[size=11pt]
Είμαστε;[/size]
Το τοιχογράφημα βρισκόταν λίγα μέτρα από την πόρτα του 27 της Διδύμου
10:04-12:33
Φυλής 40: Δύο κοπέλες: Η Σάρρα˙ νεαρή με καστανό ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, ωραίο κωλαράκι˙ σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα 20 ευρώ˙ και η Αλεξάνδρα˙ μία άλλη νεαρή, με μαύρο μπουκλωτό μαλλί μέχρι τις πλάτες, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος, πιο γεμάτη, κώλο με λίγη κυτταρίτιδα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Διδύμου 8 δεξιά (όροφος): Η Αλεξάνδρα˙ μία μελαχρινή πιτσιρίκα, με ίσιο μαλλί πιασμένο σε μεσαίου μήκους αλογοουρά, όμορφο προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατο κορμάκι και ωραίο κωλαράκι. Απλό.
Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η ρωσίδα Αναστασία˙ ξανθιά milf με το μαλλί της λίγο κάτω απ' τους ώμους, πρόσωπο με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) "δεμένη" γυναίκα˙ και η Λίζα˙ μελαχρινή, με σγουρό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατο καλοσχηματισμένο κορμί (φορούσε στηθόδεσμο και κιλοτάκι), ωραίο κωλαράκι. Απλό («βασιλικό τσιμπούκι», μασάζ) στα 20 και παρτούζα στα 30.
Διδύμου 7 αριστερά: Η ψηλή, ξανθιά μουνάρα Ντενίσα. Σε απλό.
Διδύμου 16: Η καπνίστρια Λίλιαν˙ μία όμορφη ρωσίδα milf, με ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί με ωραία κωλάρα και καλλίγραμμες μπουτάρες. Σε απλό. Πληρώθηκε...
Διδύμου 18 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Αλίνα, από τα δύο (από τα τρία) 46άρια και τα δύο 44άρια του Μεταξουργείου. Επρόκειτο για μία ρουμάνα προmilf, με μαύρο σπαστό μαλλί μέχρι τις πλάτες, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεμάτο κορμί με κοιλίτσα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Διδύμου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Χριστίνα˙ μία ψηλή καστανή με ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, γε(α)μάτα καπούλια με ολίγη κυτταρίτιδα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ (στόμα και στήθος) «φιλάει, χαϊδεύει» στα 20.
Διδύμου 20: Δούλευε μία φαρδομούρα milf η Λίνα˙ με ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί (φορούσε μεσοφόρι) χοντρά μπούτια. Απλό.
Διδυμου 27: Σ' αυτό το μπουρδέλο έμπαινα για πρώτη φορά...
Σε σχέση με τη φωτό του καταλόγου έχουν αλλάξει η απόχρωση του χρώματος των τοίχων και το χρώμα των πατζουριών.
Είδα άνετους χώρους (σαλόνι, χωλ, κουζίνα) και δούλευαν δύο κοπέλες: Η Πατρίτσια˙ μία καστανή, με το μαλλί της μέχρι ψηλά στις πλάτες, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος, σχετικά κοντούλα, με μεγαλούτσικη κωλάρα με κυτταρίτιδα, και μία απ' τα ίδια για τα μπουτάκια της˙ και η Λιβίνκα ή κάτι τέτοιο˙ πιο ψηλή, με μικρό προς μεσαίο στήθος, αδύνατη, με καστανό μαλλί μέχρι ψηλά στις πλάτες και εκείνη, μέτριο πρόσωπο. ΦΟΥΛ και για τις δύο.
Φυλής 56: Η Λάουρα˙ νεαρή γυναίκα με ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες ψηλά, όμορφο προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί, ωραίος κώλος με ίχνη κυτταρίτιδας και μπουτάκια με ίχνη κυτταρίτιδας επίσης. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ.
Φυλής 66 δεξιά: Μία μα(ου)νάρα, η Γιάννα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, όμορφο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μεσαίο στήθος, λυγερόκορμη μ' ένα ταττού στον αριστερό αστράγαλο. Απλό και ισπανική.
Φυλής 66 αριστερά: Δύο κοπέλες: Η Αντζελα˙ με μαύρο μπουκλωτό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, ωραίο κωλαράκι. ΚΩΛΟΣ˙ και η Ανδριάνα˙ με σκούρο καστανό ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, πρόστυχο προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί με μία διάστιξη δεξιά στον βουβώνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στήθος.
Φωκαίας 19: Η Ρωξάνη˙ μία αδύνατη (ταττού στην αριστερή ωμοπλάτη) καστανή κοπέλα, με ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο κρεμασμένο στήθος. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Φωκαίας 25 αριστερά (όροφος): Η Μαρία˙ με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί, άσχημος κώλος, κακοσχηματισμένα πόδια. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, «φιλάει, χαϊδεύει»
Φωκαίας 25 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η Αννα η πολωνέζα σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα.
Φωκαίας 27 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Ειρήνη (παλιά δούλευε στο Φ104;...)˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τις πλάτες, όμορφο πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό ψηλό κορμί, ωραία κωλάρα και χυτές ποδάρες. ΚΩΛΟ, ΠΟΔΟΛΑΓΝΕΙΑ, «κάνει και άλλα, ό,τι θέλει ο ανήρ!» ανακοίνωσε ο Αρης.
Φωκαίας 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η γνωστή Αθηνά˙ μία γεροδεμένη (κανονικό ωραίο σώμα) ξανθιά (μαλλί μέχρι τους ώμους) με μεγάλο στήθος. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Φωκαίας 27 δεξιά (όροφος): Κλασικά η Μπάρμπο(α)ρα.
Φωκαίας 24: Η Γαβριέλα˙ με μαύρο μαλλί σχεδόν μέχρι τη μέση, πρόστυχο χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί με πιασιματάκια και μία δερματοστιξία στο δεξί μπράτσο, κωλάρα! (με λίγη κυτταρίτιδα) Απλό.
Αγκύρας 12 αριστερά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η Αλεξάνδρα˙ μία ξανθούλα milf με γλυκό προσωπάκι, ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μικρό προς μεσαίο στήθος, μέτριο κώλο και μπούτια επίσης. Απλό.
Αγκύρας 12 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η τσέχα Λόρα˙ μία επίσης ξανθιά milf με το ίσιο μαλλί της μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεροδεμένο κορμί. Σε απλό.
Αγκύρας 1: Σταθερά η εγχειρισμένη μελαχρινή τρανσέξουαλ Μαριάννα. Απλό και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ στα 30.
Φυλής 71 μεσαίο (ισόγειο): «Η Μαίρη το αστέρι!» Μία γλυκιά νεαρή μελαχρινή, με ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες, μεσαίο στήθος, καλό κορμί με πιασιματάκια, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Φυλής 71 αριστερά (όροφος): Η Μπιάνκα ή Μπιάγκα, αλλά μετά πρόσθεσε η υπηρεσία: «Αυτή τη βδομάδα τη λέω Μπιάνκα, την άλλη βδομάδα θα την αλλάξω τ' όνομα!»˙ με σκούρο ίσιο μαλλί μέχρι τις πλάτες, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο αδύνατο κορμί με μία μικρή διάστιξη στην οσφύ, ωραίο κωλαράκι, καλλίγραμμα πόδια. ΚΩΛΟΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Φυλής 69 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η ξανθιά (ίσιο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά) Τάνια˙ με όμορφο πρόσωπο, φιλήδονες χειλάρες, βυζάρες, κωλάρα! Σε απλό.
Φυλής 69 αριστερά (όροφος): Η Τζουλιάννα σε ΦΟΥΛ. Επρόκειτο για μία ξανθιά με ίσιο μαλλί σε κοντή αλογοουρά, καλό χαμογελαστό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, κορμί με ερωτικά πιασιματάκια.
Φυλής 67: Η Εύα˙ μία κοπέλα με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Φυλής 65 δεξιά (ισόγειο): Η ρουμάνα Αντζελίνα˙ μία πολύ όμορφη ξανθιά νεαρή με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό στήθος, κορμάρα, κωλάρα, χυτές ποδάρες! Απλό.
Φυλής 84 δεξιά (ισόγειο): Κλασικά, η καυλιάρα ξανθωπή (ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους) Τζούλια. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 84 αριστερά (1ος όροφος): Η Πατρίτσια˙ μία νεαρή με γλυκό πρόσωπο, μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι. Απλό.
Φυλής 86 δεξιά (όροφος): Η Μαρία˙ με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, φαρδουλό κώλο. Απλό.
Φυλής 86 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Ανδριάννα˙ η πιτσιρίκα που είχα δει και στον όροφο του Φ84, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, κορμάκι με ερωτικά πιασιματάκια, ωραίο κωλαράκι. Απλό.
Φυλής 80: Κλασικά η ψηλή ξανθιά Ανναμαρία.
Φυλής 61: Η Τζούλια˙ νεαρή με σγουρό μαύρο φουντωτό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Απλό.
Φυλής 59 ισόγειο: Η Εμμανουέλα˙ μία όμορφη νεαρή κοπέλα με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τις πλάτες ψηλά, μάλλον μεγάλο στήθος, ψηλή με καμπυλώδες κορμί. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 74 δεξιά: Η Ρομπέρτα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, καλό προσωπάκι, μικρό στηθος, όμορφο αδύνατο κορμί, ωραίο κωλαράκι. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 74 αριστερά: Η μικρόσωμη Αννα˙ νεαρή με ίσια μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτριο γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 99 (με το ρόπτρο): Κλασικά η Δέσποινα˙ pre-op ξανθιά τρανσέξουαλ. Στα 25.
Μαγνησίας 11: Η Αννα˙ μία τσουπωτή μελαχρινή milf με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε κομπινεζόν). Σε απλό.
Μαγνησίας 1 (με το καμπανάκι): Η Ειρήνη˙ μία ξανθιά μεταmilf με μέτριο πρόσωπο και μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος, βαρύ κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Καλύμνου 48 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Στις 11:56 ήταν αναμμένο το φωτάκι αλλά δεν άνοιξαν˙ όπως και όταν ξαναχτύπησα αφού επισκέφτηκα το διπλανό.
Καλύμνου 48 δεξιά (όροφος): Η Σοφία˙ χαμογελαστή milf με σκουροκάστανο ίσιο μαλλί σε κοντή αλογοουρά, καλούτσικο προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί, καλό κωλαράκι. Απλό.
Καλύμνου 36: Επιτέλους, πέτυχα ανοιχτό αυτό το μπουρδελάκι!...
Σε σχέση με την φωτογραφία του καταλόγου υπάρχει η μπάρα μπροστά απ' την πόρτα.
Παρατήρησα στην ηλικιωμένη τσατσά ότι δεν άναβε κάποιο φωτάκι απ' έξω που να δηλώνει ότι ο οίκος λειτουργεί και μου είπε: – Δεν βάζουμε φως εμείς! Εμείς είμαστε 60 χρόνια "σπίτι" και έχουμε πελάτες φίλε μου. Χωρίς φώτα, χωρίς τίποτα˙ έχουμε μόνο φίλους!
Δούλευε η Εβίτα˙ μία ξανθιά, βαριά milf με μέτριο πρόσωπο και μεγάλο στήθος. Απλό στα 25!
Πιπίνου 32 (το "γατόσπιτο"): Οπως και την προηγούμενη φορά η αλυσιδίτσα ήταν πίσω απ' την εξώθυρα˙ η διαφορά ήταν ότι σήμερα μου άνοιξε.
Βέβαια μου έκανε πρώτα μία ψιλοανάκριση (εάν έρχομαι πρώτη φορα, από πού ξέρω το "σπίτι") αλλά όταν ανέφερα τ' όνομά της (Σύλβια) μ' έμπασε μέσα ρωτώντας εάν έρχομαι συστημένος.
Η Σύλβια είναι η γνωστή Σύλβια˙ μία γυναίκα 60+ με ξανθό μαλλί μέχρι τις πλάτες ψηλά, σπασμένο πρόσωπο, που πριν χρόνια έπρεπε να ήταν όμορφο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί.
Στο ΦΟΥΛ (40 ευρώ) προσφέρει και γαμήσι χωρίς προφυλακτικό (Η συνουσία χωρίς καπότα έχει αναφερθεί κι από άλλον συναγωνιστή σε κριτική) διότι: – Κάθε 6 μήνες πάω και κάνω "κάλυψη" – Τί σημαίνει αυτό; – Βάζεις στο μουνάκι σου κάτι και δεν κολλάς τίποτε. Εκτός αυτού όμως, εγώ ξέρω και με ποιους πάω, δεν πάω με όποιον όποιον, πάω με οικογενειάρχες!
Επίσης μου είπε ότι υπάρχουν προγράμματα των 30 ευρώ (χωρίς ελεύθερο γαμήσι) και των 50 με περισσότερη άνεση χρόνου. Αλλά όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε: – Και 25 να μου πεις ότι έχεις, θα περάσεις και θα σε περιποιηθώ!
Τέλος ανέφερε ότι διαθέτει και βιβλιάριο υγείας!
Πάντως την προπροηγούμενη φορά που την είχα επισκεφτεί (πριν κάποιους μήνες) δεν μου είχε πει για τέτοια κόλπα.
Πιπίνου 54: Η Χριστίνα˙ μία ενεργοπαθητική τρανσέξουαλ με μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, στρογγυλό πρόσωπο, μεγάλο στήθος. Μιλήσαμε πίσω απ' το παραθυράκι της εξώπορτας. Απλό στα 25.
Φυλής 136: Ελενα η "γιακούζα" από Αγίου Πέτρου 7. Σε απλό.
Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Κλαούντια˙ μία νεαρή με καστανόμαυρα ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, ωραίο αδύνατο κορμάκι. Απλό και 69.
Φυλής 134 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Τζέσικα˙ μία όμορφη ξανθιά κοπέλα με το μαλλί της πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μεσαίο στήθος, καλοσμιλεμένο κορμί, ωραίο κωλαράκι. Απλό.
Φυλής 134 δεξιά (όροφος): Η ψηλή, μελαχρινή Βίκυ. Απλό.
Φυλής 109 δεξιά (ισόγειο): «Πίτσος! Εμπιστοσύνη!» Απλό (και όχι μόνο)
Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Η Κορίνα, απ' τον όροφο της Τροφωνίου 11. Επρόκειτο για μία όμορφη νεαρή ρουμάνα με ωραίο στήθος και καλλίγραμμο κορμί. Σε απλό
Φυλής 200: Κλασικά η Δώρα ή Ντόρα˙ ξανθιά milf με μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, καλοταϊσμένο κορμί, διπλόφαρδο κώλο. Απλό και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Εφέσου 11: Με την τσατσά είχαμε την παρακάτω στιχομυθία έχοντας το παραθυράκι της εξώθυρας ανάμεσά μας:
– Ελα τί κάνεις;
– Καλά! Ποια κοπελίτσα είναι;
– Εεε...δεν την ξέρεις τώρα...Αστο! Αφού ποτέ δεν περνάς!
– Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν θα περάσω.
– Αστο αγάπη μου, άστο! Να πας στο καλό!
Μάλιστα...
Και τώρα τί κέρδισαν; Υπήρχε ένας άνθρωπος που ενημέρωνε για το μαγαζί τους, τώρα τον έχασαν και αυτόν, γιατί φυσικά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω.
Άρα είχατε ραντεβού,εγώ αυτό καταλαβαίνω.
[...]
Ναι.
[...]
Τώρα για την ενημέρωση τι να πω;όπως πάντα έξοχη και κορυφαία.
[...]
Να 'σαι καλά!
[...]
τον Φανούρη (...) του το έχω πει με π.μ ότι άλλοι 4 άγνωστοι που πέτυχα παλιά
μου είπαν ψέμματα ότι ήταν αυτός.
(...)
Μπορεί να σας διαβεβαιώσει ο ίδιος.
[...]
Είναι αλήθεια!
[...]
Μπράβο Φανούρη για μια ακόμα φορά λοιπόν!
Και πάλι σ΄ευχαριστώ φίλε scooby ;)
[...] Ο Φαρκέλι ρε είναι ποιητής του έρωτα! Καμία σχέση με τον πεζό Φανούρη (σόρρυ Φανούρη αλλά έτσι είναι)
Ο τρόπος γραφής του Farkeli είναι μοναδικός!
είναι όντως έτοιμη για καυγά (Η Μαίρη ή Μαρία απ' το υπόγειο της Κολωνού 11). Δωμάτιο λέγει τίποτα;
Δεν την έχω πάρει φίλε Dawn.
[...]
Και μια μικρη αναφορα για τον Φανουρη,μιας και ηταν η πρωτη μας γνωριμια χτες
[...]
Αγαπητέ xilnik σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Και του λόγου μου σχημάτισα πολύ καλή εντύπωση, τόσο για σένα όσο και για τον Zero.
[...]
Y.Γ Σημαντικη επιτυχια και για τον zero,που επεισε τον Φανουρη σε μια γνωριμια μαζι μας,που πιστευω θα εχει και συνεχεια κυριως σε ανθρωπινο και φιλικο επιπεδο που εχει και μεγαλυτερη σημασια
Κι εγώ θα το ήθελα πολύ!
[...]
υγ. Φανούρης ρισπέκτ όπως πάντα!
Tnx ;)