Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 355 άτομα (40 μέλη και 315 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Στο Φ71 το πανω, η χρυσομαλλουσα κορασιδα αρμενιζε(δεν ψωλαρμενιζε... :grin:) στο μπαλκονι, τυλιγμενη με τη φουξια κουρτινα του ντελου, απο τα ποδια μεχρι τα στηθια(αληθεια πως λεγεται?)
Αννι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Στο Φ71 το πανω, η χρυσομαλλουσα κορασιδα αρμενιζε(δεν ψωλαρμενιζε... :grin:) στο μπαλκονι, τυλιγμενη με τη φουξια κουρτινα του ντελου, απο τα ποδια μεχρι τα στηθια(αληθεια πως λεγεται?)
...

Παρεό.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σήμερα πήρα τη Λάουρα στο Ιάσωνος 1 η οποία επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό. Προσοχή με την κοπελίτσα, κατά πάσα πιθανότητα είναι έγγυος. Μην τη ρωτήσετε και τη φέρετε σε δύσκολη θέση. Το καλύτερο είναι να μην τη γαμήσετε καθόλου γιατί θα δυσκολευτείτε και εσείς και αυτή!

Μα τότε γιατί εκδίδεται;
Για διαλογική συζήτηση;

Επισκέπτης
Μα τότε γιατί εκδίδεται;
Για διαλογική συζήτηση;

Η κοπέλα φαίνεται ότι δεν έχει καθόλου διάθεση και η κοιλιά της κάνει μπαμ, ειδικά αν κάποιος θυμάται το πόσο αδύνατη ήταν πριν. Πάντως, όπως θα λέγατε και εσείς, εγώ την καταγάμησα.  :(

edit: Χωρίς πλάκα, ειδικά προς το τέλος που ανέβασα στροφές φαινόταν να υποφέρει.

enorasi

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεύτερη βάρδια στο Μεταξουργείο εν μέσω αφόρητης ζέστης, πλήθους Πακιστανών και μπουλούκια πιτσιρικάδων...Αναφέρω τα πιο ξεχωριστά:
Λεωνίδου 28 επάνω:Τζέσικα.Προσοχή:Ολοκαίνουριο, μελαχροινό στυλιάρι με ποδαρες, πεταχτά κωλαράκι και πολύ  γλυκό πρόσωπο.
28 κάτω:Μαρία και Χριστίνα οι γνωστές-μελαχροινη και ξανθιά, για αγαπούληδες και για πιο σκληρό αντίστοιχα
Μεγ.Αλεξάνδρου 28:Ντάνα η αεράτη με την κορμάρα (η γνωστή από Φυλής, Διδύμου)
Κολωνού 48:Βαλερια η ξανθιά με λευκές μπότες ως το γόνατο και μαύρο μαστίγιο στο χέρι
32β:Μισέλ, η πρώην(και για λίγο) στουντιακή, μελαχρινή με απίστευτες βυζαρες.Τόσο απίστευτες που ώρες ώρες δείχνει ότι δεν ξέρει τι να τις κάνει!
30επάνω:Όλγα και Σιμόνα.Με όποια κι αν περάσει κάποιος έχει εξασφαλισμένη μια πρόταση γάμου!
27α:Χριστινακι το αλλοίθωρο μελαχροινό πιπινάκι
Ιάσωνος 37:Μόνικα και Χρύσα-μαυράκια, τούμπανο το ένα, καχεκτικό το άλλο
20α:Λάρισα-κλασικά πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.056
Πόντοι
1.686
Εγώ πέρασα Φωκαίας 19 ,με την τύπισσα με τα μακριά μαλλιά .

Μου έκανε καλο πήδημα ,και αυτό που οφείλεται, στο ότι

φορούσα άρωμα Hugo Boss ή διότι της έδωσα ,στην αρχή ,πουρμπουάρ ;  :grin:

Γενικά δεν πρέπει να δίνουμε πουρμπουάρ ,αλλά αυτή ρε παίδες

έχει φοβερά σφιχτό κορμί ,τέλειο δέρμα σαν βελούδο ,και δεν μπορούσα να

ρισκάρω  :grin:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πραγματοποίηση μικρής βόλτας σε διαφόρους οίκους ανοχής σήμερα. Ας δούμε τι είδαμε.

Αλκιβιάδου 16Β Μελαχρινή milf με μακρυά μαλλιά και "φράτζα" μπροστά. Εμφανίστηκε με μαύρο κορμάκι θυμίζοντας gothic dominatrix. Κατερίνα (Πρωην Ρωξάνη από Φυλής 40 & Διδύμου 8 όροφος)
Αλκιβιάδου 16Γ Ξανθούλα πιτσιρίκα με πιασιματάκια και στητό βυζάκι. Αρκετά ευγενική και γλυκούλα. Την χούφτωνε και η τσατσά. Μάλλον Τζουλιάννα από 69 όροφος
Φωκαίας 25Β Ξανθιά νεαρή ψηλόλιγνη. Ωραίο πρόσωπο αλλά δεν εμπνέει για δυνατές συγκινήσεις μέσα. Άνκα
Φωκαίας 25Α Μελαχρινή με ηλιοκαμμένο δέρμα. Πιτσιρίκα με πιασιματάκια (όχι χοντρή) αλλά στα κυβικά της κοπέλας στο Αλκιβιάδου 16Γ. Ανδριάννα
Φωκαίας 19 Μάλλον Χριστίνα Μαρίνα αλλά δεν θυμάμαι καλά. Ψηλή, καστανή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί και σώμα λαμπάδα. Πρόστυχο πρόσωπο. Πρέπει να την έχω ξαναπάρει με το όνομα Μαρίνα και να ήταν χάλια..
Διδύμου 8Β μια ψηλή pro-milf με καστανό ίσιο μακρύ μαλλί και βυζάρες. Νομίζω Έλενα την λένε αλλά δεν είμαι σίγουρος. Την έχω ξαναπετύχει στη Διδύμου αλλά στο 18Α.
Μαρίνα
Διδύμου 7Β Ξανθιά με πιασιματάκια, όμορφο πρόσωπο, απαλά χαρακτηριστικά και γενικά ήρεμη ομορφιά. Δεν ήταν άσχημη... μάλλον Αλίνα
Διδύμου 20 pro-milf καστανό μαλλί και φράτζα. Ωραίο σώμα στητό, αδύνατο και σφιχτό και συμπαθητικό πρόσωπο. Εβελίνα
Ωραία Ενημέρωση Φίλε Dawn και συγχαρητήρια για τον νέο σου βαθμό τον οποίον αξίζεις άλλωστε...!

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6

φορούσα άρωμα Hugo Boss ή διότι της έδωσα ,στην αρχή ,πουρμπουάρ ;  :grin:

ρισκάρω  :grin:
ε , η πολονέζα είναι μουνάρα! :rockon:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

φορούσα άρωμα Hugo Boss ή διότι της έδωσα ,στην αρχή ,πουρμπουάρ ;  :grin:

ρισκάρω  :grin:

για το αρωμα εννοειται..  :grin:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.899
Πόντοι
3.091
Χτες το πρωί πήρα την Εβελίνα, που δούλευε στο Διδύμου 20. Με έφτιαξε το υφάκι της και το όμορφο κωλαράκι. Στο δωμάτιο μέσα, όμως, ήταν "μη μου άπτου" και απρόθυμη. Επίσης, κατά τη διάρκεια του 69, με χάλασε το γεγονός ότι οι οπές της είχαν υπολείματα χαρτακίων από το σκούπισμα με το χαρτί υγείας.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Χθεσινό πέρασμα από Φυλής 69α πάνω Τζούλια ξανθιά με μικρό βυζί, άκα,  ωραίο κώλο που τον έδωσε πρόσχαρα.. Με έφτιαξε πιο πολύ η χαρούμενη διάθεσή της και ότι δεν βιαζόταν (δεν είχε και κόσμο άλλωστε)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πραγματοποίηση μικρής βόλτας σε διαφόρους οίκους ανοχής σήμερα. Ας δούμε τι είδαμε.

Διδύμου 20 pro-milf καστανό μαλλί και φράτζα. Ωραίο σώμα στητό, αδύνατο και σφιχτό και συμπαθητικό πρόσωπο.

Αυτή η κυρία ήταν η Νίκα ή Νίκη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom