[size=11pt]
Τελικά υπήρχε χρόνος...[/size]
για μία μεσημεριανή τσάρκα!
Η τοιχογραφία βρισκόταν πίσω απ' τη στάση "Χέυδεν" στην Αχαρνών, λίγα μέτρα από το 85
12:51-14:37
Θάσου 13: Δούλευαν τρεις βραζιλιάνες: Η Σούζη, η ιδιοκτήτρια˙ μία milf με μέτριο πρόσωπο και άγρια χαρακτηριστικά, μαύρο φουντωτό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί σκούρου χρώματος, ευμεγέθη κώλο. Η νταρντάνα Μασιέλ˙ πιο νέα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τις πλάτες, χαμογελαστό προσωπάκι, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, καλοταϊσμένο κορμί με χοντρά βραχιόνια (φορούσε ένα εφαρμοστό ολόσωμο εσώρουχο), τεράστια κωλάρα, με χοντρές μπουτάρες˙ και η Βανέσσα, η νεότερη απ' τις τρεις, με μαλλί μαύρο και εκείνη μέχρι τις πλάτες, γλυκό προσωπάκι μ' εύσαρκο στόμα και χυμώδη μαγουλάκια, μεσαίο στήθος, γεμάτο κορμί με κοιλίτσα (φορούσε μεσοφόρι) μέτριου ύψους, με επίσης μέτριο κώλο και παχουλά μπουτάκια.
Πρόσφεραν απλό πρόγραμμα και οι τρεις στο 20άρικο.
Πληρώθηκε η τελευταία...
...αφού έκανα γνωστό στον τσάτσο ότι ήθελα και απόδειξη.
Εκείνος μου είπε: – Οπως θέλετε!
Και στο τέλος της συνεύρεσης την είχε έτοιμη...
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο τελευταίες αποδείξεις, με χρονική διαφορά μεταξύ τους ενός μηνός και δύο ημερών, που έκοψε το μαγαζί, ήταν δικές μου!
Πάντως όπως είχα υποσχεθεί στον φίλο Dawn...
...που είχε ζητήσει να μάθει...
[...]
αν είχαν μπλοκάκι "παροχής υπηρεσίων" τότε η απόδειξη θα έγραφε "απόδειξη παροχής υπηρεσιών". Αν ξαναπεράσεις από εκεί και έχεις όρεξη ρώτα πως το τρύπησαν στην εφορά...
[...]
Ρώτησα τον τσάτσο και απλά μου απάντησε ότι για να το έχει σφραγίσει η εφορία δεν υπήρχε πρόβλημα!
Δροσοπούλου 98: Η σχετικά νεαρή Γιούλα (Ιουλία)˙ με μαύρο μαλλί μαζεμένο πίσω στο κεφάλι, καλό προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί μ' ένα ταττού στον αριστερό της καρπό. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Καλλιφρονά 12: Μου απάντησε από μέσα μία Δήμητρα χωρίς να καταφέρω να τη δω, μιας και μου είπε ότι: – Δεν γίνεται τώρα έχω κόσμο! – Πότε μπορώ να περάσω; ρώτησα – Τώρα είναι όλα κλεισμένα τα ραντεβού!
«Μωρέ μπράβο!»
Πέρασα και από το στουντιάκι της περιοχής:
Λέλας Καραγιάννη 35: Οπου δούλευαν δύο 22χρονες ρουμάνες: Η Χρύσα˙ ξανθωπή με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο καυλωτικό προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό κορμί με μία διάστιξη στον αριστερό βουβώνα, ωραίο κωλαράκι και καλλίγραμμα πόδια˙ και η Αλίνα˙ πιο ψηλή (η πρώτη ήταν μάλλον μέτριου αναστήματος) με μαύρο σγουρό μαλλί πιασμένο ψηλά στο κεφάλι, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, μακριές ποδάρες.
Στα 30 ευρώ το απλό και στα 50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και για τις δύο και ΚΩΛΟΣ για την Αλίνα.
Δροσοπούλου 97: Κλασικά η Ντιάνα˙ μία νταρντανοmilf με ίσιο ξανθό μαλλί σε μακριά αλογοουρά, μικρό προς μεσαίο στήθος, γεροδεμένο σώμα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 25 ευρώ.
Αλκαμένους 117: Η ρωσίδα Νίκη˙ με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, αφράτο κώλο και γεμάτα μπούτια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Αλκαμένους 113: Δύο γνωστές milf από το 16 της Διδύμου: Η Λίλιαν˙ με ξανθό μαλλί μέχρι τις πλάτες ψηλά, πρόσωπο με ματάρες και χειλάρες, μικρό προς μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί (φορούε το σέξυ ολόσωμο εσώρουχό της) ωραίο κώλο και δυνατά μπούτια (φορούσε ψηλές διχτυωτές γυναικείες κάλτσες). Σε απλό˙ και η Νίκη˙ ξανθιά με ίσιο καρέ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, δεμένο κορμί με καλή κωλάρα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο): Η Ρίτα˙ μία milf με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) κανονικό κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Περγάμου 27 δεξιά (όροφος): Η Μαριάννα˙ μία ξανθιά milfogilf με μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, βαρύ κορμί και πολύ μεγάλο στήθος. Απλό.
Περγάμου 1: Η Λουίζα˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, καλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Αγίου Πέτρου 7: Η νεαρή Σύλβια˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τις πλάτες, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, ωραίο κωλαράκι με λίγη κυτταρίτιδα. Απλό.
Ρεμούνδου 20: Η Τάνια˙ με καστανό σγουρό μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, εύχυμο κορμί με ωραίο κωλαράκι˙ σε απλό.
Αχαρνών 85: Κλασικά η Μαργαρίτα˙ μία νταρντάνα ξανθιά milf με κοντό ίσιο μαλλί, μέτριο πρόσωπο με φιλήδονα χαρακτηριστικά, μεσαίο κρεμασμένο στήθος, βαρύ κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Ελλης 3: Σταθερά η ρουμάνα Ισαβέλλα˙ με ίσια καστανόμαυρα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτριο πρόσωπο με σκούρα μπροστινά δόντια, μεγάλα κρεμασμένα βυζιά, τριπλόφαρδο κώλο και θηριώδη μπούτια με κυτταρίτιδα. ΚΩΛΟΣ.
Αλκιβιάδου 16 αριστερά (ημιυπόγειο): Η ρωσίδα Φωτεινή˙ μία γεροδεμένη milf με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος (φορούσε κομπινεζόν). Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, ΦΙΛΑΕΙ, ΓΛΕΙΦΕΙ (και αρχίδια).
Αλκιβιάδου 16 μεσαίο (ημιυπόγειο): Μία προmilf˙ η Κατερίνα από τη Ρουμανία˙ με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι τη μέση, συμπαθητικό προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΠΡΩΚΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, ΦΙΛΑΕΙ, ΓΛΕΙΦΕΙ.
Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Ντάνα˙ μία ψηλή μελαχρινή νεαρή ρουμάνα, με ίσιο μαύρο μαλλί σε κοντή αλογοουρά, ομορφούλα με λεπτά χείλη, μικρό στήθος, γεροδεμένο κορμί, ψιλοεπίπεδο κωλαράκι, αλλά χυτές ποδάρες! Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ (στόμα, στήθος) ΦΙΛΑΕΙ, ΓΛΕΙΦΕΙ (και κώλο) ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Ιουλιανού 71: Δύο κοπέλες: Η milf Κλεοπάτρα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και ανάγλυφα χείλη, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί (φορούσε φουστάνι) και η νεότερη (και πιο κοντή) Ινκα˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, όμορφα ανοιχτόχρωμα μάτια, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεματούτσικο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ αμφότερες.
Οπως παντα αψογη ενημερωση και φωτορεπορταζ Φανουρη!!!
[...]
Σ' ευχαριστώ!
[...]
1. Η Λιλιαν ειναι ουκρανεζα απο το Λβοβ και ξεκινησε την καριερα της απο τα μασατζιδικα με το ονομα Ρωξανη
[...]
Πρέπει να είναι έτσι όπως τα λες αγαπητέ Zero μιας και γνωρίζεις λεπτομέρειες. Σε μένα βέβαια είπε ότι είναι Ρωσίδα.
Πάντως στην κριτική μου έγραψα και τη δική σου υποσημείωση.
[...]
The photo is for you..... ;)
Tnx!
Άψογες οι ενημερώσεις!
Amadeous, Xilnik, Professorx, Φανούρη, N. smirni
Και σε όλα τα παιδιά που ενημερώνουν
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου φίλε farkeli!
[...]
Αν δεν κάνω λάθος δούλευε με το όνομα Χριστίνα για ένα διάστημα (στο Φ104).
(Για την Ειρήνη˙ από το ημιυπόγειο της Φωκαίας 27)
Εχεις δίκιο, κάτι τέτοιο θυμάμαι κι εγώ.
εδώ φίλε Φανούρη θίγεις ένα λεπτό ζήτημα.
[...]
Ξέρεις κάτι φίλε Dawn; Τελικά δεν είναι εύκολο να είναι κάποιος καλός επαγγελματίας.
Διότι περισσότερο στις δύσκολες περιόδους (δυσπραγία λόγω της κρίσης ) φαίνεται ο ευσυνείδητος από τον ασυνείδητο. Εκτός των άλλων και από τον τρόπο που αντιμετωπίζει καθημερινά αυτούς που μπαίνουν στο μαγαζί του.
Οταν πέφτει το χρήμα όλοι (σχεδόν) είμαστε ευγενικοί και με το χαμόγελο.
1)Οι μπουρδελιάρηδες στην διαδρομή τους πολλές φορές (όταν "ζυγίζουν") κοιτούν χαμηλά.
2)Άλλες φορές πάλι ψάχνοντας (όταν "πεινούν") κοιτούν ευθεία και περιμετρικά.
3)Αν όμως δεν έχουν τι να κάνουν (όταν "φιλοσοφούν") κοιτούν ψηλά.
[...]
Ωραίος! ;)