Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (12 μέλη και 168 επισκέπτες)

psilospilot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
κυριοι τη βοηθεια σας... ψαχνω την εβιτα που δουλευε illusions(μπουρναζι) μετα 7 sins και moulin blue

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
29!οσο λεει το νικ μου!3 φορες στο δρομο με το αυτοκινητο σε διαστημα 3ων μηνών και χτες 2 φορες πεζός.Δεν ημουν μονος μου.Ημουν με αλλα 2 ατομα!Εχει καταντησει αηδια το θεμα.Υπαρχουν τοσες και τοσες σκατοφατσες υποπτες εκει,και δεν ασχολούντε με αυτούς αλλα με εμας!

Ρε τυπε πως γινεται να εισαι του 85 και 29 ετων  :think:  ή δεν ξερεις στοιχειωδη αριθμητικη ή εισαι εξωγηινος και εχεις αλλον τροπο μετρησης της ηλικιας...

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Χάλια έγινε αυτή.......... :rolleyes:

όχι μόνο έγινε χάλια, αλλά το ... παίζει και μαγκιόρα.
την είδα στην πόρτα του 86 κάτω να χαζεύει την κίνηση και σε ερώτηση για κωλαράκι στο πρόγραμμά της απάντησε με μαγκιά "μόνο απλό". ξουτ μωρή.....

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Ρε τυπε πως γινεται να εισαι του 85 και 29 ετων  :think:  ή δεν ξερεις στοιχειωδη αριθμητικη ή εισαι εξωγηινος και εχεις αλλον τροπο μετρησης της ηλικιας...

ωχ μωρε σε 3 μηνες τα κλεινω τα 29.Βαλε 28!

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Χτες πέρασα σε μεταμεσονυχτια με την Αγαπη Φωκαίας 24 .Αρκετά καλη για μιλφ,μετρια όμως πίπα σαν και αυτες που κανουν οι πιτσιρικες,ειχε ομως καλή συμμετοχη,και με καυλωσε αρκετά!Δεν θα ξαναμπώ βεβαια,ηταν απόφαση της στιγμής επειδη δεν είχα με ποια αλλη να μπω!

Και κατι να προσθεσω!Τι πραμα ειναι αυτο με τους ελεγχους της αστυνομιας;Με σταματησαν 2 φορες χτες για ελεγχο στο δρόμο!αν ειναι δυνατον.  >:(

Δεν πειραζει ρε συ! Καλυτερα να κανουν ελεγχους, παρα να πινουν καφε!! Παντως και στη μια περιπτωση αλλα και στην αλλη, ηταν ευγενεστατοι καθως ηταν της ομαδας ΔΙΑΣ και δεν ειναι οι καυλωμενοι που εχουν βγει απο σχολες...

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Δεν πειραζει ρε συ! Καλυτερα να κανουν ελεγχους, παρα να πινουν καφε!! Παντως και στη μια περιπτωση αλλα και στην αλλη, ηταν ευγενεστατοι καθως ηταν της ομαδας ΔΙΑΣ και δεν ειναι οι καυλωμενοι που εχουν βγει απο σχολες...

Eυγενεστατοι ειναι σχετικο!Θα λεγα οτι απλα δεν ηταν αγενης!τεσπα!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Στην έναρξη της απογευματινής (2ης) βάρδιας (17:20-18:15) έκανα την τσάρκα μου στο Μεταξουργείο, και αφού είναι και καλός ακόμα ο κακός μας ο καιρός, με μία εντελώς αποτυχημένη κατάθεση στο τέλος της την οποία είχα προβλέψει πανηγυρικά, ηθελέστα και παθέστα κοινώς, και ας πάμε να δούμε τι είδα και τι θυμάμαι εντέλει γιατί κάτι καλά ξεχώρισα από τα πολλά μπάζα που υπάρχουν και με πολλές Μαρίες που δε νομίζω να είναι και τόσες πολλές αλλά έτσι βαφτίζονται την στιγμή που ρωτάς ή έτσι τις βαφτίζουν για να μην τις ξεχνάνε! Φλυαρώ πολύ όμως και δεν κάνει...

Ιάσωνος

43 (κοντέινερ) η νεαρή αθίγγανη, μάλλον, μελαχρινή αδύνατη Χριστίνα, μαλλί ίσιο πιασμένο αλογοουρά, φορούσε ροζ εσώρουχα, 1,5αρι βυζί, ωραίο κωλαράκι και καλό πρόσωπακι αλλά μάλλον για φόλα πρόκειται, φουλ πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
46Β πολύ μπόχα στον οίκο όπως πάντα δηλαδή, ένα αδιάφορο μελαχρινή μπάζο αλλά όχι χοντρό όπως συνηθίζεται στα 46άρια με το όνομα Μαρία είπε η τσατσά αλλά η απαξιωμένη πόρνη μου είπε ένα άκυρο ειρωνευόντας με μάλλον αλλά μικρή σημασία έχει αν δει η ίδια τον ευατό της στον καθρέφτη, νομίζω φουλ ανακοινώθηκε και εδώ!
46Α από την πόρτα έξω είδα μία ξανθιά χοντρή βουβάλα τρομακτική με το μουνί ακάλυπτο φανερό από έξω, πιο καλτ κατάσταση πεθαίνεις!
46 (όροφος)  κοντοπούτανη ελαφρώς γεματούλα μέτρια εμφανήσεως με ωραία μάτια, 2αρι βυζί, κώλος με πιασήματα και μικρή κοιλίτσα, όνομα αρνήθηκε να μου πει στο σαλόνι παρά μόνο αν θα περνούσα... δουλεύει και στο Ιάσωνος 46Β με απλό πρόγραμμα.
44 αριστερό (με τον μακρύ διάδρομο), ήταν κλειστό για λίγο προφανώς με την σφουγγαρίστρα να σου κλείνει το δρόμο!
44 αριστερό πάλι δεν ήταν η Μάρω, ήταν όμως κλασσικά η Σόνια, και μαλάκια που δεν μπήκα εδώ γιατί για αυτήν πήγαινα πιο πολύ αλλά το ρίσκαρα και έχασα, και από κριτίκες θεωρείται στανταράκι, τσπ, καστανόξανθη με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, εμφανίσθει γυμνόστηθη ως συνήθως με ελαφρώς κρεμαμένο 2,5αρι βυζί με μεγάλη ρώγα, ωραίος κώλος και κανονικό ύψος, απλό πρόγραμμα.
37Β η μελαχρινή κοντή τσατσά με τα γυαλιά απο την μοντελο-αλυσίδα της Φυλής προσφάτως και πιο πρόσφατα από το Ξανθίππης 2 υποβιβασμένη πλέον στο Μεταξουργείο αλλά μου είπε πότε μη λες ποτέ στο αν θα ξανά επιστρέψει στην παλιά της έδρα, μου παρουσίασε την κλασική κοντοπούτανη ξανθιά Μαρία με την απαξιωμένη μάπα με το ψυχρό και βαριεστημένο σαλονάσρισμά της, 1,5 αρι βυζί, μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, σώμα με άσχημες αναλογίες, είναι αδύνατη σχετικά με μεγάλια μπούτια, αδιάφορο συνολικά με απλό πρόγραμμα.
37Α η Άντζελα, νεαρή σχετικά, μικρο νταρτάνα με κοντό καστανό μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο, γεμάτη με τα κιλά ομοιόμορφα κατανεμημένα πάνω της όχι χοντρή όμως, 3αρι βυζί και κωλάρα, απλό πρόγραμμα.
36 για άλλη μία φορά κλασικά η Αλεξάνδρα όπως μου πε ο κλασικός κοιλάρας τσάτσος εκεί, η οποία ήταν δωμάτιο και δε περίμενα, πρόκειται για μελαχρινή μιλφ που πάντα τονίζει το σιγά σιγά στο δωμάτιο γιατί ξεπαρθενεύει πιτσιρίκια απ όσο έχω καταλάβει και δείχνει κατανόηση, πιτσιρίκια βλέπω στο σαλόνι πάντα, μακρύ ίσιο μαλλί κότσο πιασμένο (πάντα έτσι την βλέπω), άκωλη με 2,5αρι βυζί και μπυροκοιλιά, απλό πρόγραμμα πάντα ανακοινώνεται.
33 (όροφος) τα μικρά ανάποδα σκαλιά κατέβαινε μία πιτσιρίκα Άννα που πρώτη φορά είδα (την ρώτησα) καθώς προφανώς σχόλαγε, βάρδια είχε πιάσει ένα ξανθό μωρό με πολύ ωραίο πρόσωπο και μακριά μαλλία εν ονόματι Μαρία και αυτή, πρώτη φορά την είδα, ψηλή με ωραίο κορμί και τατού στη μέση πάνω από τον κώλο, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος, απλό πρόγραμμα. (στα υπόψην και όποιος γνωρίζει κάτι γι αυτήν ας με πληροφορήσει...)
31Β το νανάκι η Χριστίνα, 1,5αρι βυζί και καλό κωλαράκι με αδιάφορο πρόσωπο όχι άσχημο όμως, και μία καινούρια Τζωρτζίνα/Τζωρτζιάννα κάπως έτσι, πρόσωπο αδιάφορο και εδώ και μου φάνηκε κάπως καθυστερημένη σαν να 'χε σύνδρομο dawn, παρόλα αυτά είχε ωραίο κώλο και το ύψος της κανονικό, πήγαινε στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα αμφότερες.
31 (χόστελ) η ψηλή παλαβιάρα ληγδιασμένη μελαχρινή τσατσά και από το Ιάσωνος 37Β είχε πιάσει στην πάρλα στο κουζινάκι την πόρνη και μία ώρα περιμέναμε πότε θα θυμηθεί πως υπήρχε και κόσμος στο σαλόνι αλλά άξιζε τον κόπο γιατί είχε καλό πράμα, Χριστίνα κατά δήλωση της ίδιας και μιλούσε τόσο καλά τα ελληνικά που δεν αποκλείεται για Ελληνίδα και μάλιστα από τα Τρίκαλα όπως είπε, μικρή σημασία, νεαρή με όμορφο πρόσωπο, μελαχρινή με πιασμένο το μαλλί κότσο, κανόνικό ύψος προς το ψηλή, κανονικό σώμα 2αρι βυζί και ωραίος κώλος, απλό πρόγραμμα. (και εδώ τα φώτα κάποιου που γνωρίζει)
30Β (υπόγειο) η κοντόχοντρη αδιάφορη νεαρή Μαρίνα, μελαχρινή με κωλάρα κοιλιά και βυζούμπες με απλό και η πιτσιρίκα Βουλγάρα 20χρονη όπως μου πε μετά Άννα που ανέφερα από το Ιάσωνος 33 που σχόλαγε από την πρωινή και έπιανε βάρδια εδώ στην απογευματινή, στυλιάρι με κανονικό ύψος προς το ψηλή με τόσα λίγα κιλά, μακριά μαύρα μαλλιά αλλά πολύ ψεύτικα, μάλλον περούκα, 1,5αρι βυζί, ωραίο κωλαράκι και καλούτσικο πρόστυχο πρόσωπο, απλό και αυτή. Κατάθεση! χωρίς κατάθεση τελικώς, θα συντάξω κριτική εντός της μέρας.
30Α (όροφος) η χοντρή στριμμένη απαράδεχτης συμπεριφοράς υπηρεσία μας παρουσίασε κατά δήλωση της την Ρωσίδα Μαρία που σίγουρα δεν την λένε έτσι. Ξανθιά μιλφ νταρτάνα με μέτριο σπασμένο πρόσωπο, 3αρι βυζί και κωλάρα, απλό πρόγραμμα.
27Α η Αλεξάνδρα κατά δήλωση της ίδιας, αδύνατη κοντοπούτανη νεαρή μελαχρινή με μέτριο πρόσωπο ωραία βαμμένο όμως, ίσως και αυτό να το έφτανε στο μέτριο, 2αρι βυζί, ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα. Προς τιμήν της ίδιας και της υπηρεσίας κάποιο παλικαράκι φεύγοντας ξέχασε τα γυαλιά του και βγήκαν έξω και οι δύο φωνάζοντας τον δυνάτα για να τον πρόλάβουν και να του τα δώσουν... να τα λέμε και αυτά!
20Γ κλειστό
20Β (όροφος) Αλίνα νομίζω, κοντοπούτανο μελαχρινό μιλφ που αυτοπαρουσιαζόταν στημένη στην πόρτα σε όσους ανέβαιναν, μέτριο πρόσωπο, μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2άρι βυζί, εμφανίστηκε με κόκκινα εσώρουχα και βαριόταν σε βαθμό που ήταν απότομη και σε έδιωχνε, απλό πρόγραμμα.
20Α κλασικά η Κορίνα μόνιμα εδώ πλέον από Ιάσωνος 20Β (όροφος), μελαχρινή με μαλλί πιασμένο αλογοουρά, εμφανίζεται πάντα γυμνόστηθη με ελαφρώς κρεμασμένο βυζί 2,5αρι, κανονικό ύψος, αδιάφορο αγελαδινό πρόσωπο, ατσούμπαλο σώμα, απλό πρόγραμμα
19Α (ισόγειο) Τζέσικα θυμάμαι καλά;, νεαρή κοπέλα με ωραίο πρόσωπο, καστανόξανθη, ελαφρώς ψηλή, ωράιο κορμί, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος, απλό πρόγραμμα.
19Β (όροφος) καινούρια κοπέλα ανέφερε η υπηρεσία, Βικτώρια; ψηλή μελαχρινή με καρέ μαλλί, καλό πρόσωπο, 2,5αρι βυζί, ωραίο κορμι και καλό κώλος, απλό πρόγραμμα.

Μεγάλου Αλεξάνδρου

28Α Νίκα, ξανθιά με ρόζ δικτυωτό γεμάτη ολόγυμνη από μέσα, 3αρια βυζιά, κοιλιά, και κωλάρα και Άντρεα, μελαχρινή πιο γεμάτη και πιο αδιάφορη συνολικά, αμφότερες απλό και αμφότερες έξω από τις προτιμήσεις μου.
22Β κλειστό με αναμένη/ες λάμπα/ες
22Α μια από τα γίδια
22Α κλειστό χωρίς αναμένη λάμπα
17 τρομακτική κοντόχοντρη μιλφγκιλφ μελαχρινή, Μαρία δε περιγράφεται!
15 η Ντιάνα, ξανθιά (ήταν μελαχρινή νομίζω πριν στο Κολώνου 48) μιλφ, με συμπαθητικό πρόσωπο, 2,5αρι βυζί, ωραία κωλάρα και κοιλίτσα, φορούσε λευκό δικτυωτό και η Ρίτα πιο γεμάτη αλλά και πιο παιχνιδιάρα στο σαλόνι,
ξανθιά αν θυμάμαι καλά με καλούτσικο πρόσωπο, 3αρια βυζία, κωλάρα, απλό νομίζω και για τις δύο και κάνουν και παρτούζα!

Καλό ξημέρωμα!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[glow=lightblue,2,300]37Β η μελαχρινή κοντή τσατσά με τα γυαλιά απο την μοντελο-αλυσίδα της Φυλής προσφάτως και πιο πρόσφατα από το Ξανθίππης 2 υποβιβασμένη πλέον στο Μεταξουργείο αλλά μου είπε πότε μη λες ποτέ στο αν θα ξανά επιστρέψει στην παλιά της έδρα,
[/glow]
[glow=pink,2,300]33 (όροφος) τα μικρά ανάποδα σκαλιά κατέβαινε μία πιτσιρίκα Άννα που πρώτη φορά είδα (την ρώτησα) καθώς προφανώς σχόλαγε, βάρδια είχε πιάσει ένα ξανθό μωρό με πολύ ωραίο πρόσωπο και μακριά μαλλία εν ονόματι Μαρία και αυτή, πρώτη φορά την είδα, ψηλή με ωραίο κορμί και τατού στη μέση πάνω από τον κώλο, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος, απλό πρόγραμμα. (στα υπόψην και όποιος γνωρίζει κάτι γι αυτήν ας με πληροφορήσει...)[/glow]

[glow=lightgreen,2,300]30Α (όροφος) η χοντρή στριμμένη απαράδεχτης συμπεριφοράς υπηρεσία μας παρουσίασε κατά δήλωση της την Ρωσίδα Μαρία που σίγουρα δεν την λένε έτσι. Ξανθιά μιλφ νταρτάνα με μέτριο σπασμένο πρόσωπο, 3αρι βυζί και κωλάρα, απλό πρόγραμμα.[/glow]
ωραιος ο φυστικις :rockon:

[glow=lightblue,2,300]ποια τσατσα ειδες εκει?τη φαρδομουρα χοντρη που το παιζει μαγκιορα? :shit: [/glow]

[glow=pink,2,300]η μαρια ειναι [size=16pt]το καλυτερο μουνι[/size] της πιατσας.εχει βαλει και λιγα κιλακια τωρα τελευταια.15 ευρω παιρνει,για κριτκες κοιτα ιασωνος 30 πανω/κατω[/glow]

[glow=lightgreen,2,300]οντως μαρια τη λενε.ειναι η γνωστη περιβοητη μαρια που ξεκινησε απο μεγ.αλεξ. 28[/glow]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
την είδα στην πόρτα του 86 κάτω να χαζεύει την κίνηση και σε ερώτηση για κωλαράκι στο πρόγραμμά της απάντησε με μαγκιά "μόνο απλό". ξουτ μωρή.....

Εμένα μου έκανε τα γλυκά μάτια..........ούτε τουπέ....ούτε τίποτα....... :rockon:

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.913
Πόντοι
431
Παικταρά μου,όταν έχει κλείσει το παλληκάρι τα 28 εδώ και καιρό πάει να πει ότι πλέον είναι 29...Τα 28 πάπαλα.....

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Έκτακτη καταδρομική με mpouzoklido καβάλα στην κινέζικη αποβολή, σε Φυλής και πέριξ. Είδαμε τα εξής

Φυλής
71Α: Έμυ με κώλο, ξανθιά και ελαφρώς μπαμπάτσικη
71Β: κλειστόν
69Β: μια μαυριδερή με 2άρι στήθος και κανονικό σώμα, μάλλον Μπιάνκα
69Α: Χριστίνα η καζακστανή με απλό, μελαχρινή όμορφη κοπέλα με ασιατικά χαρακτηριστικά
67: κλειστόν
86Β: Λάουρα, ξανθιά κοπέλα με κώλο και 2άρι βυζί
86Α: Άντρεα, κόκκινα μαλιά, άσχημο σκυλέ πρόσωπο με κοντά μαλιά και μικρό βυζί
84Β: Ειρήνη, γυφτορουμάνα μελαχρινή με κώλο στο πρόγραμμα της
84Α: Αλίνα, νέα παρουσία μελαχρινή ωραίο πρόσωπο, βγήκε από δωμάτιο με την αλοιφή στο χέρι και απορρούσε γιατί δεν περνάμε. Απλό πρόγραμμα
80: Άνναμαρία ξανθιά με κώλο στο πρόγραμμα της, φόραγε μακριές μπότες.
61: Τζούλια μελαχρινή σγουρό μαλί κοντούλα ωραίο προσωπάκι αρτσούμπαλο σώμα
74 Δεξί: όμορφη κοπελίτσα με κανονικό σώμα και απλό πρόγραμμα. Όνομα δεν είπε
74 Αριστερό: αδιάφορη με γεματούτσικο σώμα νομίζω με κώλο
66Δ: Άντζελα, μελαχρινή με κανονικό σώμα μικρό βυζί και κώλο
66Α: Γιάννα η μελαχρινή μουνάρα με 2,5άρι στήθος και μια ρώγα που βγάζει μάτι
54Β: Ρωξάνη καινούρια κοπέλα μελαχρινή μαυριδερή γεματούλα αδιάφορη, μαζί της η Νικολέτα ξανθιά μουνάρα. Η τσατσά ανακοίνωσε πακέτο με τις 2 κοπέλες στα 50€  :jerking: :jerking:
54: Τζούλια, μελαχρινή όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα και μικρό στήθος. Απλό πρόγραμμα
40: Ελένη η Ρωσίδα μελαχρινή όμορφο πρόσωπο και κορμί, φουλ πρόγραμμα

Διδύμου
7άρια κλειστά
8Β: Ανίτα γεματούλα κοντή ξανθιά και η Όλγα ψηλή μιλφ μάλλον με περούκα. Η μία στα 20€ η παρτούζα στα 30€

Φώκαιας

24 Λαβύρινθος: η Ειρήνη του μπέμπα, μελαχρινή γεματούλα με κώλο
27Α: Μαρία μελαχρινή κοντή με μικρό στήθος
25Β: μια μελαχρινή καινούρια γεμάτη με κωλάρα πλατεία
19: Η Εμμανουέλα μου, το αματούρι πιπίνι, τιμήθηκε για 3η φορά. Ξανθιά ψηλή κοπέλα με μικρό στήθος

Αλκαμένους 117: Έλενα η Πειραιώτισσα, όμορφη ξανθιά κοπέλα με στήθος φτιαγμένο. Τιμήθηκε από Μπουζό με πολύ καλές εντυπώσεις:

Αυτά, να περνάτε καλά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
στην τσάρκα που έκανα ανακοινώθηκε κώλος

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Έκτακτη καταδρομική με mpouzoklido καβάλα στην κινέζικη αποβολή, σε Φυλής και πέριξ. Είδαμε τα εξής

80: Άνναμαρία ξανθιά με κώλο στο πρόγραμμα της, φόραγε μακριές μπότες. λευκές

74 Δεξί: όμορφη κοπελίτσα με κανονικό σώμα και απλό πρόγραμμα. Όνομα δεν είπε Τερέζα
74 Αριστερό: αδιάφορη με γεματούτσικο σώμα νομίζω με κώλο Άννα
54Β: Ρωξάνη καινούρια κοπέλα μελαχρινή μαυριδερή γεματούλα αδιάφορη, μαζί της η Νικολέτα ξανθιά μουνάρα. Η τσατσά ανακοίνωσε πακέτο με τις 2 κοπέλες στα 50€  :jerking: :jerking:
Τι κουλό και αυτό; απορώ πως το σκέφτηκαν..... :uglystupid: :uglystupid:
25Β: μια μελαχρινή καινούρια γεμάτη με κωλάρα πλατεία  :think:

Αυτά, να περνάτε καλά
respect kervera!!!

ωραιος ο φυστικις :rockon:

[glow=lightblue,2,300]ποια τσατσα ειδες εκει?τη φαρδομουρα χοντρη που το παιζει μαγκιορα? :shit: [/glow]
ναι αυτή μάλλον που φαντάζεσαι, δεν είναι τόσο μαγκιόρα όσο ψεύτικη και παραμυθαντζού!

[glow=pink,2,300]η μαρια ειναι [size=16pt]το καλυτερο μουνι[/size] της πιατσας.εχει βαλει και λιγα κιλακια τωρα τελευταια.15 ευρω παιρνει,για κριτκες κοιτα ιασωνος 30 πανω/κατω[/glow]
είναι όντως καλή ειδικά για τα στάνταρ του Μεταξουργείου... τώρα για τα 15ευρω που λες δεν άκουσα κάτι τέτοιο χωρίς να αμφισβητώ αυτό που λες, δεν αποκλείεται κιόλας να αναφέρθηκε και να μην το πρόσεξα αφηρημένος ως συνήθως!

[glow=lightgreen,2,300]οντως μαρια τη λενε.ειναι η γνωστη περιβοητη μαρια που ξεκινησε απο μεγ.αλεξ. 28[/glow]
ok απλώς η ξυνισμένη υπηρεσία μου το είπε με τρόπο που αφήνονταν να εννοηθεί ως ψέμα για τον λόγο ότι κατάλαβε πως μάλλον δε θα περνούσα!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Από την αποψινή τσάρκα Φυλής ξεχώρισα Λίζα από Φ54, Ρενάτα από Φ66 και Μάγια από Φκ19 σαν τις πιο όμορφες παρουσίες. Η Μάγια σαλονάρισε μουτρωμένη και χωρίς κούνημα λόρδωσης που μας είχε συνηθίσει. >:(

Η Λίλιαν πρόστυχο μιλφ από Διδύμου λέει τίποτα στο δωμάτιο; :think: Έχει πολύ πρόστυχο ύφος.

υγ, Μέτρια κίνηση, αρκετός κόσμος στα δωμάτια. Ο καλός καιρός φέρνει καύλες.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Από την αποψινή τσάρκα Φυλής ξεχώρισα Λίζα από Φ59, Ρενάτα από Φ66 και Μάγια από Φκ19 σαν τις πιο όμορφες παρουσίες. Η Μάγια σαλονάρισε μουτρωμένη και χωρίς κούνημα λόρδωσης που μας είχε συνηθίσει. >:(

Λίζα μουνάρα. Ρενάτα επίσης μουνάρα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Από την αποψινή τσάρκα Φυλής ξεχώρισα Λίζα από Φ59, Ρενάτα από Φ66 και Μάγια από Φκ19 σαν τις πιο όμορφες παρουσίες. Η Μάγια σαλονάρισε μουτρωμένη και χωρίς κούνημα λόρδωσης που μας είχε συνηθίσει. >:(

Η Λίλιαν πρόστυχο μιλφ από Διδύμου λέει τίποτα στο δωμάτιο; :think: Έχει πολύ πρόστυχο ύφος.

υγ, Μέτρια κίνηση, αρκετός κόσμος στα δωμάτια. Ο καλός καιρός φέρνει καύλες.
μήπως λες για την Λίζα από Φ.54Β;
καλή ακούγεται πως είναι η Λίλιαν και αν δεις και από τις κριτικές γι αυτήν, εδώ!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Τσαρκαρα σημερα ξεκινωντας για τη μαρια απο λεωνιδου..αλλα για αρχη περασα απο το βεργας 3 να δω τη κατερινα που ειχε παρει ο συνοδοιπορος σμυρνης….πολυ καλη κριτικη,και μου ειχε κατσει να τη δω….μολις εφτασα ομως αντι για τη κατερινα,βγαινει ενας ξανθος μουναρος που δεν εχω ξαναδει πουθενα γυρω στο 1.80 κοντα ξανθα μαλλια…τρομερο στηθος 3αρι σουπερ κωλος και πολυυυ ομορφη…σοφια τη λενε,ρωσσιδα,βγηκε χαμογελαστη,ψαρωσα με την ομορφια της  ηταν μαγκωμενη.αλλα χαμογελαστη…το ενστικτο ομως δε με αφησε να μπω…..προς διερευνηση λοιπον…….στις υπηρεσιες αν θυμαμαι καλα τα ειχε ολα πλην κωλο και στοματικο τελειωτικο….ελευθερο,ναι….δειτε τη και σεις και το συζηταμε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom