Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Ναι,εσύ μόνο πάνω από 20 λεπτά και μισή ώρα γαμάς πάντα.Πιρφόρε!Ακολουθησε ενα υπεροχο ρομαντικο γαμησι για πανω απο 20 λεπτα...
Ναι,εσύ μόνο πάνω από 20 λεπτά και μισή ώρα γαμάς πάντα.Πιρφόρε!Ακολουθησε ενα υπεροχο ρομαντικο γαμησι για πανω απο 20 λεπτα...
ηταν ιατρικο το θεμα δηλαδη τυπε?α. Στην Μπαρμπορα στο Φωκαίας 27Β.. Η ωρα ηταν 5+ ειχε ξεκινησει ηδη να ντυνεται για να φυγει αλλα της ειπα οτι την εχω τεραστια αναγκη και πηγαμε στα ενδοτερα...
η Μαρίνα κάνει ακα τελειωτικό στα βυζιά και με συν 20 δίνει και κώλο ;)εγω απ αυτον τον οικο εχω παρει μονο την μαρινα η οποια δεν κανει κατι εξτρα εκτος απο χυσιμο στα βυζια...
Σταθερη αξια ο νεοσμυρνιωτηςτώρα σε μερικά που μπήκα στην πρώτη του Μεταξουργείου...
Ιάσωνος 1α Σοφία μελαχρινή χοντρή με 2.5άρια βυζια ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1β δεξιά Αντζελίνα ξανθιά κανονικό σώμα 1.5άρι στητό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1β αρστερά Μαρίνα απο μελαχρινη κοκκινομάλλα τώρα γκίλφ κοκκαλιάρικο άβυζό , με κώλο 10 ευρώ και Αντριαννα ξανθοκαστανη με γυαλία ψηλή που αρκετά χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ κανουν και παρτούζα.
Ιάσωνος 1γ μελαχρινό μίλφ με κανονικό σωμα και γεματη κωλάρα με 2άρι ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 19α ξανθιά με το μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα άκωλη με 2άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 19β ξανθιά με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί χοντροκώλα ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 20α Κορίνα του τσάρου καστανά σκούρα μαλλία κανονικό σώμα 2.5αρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 20γ η Βουλγάρα που πιο παλιά δούλευε στα Ιάσωνος 46 και 1β με τατού χαμηλα στη μέση ,καστανή ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο 10 ευρώ.
Κεραμικού 13 Χριστίνα ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό στα 10
Κεραμικού 13α Αννέτα μελαχρινή με πανέμορφο πρόσωπο κανονικό σώμα ,απλό στα 10 και μια μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 , κάνουν και παρτούζα.
Κεραμικού 13β Μιρέλα κοκκινομάλλα με γυαλάκια κανονικό σώμα μικρό βυζί στητό ,απλό στα 10.
Κεραμικού 15β Μαρία μελαχρινή χοντρούλα με 2άρι, απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11α αριστερά Μαρία μελαχρινή λεπτή πιτσιρίκα με 1.5άρι στητό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 15β ξανθοκάστανή μελαμψή χοντρή τσιγγανόφατσα με 2άρι βυζί,απλό στα 10 ευρώ.
Κολώνου 47 κάτω Χρύσα μελαχρινό γιουβαρελάκι , παχουλή κοντή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 και Ελλή μελαχρινή γυφτοπούλα κανονικό σώμα άβυζι ,απλό στα 10 , κάνουν και παρτούζα.
Κολώνου 47 πάνω μια ξανθιά πολύ χοντρή γκίλφ με μεγάλα πεσμένα βυζιά ,απλό στα 10 ευρω.
Αχχιλέως 48 Μονικα ξανθιά ψηλή με τα μαλλιά πιασμένα πάνω κανονικό σώμα 1.5άρι στητό βυζί κοιλίτσα τατού χαμηλά στη μεση πίρσινγκ στο δεξί φρύδι , ακα τελειωτικό(τιμήθηκε ,θα ακολουθήσει κριτική)
Μαραθώνος 59 καστανή κοντή πιτσιρίκα κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα.
καλό μεσημέρι....
εμενα δεν μου ειπε τιποτα για ακα κατευθειαν μου εβαλε σκουφο και μου πηρε πιπα..η Μαρίνα κάνει ακα τελειωτικό στα βυζιά και με συν 20 δίνει και κώλο ;)
Σταθερη αξια ο νεοσμυρνιωτης
το ανακοινώνει η υπηρεσία και μέσα σε ρωτάει...εμενα δεν μου ειπε τιποτα για ακα κατευθειαν μου εβαλε σκουφο και μου πηρε πιπα..
τελος παντων ετσι και αλλιως δεν με βλεπω να ξαναπαω με αυτην την εχω παρει 2 φορες και την τελευταια φορα στο 5λεπτο μου λεει τελείωνε....το ανακοινώνει η υπηρεσία και μέσα σε ρωτάει...
ασχημοπουτσεεμενα δεν μου ειπε τιποτα για ακα κατευθειαν μου εβαλε σκουφο και μου πηρε πιπα..
εγώ δεν ξαναπάω γιατί βρομούσε....τελος παντων ετσι και αλλιως δεν με βλεπω να ξαναπαω με αυτην την εχω παρει 2 φορες και την τελευταια φορα στο 5λεπτο μου λεει τελείωνε....
και εμενα μου ηρθε μια περιεργη μυρωδια απ το νιμου της οταν πηγα να της κανω 69...γενικα η συμπεριφορα της δεν ειναι και η καλυτερη....εχει το κλασικο στυλ αλβανιδας ;) ;)εγώ δεν ξαναπάω γιατί βρομούσε....
και εμενα μου ηρθε μια περιεργη μυρωδια απ το νιμου της οταν πηγα να της κανω 69...
Ναι,αλλά έχει ΒΥ-ΖΆ-ΡΕΣ!και εμενα μου ηρθε μια περιεργη μυρωδια απ το νιμου της οταν πηγα να της κανω 69...γενικα η συμπεριφορα της δεν ειναι και η καλυτερη....εχει το κλασικο στυλ αλβανιδας ;) ;)
Ναι,αλλά έχει ΒΥ-ΖΆ-ΡΕΣ!
Διδυμου 16 πήγα για να δώ την Βανέσσα , καστανή μιλφ με καυλόφατσα ίσιο μαλλί σώμα με πιασηματάκια και κωλάρα 2άρι βυζί , δεν ανκοινώθηκε πρόγραμμα μόνο χαμογέλαγαν αυτή και η υπηρεσία...
Αν βαριούνται ας το γράψουν σε ένα μαυροπίνακα όπως τις ταβέρνες.
N.smirni76 Η Λιλιαν μιλφ στο 16 η 18 (δεν θυμαμαι) παιζει?Λιγο πριν σλλαξει η βαρδια Διδυμου
7α ντενισα
7β νικολετα
8α μελαχρινο μιλφ
8β λωρη
16 νικη
18 αλιονα
20 αννα
το δεληγιωρη 30 δεν ειχε κλεισει??το ειχα διαβασει καπου..επισις ειχα διαβασει οτι ειναι μεσα στην βρωμα..ισχυει φιλε??