psilospilot
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κυριοι τη βοηθεια σας... ψαχνω την εβιτα που δουλευε illusions(μπουρναζι) μετα 7 sins και moulin blue
29!οσο λεει το νικ μου!3 φορες στο δρομο με το αυτοκινητο σε διαστημα 3ων μηνών και χτες 2 φορες πεζός.Δεν ημουν μονος μου.Ημουν με αλλα 2 ατομα!Εχει καταντησει αηδια το θεμα.Υπαρχουν τοσες και τοσες σκατοφατσες υποπτες εκει,και δεν ασχολούντε με αυτούς αλλα με εμας!
Χάλια έγινε αυτή..........
Ρε τυπε πως γινεται να εισαι του 85 και 29 ετων ή δεν ξερεις στοιχειωδη αριθμητικη ή εισαι εξωγηινος και εχεις αλλον τροπο μετρησης της ηλικιας...
Χτες πέρασα σε μεταμεσονυχτια με την Αγαπη Φωκαίας 24 .Αρκετά καλη για μιλφ,μετρια όμως πίπα σαν και αυτες που κανουν οι πιτσιρικες,ειχε ομως καλή συμμετοχη,και με καυλωσε αρκετά!Δεν θα ξαναμπώ βεβαια,ηταν απόφαση της στιγμής επειδη δεν είχα με ποια αλλη να μπω!
Και κατι να προσθεσω!Τι πραμα ειναι αυτο με τους ελεγχους της αστυνομιας;Με σταματησαν 2 φορες χτες για ελεγχο στο δρόμο!αν ειναι δυνατον. >
Δεν πειραζει ρε συ! Καλυτερα να κανουν ελεγχους, παρα να πινουν καφε!! Παντως και στη μια περιπτωση αλλα και στην αλλη, ηταν ευγενεστατοι καθως ηταν της ομαδας ΔΙΑΣ και δεν ειναι οι καυλωμενοι που εχουν βγει απο σχολες...
ωραιος ο φυστικις[glow=lightblue,2,300]37Β η μελαχρινή κοντή τσατσά με τα γυαλιά απο την μοντελο-αλυσίδα της Φυλής προσφάτως και πιο πρόσφατα από το Ξανθίππης 2 υποβιβασμένη πλέον στο Μεταξουργείο αλλά μου είπε πότε μη λες ποτέ στο αν θα ξανά επιστρέψει στην παλιά της έδρα,
[/glow]
[glow=pink,2,300]33 (όροφος)τα μικρά ανάποδα σκαλιά κατέβαινε μία πιτσιρίκα Άννα που πρώτη φορά είδα (την ρώτησα) καθώς προφανώς σχόλαγε,βάρδια είχε πιάσει ένα ξανθό μωρό με πολύ ωραίο πρόσωπο και μακριά μαλλία εν ονόματι Μαρία και αυτή, πρώτη φορά την είδα, ψηλή με ωραίο κορμί και τατού στη μέση πάνω από τον κώλο, 2αρι βυζί και ωραίος κώλος, απλό πρόγραμμα. (στα υπόψην και όποιος γνωρίζει κάτι γι αυτήν ας με πληροφορήσει...)[/glow]
[glow=lightgreen,2,300]30Α (όροφος) η χοντρή στριμμένη απαράδεχτης συμπεριφοράς υπηρεσία μας παρουσίασε κατά δήλωση της την Ρωσίδα Μαρία που σίγουρα δεν την λένε έτσι. Ξανθιά μιλφ νταρτάνα με μέτριο σπασμένο πρόσωπο, 3αρι βυζί και κωλάρα, απλό πρόγραμμα.[/glow]
όχι μόνο έγινε χάλια, αλλά το ... παίζει και μαγκιόρα.
την είδα στην πόρτα του 86 κάτω να χαζεύει την κίνηση και σε ερώτηση για κωλαράκι στο πρόγραμμά της απάντησε με μαγκιά "μόνο απλό". ξουτ μωρή.....
Παικταρά μου,όταν έχει κλείσει το παλληκάρι τα 28 εδώ και καιρό πάει να πει ότι πλέον είναι 29...Τα 28 πάπαλα.....Ρε τυπε πως γινεται να εισαι του 85 και 29 ετων ή δεν ξερεις στοιχειωδη αριθμητικη ή εισαι εξωγηινος και εχεις αλλον τροπο μετρησης της ηλικιας...
στην τσάρκα που έκανα ανακοινώθηκε κώλοςόχι μόνο έγινε χάλια, αλλά το ... παίζει και μαγκιόρα.
την είδα στην πόρτα του 86 κάτω να χαζεύει την κίνηση και σε ερώτηση για κωλαράκι στο πρόγραμμά της απάντησε με μαγκιά "μόνο απλό". ξουτ μωρή.....
Και εμένα κώλο μου είπε................στην τσάρκα που έκανα ανακοινώθηκε κώλος
μπορει ο χαρισμα να την πετυχε λεχωναΚαι εμένα κώλο μου είπε................
respect kervera!!!Έκτακτη καταδρομική με mpouzoklido καβάλα στην κινέζικη αποβολή, σε Φυλής και πέριξ. Είδαμε τα εξής
80: Άνναμαρία ξανθιά με κώλο στο πρόγραμμα της, φόραγε μακριές μπότες. λευκές
74 Δεξί: όμορφη κοπελίτσα με κανονικό σώμα και απλό πρόγραμμα. Όνομα δεν είπε Τερέζα
74 Αριστερό: αδιάφορη με γεματούτσικο σώμα νομίζω με κώλο Άννα
54Β: Ρωξάνη καινούρια κοπέλα μελαχρινή μαυριδερή γεματούλα αδιάφορη, μαζί της η Νικολέτα ξανθιά μουνάρα. Η τσατσά ανακοίνωσε πακέτο με τις 2 κοπέλες στα 50€
Τι κουλό και αυτό; απορώ πως το σκέφτηκαν.....
25Β: μια μελαχρινή καινούρια γεμάτη με κωλάρα πλατεία
Αυτά, να περνάτε καλά
ωραιος ο φυστικις
[glow=lightblue,2,300]ποια τσατσα ειδες εκει?τη φαρδομουρα χοντρη που το παιζει μαγκιορα? [/glow]
ναι αυτή μάλλον που φαντάζεσαι, δεν είναι τόσο μαγκιόρα όσο ψεύτικη και παραμυθαντζού!
[glow=pink,2,300]η μαρια ειναι [size=16pt]το καλυτερο μουνι[/size] της πιατσας.εχει βαλει και λιγα κιλακια τωρα τελευταια.15 ευρω παιρνει,για κριτκες κοιτα ιασωνος 30 πανω/κατω[/glow]
είναι όντως καλή ειδικά για τα στάνταρ του Μεταξουργείου... τώρα για τα 15ευρω που λες δεν άκουσα κάτι τέτοιο χωρίς να αμφισβητώ αυτό που λες, δεν αποκλείεται κιόλας να αναφέρθηκε και να μην το πρόσεξα αφηρημένος ως συνήθως!
[glow=lightgreen,2,300]οντως μαρια τη λενε.ειναι η γνωστη περιβοητη μαρια που ξεκινησε απο μεγ.αλεξ. 28[/glow]
ok απλώς η ξυνισμένη υπηρεσία μου το είπε με τρόπο που αφήνονταν να εννοηθεί ως ψέμα για τον λόγο ότι κατάλαβε πως μάλλον δε θα περνούσα!
Από την αποψινή τσάρκα Φυλής ξεχώρισα Λίζα από Φ59, Ρενάτα από Φ66 και Μάγια από Φκ19 σαν τις πιο όμορφες παρουσίες. Η Μάγια σαλονάρισε μουτρωμένη και χωρίς κούνημα λόρδωσης που μας είχε συνηθίσει. >
μήπως λες για την Λίζα από Φ.54Β;Από την αποψινή τσάρκα Φυλής ξεχώρισα Λίζα από Φ59, Ρενάτα από Φ66 και Μάγια από Φκ19 σαν τις πιο όμορφες παρουσίες. Η Μάγια σαλονάρισε μουτρωμένη και χωρίς κούνημα λόρδωσης που μας είχε συνηθίσει. >
Η Λίλιαν πρόστυχο μιλφ από Διδύμου λέει τίποτα στο δωμάτιο; Έχει πολύ πρόστυχο ύφος.
υγ, Μέτρια κίνηση, αρκετός κόσμος στα δωμάτια. Ο καλός καιρός φέρνει καύλες.