Φυλής 69α Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 2άρι σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο , με ακα.
ένταξε το ακάποτο και η Χριστίνα μας; Έ ρε τι κάνει η κρίση...
Φυλής 69α Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 2άρι σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο , με ακα.
Μαλλον εννοεις την Τανια "κωλαρα" που ειχε εμφανιστει πριν απο 2-3 χρονια στο 71 ισογειοαυτη με το κοντο/καρε μαλλι με τα βυζια πυραυλακια
όχι όχι , γράψε λάθος..απλό πρόγραμμα.ένταξε το ακάποτο και η Χριστίνα μας; Έ ρε τι κάνει η κρίση...
απλό πρόγραμμα.πρωινή(11.15-13.20) εξώρμιση στα σοκάκια της πίατσας με μία κατάθεση στην μιλφ Ροζαλίντα στο Φωκαίας 27Β πάνω.
Φυλής 69α Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 2άρι σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο ,με ακα.
Μαλλον εννοεις την Τανια "κωλαρα" που ειχε εμφανιστει πριν απο 2-3 χρονια στο 71 ισογειο
και δουλευε αρχικα σαν Ιλονα και μετα σαν Τανια.
Την ειχα πετευχει σε μια απο τις ελαχιστες τσαρκες των τελευταιων χρονων, την
"τιμησα" και εχω γραψει και 1-2 κριτικες.
Την ειχα πετυχει Βριλησσου 46 πριν κανα χρονο...
πρώτη.Καλησπέρα! Τι βάρδια παίζει η Πωλίνα στο Βέργας 3;
τσέκαρε στο Πέρδικα 3 μετά τις οο.οοξαναρωτω, την αλινα την ρωσιδα με τα μπλε ματι ΠΡΟΣΦΑΤΑ στης μερες αυτες την εχει πετυχει κανεις?
την ψαχνω 2-3 βδομαδες...
το σκέφτηκα και εγω...ξεχασα να αναφερω οτι παντα δουλευε βραδακι.. θενξ..τσέκαρε στο Πέρδικα 3 μετά τις οο.οο
πρώτη.
τυπε μου θυμησες τον φατσεα που πηγαινε τα βραδια στην ψυχολογα του,παντως η συγκεκριμενη σε ολους τα ιδια κανει
η συγκεκριμενη δουλευει διπλοβαρδυες.Με ποια λογικη βαζουν την κοπελα τα τζιμανια να δουλευει απο το απογευμα μεχρι τις 6 το πρωι.Λογικο να μην εχει καλες υπηρεσιες μετα αν και η συγκεκριμενη ειναι πολυ φιλοτιμη,δεν πρεπει να συνεχιζει ομως με αυτους τους ρυθμους γιατι θα κουραστει γρηγορα.