Πραγματοποίηση μικρής βόλτας σε διαφόρους οίκους ανοχής σήμερα. Ας δούμε τι είδαμε.
Αγκύρας 12Β μια milf ξανθιά γεματούλα, βγήκε με κούνημα και λίκνισμα στο σαλόνι
Αγκύρας 12Α ξαθιά (πιο ανοιχτό) milf, γεματούλα και αυτή με μαλλιά μέχρι τους ώμους.
Αλκιβιάδου 16Α Πατρίτσια, ψηλή milf γεματούλα, βγάζει κάτι το σαβουροκαυλωτικό.
Αλκιβιάδου 16Β Μελαχρινή milf με μακρυά μαλλιά και "φράτζα" μπροστά. Εμφανίστηκε με μαύρο κορμάκι θυμίζοντας gothic dominatrix.
Αλκιβιάδου 16Γ Ξανθούλα πιτσιρίκα με πιασιματάκια και στητό βυζάκι. Αρκετά ευγενική και γλυκούλα. Την χούφτωνε και η τσατσά.
Φωκαίας 27Β στον όροφο είδα την μουνάρα Έλενη, μελαχρινή πιπίνι, δροσερό και μικρούλι. Βαριεστημένο σαλονάρισμα.
Φωκαίας 27Β στο ισόγειο είδαμε μια ψηλή milf με καστανό μαλλί και σκληρά ασιατικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Ομολογουμένως είχε κορμάρα, λεπτή και ψηλή, έβαζε κάτω πολλές πιτσιρίκες.
Φωκαίας 27Α ο πούστης τσάτσος Άρης μας έδειξε μια γεματούλα με κοντό καστανοκόκκινο μαλλί. Μέτριας εμφάνισης
Φωκαίας 25Β Ξανθιά νεαρή ψηλόλιγνη. Ωραίο πρόσωπο αλλά δεν εμπνέει για δυνατές συγκινήσεις μέσα.
Φωκαίας 25Α Μελαχρινή με ηλιοκαμμένο δέρμα. Πιτσιρίκα με πιασιματάκια (όχι χοντρή) αλλά στα κυβικά της κοπέλας στο Αλκιβιάδου 16Γ.
Φωκαίας 24 Περίμενα να δώ το σκληρό milf που είχα πετύχει την άλλη φορά αλλά αντίθετα είδα την γνωστή στην περιοχή Γαβριέλα με σώμα, πρόσωπο, βυζι πορνοστάρ. Φαντάζομαι ότι θα είναι καλή μέσα αλλά δεν ανοίκει στο είδος των γυναικών που με εντυπωσιάζουν.
Φωκαίας 19 Μάλλον Χριστίνα αλλά δεν θυμάμαι καλά. Ψηλή, καστανή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί και σώμα λαμπάδα. Πρόστυχο πρόσωπο. Πρέπει να την έχω ξαναπάρει με το όνομα Μαρίνα και να ήταν χάλια...
Φωκαίας 17Α Ιζαμπέλα, δεν την είδα ήταν στο δωμάτιο
Προσωρινή στάση για χέσιμο σε τοπική καφετέρεια και συνεχίζουμε:
Διδύμου 8Β μια ψηλή pro-milf με καστανό ίσιο μακρύ μαλλί και βυζάρες. Νομίζω Έλενα την λένε αλλά δεν είμαι σίγουρος. Την έχω ξαναπετύχει στη Διδύμου αλλά στο 18Α.
Διδύμου 8Α Δύο πιπίνα. Το ένα είναι το μελαχρινό μικρούλι που είχα πάρει πρίν δύο εβδομάδες. Η άλλη μια αλογομούρρα πολύ αδύνατη και μικροκαμωμένη. Το πρόσωπο της τολμώ να πώ ότι τραβελόφερνε αλλά παρόλα αυτά το σώμα της δεν παραπέμπει σε τράνς. Μιλούσαν και οι δύο μαζί ταυτόχρονα και πετούσαν διάφορες ειρωνείες τύπου "Θα πάμε και εμείς βόλτα" κ.α. Χαριτωμένο θέαμα αλλά όχι...
Διδύμου 7Β Ξανθιά με πιασιματάκια, όμορφο πρόσωπο, απαλά χαρακτηριστικά και γενικά ήρεμη ομορφιά. Δεν ήταν άσχημη...
Διδύμου 16 Δύο κοπέλες. Η μία είναι η Νίκη η milf που είχα πάρει παλιά και δεν ήξερα τότε το όνομα της. Εμφανίσιμη ξανθιά με ωραίο σώμα (φορούσε μαύρο δερμάτινο κορμάκι) και η άλλη μια ακόμα milf, Βανέσσα αν θυμάμαι καλά με μακρύ μαλλί κάπως πιο χυμώδης από την φιλενάδα της.
Διδύμου 18Β Γεματούλα pro-milf με σούπερ πρόγραμμα τα πάντα όλα και αυταρχικό και ακάποτα και τελείωμα στήθος/στόμα. Παντελώς αδιάφορη.
Διδύμου 18Α η γνωστή σε όλο τον πορνόκοσμο Αλιόνα. Δεν την είδα ήταν δωμάτιο.
Διδύμου 20 pro-milf καστανό μαλλί και φράτζα. Ωραίο σώμα στητό, αδύνατο και σφιχτό και συμπαθητικό πρόσωπο.
Διδυμου 27 ο cult τσάτσος μου έδειξε δύο κοπέλες: μια γεματούλα αδιάφορης εμφάνισης που περπατούσε με νάζι και χάρη και μια πιο αδύνατη με χωριατόφατσα, πιο εμφανίσιμη αλλά με βαριεστημένο περπάτημα.
Φυλής 109Α πήγαινα για την Τζούλια αλλά πέτυχα άλλη κοπέλα. Μια με σκούρο δέρμα μακρύ ίσιο καστανό μαλλί και ΒΥΖΑΡΕΣ. Αρκετά όμορφη μου έκανε ένα κλίκ αλλά δυστυχώς δεν κατέθεσα. Το μετάνιωσα μετά. Θα επιχειρήσω την Παρασκευή καλώς εχόντων των πραγμάτων. Η Τζούλια μάλλον αύριο αλλά η τσατσά δεν ήταν σίγουρη.
Φυλής 109Β Για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν είδα την Άννα αλλά μια Κωνσταντίνα, ψηλή, νεαρή, αδύνατη με κοντό classy καστανόξανθο μαλλί, ωραίο σώμα-λαμπάδα και γενικά πολλά υποσχόμενη. Στα υπόψιν και αυτή.
Φυλής 61 η μάλλον λατινοαμερικάνα τσατσά μου έδειξε μια μάλλον λατινοαμερικάνα κοπελίτσα με ζουμερό σώμα (όχι χοντρή αλλά με καμπύλες) και αραπινέ μαλλί (μπούκλες). Βαριεστημένο σαλονάρισμα.
Φυλής 74 Στο ένα είδα μια κοπέλα καστανόξανθή, αδύνατη με τατουάζ κινέζικα ιδεογράμματα στην ράχή. Κάνει και ακάποτο. Στο δίπλα την Μάντα ή Μάγδα ή Αμάντα (όπως θέλετε) μια μικορκαμωμένη καστανομάλλα, μάλλον Ρουμανοτσιγγάνα. Καυλάντισμα στο σαλόνι και δυστυχώς κατάθεση...θα ακολουθήσει κριτική αργότερα.
Αυτά από εμένα φίλοι μου. Δυστυχώς μέσα στο καλοκαίρι έχουν φύγει πολλά στανταράκια και αντικαθίστανται από δευτεράτζες. Παρόλα αυτά οι κοπέλες στο 109 (όροφος και ισόγειο) μου έκαναν κλίκ ώστε να τις δοκιμάσω.
Επίσης να μου επιτρέψετε να μοιραστώ μερικές σκέψεις: χτές που ήρθα είδα με έκπληξη ότι είμαι πλέον
τιμημένος και μάλιστα κάποιο μέλος με πρότεινε. Τον ευχαριστώ όπως και ευχαριστώ όλους εσάς για την συντροφιά, τις πληροφορίες και τις ενημερώσεις σας. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των "τίτλων" και ο τίτλος του "τιμημένου" είναι από τους λίγους που έχω κερδίσει στην ζωή μου, γιατί πάντα κοιτούσα την ουσία και όχι τα εύσημα. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι αξίζω τον τίτλο: οι ενημερώσεις μου είναι σπάνιες, δεν συγκρατώ ονόματα και κάνω λάθη σε σπίτια. Παρόλα αυτά εφόσον μου το "κολλήσατε" θέλω αν ξέρετε ότι θα προσπαθήσω όσο ενημερώνω (κριτικές/τσάρκες) να γίνομαι καλύτερος. Θεωρώ τον τίλο ως ευθύνη και όχι τίτλο τιμής. Σας ευχαριστώ και καλά (και ασφαλή) πορνιάσματα.