Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (5 μέλη και 159 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν θελω να αποκαλυφθω δημοσιως :grin:
ξιφασκια τυπε?

URL]]

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Μολις ξεμουνιαδα την Σαρα στο Φ59 κατω,
Για αλλη μια φορα οπως κ χθες θσ δουλευαν μονο γισημερα χα χα χα

Για 2 μέρες αποκλειστικἀ εἰπε ο Μπίλαρος. Σήμερα απόγευμα ήταν το παλτό η Αντίνα.

Πάει η Σάρα, όποιος πρόλαβε πρόλαβε !!!

igramounioutakalitera

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα μιπως ξερει κανεις αν μπορω να βρω την Σηλβια την βουλγαρα απο δηδημου 18β την μιλφ απογευμα η μονο πρωι δουλεβει???ευχαριστω πολυ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μινι απογευματινη περιφερειακη ενημερωση
Ιαννινων 3
Οροφος ,καστανη  πληθωρικη μλφ με γλυκο προσωπο αλλα πολύ μετριο σωμα
Ισογειο ντιανα,ξανθια γυναικα με προσωπο προgilf και σωμα mlf.Περιεργο προσωπο,αξιοπρεπες σωμα,δεν είναι η ντιανα από δροσοπουλου 98 που υπεθεσα αρχικα
Ευνειδων 5 χριστινα,καστανη συνεσταλμενη κοπελιτσα,καλο σωματακι,αλλα τ ολο στυλ δεν σ εξιταρει αρχικα σεξουαλικα
Μαραθωνος και αχιλλεως γωνια μονικα.Δυστυχως  δεν πετυχα τη τζουλιανα,την οποια πετυχα χτες αλλα δεν μπηκα..
Μαραθωνος 59 ελενη του smirni,το ξανθο καβλοραπανο.Αυτο το διδυμο τζουλιανας και ελενης επιδιωκω να το παρω αυτές τις μερες,αλλα παντα τελευταια στιγμη το μετανοιωνω και κανω πισω.Ειδικα ο χωρος του 59 ,μια μ εξιταρει γιατι είναι παρακμιακος και μια με αποθαρυνει,παλι εξαιτιας του ιδιου λογου
Καταθεση το μεσημερι στην βαλερια από αλκαμενους ,ετσι και αλλιως,ενώ στο 117,λιγα μετρα πιο διπλα,στην πολύ ωραια ενημερωση του down,ηταν η ντιανα,μελαγχροινη σχετικα κοντοπουτανη ρωσιδα με αφρατο πισινο και γλυκα χαρακτηριστικα στο προσωπο

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
ιασωνος 33 μια μαυρομαλλα μιλφ με μακρια μαλλια,τατου στην ωμοπλατη.σαλονι με ρουχα λες και εκανε πιατσα στο δρομο :think: πεδιλα ασπρα,λεοπαρ φουστιτσα χωρις βρακι απο μεσα,και ροζ φανελακι με μαυρο σουτιεν απο μεσα.την πηρα,ετσι επειδη μου φανηκε καινουργια κι εχω βαρεθει να βλεπω τις ιδιες...ηταν πολυ καλη στο δωματιο ,πολυ ορεξατη,σα να γουσταρε που γαμιοταν...βιασυνες και μλκιες καθολου,στο τελος φωναξε η τσατσα βεβαια...τα ρουχα δεν τα βγαλε στο δωματιο,δεν της το ζητησα κι εγω,δε με απασχολουσε...
δε νομιζω να ναι καινουργια παντως,αλλα δε θυμαμαι που επαιζε μπαλα...ονομα δε ρωτησα(νεο σχεδιο αυτο τωρα :jerking: )
παντως ειχε πολυ καλη συμμετοχη μεσα,αν και σα γκομενα δε λεει και τιποτα...
αλβανιδα λογικα...

πριν 10 μέρες που πήγα για την Μαιρούλα (ξέρει κάποιος αν έκοψε από εκεί?) ήταν μία άλλη προμιλφ ξανθιά με ρούχα, με πιασιματάκια η οποία στο δωμάτιο φώναζε, μίλαγε δυνατά γέλαγε, πέφτανε ξυλιές (ακουγόταν) στα καπούλια της κλπ "ζωντανά" ηχητικά εφέ. βγήκε από το δωματιο και φοραγε τζην σορτσάκι, διχτυ καλσόν μπούστο ... με εξέπληξε δεν έχω ξαναδει πιο ντυμένη ... νέα μόδα άραγε ?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πριν 10 μέρες που πήγα για την Μαιρούλα (ξέρει κάποιος αν έκοψε από εκεί?) ήταν μία άλλη προμιλφ ξανθιά με ρούχα, με πιασιματάκια η οποία στο δωμάτιο φώναζε, μίλαγε δυνατά γέλαγε, πέφτανε ξυλιές (ακουγόταν) στα καπούλια της κλπ "ζωντανά" ηχητικά εφέ. βγήκε από το δωματιο και φοραγε τζην σορτσάκι, διχτυ καλσόν μπούστο ... με εξέπληξε δεν έχω ξαναδει πιο ντυμένη ... νέα μόδα άραγε ?
τη μαρια με τα βυζακια και τα τατου την ειχα παρει πριν 10 μερες περιπου...

η ξανθια που λες ειναι η λιζα,καλτ ... :grin:

οποιος κυκλοφορει στην περιοχη απο μεσημερι και μετα,σιγουρα θα την εχει πετυχει να κοβει βολτες...
χωρις την περουκα,με κοντο ξανθο ορθιο με ζελε μαλλι,φρικιο τελειως...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
σημερινό περιστατικό σημερα το μεσημέρι στο χαμαιτυπείον της οδού Βιργινίας Μπενακή:
μπάινω στο χώρο υποδοχής και επιδείξεων και περιμένω.
Βγαίνει η ελληνίδα τσατσά ανταλλάσουμε Πασχαλιάτικες ευχές και μου λέει:"η Βίκη είναι την ξέρεις?"
"οχι απαντάω εγω , εχω να έρθω πολλούς (και καλά....) μήνες εδώ.."
"ΔΕΝ είναι δυνατόν" απάντα η τσατσά!!! "πρέπει να την ξέρεις δεν μπορεί να μην την ξέρεις!!!"
"γιατί πρέπει?" αποκρίνομαι εγω......
"γιατι η Βίκη είναι σε αυτό το μαγαζί 30 χρονια (!!!!!) λέει με περιφάνεια η τσατσα..... :uglystupid:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
πρωϊνή περίπολος!!

Διδύμου 16Α δύο κοπέλες. Η μοντελέ έκφυλη Βικτωρία και μια ξανθιά νταρτνάνα με κοντό μαλλί. Η Βικτωρία μου έκανε κλίκ και την επόμενη φορά θα τιμήσω. Πολύ μουνί λέμε.

Η νταρντάνα που είδες είναι η Ολγα με θητεία απο τα γκιλφόσπιτα της οδου Περγάμου...
Οσο για την Βικτώρια,επειδή την είδα και εγω επιτέλους σημερα, ειναι οντως πολυ εκφυλο και σεξι μωρο με στεγνο γυμνασμενο σωμα.
Μοιάζει πάρα πολύ και πρέπει να είναι κατά πάσα πιθανότητα η "Τανια" του Δροσοπουλου 98 για την οποια είχε γινει λιγος ντόρος προ 2-3 μηνών...ακους ΠΥΡΑΥΛΕ?????

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μιας και αναφερθηκε η αλιονα ,αυτα που κανει ειναι εγκληματα...γλυφει κωλοτρυπιδες και μετα παει και σε φιλαει στο στομα και στα δαχτυλα των ποδιων δηλαδη ελεος πια

μια φορα ειχα παει και δεν ξαναπατησα,πολυ καλη μεν αλλα τη θελω την υγεια μου...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μιας και αναφερθηκε η αλιονα ,αυτα που κανει ειναι εγκληματα...γλυφει κωλοτρυπιδες και μετα παει και σε φιλαει στο στομα και στα δαχτυλα των ποδιων δηλαδη ελεος πια

μια φορα ειχα παει και δεν ξαναπατησα,πολυ καλη μεν αλλα τη θελω την υγεια μου...
Έχεις ένα δίκιο σ'αυτό που λες...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
η σημερινή βόλτα "έσπασε"σε δύο μέρη....
βόλτα(17.20-18.10) στη δεύτερη βάρδια στο μετάξι μαζί με πίτσιλιστή , χλεχλέκια και σκρούτζ , ενημέρωση από όσα μπήκαμε.

Ιάσωνος 1α μελαχρινό γκίλφ με μακρυά μαλλιά σκελετωμένη άβυζι ,απλό στα 10 ευρώ και καστανή ψηλή χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Ιάσωνος 1β αριστερά  Αντελίνα ξανθιά πιτσιρίκα με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και μικρό βυζί στητό , πίρσινγκ στα χείλη , απλό στα 10.
Ιάσωνος 1β δεξιά μελαχρινή παχουλή με 2άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1γ ξανθοκάστανη γκίλφ με καρέ μαλλιά , λεπτή άβυζι ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 19α κάτω καστανή πιτσιρίκα κοντή κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 27α Μαριά ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί απλό στα 10 ευρώ με κώλο στα 15 ευρώ.
Ιάσωνος 30α ξανθιά παχουλή με 2άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 30β Ελσα(απο δίπλα)ξανθό εγχειρισμένο  κανονικό σώμα τατού 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ζανα ξανθιά φακλανα γκίλφ ,απλό στα 10 ευρώ.
Λεωνίδου 28 κάτω Μαριά μελαχρινό πιπίνι κανονικό σώμα 1.5άρι στητό τριγωνικό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Λεωνίδου 28 πάνω Λειλα μελαχρινή κοντή με μακρυά μαλλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , απλό στα 10 ευρώ.
Κεραμικού 13 Χριστίνα(απο το κάτω) ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ,  απλό στα 10
Κεραμικού 13α Αννέτα μελαχρινή με πανέμορφο πρόσωπο κανονικό σώμα ,απλό στα 10.
Κεραμικού 15α Γκαμπριέλα  (Ελενα/Σοφία/Ρομπέρτα) καστανή λεπτή με 1.5άρι βυζί ωραίο κώλο , απλό και τελειωτικό στα βυζιά στα 10.
Κολωνού 11β Μαίρι μελαχρινή παχουλή με μεγάλη κοιλιά  μεσαίο βυζί ,απλό στα 15.
Κολωνού 15β Αννα με βλέμμα θλιμμένου ροφού....καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27β Ερρικα καστανή λεπτή μικρό βυζί , δεν ανακοινώθηκε κώλος ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 30α Αννα μελαχρινή μίλφ με κοντό μαλλί ψηλή μικρό στήθος  , έχει και τατού στο αριστερό μπράτσο ,απλό στα 10.
Κολωνού 30β μελαχρινή πιτσιρίκα κανονικό σώμα άκωλη 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32β Ρεμπέκα ξανθιά με πράσινα μάτια κανονικό σώμα 2άρι στητό βυζί , τατου στο αριστερό στήθος , απλό στα 15 ευρώ.
Κολωνού 32 μελαχρινή παχουλή 2άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.
η βόλτα διακόπηκε μιας και μετά απο τηλεφωνική ενημέρωση μάθαμε ότι σε κοντινό καλτ ζαχαροπλαστείο θα λάμβανε χώρα συγκέντρωση εκλεκτών συναγωνιστών , πήγα με το πίτσι .
έπεσε πάρα πολύ γέλιο , το παρόν έδωσαν ακόμη οι , βρικόλακας , πρόεδρος , τσεγιεν , μπαίκερ , αμτζικ , μπότος , ζινταν , λαγονισιαν , βασίλης μπαρούχος και billy 13.
μετά από μιάμιση ώρα εγώ ο πίτσι ο πρόεδρος και ο billy φύγαμε για βόλτα στη Φυλής.
Βόλτα(20.00-21.00) στη δεύτερη βάρδια , ενημέρωση απο όσα μπήκαμε.
Φυλής 66α Νικολέτα ξανθιά μουνάρα κοντή κανονικό σώμα 2άρι στητό βυζί θεϊκό κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Σόνια του Στρατηγού ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Αντζελα μελαχρινή λεπτή 2.5άρια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 74 αριστερά Κάτια μελαχρινή χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα υπέροχο κώλο και σιλικονάτες τορπίλες ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Αλεξάνδρα ξανθιά λεπτή άβυζι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Ανναμαρία ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 84α Αντριάννα το μελαχρινό πιπίνι κανονικό σώμα 2άρια στητά βυζιά και τουρλωτή κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ανέλα ξανθιά λεπτή με 2άρια σιλικονάτα βυζία και ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Τζούλια καστανή κοντή κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά τατου πίρσινγκ , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά.
Φυλής 86β Ειρήνη του μπέμπα μελαχρινή χοντρή με μικρό βυζί , με ακα και κώλο.
Φυλής 65β Χριστίνα(νεα κοπέλα) καστανή κανονικό σώμα μικρό βυζί πολύ ωραίο κώλο , φορούσε ωραία εσώρουχα και ζαρτιέρες ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Ιζαμπέλα που τον πέρνει με τρέλα , μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραία κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Αννα καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μάγια καστανή κανονικό γυμνασμένο σώμα γλυκιά φάτσα 2άρια βυζιά ωραίος κώλος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Μιράντα το μπισκοτάκι καστανή λεπτή 1.5 βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.(την τίμησε ο billy13)
Φυλής 71β Τζούλι(α) μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , με κώλο.
Διδύμου 16 Βικτορία μελαχρινή μίλφ Βουλγάρα λεπτή με σφιχτό κορμί ωραιο κώλο και μικρό βυζί(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) , με ακα και Σύλβια ξανθό προμίλφ με κοντά μαλλία φράτζα ωραία φάτσα κανονικό σώμα 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
καλό βράδυ σε όλους....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom