φυλης 99 δαγκωτο
και μερακλήδικο.
φυλης 99 δαγκωτο
θα μερακλώσει για τα καλά ο τυποςκαι μερακλήδικο.
αν γουσταρει ξιφομαχιες καλα θα περασειφυλης 99 δαγκωτο
αν γουσταρει ξιφομαχιες καλα θα περασει
εχεις παει ποτε 99 να δεις τι παιζει?
δεν θελω να αποκαλυφθω δημοσιωςεχεις παει ποτε 99 να δεις τι παιζει?
Μολις ξεμουνιαδα την Σαρα στο Φ59 κατω,
Για αλλη μια φορα οπως κ χθες θσ δουλευαν μονο γισημερα χα χα χα
ιασωνος 33 μια μαυρομαλλα μιλφ με μακρια μαλλια,τατου στην ωμοπλατη.σαλονι με ρουχα λες και εκανε πιατσα στο δρομο πεδιλα ασπρα,λεοπαρ φουστιτσα χωρις βρακι απο μεσα,και ροζ φανελακι με μαυρο σουτιεν απο μεσα.την πηρα,ετσι επειδη μου φανηκε καινουργια κι εχω βαρεθει να βλεπω τις ιδιες...ηταν πολυ καλη στο δωματιο ,πολυ ορεξατη,σα να γουσταρε που γαμιοταν...βιασυνες και μλκιες καθολου,στο τελος φωναξε η τσατσα βεβαια...τα ρουχα δεν τα βγαλε στο δωματιο,δεν της το ζητησα κι εγω,δε με απασχολουσε...
δε νομιζω να ναι καινουργια παντως,αλλα δε θυμαμαι που επαιζε μπαλα...ονομα δε ρωτησα(νεο σχεδιο αυτο τωρα )
παντως ειχε πολυ καλη συμμετοχη μεσα,αν και σα γκομενα δε λεει και τιποτα...
αλβανιδα λογικα...
τη μαρια με τα βυζακια και τα τατου την ειχα παρει πριν 10 μερες περιπου...πριν 10 μέρες που πήγα για την Μαιρούλα (ξέρει κάποιος αν έκοψε από εκεί?) ήταν μία άλλη προμιλφ ξανθιά με ρούχα, με πιασιματάκια η οποία στο δωμάτιο φώναζε, μίλαγε δυνατά γέλαγε, πέφτανε ξυλιές (ακουγόταν) στα καπούλια της κλπ "ζωντανά" ηχητικά εφέ. βγήκε από το δωματιο και φοραγε τζην σορτσάκι, διχτυ καλσόν μπούστο ... με εξέπληξε δεν έχω ξαναδει πιο ντυμένη ... νέα μόδα άραγε ?
πρωϊνή περίπολος!!
Διδύμου 16Α δύο κοπέλες. Η μοντελέ έκφυλη Βικτωρία και μια ξανθιά νταρτνάνα με κοντό μαλλί. Η Βικτωρία μου έκανε κλίκ και την επόμενη φορά θα τιμήσω. Πολύ μουνί λέμε.
Λίγο το'χεις;;Αντεξα 15 λεπτα στην υγρη πιπα της Αλιονας στο Διδυμου 18
πριν τελειωσω στο στομα της
Κ εδώ έχουν αρχίσει κ πληθαίνουν οι ρουφιάνες...ξεκινησε η σαιζον,εχουν ερθει οι τουριστριες!
ηταν κατι αμερικανιδες πολυ καλες,ολη την ωρα μιλαγαμε για τα βυζια τους!!
Έχεις ένα δίκιο σ'αυτό που λες...μιας και αναφερθηκε η αλιονα ,αυτα που κανει ειναι εγκληματα...γλυφει κωλοτρυπιδες και μετα παει και σε φιλαει στο στομα και στα δαχτυλα των ποδιων δηλαδη ελεος πια
μια φορα ειχα παει και δεν ξαναπατησα,πολυ καλη μεν αλλα τη θελω την υγεια μου...