Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (35 μέλη και 277 επισκέπτες)

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Χθεσινή πρωϊνή επίσκεψη στην νεαρά Εβελίνα, στο Διδύμου 20. Πολύ καλές οι επιδόσεις της, χαμογελαστή, φιλική, με θετική ενέργεια και ικανοποιητική συμμετοχή. Φορούσε ένα πανέμορφο στρίγκ αποτελούμενο απο μικρούς κρυστάλλους.
Χρειάζεται προσοχή αν περάσετε στο πρώτο δωμάτιο αριστερά, προς αποφυγήν θερμικού εγκαύματος του πέους σας, διότι είναι λάθος η σύνδεση του καυτού νερού του νιπτήρα, το οποίο έρχεται απο δεξιά και όχι απο αριστερά, όπως συνηθίζεται. Όσοι γνωρίζουν απο συνδεσμολογία θερμοσιφώνων ας τους κάνουν υπόδειξη..

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Παιδια η Μιραντα δουλευει Φυλης ή τη κοπανησε?
:tits:

σιγα μην εφυγε!! που θα βρει καλυτερα;;;

Τις καθημερινες απ'οτι μου εχει πει, δουλευει συνηθως απογευμα. ΠΣΚ δουλευει βραδυ. Δεν ειναι βεβαια στανταρ ολα αυτα!

BronxNY

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
και την σονια την ιταλιδα απ τον μαρτη εχω να την πετυχω λετε να σταματησε??
Απο οτι μου είχε πει θα έλειπε περίπου ένα μήνα. Φαντάζομαι ότι μάλλον γύρισε στην πατρίδα της ή βρήκε άλλη χώρα εργασίας. Καλά θα ήταν να μας έρθει πίσω... θα ήμουν πολύ "ευτυχισμένος"  :grin:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Απο οτι μου είχε πει θα έλειπε περίπου ένα μήνα. Φαντάζομαι ότι μάλλον γύρισε στην πατρίδα της ή βρήκε άλλη χώρα εργασίας. Καλά θα ήταν να μας έρθει πίσω... θα ήμουν πολύ "ευτυχισμένος"  :grin:
κριμα να μην ξαναγυρισει μου εχει λειψει η απιστευτη καβλαντα της...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
κριμα να μην ξαναγυρισει μου εχει λειψει η απιστευτη καβλαντα της...
Εχω την εντυπωση, οτι αρκετες κανουν καποια ευρωπαικα τουρνε μπας και ταιριαξουν καπου αλλου, αλλα καταληγουν και παλι εδω...
Δεν πιανει ο σπορος τους αλλου, παρα μονο εδω απο ο,τι φαινεται...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Εχω την εντυπωση, οτι αρκετες κανουν καποια ευρωπαικα τουρνε μπας και ταιριαξουν καπου αλλου, αλλα καταληγουν και παλι εδω...
Δεν πιανει ο σπορος τους αλλου, παρα μονο εδω απο ο,τι φαινεται...
για να δουμε..και η μιραντα θα ειναι τεραστια απωλεια για την φυλης...

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
πριν λιγο γυρισα απο Φυλης, προς το τελος της απογευματινης βαρδιας! Η Μιραντα εχει φυγει διακοπες απ' οτι με πληροφορησαν! Στο δυδυμου 20 νομιζω ειχε ενα καλο, στον οροφο! Ηταν ενα μωρο καστανοξανθο με ματαρες (δεν ηταν η Εβελινα)! Η καταθεση μου εγινε για ακομα μια φορα στην απιστευτη Μαγια! και μπορω να πω οτι... μου 'χει κανει ΜΑΓΙΑ ΜΑΓΙΑ με κραταει κοντα της.....
(αφιερωμενο)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
πριν λιγο γυρισα απο Φυλης, προς το τελος της απογευματινης βαρδιας! Η Μιραντα εχει φυγει διακοπες απ' οτι με πληροφορησαν! Στο δυδυμου 20 νομιζω ειχε ενα καλο, στον οροφο! Ηταν ενα μωρο καστανοξανθο με ματαρες (δεν ηταν η Εβελινα)! Η καταθεση μου εγινε για ακομα μια φορα στην απιστευτη Μαγια! και μπορω να πω οτι... μου 'χει κανει ΜΑΓΙΑ ΜΑΓΙΑ με κραταει κοντα της.....

Μία από τα ίδια ! ! !

Αν και πήγαινα για την καινούργια που ανέφερε ο άξιος ανταποκριτής της πληρωμένης καύλας: n.smirni76,
μιά γρήγορη στην δεύτερη βάρδια πριν  καμιά ώρα για να δώ περισσότερο την καινούργια κοπέλα στο Φυλής 69β...

Φυλής 69α Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 2άρι σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μπίανκα μελαχρινή μαυριδερή λεπτή πιτσιρίκα με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
καλό βράδυ.

αλλά, αντί αυτής, εμφανίστηκε η Μάγια μαυρισμένη & αδυνατισμένη.  :new_shocked:
Μιας και έμοιαζε με πύραυλο Magnum Bite, δεν την άφησα να πάει "χαμένη" . . . . . . . . .  :knockinb:

261469_211152082260521_5996771_n.jpg

Και  το Χριστινάκι μου γυάλισε, απλά δεν ξέρω πόσο καλό & πετυχημένο θα ήταν το σίκουελ . . .

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Χρειάζεται προσοχή αν περάσετε στο πρώτο δωμάτιο αριστερά, προς αποφυγήν θερμικού εγκαύματος του πέους σας, διότι είναι λάθος η σύνδεση του καυτού νερού του νιπτήρα, το οποίο έρχεται απο δεξιά και όχι απο αριστερά, όπως συνηθίζεται. Όσοι γνωρίζουν απο συνδεσμολογία θερμοσιφώνων ας τους κάνουν υπόδειξη..

Κι αν χιονίζει και αν βρέχει, η παληόπουτσα αντέχει.

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Να ενημερωσω οτι η Μπιανκα δουλευε εκει που δουλευει η Μιραντα! στο 71Α δηλαδη! ωραιο κοριτσακι μελαχροινο, δεν πρεπει να μιλαει καθολου ελληνικα, αλλα οπως ειπα... μου'χει κανει ΜΑΓΙΑ ΜΑΓΙΑ!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Να ενημερωσω οτι η Μπιανκα δουλευε εκει που δουλευει η Μιραντα! στο 71Α δηλαδη! ωραιο κοριτσακι μελαχροινο, δεν πρεπει να μιλαει καθολου ελληνικα, αλλα οπως ειπα... μου'χει κανει ΜΑΓΙΑ ΜΑΓΙΑ!

Αφού έκανες που έκανες την τσάρκα σου, γράψε καμιά ενημέρωση ! ! !  :helpplea:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Αφού έκανες που έκανες την τσάρκα σου, γράψε καμιά ενημέρωση ! ! !  :helpplea:

θα εκανα, αλλα δεν μπηκα σε ολα... και επισης δε συγκρατω ονοματα γμτ!! Τη Μπιανκα τη θυμηθηκα επειδη το ανεφερες εσυ...

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καλησπερα παιδες.επειδή έχω πολύ καιρό να καυεωω φυλής,παιζει τίποτα καλό πρωτη βάρδια?και απο εμφάνιση και απο υπηρεσίες (ελεύθερο στοματικό,πρωκτικό κτλ).ευχαριστώ!

fout fout

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οι bbw αδερφες βερονικα και παολα απο μεγαλου αλεξανδορυ 28 δουλευουν πλεον στο δεξι περδικκα.πηρα σημερα το απογευμα την κουκλιτσα παολα με καλες εντυπωσεις.τη νυχτα στο μαγαζι δουλευει η αλινα...οποτε δουλευει δηλαδη γιατι τις μισες φορες ειναι κλειστο.αλλες φορες που δουλευει βγαινει στο σαλονι παραπατωντας :zombie: :badair:

ΜΗΤΣΟΣ27

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες.επειδή έχω πολύ καιρό να καυεωω φυλής,παιζει τίποτα καλό πρωτη βάρδια?και απο εμφάνιση και απο υπηρεσίες (ελεύθερο στοματικό,πρωκτικό κτλ).ευχαριστώ!
ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΡΕΕΕΕ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο στη φυλης
Λελας καραγιαννη 35 αντζελα,η ξανθια mlf που ειδα χτες το απογευμα στο κωνσταντινουπολεως 94
Φωκαιας
27β ισογειο αθηνα,η ξανθια ελληνιδα ,σουπερ καβλογκομενα.Δυστυχως εκανα τη βλακεια και δεν περασα,θα  μπορουσα να το χειριστω καλυτερα το θεμα,καθως στο σαλονι  μ εφτιαξε πολύ ωραια
27β οροφος ροζαλιντα,σουπερ ξανθια σεξι mlf,εδώ εκανα τη βλακεια και περασα
Βλεποντας τη στο σαλονι,βγαινοντας από συναγωνιστη,δυστυχως δεν μπορεσα ν αντισταθω..Μπαινοντας όμως στο δωματιο,και αφου επρεπε να επισκεφτει ακομη ένα συναγωνιστη,αρχισα σιγα σιγα να συνειδητοποιω ,πτι μαλλον εκανα λαθος επιλογη που περασα,καθως η ροζαλιντα μου φανηκε από αυτά τα σεξι ξανθα mlf που προσφερουν ένα και μονο πραγμα,σκληρο αγριο αλλα αυστηρα επαγγελματικο σεξ..και ομω ς παρ όλα αυτά παλι δεν ειχα τη δυναμη να φυγω
Καθισμενος σε μια καρεκλα,ξεκινησε αμεσως τσιμπουκι..φιλια στο κορμι,στο λαιμο,ανεβασμα από πανω μου για να παιξουμε δεν υπηρχε..
Εγινα αμεσως σκληρος γιατι ημουν φτιαγμενος σε βαθμο προωρης εκσπερματισης από την αθηνα που ειχα δει στο ισογειο και από τη ροζαλιντα στο σαλονι
Στη διαρκεια του στοματικου μου εκανε διαφορες ερωτησεις για το πώς το θελω,που δε χρειαζοταν..κατευθειαν μετα πισωκολητα με δικη της πρωτοβουλια,και όχι στο τοιχο ορθια που ηθελα να τη παρω
Το πισωκολλητο ηταν τελειως απροσωπο,καθως δε μπορουσα να την αγγιξω ουτε μια στιγμη,και ετσι πηγαμε στο τοιχο.Ωστοσο η σκληροτητα της στυσης μου ειχε χαθει,και οφειλω να ομολογησω ότι ειχα ξενερωσει αρκετα,καθως ζηταγε παραπανω χρηματα για παραπανω χρονο..
Ξεκινημα ξανα στοματικου,μολις καταλαβε ότι δεν περναγα καλα και ξανα επαναληψη για παραπανω χρηματα και παραπανω χρονο
Το στοματικο ηταν γρηγορο και της ζητησα να κατεβασει στροφες για να γινω παλι σκληρος,κατι που εγινε,αφου ξερω τον ευατο μου.Στο σημειο αυτό να πω ,ότι πραγματικα φανηκε να χτυπαει στο αδυνατο σημειο ενός αντρα,παραπανω χρηματα για να σε φτιαξω όπως πρεπει και να μη χασεις τη χαμενη σου αυτοπεποιθηση
Ευτυχως η πειρα και  η αυτοπεποιθηση μου δεν ειχαν πτοηθει
Ξανα στο τοιχο ορθια,ενώ ηθελε πισωκολλητα με το δικο της τροπο,και ξεκινημα αυτης της στασης με σωστη στυση πια
Μολις πλησιαζα προς το τελος ,σταματησα και της ειπα ότι μπορει να φυγει.Δεν ηθελα να τελειωσω,καθως στο μυαλο μου τριγυρναγε το στανταρακι που από το πρωι ειχα βαλει στο προγραμμα να καταθεσω,αλλα λογω  αλλαγων στο προγραμμα της,απροειδοποιητα,συτο θα γινει ελπιζω το απογευμα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ποια μαγια?Την γνωστη ξεπετα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom