Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Αυτά γίνονται (και) παράλληλα
1)Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις σε αυτό που σου είχα πει1)Είναι αλήθεια!
2)Και πάλι σ΄ευχαριστώ φίλε scooby ;)
Σκουμπυ τα καλυτερα μερη για καμακι δεν ειναι ουτε τα μπατ ουτε οι παραλιες.ειναι τα σουπερ ματκετ και οι λαικες αγορες και ειδικα ξ πορνολαικη αγορα της οδου φυλης καθε τεταρτηΛες;
Πάντως πιστεύω ότι πηγαίνουν για να βρουν αμόρε.
Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια βόλτα για να πάρουν ένα μαρούλι.
Για τα καρότσια πιστεύω είναι τυχαίο,συνήθως αυτοί (οι καροτσάκηδες)
πάνε όπου μπορούν να βρουν υλικό για πώληση.
Θα το ερευνήσω όμως!
Απόλυτα σωστόςΣκουμπυ τα καλυτερα μερη για καμακι δεν ειναι ουτε τα μπατ ουτε οι παραλιες.ειναι τα σουπερ ματκετ και οι λαικες αγορες και ειδικα ξ πορνολαικη αγορα της οδου φυλης καθε τεταρτη
Το δεξιό φροντιστήριο στο Διδύμου 7 ήταν κλειστό.Μάλλον η καθηγήτρια Ανδριάννα έκανε κάπου αλλού ιδιαίτερα απόψε!
Βρίσκεται στην Σωκράτους μεταξύ των νούμερων 5 και 7για πες και σε μας τους νεότερους ποιο τσαρδί είναι αυτό????
Ευνειδων 5 λαουρα,η ψηλη πρωην ξανθια και νυν μελαγχροινη,σουπερ σεξουαλικη τσεχα που εχει δουλεψει εκτος από αυτό το σπιτι,στη φυλης 56 και 66α
Οτα τη δεις,είναι απιστευτα δυσκολο να της αντισταθεις,καθως διαθετει ένα φοβερο κορμι και μια απιστευτη κωλαρα.Στο δωματιο όμως,ειτε δεν θελει,ειτε δεν μπορει,η’ και τα δυο,μ αποτελεσμα η εμπειρια μαζι της στο κρεβατι να είναι παρομοια με το μαρτυριο του Τανταλου
Κοινως,η λαουρα σου βγαζει μια απιστευτη πεινα και διψα,να την γευτεις και να την πιεις στο ποτηρι,όμως μετα τη συναντηση δεν καταφερνεις ουτε να την γευτεις αλλα ουτε και να πιεις τους θεσπεσιους χυμους της
Δεν εχώ μπει ποτέ σε αυτή αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μουνάρα.Ευνειδων 5 λαουρα,η ψηλη πρωην ξανθια και νυν μελαγχροινη,σουπερ σεξουαλικη τσεχα που εχει δουλεψει εκτος από αυτό το σπιτι,στη φυλης 56 και 66α
Οτα τη δεις,είναι απιστευτα δυσκολο να της αντισταθεις,καθως διαθετει ένα φοβερο κορμι και μια απιστευτη κωλαρα.Στο δωματιο όμως,ειτε δεν θελει,ειτε δεν μπορει,η’ και τα δυο,μ αποτελεσμα η εμπειρια μαζι της στο κρεβατι να είναι παρομοια με το μαρτυριο του Τανταλου
Σημερα πηγα καρφι για να ξαναβρω την αγαπη,κυριολεκτικα και μεταφορικα,αλλα απουσιαζε,όπως συνηθως αλλωστε στη περιπτωση μου
εγω τι να πω που τις βλεπω στα σουπερ κ παιρνουν τα καροτσια κ τρεχουνΣκουμπυ τα καλυτερα μερη για καμακι δεν ειναι ουτε τα μπατ ουτε οι παραλιες.ειναι τα σουπερ ματκετ και οι λαικες αγορες και ειδικα ξ πορνολαικη αγορα της οδου φυλης καθε τεταρτη
Αυτή νομίζω ακόμα λείπει στα ξένα,ας πει κανείς Φυλιανός όμως γιατί ήταν μουνάρα!εκεινη η μαξιμα που δουλευε φωκαιας δουλευει καπου με αλλο ονομα ?
πλακα μου κανεις και τωρα αδυνατη ειναι..Η Αννα απο το φ109,επειδη ειχα πανω απο 2-3 χρονια να πατησω φυλης,δεν εχει παχυνει πολυ??Αγνωριστη απο παλια,πρεπει να εχει παρει καμια 15αρια κιλα,παλια βεβαια ηταν σκελετος.
Η Αννα απο το φ109,επειδη ειχα πανω απο 2-3 χρονια να πατησω φυλης,δεν εχει παχυνει πολυ??Αγνωριστη απο παλια,πρεπει να εχει παρει καμια 15αρια κιλα,παλια βεβαια ηταν σκελετος.Επισης πηγα και για πρωτη φορα απο το Φ104 και βγηκαν 3 φοραδες,παναγια μου,,,αγελαδες κανονικες.