικρόστηθη ρουμάνα milf Αννα και η όμορφη βυζαρού Κατερίνα. Απλό και για τις δύο.[/glow]
[glow=lightgreen,2,300]η τζουλια εχει μαυρο μαλλι!ελεος,ουτε μια ενημερωση δεν ξερεις να κανεις :tickedoff: :P :P :P[/glow]

[glow=pink,2,300]φανουρη μηπως ξερεις αν η κατερινα που ειδες ειναι η κατερινα69 η ελληνιδα?επειδη ενας φιλος μου την ειχε πετυχει προσφατα να δουλευει στο μαγαζι(την κατερινα69)[/glow]

ο παπαγαλος στη φωτογραφια της φωτογραφιας/σκιτσου(οτι ειναι) ειναι αυτος--->

φανουρης...
king-033.gif

 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
θελω να παρω εναν αφρικαν γκρει ζακο και να τον μαθω να λεει "πιρφορος?" :grin:
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μετά και από την 2η σου Χάιπερτσαρκ προσωπικά δεν εχώ να πω τίποτα από το να υποκλειθώ ταπεινά μπροστά σου βλέποντας έναν ηγέτη τιμώμενο ως Αρχηγό Κράτους!
 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.971
Κριτικές
76
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Ωρε ενημερωσαραααα...συγχαρητηρια και παλι....θα φτιαξω ενα εσπρεσσακι διπλο και θα κατσω να τη μελετησω...παρεπιπτοντως αω καποιος πορνορεπορτερ πετυχει τη καρλα τη καυλα ας ενημερωσει...υποθετω οτι δεν ειναι μεταξι??????
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τέτοιου μεγέθους ενημέρωση δεν θέλει διπλό εσπρεσσάκι αλλά

φραπέ μέτριο με παγωτό και δίπλα τσηζκέικ ή εκμέκ καταΐφι με βουβαλίσιο καϊμάκι.
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Tυχαιο περασμα από βεργας πριν από λιγο
3 δεξια πωλινα
3 αριστερα μαρια,η γλυκια καστανη κοπελα
2 ναταλι/τσιαντακης για εγγυημενη στοματικη  απολαυση συμφωνα με διαβεβαιωσεις της ιδιας.Πληθωρικο κορμι με πιασιματα αλλα περιεργως ωραια επιδερμιδα βλεποντας τη στο φως
6 υπογειο επιστροφη της original σονιας,της ουκρανεζας σοφιας λωρεν
Ακομη από το μετωπο της κωνσταντινουπολεως
166 υπογειο στην απογευματινη βαρδια θα δουλευει η λεπτη αξιολογη αννα με το φουλ προγραμμα
92α η νταιζη με την μικυ τις οποιες δεν εχω δει
80 μινελα,καστανη κοπελα την οποια ειχα δει προχτες.Κανονικο αναστημα ,θα ελεγα νταρντανε στο στυλ της βαλιας από κασσανδρας
Υ.Γ Φανουρη πολλα συγχαρητηρια για την ενημερωση και με προσοχη γιατι η βολτα ηταν τεραστια και σε χρειαζομαστε  :)
Αναμενουμε και τον προφεσορα για να συμπληρωθει το αχτυπητο διδυμο



 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σήμερα έχει ακραίο πόρνιασμα....  :zfuck:
2 καταθέσεις,θα ανέβουν κριτικές...
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Σκοπευα να κανω και εγω χαιπερτσαρκ μες τη βδομαδα αλλα δυστυχως αρρωστησα..  :-
Μετα το χθεσινο γλυφομουνι στο Μεταξουργειο ομως ειμαι περδικι  :rockon: οποτε αυριο μεθαυριο θα φροντισω να ενημερωσω για την 1η βαρδια μιας και την 2η την καλυψες εσυ.
ΑΞΙΟΣ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :cum: :cum:

όντως πανάξιος ο Φανούρης!! Χαράς το κουράγιο του!!!

Αλήθεια αντιβιωτικά είχε το μουνάκι της κοπέλας;
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.641
Πόντοι
46.232
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός ρε φίλε?  :think:  Τελικά είναι τόσο υποκειμενικά τα γούστα και οι απαιτήσεις που κανείς δεν πρέπει να επηρεάζεται από περιγραφές και κριτικές παρά μόνο να πηγαίνει μόνος του να βλέπει, να δοκιμάζει και να κρίνει!

Η Λαρίσα που δουλεύει στο ίδιο σπίτι για μένα είναι γυφτομπάζο, ενώ την Κορίνα τη θεωρώ πολύ γλυκιά στο πρόσωπο - παρά το ότι έχει λίγο χοντρή μυτούλα - με σωματάκι τρέλα. Όλα είναι υποκειμενικά και όσοι διαβάζετε μην επηρεάζεστε αν δεν δείτε!
εγώ δεν τον θεωρώ καθόλου υπερβολικό...το σώμα της ειδικά κώλο μέση είναι πάρα πολύ ατσούμπαλο...μόνο το βυζί της μου αρέσει...
καλά για την σύγκρισή που κάνεις αρνούμαι να σχολιάσω....
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
H βόλτα σήμερα διεξήχθηκε μετ εμποδίων καθώς υπήρχε πορεία αντιφασιστική.Έντονη η παρουσία της αστυνομίας σε όλους τους δρόμους της περιοχής του Αγ Παντελεήμονα και μέχρι κάτω στον σταθμό Λαρίσης με αποκορύφωμα το κλείσιμο του σταθμού Μετρό.Ας πάμε όμως να δούμε τι είδαμε σήμερα στα σπιτάκια.
Ξεκίνημα απο Βέργας 3 όπου στο δεξιό εκδίδοταν κλασσικά η ώριμη Πωλίνα ή Παλίνα.Στο αριστερό ήταν κοπέλα με όνομα Μαρία,κανονικών κιλών με καστανόξανθα μαλλιά κάτω απο τους ώμους και σώμα κάπως πλαδαρό.Το γυμνό τσιμπούκι που ανακοινώθηκε για την Μαρία δεν είναι απο μόνο του ικανό να ανταγωνιστεί τις υπηρεσίες του μεγαθήριου που ακούει στο όνομα Παλίνα.
Στο Βέργας 2 κλασσικά η ώριμη Ναταλία,μιλφ υπέρβαρο με λιπόσαρκο πρόσωπο. Αδιάφορη.
Στο Βέργας 6 υπογειο ήταν κλασσικά η ώριμη Σόνια με το δολοφονικό τσιμπούκι της. Στον όροφο ήταν η ώριμη Σοφία,όχι κάτι το ιδιαίτερο,υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά.
Στο Λιοσίων 76 ανοικτό μετά απο πολύ καιρό ήταν το ισόγειο εσωτερικά της αυλής όπου και δούλευε το γνωστό Ρωσόφωνο γκράνυ Ντιάνα απο το Μαγνησίας 1 και παλιότερα το Έλλης 3. Πρόγραμμα τα πάντα όλα.
Στο Έλλης 3 ήταν η ώριμη ημεδαπή Αλεξάνδρα με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κορμί αδιάφορο με κυτταρίτιδα.Είχε δουλέψει και στο Αλκαμένους 117 με το όνομα Βιολέτα.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Πατρίτσια.με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,γεματούλα με μικρά βυζιά.Τον τελευταίο καιρό την συναντάμε συχνά στον οίκο αυτό.
Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στα βυζιά και πρωκτικό.
Στο Διδυμου 27 δούλευε η Φλώρα ξανά με άλλο όνομα όμως Λίλυ.Σε αυτό το μαγαζί πληροφοριακά η συγκεκριμένη είχε κάνει το ντεμπούτο της σαν ιερόδουλη.Η Φλώρα-Λίλυ
είναι κοντούλα,με κοντά ξανθά μαλλιά,λεπτή,μέτριας εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος.Την συναντάμε και στα Φώκαιας 27&24.
Στο Διδύμου 16 2 μιλφ με πιασίματα αμφότερες.Η ώριμη Λίλιαν με ξανθά μαλλιά.κορμί μεστωμένο με πιασιματάκια και μαύρα σέξυ εσώρουχα.Την έχω πάρει παλιότερα στο Αγκύρας 12 και ήταν καλή.Μαζί της η νεότερη της Ισαβέλλα,νταρντάνα με πιασιματάκια και αυτή,μαύρα μακριά μαλλιά γνωστή απο το Έλλης 3.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Σύλβια η Βουλγάρα με φουλ.'Εχω αναφέρει νομίζω οτι η Σύλβια έχει ξεκινήσει απο το υπερκαλτ μπουρδέλο της Κωλοκυνθούς 38 όπου εργαζόταν στον όροφο κυρίως.
Στο Διδύμου 7 ανοιχτό ήταν μόνο το αριστερό όπου έχουμε καινούρια άφιξη απο Τσεχία και καλά με το πρωτότυπο όνομα Οντέτα.Πρόκειται για νταρντάνα,ψηλή,με κιλά αρμονικά κατανεμημένα στον σωματότυπο περίπου της Στεφανίας απο το Φυλής 71 ισόγειο.Μόνο που αυτή μου φάνηκε πιο θηριώδης. Οντέτα λοιπόν, κοπέλα για audition!
Η Οντέτα προσφέρει απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 40 κλασσικά η Ρωσόφωνη  Έλενα.Κοπέλα με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φυλής 54 ήταν η Χούλια-Τζούλια η Ισπανορουμάνα.Απλό πρόγραμμα.Καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.
Στο Φυλής 56 ήταν 2 κοπέλες η Mπάρμπυ Νικολέτα γνωστή σε όλους σας πιστεύω μαζί με καινούρια κοπέλα με το όνομα Ρωξάνη.Η Ρωξάνη είναι μελαμψή,πιθανόν αθίγγανη,με καστανόμαυρα πυκνά κατσαρά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών προς το γεμάτο.Αδιάφορη συγκρινόμενη με τα κάλλη της Νικολέτας και άστοχη η επιλογή να δουλεψούν σε ντουέτο μαζί.Απλό πρόγραμμα αμφότερες,
Στο Φυλής 66Α ήταν η Γιάννα,ψηλή,κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά.Στο Φυλής 66Δ ήταν η αθίγγανη Μπιάνκα,νόστιμη,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών,αρκετά πονηρή.Ανακοινώθηκε μόνο κώλος σαν εξτρά.Η Μπιάνκα είναι γνωστή και με το παρατσούκλι Μπίο-Μπίο.
Στο Φυλής 61 υπόγειο δούλευαν οι 2 Τζούλιες όπως και πριν μία εβδομάδα.Η πρώτη είναι κοντή,με καστανό μαλλί αφάνα,κανονικών κιλών αδιάφορη και η δεύτερη είναι σχετικά νόστιμη με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών,πιο ψηλότερη απο την πρώτη.Η δεύτερη είναι γνωστή απο τον όροφο του Φυλής 109.Απλό
Τα Φυλής 65 ήταν κλειστά.Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Νέλλυ αυτήν την φορά με μαύρα λιτά μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών.Μόνο κώλος σαν εξτρά.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο είδα για πρώτη φορά την καινούρια την Αλίνα.Κοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κανονικών κιλών.Κατ΄ εμέ κοπέλα μέτριας εμφανίσεως.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ήταν η Ειρήνη την οποία και είδα μετά απο πολύ καιρό.Θα συμφωνήσω με τους συναγωνιστές.Η κοπέλα έχει προσθέσει κιλά που δεν της πάνε καθόλου και έχει χαλάσει την σιλουέτα της.Μελαμψή,προς το γεμάτο πλέον και μαλλιά καστανά με ξανθές ανταύγειες που επίσης δεν της πάνε.Κώλος.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν η Άννι κλασσικά με κώλο στο πρόγραμμα.Κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.
Στο Φώκαιας 24 ήταν η Ειρήνη κλασσικά.Παλιά καραβάνα η οποία στην Αθήνα είχε ξεκινήσει το ντεμπούτο της και αυτή όπως και η Σύλβια απο το υπερκαλτ μπουρδέλο της Κωλοκυνθούς 38.Παρόλο που το έχει αρνηθεί πεισματικά.Επίσης την ίδια περίοδο είχε θεαθεί να κάνει πιάτσα και στην Γερανίου.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν η Μαρία απο Αλβανία.Με μαύρο μαλλί πλέον,κοντή,κανονικών κιλών με ελάχιστα κιλά παραπάνω στην περιοχή του κώλου.Απλό ανακοινώνεται στο σαλόνι.Μέσα κάνει και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο ήταν η Χριστίνα,κοντή,λεπτή,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους,αυτιάγκουρας.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Μέτρια στο δωμάτιο.Αυτήν την περίοδο την συναντάμε και στο Διδύμου 8 ισόγειο καθώς και Διδυμου 27.
Στο Φώκαιας 27 όροφος η Μπάρμπορα κλασσικά πάλι φορώντας μαύρη μάσκα σε στύλ Ζορό.
Η καλύτερη ανακάλυψη της μέρας όμως ήρθε στο τέλος και πιο συγκεκριμένα στο Φώκαιας 25 όροφος.Καινούρια κοπέλα,πρώτη μέρα στην δουλειά,γύρω στα 30,απο Ουκρανία,δεν γνωρίζει καθόλου Ελληνικά και Αγγλικά παρά μιλάει Ρώσικα στο δωμάτιο,κοντή σχετικά,με μαύρα πολύ μακριά μαλλιά μέχρι την μέση της τα οποία και είχε πιασμένα κοτσίδα,κανονικών κιλών,λευκό δέρμα,όμορφο πρόσωπο.Το όνομα της είναι Σοφία.Γυμνό τσιμπούκι.Φυσικά και τέτοια ευκαιρία δεν μπορούσα να την αφήσω να πάει χαμένη.Πέρασα στο δωμάτιο.Την εμπειρία την χαρακτηρίζω καλή, πάνω απο τον μέσο όρο σαφώς,αλλά δεν μπόρει να θεωρηθεί άριστη.Αξίζει πάντως κάποιος να δοκιμάσει το καινούριο μωρό για την εμπειρία.Λεπτομέρειες θα γραφούν όποτε μπορέσω.
Μετά την εμπειρία που είχα με την καινούρια, μην έχοντας κάτι άλλο να κάνω στην περιοχή πλέον, αποχώρησα για να αναζητήσω την τύχη μου στο Μεταξουργείο.
Όλα τα Μεγ Αλεξάνδρου 20&22 ήταν κλειστά με ανοιχτά φωτάκια.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο κοπέλα που δουλεύει εδώ και 3 εβδομάδες περίπου.Κοντή,με καστανά μαλλιά μακριά πλεγμένα κοτσίδα,κανονικών κιλών με σώμα πλαδαρό με κυταρρίτιδα που έκρυβε φορώντας ολόσωμο.Αδιάφορη.
Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο κοπέλα ψηλή,υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω, λευκό δέρμα με το όνομα Νάντια.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στα βυζιά στο δεκάρικο και κώλος στα 15.Αδιάφορη,
Στο Ιάσωνος 46 αριστερά ήταν η Μαρία,αθίγγανη,με ελλειπή οδοντοστοιχία,καστανά άλουστα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Στο δεκάρικο ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και ο κώλος δώρο όπως είπε η υπηρεσία.Με την κοπέλα αυτή είχα συνευρεθεί πριν μία εβδομάδα.Έφαγα απίστευτη μπόχα.
Τα Περδίκας 3 κλειστά με αναμμένα τα φωτάκια.
Το Μεγ Αλεξάνδρου 28 είχε την Άνδρεα αδιάφορη κοπέλα με μακρύ καστανό μαλλί,κοντή και λίγο γεματούλα που δουλεύει στο μαγαζί αυτό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο Λόλα η Σόνια ώριμη κοντή ημεδαπή,με μαλλιά καστανά πιασμένα πίσω,με μπόλικη κυταρρίτιδα στον κώλο.Ο όροφος κλειστός.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ανοιχτό ήταν το αριστερό και δούλευε η ώριμη ημεδαπή Στέλλα αλλά με άλλο όνομα ως Τζένη.Καστανά κοντά μαλλιά,σώμα με πατσιές.Γνωστή απο το μαγαζί αυτό καθώς και το Ιάσωνος 17.Πριν μία εβδομάδα δούλευε και στο Μ.Α 22 ισόγειο.Πλούσιο το πρόγραμμα της στο δεκάρικο όπως είναι αναμενόμενο.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,κώλος,φιλιά στο στόμα.Το ευθεία μπροστά κλειστό το όμορφο πιπινάκι Μαρία-Ιζαμπέλλα αγνοείται.Όποιος πρόλαβε.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν η Χριστίνα,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,προς το γεμάτο.Απλό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν η Τζέσσικα,μάλλον είναι η ίδια κοπέλα με αλλαγμένο look και όχι καινούρια όπως είχε κάποιος αναφέρει.Συγκεκριμένα κόντυνε τα μαλλιά της και απο μαύρα τα έβαψε καστανά.Επίσης άλλαξε και χρώμα εσωρούχων απο σκούρα που φορούσε σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Ρίτα απο το Μ.Α 15 με καστανά μαλλιά,γεματούλα.Απλό ανακοινώνεται αλλά μέσα στο δωμάτιο κάνει και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο ήταν ένα όμορφο πιπινάκι μάλλον απο τα Κολωνού 30.Λεπτή,με καστανοκόκκινα μαλλιά ως τους ώμους,κάποια σημάδια απο στίγματα απο αυτά που αφήνει η ιλαρά στο πρόσωπο.Απλό πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν η Νικολέτα.Κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Απλό.
Στο Κωλονού 23 είχαμε καινούρια κοπέλα.Αθίγγανη,κοντή,λίγο γεματούλα,με πυκνά καστανομελί κατσαρά μαλλία.Πρέπει να φορούσε ενισχυμένο στηθόδεσμο για να φαίνεται το στήθος της πιο μεγάλο.Γυμνό τσιμπούκι ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα.Η κοπέλα ήταν αδιάφορη εμφανισιακώς.Το όνομα της πρέπει να ήταν Βερόνικα.
Στο Κεραμικού 13 στον όροφο ήταν η Χριστίνα που παλιότερα έπαιζε στο ισόγειο ντουέτο με την Αννίτα.Στο υπόγειο κλασσικά η Μαργαρίτα κοντή,γεματούλα με ξανθά μαλλιά,αδιάφορη.
Στο Κεραμικού 15 στο ισόγειο κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με πιασμένα καστανά μαλλιά,αδιάφορη.Στον όροφο ήταν κλασσικά η Καμέλια,ψηλή,νταρντάνα,με μαύρα μακριά μαλλιά και αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Πρόγραμμα απλό χωρίς καν 69.Πιο απλό δεν γίνεται.
Στο Λεωνίδου 6 πήγα μήπως και αποφάσισαν να φέρουν επιτέλους κάτι καινούριο αλλά δυστυχώς ήταν η ίδια κοπέλα πάλι με το όνομα Ιονέλα.Κοπέλα με ξανθά κοντά μαλλιά,ελαφρώς γεματούλα,αδιάφορη.
Το Ακομινάτου 2 ήταν κλειστό με αναμμένο φωτάκι.
Στην αλλαγή της βάρδιας σε απογευματινή μετέβηκα στο Μ.Α 22 όροφος μήπως πετύχω την Σουζάνα την άλλη καλτ παρουσία της περιοχής και έτσι να κλείσω τους λογαριασμούς μου αλλά δυστυχώς στάθηκα άτυχος καθότι δούλευε μία υπέρβαρη Ρουμάνα με ξανθά μαλλιά με κώλο στο δεκάρικο.Τά άλλα σπιτάκια της αλυσίδας παρέμειναν κλειστά με αναμμένα φώτα.
Αποχώρηση μου απο την περιοχή χωρίς δεύτερη κατάθεση καθώς δεν πέτυχα κάτι σπουδαίο.
Καλό τριήμερο να έχετε!



 
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.794
Κριτικές
183
Like
3.241
Πόντοι
8.535
καντε τον Φανούρη Πορνο-ρεπορτερ...περυσι μεχρι κ επαρχια εφτασε κ ανεβασε κριτικες,φωτο απο τα τσαρδια κ χασαμε τα μυαλα μας... :tits2:
επισης προφεσορα,ν.σμυρνη,κ οποιον αλλο ενημερωνει με συνεπεια το παρων θρεντ.

 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.641
Πόντοι
46.232
Διευκρίνιση: Στη χαϊπερτσάρκ , σε σχέση με τον κατάλογο, αναφέρονται μόνο εκείνοι οι οίκοι που συνήθως λειτουργούν.


17:16-1:30

ωραίος για άλλη μια φορά...
μερικές ερωτήσεις/παρατηρήσεις

Ρεμούνδου 20...όχι και νεαρή η Ντενίσα  :grin: :grin: :grin:
Τα Ρεμούνδου 21 είναι πάρα πολύ καιρό κλειστά , δούλεψαν κάποιες μέρες το καλοκαίρι στην πρωινή βάρδια.
Λιοσίων 76 ισόγειο δεν θυμάμαι απο πότε έχω να το δω ανοιχτό...
Ελα ρε η Λάουρα στο Φωκαίας 25α δίνει κώλο ? αν ισχύει καλό νέο γιατί εχέι ωραίο κώλο , μέσα βέβαια όσο την θυμάμαι από Φυλής 56 έπιπλο...
καλό βράδυ.
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στο Βέργας 6 υπογειο ήταν κλασσικά η ώριμη Σόνια με το δολοφονικό τσιμπούκι της. Στον όροφο ήταν η ώριμη Σοφία,όχι κάτι το ιδιαίτερο,υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά.

εσένα προφέσσορ σε έριξε καραμούζα που δεν πέρασες;;;
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.641
Πόντοι
46.232
εσένα προφέσσορ σε έριξε καραμούζα που δεν πέρασες;;;
εντάξει δεν ρίχνει πάντα καραμούζα...μερικές φορές σε κοιτάει και αν δεν περάσεις κάνει απότομη αναστροφή και γυρίζει στο κουζηνάκι  :grin: :grin: :grin:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εντάξει δεν ρίχνει πάντα καραμούζα...μερικές φορές σε κοιτάει και αν δεν περάσεις κάνει απότομη αναστροφή και γυρίζει στο κουζηνάκι  :grin: :grin: :grin:

ρε πούστη'μ εγώ τρείς φορές έχω περάσει από εκεί και έφαγα μόνιμο ban. Τι διάολο, τόσο πολύ με αντιπάθησε;;
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom