Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (13 μέλη και 286 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πρωινη βολτα στη μεταξουπολη,κυριως στην ιασωνος,τον πιο ρομαντικο πεζοδρομο της αθηνας...

στο κολωνου 11 μεσαιο,τσα2 ηταν η κατερινα η κοντη ελληνιδα απο την αλυσιδα κολωνου 32 οροφο/11 υπογειο/15αρια.δεν ηξερα οτι και αυτο το τσαρδι ειχε προστεθει στον ομιλο...
πουτανα ηταν η ρωξανη.η ρωξανη δουλευε παλιοτερα στο κολωνου 11 υπογειο με 15 ευρω και ηταν ξανθια και γαλανοματα με προσωπο που θυμιζε σουηδεζα τουριστρια.ειχε αφρατη κωλαρα με τελειο δερμα και πολυ μικρο στηθος.αργοτερα ειχε ξαναεμφανιστει στα 15αρια,εχοντας παχυνει και με μαλλι σκουρο.ειχε κανει και καποιες εμφανισεις φυλης,οπως κι η ντιανα απ την ιδια αλυσιδα.σημερα εκδιδοταν με 10 ευρω...ενω εχει παχυνει αρκετα και το μαλλι της ειναι μαυρο.

κολωνου 11 υπογειο,η πορτα φαινοταν ανοιχτη,αλλα το φως ηταν κλειστο,οποτε δεν κατεβηκα

κολωνου 11 αριστερο,κλειστο.

κολωνου 15 αριστερα,το ξανθο πρωινο γυφτακι-γιουβαρλακι
          δεξια,η σοφια,παχουλη ομορφη κοπελα με λατιν κωλαρα,γνωστη απο το κολωνου 47 ισογειο

[size=15pt][glow=black,2,300]ΙΑΣΩΝΟΣ[/glow][/size]

...οι κοπελες και οι υπηρεσιες σημερα ηταν καλοδιαθετες και η βολτα κυλησε πολυ ομορφα :bounce:...

στο 1α,ηταν κλασικα η αντελινα και μαζι της η ντανα η γυρολογος,μαυρομαλλα ρουμανα με ομορφο σωμα,γνωστη απ ολα τα μαγαζια του μεταξουργειου.χαρακτηριστικο της η οψη αφοδευοντα( :2funny:),οπως εχει πει ο μεγιστος προφεσορ :rockon:

στο 1β,αριστερα ηταν η κριστινα,η σκινυ νεαρη γυφτοβουλγαρα :tits2: και η ξανθουλα απο το ιασωνος 1α με τις πολυ χοντρες ρωγες :tits2:

δεξια,ηταν η μιλφ ειρηνη,γνωστη και ως μις κονδυλωματα.εχει ομορφυνει...

στο 1γ,η γνωστη πρωινη μαυρομαλλα νταρντανα εμφανιστηκε με ασπρη ρομπα σημερα,υποθετω προσπαθωντας να παραστησει τη νοσοκομα...αλλα με τη μοσχαροκεφαλη που εχει θυμιζε πιο πολυ το σουγκλακο ντυμενο χασαπη.οσο την περιμενα στο σαλονι,την ακουγα να βογγαει στο δωματιο :cum:

20 δεξια,η κορινα η αγελαδιτσα

20 μεσαιο,μια ξανθουλα,νεαρη,με βυζακια και κολιτσα

στα 2 παραπανω ιασωνος 20,οπως και στο "κολωνου 23" ριχνουν ενα απαισιο αποσμητικο χωρου τωρα τελευταια και δε μπορεις να αναπνευσεις :badair:

20 αριστερα,μια ρωσομιλφ με φουσκωμενα τσιμπουκοχειλα,τσοντοβια...δεν ξερω αν ειναι η ριτα αυτη,γιατι δεν τη θυμαμαι καλα τη ριτα :think:

19 κατω,καμελια και σιμονα,οι γνωστες.στο μαγαζι επαιζε αυτο-->
(αφιερωμενο στον προεδρο σοτιροφ :rockon:)

λεωνιδου 28 κατω,η καινουργια ομορφη ξανθουλα,που απο μακρια μοιαζει λιγο στην αντελινα.κατι μου θυμιζει...μηπως δουλευε κολωνου 30β καποτε?(πριν αρκετα χρονια)

λεωνιδου 28 πανω,μια καινουργια μελαχρινη τσουπωτη κοπελα "της διπλανης πορτας"

27,η αντζελα με το ακαποτο τσιμπουκι της και το σπινθηροβολο βλεμμα της( :blowup: )

30 πανω,η μαρια η μιλφ "απο μεγ.αλεξ 28"
30 κατω,η τζεσικα κι η λολα.για τη δευτερη δεν ειμαι σιγουρος αν τη λενε λολα τελικα( :huh: ),παντως ειναι μια κλασικη κοντουλα καστανοξανθη,σαν καθυστερημενη,με ωραια βυζακια που παιζει στο μαγαζι.

31 χοστελ,μια καυλιαρα τσιγγανα "προμιλφ" με κοντο εξαλλο μαλλι και ωραιο πονηρο χαμογελο,10 απλο,15 κωλος
31 υπογειο,η χριστινα κι αλλη μια, ακομα μεγαλυτερο ζωντοβολο.το θεαμα ηταν πραγματικα...
images

στο 33 κι ενω περιμενα στο σαλονι αρκετη ωρα,ακουσα το πιο σουρεάλ ντεκαντάνς "ρεμιξ" που εχω ακουσει ποτε.ενας γυφτουλας σκυλας τραγουδαγε κατι τελειωμενα ελαφρολαικα ενω παραλληλα επαιζε το sound da police του krs one(γνωστο στη χωρα μας κι απ τη διασκευη των βαβυλωνα,policemania).ηταν τοσο σουρεαλ η μιξη των ηχων που προσπαθουσα να καταλαβω αν χτυπαει καποιο κινητο και δεν καταλαβα καλα.συγκρατησα καποιους στιχους για να το ψαξω σπιτι και βρηκα οτι υπαρχει οντως το τραγουδι...
το κιτς δεν εχει ορια σ αυτη τη χωρα...
στο τσαρδι δουλευε αλλη μια αδιαφορη πουτΑΝΝΑ...μαυρομαλλα,με τατου στη μεση

στο 36, το μαρινακι

το 37 πανω κλειστο,αφου δεν υπαρχει κοπελα να δουλεψει
στο κατω η μαρια η παμε-παμε

44 δεξια,η σονια η καυλιαρα με τις ωραιες ρωγες...δουλευε και παλιοτερα στο μαγαζι οπως και στο ιασωνος 37 κατω και μετα ειχε παει και κωνσταντινουπολεως 166 νομιζω :think:
χαρακτηριστικο της οι αλλαγες στο μαλλι,πότε ξανθο ,πότε σκουρο,πὀτε κοντό.πότε περουκες κτλ...σημερα εμφναιστηκε με μακρυ ξανθο φυσικο μαλλι

44 αριστερα,η σαντρα
46 δεξια,θεωρησα οτι δεν αξιζουν τοσα σκαλια για να συναντησω παλι κανενα απ τα γνωστα μπαζα
46 μεσαιο,η μαρια η χοντρη με τα πατσόβυζα
46 αριστερα,η μαρια η φυλακοβια του προφεσορ

43,η αννα το κοντο γυφτακι που δουλευε και λιοσιων 91.την ειχα παρει εκει παρτουζα με μια αλλη μουναρα και δεν ηταν καλη μεσα  

αυτα χυστες :2on1:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ξεροχύνω με λουστφόρλαιφ  :cum: Respect  :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
συγκλονιστικός ο Lust.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.968
Πόντοι
41.129
Mικρη ενημερωση απο μεταξι προ δεκαλεπτου...
Kολωνου 11 κατω ενα γυφτομπαζο ουτε ονομα δε συγκρατησα, η Αννα το βατραχομουτρακι θα λειπει μια εβδομαδα οπως ειπε η υπηρεσια.
Iασωνος 20α       Τζοανα ξανθια ωραιο κορμι αδυνατη με τατουαζ στην μεση της.
Iασωνος 20β       κλειστο
Iασωνος 20γ       Ελινα μελαχρινη αδιαφορη, μετα τις 11 θα πηγαινε η Ναομι
Iασωνος 19        κατω  Καμελια κ Σιμονα απο σιμονοσπτιτο, η Καμελια καθως εφευγα δεχτηκε ρομαντικο φιλι στο στομα αφου σιγουρευτηκε οτι δεν ερχοταν κανενας
Iασωνος 44        Κλαουντια στο δεξι χοντρουλα αδιαφορη , και Σονια στο αριστερο
Κολωνου 23        Κορινα απο Ιασ 20, η Λαρισα εχει ρεπο
Μ.Αλεξανδρου  20 και τα δυο κλειστα με τα φωτα ανοιχτα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο (18:30 - 19:05) πέρασμα από την Κολωνού στην απογευματινή (2η) βάρδια...

11 όροφος κλειστό ως συνήθως
11 ισόγειο μια εντελώς γυφτο-Βουλγάρα όπως είπε εν ονόματι Άννα, μελαμψή, μαλλί μακρύ ελαφρώς σπαστό, κανονικό ύψος, αδιάφορη γυφτομάπα, 3αρι βυζί, σώμα κανονικό με λίγα κιλά παραπάνω σωστά κατανεμημένα όμως, απλό πρόγραμμα.
11 υπόγειο η κοντοπούτανη αδύνατη Σοφία τώρα από το Ιάσωνος 33 (όροφος) ως Ζωή εκεί! Απαξιωμένη μάπα, 1,5αρι βυζί, ωραίο κωλαράκι όμως, έχει δοκιμαστεί με μέτριες εντυπώσεις δηλαδή έχει συμμετοχή αλλά είναι χαζοπούτανο και μου είχε πει πως είναι Ιταλίδα και μάλιστα από το Μιλάνο, απλό το πρόγραμμα της.
15 αριστερό δεν μου είπε το όνομα της αλλά νομίζω λέγεται Μανταλένα, ξανθό γεμάτο και άξεστο γυφτοκόριτσο, τα μαλλιά πιασμένο κότσο, κανονικό ύψος, φαντάζομαι απλό θα κάνει.
15 δεξιό η Σοφία από το Κολωνού 11 υπόγειο, πιο γεμάτη αυτή από την δίπλα αλλά με πιο καλό πρόσωπο, βυζιά,κοιλιά και κώλο να πίασεις να ευχαριστηθείς μερακλή μου, απλο πρόγραμμα.
23 η Κορίνα από Ιάσωνος 20Β και 20Α κλασικά, γυμνόστηθη όπως πάντα, 2αρι και κάτι βυζί, αγελαδινό πρόσωπο με ατσούμπαλο κάπως κορμί, απλό πρόγραμμα.
27Β όροφος κλειστό
27Β υπόγειο κλειστό
27Α (ισόγειο) το νανοτραβελοτσατσόνι μου παρουσίασε την Μπέλα η οποία νομίζω είναι η Μαρία από Ιάσωνος 20 και πέρασε και πρόσφατα από το Φ.136 απογευματινή βάρδια για λίγο, καλό πρόσωπο, με καστανά σπαστα μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων, κανονικό ύψος προς το κοντό, 2αρι βυζί με λίγο μεγαλύτερη περιφέρεια, απλό πρόγραμμα. Ο/Η τσάτσος/τσατσα μου είπε πέρνα σου εγγυόμαι πως θα περάσεις καλά.
30Α (ισόγειο) η μιλφ Άννα κλασσικά εκεί, κοντό μαλλί, ψηλή, πάντα προσεγμένη εμφάνιση, με κωλάρα, μικρό βυζί και καλό σώμα, απλό κάνει νομίζω.
30Β (όροφος) καινούρια ολόγυμνη παρουσία μάλλον, η Κρίνα αν άκουσα καλά, ξανθιά κοπέλα με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, ωραίο στητό μικρό βυζί με μεγάλη ρώγα, ωραίο κώλος, κανονικό ύψος και σώμα, μέτριο πρόσωπο, απλό πρόγραμμα.
32Β (όροφος-onlygreekadiko) η Μισέλ με τις βυζάρες, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, καλό πρόσωπο με τριχωτή πεταχτή κοιλίτσα και ωραίο κώλο, κανονικό ύψος και η Άννα αν θυμαμαι καλά, λίγο πιο ψηλή με κοντό καστανόξανθο μαλλί, μέτριο πρόσωπο, κανονικό σώμα, απλό αμφότερες.
32Γ (υπόγειο) κλειστό
32Α (ισόγειο) ο νεαρός τσάτσος που νομίζω πως είναι ο ίδιος από το Ιάσωνος 20Α μου παρουσίασε τη μιλφ κοντοπούτανη skinny Μιρέλα, μελαχρινή με μαλλι στο ύψος των ώμων, 2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, αδιάφορο πρόσωπο, απλό πρόγραμμα
47 αριστερά ισόγειο η ξανθιά γκιλφ Ζάνα με το βασιλικό της τσιμπούκι που λεν! τα πρωινά στο Αδάνων 2 το απόγευμα εδώ, γεμάτο κορμί, αδιάφορη....
47 δεξιά όροφος σταθερά εδώ η μαυρούλα Τζένη κοντή, χοντρή και αδιάφορη που εκτός αυτών δεν μπορείς να συννενοηθείς κιόλας αφού ούτε την καταλαβαίνεις ούτε σε καταλαβαίνει... επίσης από όσο θυμάμαι σε αυτό τον οίκο τσατσά δεν έχω δει ποτέ παρά μόνο την αυτοπαρουσίαση των ίδιων των "κοριτσιών".
48 η Βαλέρια ξανθό μιλφ με καλό πρόσωπο, μαλλί μακρύ, 2,5αρι βυζί, γεματούλα στην κοιλιά αλλά πιο κάτω αλλάζει η εικόνα σε κώλο και πόδια, επίσης το τατουάζ πάνω από τον κώλο στην μέση είναι που δίνει ακόμα ένα συν για να περάσεις και η Έλενα, ελάχιστα πιο κοντή από την πρώτη με πιο μικρό βυζί αλλά ίδιας κατηγορίας με την Βαλέρια για μένα να κερδίζει σε εμφάνιση. Εμφανίστηκαν γυμνόστηθες και το πρόγραμμα τους είναι απλό, πολύ πιθανών να κάνουν και παρτούζα.
53 η μιλφογκιλφ Λάνα που είδα ένα απόγευμα και στο Φωκαίας 25Α (όροφος), νταρντάνα, με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, φορούσε μαύρο μεσοφόρι και κλασσικά εδώ η γκιλφ Φωτεινή με το σιδερωμένο ψεύτικο πρόσωπο, 3,5 αρια βυζιά, κανονικό ύψος και σώμα προβλεπόμενο της ηληκίας της, αδιάφορες αμφότερες. Να σημειώσω εδώ πως στο σαλόνι ήμουν με μια μεγάλη παρέα 15χρονων πάνω-κάτω πιτσιρικάδων και ένα 60αρι περίπου τύπο! Αφου λοιπόν η τσατσά προς μεγάλη μου έκπληξη (μάλλον δεν της έτυχε και δεν γνωρίζει όπως φάνηκε) δεν τα έδιωξε αφού για όποιον δεν ξέρει το πρόστιμο είναι 600 ευρώ και αυτόφωρη διαδικάσια με κατηγορία για αποπλάνιση ανηλίκων είπε να τα διώξει η Φωτεινή που εμφανίστηκε τελευταία στο σαλόνι. Το λοιπόν η ουσία του πράγματος είναι εδώ, αφού δεν έφυγαν αμέσως και κάκως μόλις τα έδιωξε, ok παιδιά είναι και καυλωμένα αγόρια κυρίως που την έχουν κάνει λάστιχο από την μαλακία, τα απείλησε για να φύγουν λεγοντάς τους με σοβάρο ύφος πως θα φώναζε την Χ.Α. φυσικά και καλώς επενέβει πέρα από εμένα ο 60αρης τύπος λέγοντας της πως έχει δίκιο να τα διώχνει αλλά είναι δουλειά της αστυνομίας να την καλέσει και ΚΑΝΕΝΟΣ άλλου δουλειά! Αυτό προς σκέψη και προβληματισμό όλων μας!  

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Mικρη ενημερωση απο μεταξι προ δεκαλεπτου...
Kολωνου 11 κατω ενα γυφτομπαζο ουτε ονομα δε συγκρατησα, η Αννα το βατραχομουτρακι θα λειπει μια εβδομαδα οπως ειπε η υπηρεσια.
Iασωνος 20α       Τζοανα ξανθια ωραιο κορμι αδυνατη με τατουαζ στην μεση της.
Iασωνος 20β       κλειστο
Iασωνος 20γ       Ελινα μελαχρινη αδιαφορη, μετα τις 11 θα πηγαινε η Ναομι
Iασωνος 19        κατω  Καμελια κ Σιμονα απο σιμονοσπτιτο, η Καμελια καθως εφευγα δεχτηκε ρομαντικο φιλι στο στομα αφου σιγουρευτηκε οτι δεν ερχοταν κανενας
Iασωνος 44        Κλαουντια στο δεξι χοντρουλα αδιαφορη , και Σονια στο αριστερο
Κολωνου 23        Κορινα απο Ιασ 20, η Λαρισα εχει ρεπο
Μ.Αλεξανδρου  20 και τα δυο κλειστα με τα φωτα ανοιχτα.

ξεκούραση το Λαρισάκι.........  :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
53 η μιλφογκιλφ Λάνα που είδα ένα απόγευμα και στο Φωκαίας 25Α (όροφος), νταρντάνα, με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, φορούσε μαύρο μεσοφόρι και κλασσικά εδώ η γκιλφ Φωτεινή με το σιδερωμένο ψεύτικο πρόσωπο, 3,5 αρια βυζιά, κανονικό ύψος και σώμα προβλεπόμενο της ηληκίας της, αδιάφορες αμφότερες. Να σημειώσω εδώ πως στο σαλόνι ήμουν με μια μεγάλη παρέα 15χρονων πάνω-κάτω πιτσιρικάδων και ένα 60αρι περίπου τύπο! Αφου λοιπόν η τσατσά προς μεγάλη μου έκπληξη (μάλλον δεν της έτυχε και δεν γνωρίζει όπως φάνηκε) δεν τα έδιωξε αφού για όποιον δεν ξέρει το πρόστιμο είναι 600 ευρώ και αυτόφωρη διαδικάσια με κατηγορία για αποπλάνιση ανηλίκων είπε να τα διώξει η Φωτεινή που εμφανίστηκε τελευταία στο σαλόνι. Το λοιπόν η ουσία του πράγματος είναι εδώ, αφού δεν έφυγαν αμέσως και κάκως μόλις τα έδιωξε, ok παιδιά είναι και καυλωμένα αγόρια κυρίως που την έχουν κάνει λάστιχο από την μαλακία, τα απείλησε για να φύγουν λεγοντάς τους με σοβάρο ύφος πως θα φώναζε την Χ.Α. φυσικά και καλώς επενέβει πέρα από εμένα ο 60αρης τύπος λέγοντας της πως έχει δίκιο να τα διώχνει αλλά είναι δουλειά της αστυνομίας να την καλέσει και ΚΑΝΕΝΟΣ άλλου δουλειά! Αυτό προς σκέψη και προβληματισμό όλων μας!

καλά την Χ.Α. βρήκε να φωνάξει; Πρώτον πλέον δεν πολυεμφανίζονται (πόσο μάλλον να κάνουν ντου) και δεύτερον αν τα παιδιά ήταν Ελληνάκια/Αλβανάκια πιθανών να μην τα πείραζαν καθόλου. Πάντως όντως κρίμα να υπάρχουν τέτοιες νοοτροπίες....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
2 πληροφοριες απο το σημερινο απογευματινο μεταξι..

στο μεγ.αλεξ.28 δουλευε η λιντα απο κολωνου 53 και [size=15pt]η αννιτα[/size],απο αλκιβιαδου και διδυμου 8 κατω...
η αννιτα παρεπιπτοντως ειναι φιλη της παολας,ολο μαζι κυκλοφορουν...

στο ιασωνος 43 πηρα τη μιλφ εμμανουελα!τη ζαχαρωνα εδω και καιρο...
ηταν παρα πολυ καλη!μιλφαρα ...τσιγγανα αλλα περιποιημενη...με εσωρουχα μες στην καυλα...βυζαρες μεγαλες και χαλαρες  :tits: :cum: ...δεν αφηνει σκληρη μεταχειρηση στα βυζια ομως...
στο γαμησι δυναμη και πολυ ευγενικη και με ωραια συμπεριφορα επισης...
10 ευρω με κωλαρακι.εγω κωλο παιρνω μια στο εκατομμυριο,δε δοκιμασα...
μικρη επισημανση:οταν γυρισα σπιτι και γδυθηκα παρατηρησα οτι ειχα γεμισει γκλίτερ
(γκλίτερ ειναι αυτη η σκονη με τα "αστερακια"...για να μορφωνομαστε και λιγο :woldman: )
images

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
2 πληροφοριες απο το σημερινο απογευματινο μεταξι..

στο μεγ.αλεξ.28 δουλευε η λιντα απο κολωνου 53 και [size=15pt]η αννιτα[/size],απο αλκιβιαδου και διδυμου 8 κατω...
η αννιτα παρεπιπτοντως ειναι φιλη της παολας,ολο μαζι κυκλοφορουν...

στο ιασωνος 43 πηρα τη μιλφ εμμανουελα!τη ζαχαρωνα εδω και καιρο...
ηταν παρα πολυ καλη!μιλφαρα ...τσιγγανα αλλα περιποιημενη...με εσωρουχα μες στην καυλα...βυζαρες μεγαλες και χαλαρες  :tits: :cum: ...δεν αφηνει σκληρη μεταχειρηση στα βυζια ομως...
στο γαμησι δυναμη και πολυ ευγενικη και με ωραια συμπεριφορα επισης...
10 ευρω με κωλαρακι.εγω κωλο παιρνω μια στο εκατομμυριο,δε δοκιμασα...
μικρη επισημανση:οταν γυρισα σπιτι και γδυθηκα παρατηρησα οτι ειχα γεμισει γκλίτερ
(γκλίτερ ειναι αυτη η σκονη με τα "αστερακια"...για να μορφωνομαστε και λιγο :woldman: )
images

Νωντάκο......ένα μπράβο από εμένα....και ας είσαι πιο μπρατσαράς............. :grin:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.080
Πόντοι
1.936
Μπράβο! Φ54 ήθελα να γράψω. Αυτή και οι δύο που προανέφερα ήταν τοπ μωρά.
Μου άρεσε επίσης μία στο Διδύμου 7Β, ξανθιά, μετρίου αναστήματος, με ωραίο κώλο αλλά σουβλερή φάτσα. Η τσατσά δεν είπε όνομα.

Α για όποιον ενδιαφέρεται η τσατσά Δ20 είπε ότι σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της Εβελίνας. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Δε μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα η παρουσία της.

Το ξανθό πιπινοειδές μουνάκι ονόματι Εβελίνα θα πάει πατρίδα της και θα ξαναγυρίσει σε κανά μήνα λογικά!Κάποια πληροφορία για αντικαταστατριά της?
Η Νικά το μιλφόνι έχει γίνει ξεπετατζού ή μου φαίνεται?

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ποιά είναι η πατρίδα της Εβελίνας, εάν το ξέρει κάποιος;

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Ελένη στο Φωκαίας 17α δουλεύει ακόμα εκεί;Μην πηγαίνω τώρα τζάπα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Εγινε ακραιο πορνιασμα σημερα.. Ξεκινησαμε με τσαρκα Φυλης, ακολουθησε επισκεψη στο Lido, μετα επισκεψη στο καρακαλτ ρομαντικο κωλομπαρο PUB65 και τελος διπλη καταθεση στο Μεταξουργειο..  :rockon:

Θα γραψω αυριο λεπτομεριες στα αντιστοιχα θρεντ γιατι ειμαι λιωμα  :cum:

Ρίξτε μια ματιά εδώ, για να προετοιμαστείτε...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
xilnik , ύπάρχουν πολλές εύλογίες καί προκλήσεις !!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μια επισήμανση προς τον/τους αντμιν του site...
Έχω την εντύπωση πως ο μοναχικός οίκος το Μαιζώνος 32 δεν υπήρχε πριν στη λίστα και προστέθηκε προσφάτως την στιγμή που περνώντας χθες το απόγευμα από αυτόν τον είδα σφραγισμένο και εγκαταλελειμμένο, κοινώς ανενεργό!

Μεγάλου Αλεξάνδρου

28Α Νίκα Λίντα, ξανθιά με ρόζ δικτυωτό γεμάτη ολόγυμνη από μέσα, 3αρια βυζιά, κοιλιά, και κωλάρα και Άντρεα, μελαχρινή πιο γεμάτη και πιο αδιάφορη συνολικά, αμφότερες απλό και αμφότερες έξω από τις προτιμήσεις μου.
Μπράβο στον lust, αυτο-διορθώθηκα!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
10483727823_273aa1ca8e_c.jpg

10483559096_7c77502ef3_c.jpg

Το πρώτο τοιχογράφημα βρισκόταν στη Μαγνησίας, ενώ το δεύτερο στη Δροσοπούλου

Εχθές, στην απογευματινή και βραδινή βάρδια επισκέφτηκα όλους τους (φθηνούς) ερωτικούς οίκους των Αθηνών.

Διευκρίνιση: Στη χαϊπερτσάρκ (ορισμός κατά Ντερτυλίβινγκ), σε σχέση με τον κατάλογο, αναφέρονται μόνο εκείνοι οι οίκοι που συνήθως λειτουργούν.

17:16-1:30

1) Κωνσταντίνου Σχοινά 2: Κλασικά η ελληνογερμανίδα Αλεξάνδρα. Απλό στα 25.
2) Δροσοπούλου 97: Η ξανθιά milf Ντιάνα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
3) Θάσου 13: Δύο κοπέλες: Η Τζούλη˙ με κατσαρό μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο προσωπάκι, μεγάλο στήθος, μέτριο σώμα με πιασιματάκια, και η Αντζελίνα ή Σενιορίτα όπως μου είπε ο τσάτσος ότι τη φωνάζουν στη δουλειά, επρόκειτο για μελαψή βραζιλιάνα με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), κοιλιά, διπλοκάπουλη, με χοντρές μπουτάρες με αρκετή κυτταρίτιδα. Σε απλό αμφότερες.
4) Δροσοπούλου 98: Η Χριστίνα, από το υπερυψωμένο ισόγειο της Διδύμου 18, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεροδεμένο αψηλό κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα, στο στήθος.
5) Καλλιφρονά 12: Στις 17:50 ήταν κλειδωμένο.
6) Φυλής 200: Η νεαρή Ελένη˙ με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, καλό προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, αδύνατη με ωραίο κωλαράκι. Απλό και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
7) Περγάμου 1: Κλασικά η νεαρή γλυκιά και καλλίγραμμη Πάολα, απ' το ημιυπόγειο του 134 της Φυλής, σε απλό.
8) Αγίου Πέτρου 7: Στις 18:10 ήταν κλειστό.
9) Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο): Στις 18:12 κλειστό επίσης
10) Ρεμούνδου 20: Την Ντενίσα την είδα πίσω από την καγκελένια πόρτα (μιας και δεν μου άνοιξε η τσατσά) Επρόκειτο για νεαρή με σγουρό ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί μ' ένα μικρό τρίμπαλ στην οσφύ. Σε απλό.
11) Αλκαμένους 113: Σταθερά η milf Νίκη, απ' το 16 της Διδύμου, με ίσιο ξανθό καρέ μαλλί, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και κοιλίτσα. Σε απλό.
12) Αλκαμένους 117: Αντί της Νίκης ήταν η πρωινή κοπέλα, η Ελένη-Αθηνά η πειραιώτισσα, με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, καμπυλώδες κορμί με τροφαντό κωλαράκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Σημείωση: Ο οίκος λειτουργεί μέχρι τις 12-12:30 μετά τα μεσάνυχτα.
13) Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η milf Αναστασία˙ με ίσιο καστανοκόκκινο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεματούτσικο κορμί, και η milfogilf Εύα˙ με ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, αρκετά μέτριο φαρδύ πρόσωπο, μεγάλο στήθος (και εκείνη φορούσε μεσοφόρι) πιο κοντή και πιο φαρδιά. Οπως είπε η υπηρεσία, το πρόγραμμά τους ήταν: – 20 ευρώ, τα ΠΑΝΤΑ εκτός κωλαράκι!
14) Περγάμου 27 δεξιά (όροφος): Στις 18:23 κλειστός.
15) Λεωφ. Ιωνίας 12: Δούλευε η λευκή βραζιλιάνα milfogilf Σοφία, από Ιάσονος 37, Κολοκυνθούς 38, Λιοσίων, με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι τη μέση, μέτριο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μικρό προς μεσαίο στήθος (φορούσε ένα κορμάκι) κανονικό κορμί. Απλό, ενώ είπε ότι έχει και χαρτιά από γιατρούς.
16) Ξανθίππης 2: Η Μαρίνα˙ με ίσια ξανθωπά μαλλιά μέχρι τους ώμους, έκφυλο προσωπάκι, μεσαίο στήθος (φορούσε ολόσωμο σέξι εσώρουχο) ωραίο κορμί. Σε απλό.
17) Κωνσταντινουπόλεως 206: Η ψηλόλιγνη Αννα, που την έχω ξαναδεί εκεί, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο προσωπάκι, μικρό στήθος. Σε απλό.
18) Παρασίου 36: Πέτυχα τη Μαρία την "τρελοκοτσιδού" λίγο πριν σχολάσει.
Σημείωση: Ο οίκος κλείνει στις 19:00 κάθε μέρα.
19) Κνίδου 18: Η Αννα˙ μία milf με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτριο αγριωπό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλή πάνω στα ψηλοτάκουνα, με γεροδεμένο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
20) Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Η "γυρολόγος" ρουμάνα Νταϊάνα ή Ντάνα, από Μεταξουργείο και Φυλής, με ίσιο μαύρο μαλλί πισαμένο σ' αλογοουρά, ξινό πρόσωπο, καλό κορμί. Σε απλό.
21) Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Η θηριώδης Γιάννα˙ μία milf με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, μεγάλη κωλάρα και μπουτάρες γεμάτες με κυτταρίτιδα. ΚΩΛΟΣ.
22) Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): Δύο κοπέλες: H Αγάπη˙ μία milf με ίσιο ξανθό κοντό μαλλί, φαρδομούρα μέτριας εμφάνισης, με μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα, στο στήθος, και η Ειρήνη σε απλό.
23) Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Η Ολγα˙ μία gilf με ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) χαλαρό κορμί. Σε απλό.
24) Προύσης 22: Σταθερά η milf Αλίκη, με απλό.
25) Λιοσίων 91: Η Στέλα˙ με καστανό σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. ΚΩΛΟΣ.
26) Αδάνων 2: Στις 19:05 είχε αναμμένο φως αλλά δεν μου άνοιξαν.
27) Παιωνίου 47 (το "σκυλόσπιτο"): Κλασικά η νεαρή Αλεξάνδρα, σε απλό.
28) Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Η Χριστίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογουρά, όμορφο φιλήδονο πρόσωπο, μεγάλο κάπως κρεμασμένο στήθος, ωραίο γεροδεμένο κορμί. Σε απλό.
29) Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Η αψηλή ουκρανή Σόνια (καμία σχέση με τη Σόνια από Διδύμου), με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, πρόσωπο μ' ελκυστικά σλάβικα χαρακτηριστικά, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), βαρύ κορμί μ΄ένα ταττού στο δεξιό της μπράτσο. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Πληρώθηκε...

10483553235_824dd90498_c.jpg

10483560905_cf8a90dd55_c.jpg

10483585184_a2ba320cca_c.jpg

30) Βέργας 2: Δούλευε μία νεαρή τσιλιβήθρα, η Μαρίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλό κωλαράκι. Σε απλό.
31) Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Εμφανίστηκε μία milfogilf η Αλίνα˙ με ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος (φορούσε μπέιμπι ντολ) καλοταϊσμένο κορμί. Απλό πρόγραμμα.
32) Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δούλευε η Σοφία˙ μία θηριώδης κοκκινομάλλα milfogilf, με κοντό μαλλί, μεγάλο στήθος (φορούσε κομπινεζόν) χοντρά πόδια με κάλτσες τρουακάρ, και πρόσφερε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
33) Εξηκίου 18 δεξιά (ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η Κάτια˙ με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, αδύνατο καλό κορμί, με ΚΩΛΟ, και η Ελλη˙ με ξανθό σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη, με πρόβλημα στα μάτια (τα βλέφαρα στο αριστερό της μάτι δεν έκλειναν καλά και στράβιζε) μεγάλο στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
Σημείωση: Η παρτούζα στοίχιζε 30 ευρώ.
34) Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος): Κλασικά η γλυκιά μελαχρινή κοντοφάρδουλη Κωνσταντίνα, που χθες δεν εκτελούσε μόνο χρέη υπηρεσίας αλλα πρόσφερε τα ΠΑΝΤΑ, εκτός από κώλο, για 20 ευρώ.
35) Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ελληνίδα milf Κατερίνα˙ με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) σε απλό.
36) Εξηκίου 20: Στις 10:43 ήταν κλειστό.
37) Λιοσίων 76 αριστερά (ισόγειο): Η αψηλή Μαργαρίτα, από τον όρφο του 109 στη Φυλής.
38) Λιοσίων 76 δεξιά (ισόγειο): Μία milf, η Σοφία, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
39) Λιοσίων 76 δεξιά (όροφος): Βρήκα κλασικά τη Μελίνα. Μ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
40) Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Αντζελα˙ με σγουρό μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο προσωπάκι, μεσαίο κρεμασμένο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και κοιλίτσα. Σε απλό.
41) Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Η Εμμανουέλα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε ένα λεοπαρδαλέ εφαρμοστό φουστανάκι) σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
42) Αλκιβιάδου 16 αριστερά (ημιυπόγειο): Η ρωσίδα milf Ειρήνη˙ με κοκκινωπό ίσιο κοντό μαλλί, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) παχύ κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
43) Αλκιβιάδου 16 μεσαίο (ημιυπόγειο): Η γνωστή Πατρίτσια, από Διδυμου 27, με ΦΟΥΛ.
44) Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο): Η επίσης γνωστή νεαρή Ντάνα, μ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
45) Ιουλιανού 71: Η milf Ινκα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, στρογγυλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) καλοζωισμένο κορμί με κυτταρίτιδα. Με "σπέσιαλ" τσιμπούκι (ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ).
46) Φυλής 40: Η πιτσιρίκα Ελενα. Σε ΦΟΥΛ.
47) Διδύμου 8 δεξιά (όροφος): Στις 20:23 ήταν κλειστό
48) Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο): Δύο νεαρές κοπέλες: Η μικρόσωμη Φλώρη, απ' το 24 της Φωκαίας, με κοντό ίσιο ξανθό μαλλί, ωραίο κορμάκι, και η Χριστίνα με ίσιο καστανό καρέ μαλλί, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατη. ΚΩΛΟΣ και για τις δύο.
Σημείωση: Η παρτούζα συνέχιζε να τιμάται στα 30.
49) Διδύμου 7 δεξιά: Ηταν κλειστό επίσης.
50) Διδύμου 7 αριστερά: Η νεαρή Αουρόρα˙ με καστανό ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπό, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, ωραίο κορμί. Σε απλό.
51) Διδύμου 16: Δύο κοπέλες: Η Βανέσα˙ με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλό προσωπάκι, μεγάλο κρεμασμένο στήθος (φορούσε ένα ροζ μεσοφόρι) κορμί με πιασιματάκια, και η πρώην σοβιετική milf Λίλιαν. Ανακοινώθηκε απλό και για τις δύο.
52) Διδύμου 18 δεξιά (ημιυπόγειο): Δούλευε η γλυκιά νεαρή ευτραφής Αννούλα, από Ελλης 3 και Φωκαίας, που ήταν στο δωμάτιο. Σε ΦΟΥΛ.
53) Διδύμου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η milfogilf Αλιόνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ.
54) Διδύμου 20: Η Αννα˙ με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί. Σε απλό.
55) Διδυμου 27: Η Τζίνα˙ μία milf με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κανονικό κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.
56) Ελλης 3: Η Πατρίτσια σε ΦΟΥΛ. Επρόκειτο για αψηλή milf με ίσιο ξανθωπό κοντό μαλλί, χαμογελαστό μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε εσώρουχο κορμάκι) γεμάτο κορμί με κυτταρίτιδα.
57) Φυλής 54 αριστερά (ισόγειο): Η όμορφη νεαρή ισπανορουμάνα Τζούλια˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μεχρι την πλάτη, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλογραμμένο κορμί με μία διάστιξη στο αριστερό βυζί, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
58) Φυλής 56: Η Πατρίτσια˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος με μυτερές θηλές, καλλίγραμμο κορμάκι (τρίμπαλ στη μέση)  με ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
59) Φυλής 66 δεξιά: Η Ρενάτα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, φιδίσιο κορμί μ' ένα τρίμπαλ στην οσφύ. Σε απλό.
60) Φυλής 66 αριστερά: Δύο κοπέλες: Η Μαρία και η Αντζελα. Επρόκειτο για δύο όμορφα και καλοσχηματισμένα θηλυκά (το ένα με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη και το άλλο με πιο κοντό καστανού χρώματος) με μικρά προς μεσαία στήθη, ωραία κωλαράκια. Σε απλό πρόγραμμα.
61) Φωκαίας 17 αριστερά (ισόγειο): Στις 21:05 ήταν κλειστό.
62) Φωκαίας 19: Η νεαρή Μάγια˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφη, με μεσαίο στήθος, αδύνατο ωραίο κορμί μ' έντονη την οσφυική λόρδωση. Σε απλό.
63) Φωκαίας 25 αριστερά (όροφος):Η γνωστή Λάουρα, από το φυλής 56, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί. ΚΩΛΟΣ ( ; ).
64) Φωκαίας 25 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μισέλ˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλό κορμάκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στήθος.
65) Φωκαίας 27 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Βικτώρια.
66) Φωκαίας 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η γνωστή αψηλή νεαρή Ειρήνη, από το διπλανό ημιυπόγειο και το στούντιο Φ104 παλιότερα. Μ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
67) Φωκαίας 27 δεξιά (όροφος):Η σπανιόλα Ελενα˙ μία έκφυλη όμορφη νεαρή ξανθιά με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, χυμώδες κορμί. Σε απλό.
68) Φωκαίας 24: Δύο νεαρές κοπέλες: Η Αντελίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος, αδύνατη. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ, και η Λαβίνια˙ με καστανό σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, πιο ψηλή από την πρώτη, με ωραίο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
69) Αχαρνών 85: Η Μαργαρίτα˙ milf με ίσιο ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αρκετά βαρύ κορμί με κυτταρίτιδα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
70) Φυλής 74 δεξιά: Στις 22:06 κλειστό.
71) Φυλής 74 αριστερά: Επίσης.
72) Φυλής 59 ισόγειο: Το «κρυσταλλιζέ σβαρόβσκυ μωράκι» ήταν η Αντίνα˙ μία νεαρή μουνάρα με ίσιο ξανθό μαλλί και κορμάρα κόλαση! Σε απλό (τί άλλο;...)
73) Φυλής 59 όροφος: Η νεαρή Ιζαμπέλα˙ με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφη με μικρά στήθη, αδύνατο ωραίο κορμί με μία διάστιξη αριστερά στον βουβώνα. Σε απλό.
74) Φυλής 61: Η νεαρή Τζούλια˙ με μελαχρινά ίσια μαλλιά μέχρι τη μέση, όμορφη με μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί με μία δερματοστιξία στο δεξί της μπράτσο. Σε απλό.
75) Φυλής 80: Η Εμμυ.
Σημείωση: Η τσατσά είπε ότι η Μαρία σταμάτησε.
76) Φυλής 65 δεξιά (ισόγειο): Η Εμμανουέλα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο προσωπάκι, μικρό στήθος με καυλωμένες ρώγες, καλλίγραμμο σώμα, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
77) Φυλής 84 δεξιά (ισόγειο): Η όμορφη μαυρομάλλα νεαρή Αλίνα˙ Σε απλό.
78) Φυλής 84 αριστερά (1ος όροφος): Η νεαρή βουλγάρα Λάουρα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, όμορφη, με μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
79) Φυλής 86 δεξιά (όροφος): Στις 22:00 ήταν κλειστό.
80) Φυλής 86 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Λάουρα με ίσιο ξανθωπό μαλλί σε κοντή αλογοουρά, όμορφο έκφυλο πρόσωπο, αψηλή με μεγάλο στήθος (φορούσε σκληρό στηθόδεσμο) κορμάρα (τρίμπαλ στην οσφύ) και ωραία κωλάρα! ΚΩΛΟΣ.
81) Φυλής 67: Εμφανίστηκε αεράτη η «Τσιτσιολίνα» όπως είπε ο φαινομενικά αρσενοκοίτης τσάτσος. Επρόκειτο για εντυπωσιακή νεαρή ξανθιά με μπουκλωτό μαλλί μέχρι την πλάτη, έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος, κορμάρα (ταττού δεξιά στη μέση). Σε απλό.
82) Φυλής 69 αριστερά (όροφος): Η Χριστίνα από το Καζακστάν. Απλό.
83) Φυλής 69 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Νέλλυ. ΚΩΛΟΣ.
84) Φυλής 71 αριστερά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η Μπιάνκα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, όμορφη, με μικρό στήθος και ωραίο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ, και η Αννι˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατη μ' ένα ταττού στο δεξί της κωλομέρι. Με ΚΩΛΟ.
85) Φυλής 71 μεσαίο (ισόγειο): Η Στεφανία. Ενα όμορφο ουγγαρέζικο "άλογο" με ωραία κωλάρα (ταττού με κινεζικά ιδεογράμματα κατά μήκος της οσφυικής μοίρας της ραχοκοκαλιάς) και χυτές ποδάρες! Σε απλό.
86) Αγκύρας 12 αριστερά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η milf Αναστασία˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
87) Αγκύρας 12 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η χαμογελαστή milf Ελενα˙ με ξανθό μπουκλωτό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεματούτσικο κορμί και πόδια με κυτταρίτιδα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
88) Αγκύρας 1: Κλασικά η ξανθιά ενεργοπαθητική τρανσέξουαλ Βίκυ. Στα 30.
89) Αχαρνών 104 (το προεδρικό): Η θεριακωμένη ξανθιά milf Ελλη. Απλό στα 30 και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ στα 60 «με άνεση χρόνου!».
90) Φυλής 99 (με το ρόπτρο): «Το Δεσποινάκι!» ενεργοπαθητική τρανσέξουαλ με κοντό ξανθό μαλλί, μεγάλο στήθος και γεροδεμένο κορμί. Στα 25.
91) Μαγνησίας 11: Κλειστό στις 22:18.
92) Μαγνησίας 1 (με το καμπανάκι): Η ρωσίδα gilf Ντιάνα˙ με ίσιο ξανθό κοντό μαλλί, πολύ μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) κάπως στραβά πόδια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ κσι ΚΩΛΟ.
93) Καλύμνου 48 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Παρουσιάστηκε μία ευτραφής, μέτριας εμφάνισης ξανθιά gilf με μεγάλο στήθος. Σε απλό.
94) Καλύμνου 48 δεξιά (όροφος): Η Ειρήνη˙ μία milfogilf με κοντό καστανό μαλλί με ανταύγειες, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) "τετράγωνο" κορμί. Σε απλό.
95) Καλύμνου 36: Δούλευε κλασικά η Νανά.
96) Πιπίνου 32 (το "γατόσπιτο"): Στις 22:36 ήταν κλειστό.
97) Πιπίνου 54: Και εδώ επίσης.
98) Πιπίνου και Φυλής (δίπλα απ' το μανάβικο): Στις 22:39 και εκείνο κλειστό
99) Φυλής 136: Επίσης (Διάολε!...)
100) Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο): Η νεαρή Αλεξάνδρα, από Ακομινάτου, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλατη, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ερωτικό κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.
101) Φυλής 134 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Αννα˙ προmilf με μαύρο σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
102) Φυλής 134 δεξιά (όροφος): Στις 22:41 κλειστό.
103) Φυλής 109 δεξιά (ισόγειο): Γκρρρ! Κλειστό!
104) Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Παολίνα˙ με ίσιο καστανό με ανταύγειες μαλλί, πρόστυχο πρόσωπο, μικρό στήθος, κώλος με κυτταρίτιδα. Σε απλό.
105) Βιργινίας Μπενάκη 31: Στις 23:00 ήταν κλειστό.
106) Παιανιέων 24: Επίσης.
107) Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο): Η πολωνέζα Αννα˙ με ίσιο καστανό μαλλί μεχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, αδύνατο κορμάκι με δύο ταττού: Στην οσφύ και στην αριστερή ωμοπλάτη. ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ και ΚΩΛΟΣ.  
108) Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η milf Ναταλία, από Βέργας 6, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) καλός κώλος και καλά πόδια. Εκανε τη χαρακτηριστική της επίκυψη, με πλάτη προς τον ανδρικό πληθυσμό, κουνώντας τον κώλο της δεξιά-αριστερά, και η Φωτεινή˙ με καστανό σπαστό κοντό μαλλί, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) πολλά κιλά...Αμφότερες σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
109) Ελευσινίων 22: Κλειστό.    
110) Ιωαννίνων 3 αριστερά: Η milf Σόνια˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε φουστανάκι) γεμάτο κορμί. Απλό στα 20 και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ με σεξ σόου στα 30.
111) Μαραθώνος 59: Η Τάνια˙ με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε εφαρμοστό μεσοφόρι) κορμί με πιασιματάκια και έντονη κοιλιά (ταττού σε όλον τον αριστερό ώμο -μπρός και πλάγια-). ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
112) Αχιλλέως 48 ημιυπόγειο: Η Γαλήνη˙ με καστανό σπαστό μαλλί πιασμένο σ' αλογοουρά, μικρό στήθος, καλούτσικο κορμί. Σε απλό.
113) Αχιλλέως 48 υπερυψωμένο ισόγειο: Στις 23:27 ήταν κλειστό.
114) Μυλλέρου 33: Η ενεργοπαθητική τρανσέξουαλ Χαρά. Στα 20.
115) Κολοκυνθούς 63 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Στις 23:33 κλειστό.
116) Κολοκυνθούς 63 ευθεία (υπερυψωμένο ισόγειο): Επίσης.
117) Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Αντζελα˙ με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλό κορμάκι. Σε απλό.
118) Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος): Η Βικτώρια˙ μία αδύνατη μελαχρινή milf με το ίσιο μαλλί της να φτάνει μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο (κάπνιζε μπροστά μου) μικρό στήθος. Εδινε τον συμπαθητικό ΚΩΛΟ της.
119) Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Η ρωσίδα milf Νίκα˙ με ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο σε αλογουρά, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, λίγο ατσούμπαλο σώμα. Σε απλό.
120) Περδίκκα 3 αριστερά: Στις 23:37 είχε αναμμένο το φως αλλά ήταν κλειστό.
121) Περδίκκα 3 δεξιά: Επίσης.
122) Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο):Γκρρρ! Επίσης!
123) Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Δούλευε η νεαρή Κλαούντια˙ με κοντό (αγορέ) καστανό μαλλί, συμπαθητικό προσωπάκι, μεσαίο στήθος (φορούσε εφαρμοστό ρούχο) διπλόφαρδη κωλάρα με κυτταρίτιδα και χοντρά μπουτάκια με κυτταρίτιδα επίσης. Σε απλό.
124) Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Κλειστό.
125) Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Νικόλ˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, φεγγαροπρόσωπη μέτριας εμφάνισης με μάτια έντονα βαμμένα, μεγάλο στήθος, κοντοφάρδουλη. Σε απλό
126) Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό.
127) Ιάσονος 43: Η milfoεμμανουέλα˙ με ξανθωπό φουντωτό κοντό μαλλί, μέτριο έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κορμί με πιασίματα. ΚΩΛΟΣ.
128) Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Στις 23:51 κλειστό.
129) Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Επίσης.
130) Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η νέγρα Ρίτα˙ με σγουρό μαλλί μέχρι τη μέση, αψηλή με σχιστά μάτια και μία μούρη στόμα, μεσαίο στήθος, γεροδεμένη μ' ένα ταττού στον δεξιό της μηρό. Απλό.
131) Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Η Ναταλί˙ μία ξανθιά gilf με το μαλλί μέχρι τη μέση, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεμάτο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ («βασιλικο τσιμπούκι»).
132) Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Κλειστό. Με το φως αναμμένο.
133) Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο): Κλειστό. Με το φως αναμμένο.
134) Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά (υπόγειο): Κλειστό. Με το φως αναμμένο.
135) Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά (ισόγειο): Κλειστό. Με το φως αναμμένο.
136) Κολωνού 53: Δύο κοπέλες: Η γνωστή ξανθιά ευτραφής βυζαρού Λίντα σε απλό, και η Ειρήνη˙ με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, πολύ μέτρια εμφανισιακά, πιο κοντή με μεγάλα βυζιά και "τετράγωνο" κορμί, η οποία έκανε και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
137) Κολωνού 48: Δύο νεαρές κοπέλες: Η ξανθιά μουνάρα Βαλέρια˙ με μεσαίες βυζάρες, κορμάρα και η επίσης όμορφη (όχι όμως όπως η πρώτη) Ελένη˙ με πιο ανοιχτά χρώματα. Σε απλό.
138) Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Η ρωσίδα Τζούλια˙ μία θεριακωμένη milf, αψηλή,  με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, πολύ μέτριο πρόσωπο, τεράστιο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) κορμοειδή πόδια. Σε απλό.
139) Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Κλασικά η Τερέζα (με κοκκινωπό πια μαλλί) σε απλό πρόγραμμα. Χωρίς κόσμο το σαλόνι!...
140) Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Η milf Λάουρα˙ με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μικρό στήθος, αψηλή, γεροδεμένη. Σε απλό.
141) Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο): Η Μιρέλλα˙ με ίσια καστανά με ανταύγειες μαλλιά μέχρι τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό στήθος, χαμηλού αναστήματος. Απλό.
142) Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) (To onlygreekάδικο): Η Καρίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο (μάλλον σιλικονούχο) στήθος, καλούτσικο κορμί. Στα 15.
143) Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η μου(α)νάρα Ολγα˙ με ξανθό ίσιο μαλλί σε κοντή αλογοουρά, έκφυλο πρόσωπο, κορμάρα με ωραία κωλάρα και χυτές ποδάρες! Σε απλό.
144) Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η έκφυλη μικρόστηθη ρουμάνα milf Αννα και η όμορφη βυζαρού Κατερίνα. Απλό και για τις δύο.
145) Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Χριστίνα με την εξωτροπία˙ με καστανόμαυρο μαλλί πιασμένο πίσω, μικρό στήθος, καλλίγραμμο κορμάκι. Σε απλό.
146) Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο): Κλειστό.
147) Κολωνού 27 αριστερά (όροφος): Κλειστό.
148) Κολωνού 15 αριστερά: Κλειστό.
149) Κολωνού 15 δεξιά: Η Μισέλ με πλούσιο σγουρό μαλλί, όμορφο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλό κορμί με πιασίματα. Απλό.
150) Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Η Μαρία˙ με κοντό ξανθό μαλλί, χοντρούλα με μεγάλο στήθος και μία διάστιξη (το λαγουδάκι του πλεϊμπόυ) στο δεξί της κωλομέρι. Στα 15.
151) Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Σόφι˙ με ίσιο καστανοκόκκινο μαλλί, φιλήδονο προσωπάκι, μικρό στήθος, ωραίο αδύνατο κορμάκι. Σε απλό.
152) Κολωνού 11 αριστερά (όροφος): Κλειστός.
153) Λουκά Νίκα 1: Κλειστό.
154) Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Η Λάνα˙ μία milf με κοντό ξανθό μαλλί, μεσαίο στήθος (φορούσε εφαρμοστό μεσοφόρι), καλό σωματάκι. Σε απλό.
155) Ιάσονος 1 μεσαίο (αριστερός όροφος): Η γνωστή βυζαρού ρωσίδα Ναταλί, από Ιάσονος 27 και Κων/πόλεως 166 αριστερά. Σε απλό.
156) Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Η έκφυλη Αντζέλικα˙ με σγουρό καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, πονηρά μάτια και στόμα με λεπτά χείλη, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, αρκετά αδύνατη με πόδια "καλαμέ". Απλό στα 10 και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 15. Η ανάσα της μύριζε αλκοόλ.
157) Ιάσονος 1 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Τζοάνα˙ με ξανθό μαλλάκι μέχρι τους ώμους, όμορφο προσωπάκι, πεσμένο στήθος, γεματούτσικο σωματάκι.
158) Κολωνού 23: Η Λαρίσα.
159) Ιάσονος 19 ισόγειο: Η Ελλη με τη γραβάτα. Μαύρο μαλλί, μεγάλο βυζί, ταττού δεξιά στη μέση, κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.
160) Ιάσονος 19 όροφος: Η Σόνια˙ με ίσιο κοντό μαλλί, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κώλος και μπούτια με κυτταρίτιδα. ΚΩΛΟΣ.
161) Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Η Ανδριάνα σε απλό στα 15.
162) Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Δούλευε η ενεργοπαθητική τρανσέξουαλ Τζούλια, από Καλλέργη 33, αδύνατη και μυώδης. Απλό στα 10.
163) Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό.
164) Λεωνίδου 28 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Χριστίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, όμορφο προστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλό σωματάκι με μικρή ουλή σκωληκοειδεκτομής δεξιά. Σε απλό.
165) Λεωνίδου 28 αριστερά (όροφος): Κλασικά η έκφυλη Φαίη "Νταναγουέι", σε απλό.
166) Ιάσονος και Λεωνίδου: Στις 23:57 κλείδωναν την πόρτα!
167) Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Η όμορφη ξανθιά τσέχα Μαρία σε απλό.
168) Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Ο τσάτσος Φου-μαν-τσου παρουσίασε δύο ωραίες μικρόβυζες αδύνατες πιπίνες. Τη μελαχρινή Αννα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση και την Κατερίνα˙ με ίσιο καστανό καρέ μαλλί και ένα μικρό ταττού στο βυζί. Σε απλό και οι δύο.
169) Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Η έκφυλη μελαχρινή Ελπίδα, από το ισόγειο της Ιάσονος 37, το Κολοκυνθούς 63. Απλό στα 10 και ΚΩΛΟΣ στα 15.
170) Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Κλειστό.
171) Ιάσονος 33: Δούλευε η όμορφη Εμμανουέλα, με ξανθό ίσιο μαλλί, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
172) Ιάσονος 36: Κλειστό.
173) Καλλέργη 33: Η Αλίνα˙ με μαύρο ίσιο μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, πρόστυχο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος, με 2 ταττού: στη μέση και δεξιά στην ωμοπλάτη, ΚΩΛΟΣ
174) Λεωνίδου 6: Περίμενα να δω την Ιονέλα, αλλά δούλευε η νεαρή Ρομίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, κοντούλα, μικρό στήθος, πολύ μέτριας εμφάνισης. Σε απλό.
Κάποια στιγμή μπήκαν 2 αστυνομικοί και ζητήσαν χαρτιά από την υπηρεσία και ταυτότητες από εμάς που βρισκόμασταν στο σαλόνι. Πέντε νοματαίοι ήμασταν στην αναμονή.
175) Δεληγιώργη 39: Κλειστό.
176) Δεληγιώργη 30: Με φως, αλλά δεν μου άνοιξαν.
177) Κεραμεικού 13 αριστερά (όροφος): Κλειστός.
178) Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Η Μαρία, από το Ιάσονος 36, επρόκειτο για μία milfogilf με καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη, αρκετά μέτριο πρόσωπο με δόντια σαν τσάπες, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί.  ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ (όχι σε όλους...).
179) Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Κλειστό.
180) Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος): Μαύρη μαυρίλα!
181) Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Επίσης.

μπράβο σε προφεσσορα και φανούρη!
[...]
Να 'σαι καλά φίλε Zero  :)

Ειναι αληθινη η φοτο;;Αν ναι ο παπαγαλος πανο στο καγκελο πως εμφανηστηκε τυπε μου;; :2funny: :2funny: :2funny:
Χα, χα, χα...
Φίλε FORMET, δεν ξέρω εάν είναι αληθινή η φωτογραφία, πάντως το πουλί δεν μου μοιάζει και τόσο για παπαγάλος...
10453571856_994f26c006_z.jpg

ευχαριστώ Φανούρη μου (...) θέλω με την σειρά μου να αποδώσω (...) τα εύσημα μου τόσο σε σένα όσο και και στον προφέσορα,στον dawn για την μεγάλη ενημέρωση του και τέλος στον φιστίκι που ανερχόμενη δύναμη δείχνει να καθιερώνεται...
[...]
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου φίλε Σμύρνη!
Καλά, τα παιδιά που αναφέρεις είναι σταθερές αξίες, όσο για τον Φιστίκη συμφωνώ και εγώ!

καταρχάς πολλά συγχαρητήρια στους ενημερωτές του σ/κ και ειδικά στον Προφέσσορα με την καταδρομική επίθεση "Αστραπή" και τις τρεις καταΘέσεις του :uzi: :uzi:
Ωραίος ο Προφ!

Φανούρη αυτή την θεματική ενότητα της ενημέρωσης πρέπει να την ονομάσεις "Η αναζήτηση της Μαρίας" ή "Στα χνάρια της Μαρίας".
[...]
Χε, χε, χε...

[...]
Ακόμα πιο ρομαντικό θα ήταν να πέρναγες δωμάτιο με κάθε κοπέλα μέχρι να την βρεις.
[...]
Ωχ, τα πάκια μου!

[...]
Φανούρη σε ζήτησε και εσένα να μην ξαναέρθεις ή την γλίτωσες;;;
Στο υπερυψωμένο ισόγειο της Βέργας 6
Τη γλύτωσα! Χα, χα, χα...
Μπήκα με 2 άλλους.
– Η Σοφία είναι, όποιος τη γνωρίζει πρακαλώ! είπε η τσατσά και αφού ανέφερε το πρόγραμμά ακολούθησε ολιγοδευτερόλεπτη σιωπή χωρίς να εμφανίζεται η κοπέλα.
– Για να τη δούμε! είπα κάποια στιγμή.
– Να τη δείτε, να τη δείτε...άκουσα μία ειρωνική φωνή πίσω απ' το υφασμάτινο παραβάν.
– Εσύ σίγουρα τη γνωρίζεις! συμπλήρωσε η υπηρεσία απευθυνόμενη σε μένα.
Αμέσως εμφανίστηκε η λεγάμενη με ξινισμένο ύφος.
– Ελάτε να περάσετε, μην κοιτάζετε ο ένας τον άλλον! μας παρότρυνε η τσατσά.
– Εγώ δεν τη γνωρίζω! είπε ο ένας συναγωνιστής.
– Ελα τότε να γνωριστούμε! του πέταξε η Σοφία, καθώς εξαφανιζόταν πίσω απ' το παραβάν.
Φύγαμε και οι τρεις, μ' εμένα να ευχαριστώ για την ενημέρωση και να εισπράττω ένα "παρακαλώ" (χωρίς ειρωνεία) από την υπηρεσία.

[...]
μπράβο στα παιδιά για τις ενημερώσεις τους!
;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Χαιρετίζω υπερενημέρωση Φανούρη Τζούρα!

Το πουλί είναι ένας ωραίος παπαγάλος με κομμένη ουρά. Από κάποιον θα έφυγε μάλλον και αγναντεύει τον κόσμο από ψηλά.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
[size=19pt]ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΡΑΑΑΑΑΑ[/size]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom