amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Tην ενημέρωση την ξαναγράφω . . . . . .
Άξιος - Άξιος - Άξιος ! ! !
Tην ενημέρωση την ξαναγράφω . . . . . .
Άξιος - Άξιος - Άξιος ! ! !
Πριν από λιγο στη φυλης
Με πεσιμιστικη διαθεση,αποφασισα να συνεχισω τη βολτα στη φυλης,όμως η ποιοτητα των κοριτσιων της φυλης οφειλω να ομολογησω ότι μ εξεπληξε ευχαριστα
84β ροζα,πολύ ομορφη καστανη κοπελα,μ εντυπωσιασε,και αμφιταλαντευτηκα αρκετα προκειμενω να παρω μια αποφαση για το αν πρεπει να περασω στο δωματιο η΄ ν αποχωρησω
Μπορείς να την περιγράψεις ? ?
86β ιλιλι,καστανη κοπελιτσα με αλβανικα χαρακτηριστικα,λευκη επιδερμιδα,ισχνο προσωπο,συμπαθητικη
Μπορείς να την περιγράψεις ? ?
69β δυο κοπελες,χαρακτηριστικα παρομοια με την ιλιλι εμφανισιακα,πιο αδυνατη η μια κοπελα,πιο ψηλη και σεξουαλικη η δευτερη,λεπτη με ωραιο κορμι
Τώρα, μας υποχρέωσες . . . . Είμαι πελατάκι της Μάγιας. Πως θα πάω να τσεκάρω την άλλη ? ? ?Μπορείς να τις περιγράψεις ? ?
Πριν από λιγο στη φυλης . . .
Μετά απο αρκετό καιρό ανοιχτό ήταν και το Διδυμου 27 ισόγειο. Τόσο σε αυτό όσο και στον όροφο ήταν και τα δύο φωτάκια αναμμένα. Ελπίζω σύντομα να ανοίξει και ό όροφος.Στο σαλόνι παρουσιάστηκε ημεδαπή μιλφ,κοντή,με καστανά μακριά μαλλιά,γεματούλα,με κωλάρα.Πρόγραμμα ισπανικό και 69.
p.s: Μου βγήκε ο πάτος να καθήσω να την ξαναγράψω για δεύτερη φορά! Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη και να μην την έγραψα αδίκως!
δηλαδή τι κουτσοκελες κάνει η σαρα προφεσορ
ωραίος ...
άσε το έχω πάθει αρκετές φορές να μου σβηστεί η ενημέρωση...
Άλλο εσύ κι άλλο εγώ.......α ρε Φανούρη παίκτη!Βρε μην "κολλάς"!
Κόλλα και τρίτη και τέταρτη! Και εάν τύχει καμιά φορά, εγώ θα κολλήσω και πέμπτη!
Έλα πλάκα κάνω. Απλώς στις δύο τελευταίες συνευρέσεις φαίνεται σαν να έχει κουραστεί πλέον και δεν είναι τόσο θερμή μαζί μου όπως τις πρώτες που ήταν ακόμη καινούρια.Πάντως παραμένει καλή.
Φοβερα νεα!professoρα σε ευχαριστουμε πολύ !!!
πολυ καλη επίσης η ειδηση οτι ανοιξανε παλι τα σπιτακια στη Διδυμου (νο27)!
Ρωτησα την τσατσα και μου ειπε οτι εξαφανιστηκε και δεν σηκωνει ουτε τηλ ουτε τιποτα.Ρε παίδες η μαρίνα απο φωκαιας 24;27 που χάθηκε?
[size=11pt]Πρωινή βόλτα στο Μεταξ...
[/size]
...
Χθεσινη 2η βαρδια,σε λιγα και ο,τι συγκρατησα (για διαφορετικους λογους)..Διδυμου 7α Αγαπη,τσαμπερδονοκωλοσφυριχτρα με μαγαλο βυζομπαλο κι αδιαφορο σαλοναρισμα..Διδυμου 7β Αντριαννα,λευκη επιδερμιδα,καστανομαυρα σπαστα μαλλια λιγο κατω απ τους ωμους και ομορφο στηθος..σταθηκε μπροστα μου,κλεινοντας μου το δρομο και κοιταζοντας με με θρασσος,χωρις να κανει την παραμικρη καυλωτικη κινηση,μασαγε μια τσιχλα..΄΄γιατι δεν περνας΄΄μου λεει..΄΄μολις αδιαθετησα΄΄της ειπα ,κι εφυγα..Διδυμου 16 Λιλιαν,με ομορφο μαυρο πορνοσυνολο που την κολακευαι..Διδυμου 20 η πετιτ Αλεξανδρα..Αλκιβιαδου 116α Πατριτσια,ψηλη μπαταλο με κοντο καστανοξανθο μαλλι και χαμενο βλεμμα..ακα στοματικο,τελειωμα παντου και λοκω..ιδιες υπηρεσιες απο την Κατερινα στο 116β..40αρα με καταλευκο δερμα μικρο στηθος μαυρο μαλλι σπαστο και λιγο κατω απ τους ωμους..ωραιο και καυλωτικο σαλοναρισμα απο μερους της..Αγκυρας 12β,Λωρα αξιοπροσεχτη μιλφομουνα με καυλωτικο και συναμα αξιοπρεπες σαλοναρισμα..Αλκαμενους 117 δεν ειδα κοπελα..μολις μπηκα πετυχαινω την αναιδη τσατσα που μοιαζει με τσιγγανοινδιανα απο ταινια του αειμνηστου Βεγγου και μου λεει τσιριχτα ΄΄η Χριστινα ειναι,οπως καθε βραδυ΄΄..΄΄εγω για σενα ηρθα,με εχεις τα νευρα σου΄΄της ειπα κι εφυγα..υπ οψιν οτι παω σπανια..Αλκαμενους 113,η Αλινα και η Ολγα η θηριωδης..η Αλινα αδυνατισμενη και μαυρισμενη,ειχε διαθεση και το εδειξε μονομιας απ το σαλονι..εντυπωσιακη στα τεσσερα,μου προσφερε ενα ωραιο ξαλαφρωμα εχοντας τη στριμωξει στην κορυφη του κρεβατιου,τραβωντας το μαλλι της και καρφωνοντας την αγρια..Καλημερα κυριοι και συγγνωμη για την κουραστικη μορφη του κειμενου..Τα σεβη μου..
ΕΧΗ οίκούς ανόχής στήν ΠΑΡΟ;δηλαδή τι κουτσοκελες κάνει η σαρα προφεσορ
θα ανοιξαν για τον τζειμςΕΧΗ οίκούς ανόχής στήν ΠΑΡΟ;
Πραγματικα ρε τυποι, χαρας το κουραγιο σας, φανταζομαι θελει ωρα και κοπο να γραψεις μια πορνο-ενημερωση, ποσο μαλλον καθημερινα, ευγε σε ολους τους πορνοενημερωτες...Έναν πολύ μικρό άθλο βέβαια σε σύγκριση με του Λώρενς της Αραβίας
Οταν ημουν στα μερη σας (πριν κανα δυο βδομαδες περιπου) πηγα Τεταρτη πρωΐ αποκλειστικα για αυτην στο 136,αλλα ηταν κλειστο....μαλλον λογω λαΐκης...Φυλής 136 όροφος: Έλενα "Γιακούζα" με φούλ τατουάζ η πλάτη. Κατάθεση με πολύ καλές εντυπώσεις όπως πάντα.