Tι παει να πει Χριστος Ανεστη "σε ολους"???
Ειναι σαν να μου λες "Χρονια πολλα και χθες γαμησα την Μονικα σε ολους"
η ευχή απευθύνεται σε όλους, τουλάχιστο σε όσους την δέχονται.
Tι παει να πει Χριστος Ανεστη "σε ολους"???
Ειναι σαν να μου λες "Χρονια πολλα και χθες γαμησα την Μονικα σε ολους"
εσυ εισαι τυποςεμενα οταν μου λενε χριστος ανεστη λεω και του χρονου...σωστο δεν ειναι ?
βόλτα(00.15-01.20) στην τρίτη βάρδια στο Μετάξι , ενημέρωση από όλα όσα ήταν ανοικτά....
Ιάσωνος 30α ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί στύλ λάχανο πολύ λεπτή άβυζι ,απλό στα 10 ευρώ. Ήταν η Κατερίνα ή Στέλλα (ξέχασα κιόλας) όπου έπαιζε στο Ιασ. 37 πρωί ένα διάστημα. Τότε είχε καστανό μαλλί.
Ιάσωνος 30β ξανθοκάστανη κοντή με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί με σκουρόχρωμες θηλές , απλό στα 10 ευρώ και ψηλόλιγνη ξανθιά με 1.5άρι στητό βυζί ,απλό στα 15 ευρώ , κάνουν και παρτούζα. Η δεύτερη ήταν η πρώην "Μαρία η Τσέχα" από το Κολ. 30 1ος β' βάρδια. Υποβιβάστηκε, μάλλον για ευνόητους λόγους. Πάντως είναι μούναρος. . .
Αχιλλέως 48β Τζουλιανα(Τζούλια) ουκρανέζα μουνάρα με πολύ ωραίο κορμί και φάτσα ξανθιά με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα Τιμήθηκε και άξιζε τρελά το καυλάκι. . . .
Μαραθώνος 59 Ελένη(Λένα) ξανθιά λεπτή με πολύ ωραίο κορμί ωραίο κώλο μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα. Θα τιμηθεί άλλη φορά. . .
βόλτα(00.15-01.20) στην τρίτη βάρδια στο Μετάξι , ενημέρωση από όλα όσα ήταν ανοικτά....
Κεραμικού 13 Λολίτα πιτσιρίκα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί πολύ ωραίο κώλο ,απλό στα 10 ευρώ.
10 ή 15?Κεραμικού 13 Λολίτα πιτσιρίκα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί πολύ ωραίο κώλο ,απλό στα 10 ευρώ.
Χροιστος Αναίστι ........ ρεμάλια !!!!!!!!!
O καθηγητης Προφεσορ εισηλθε στο πανθεον των τιμημενων με τον νομο του Πεπονη. Ουχι με τον νομο της Πιπας.Τα καταιγιστικα μακροσκελη εβδομαδιαια γραπτα του διαγωνισματα αποδεικνυουν του λογου το αληθες.Πεοθήλασε τον admin, όπως έχει κάνει κάθε τιμημένος.
O καθηγητης Προφεσορ εισηλθε στο πανθεον των τιμημενων με τον νομο του Πεπονη. Ουχι με τον νομο της Πιπας.Τα καταιγιστικα μακροσκελη εβδομαδιαια γραπτα του διαγωνισματα αποδεικνυουν του λογου το αληθες.
Εσεις, κυριε Πυραυλε, χρησιμοποιησατε πλαγια μεσα; Παιζετε κλαρινο;
όχι όχι , ευτυχώς καμιά σχέση...Η Λολίτα είναι η γνωστή Σοφία/Ρομπέρτα (πρόσφατα από Φ.86 ? ? ??
ο τσάτσος είπε καινούργιο κορίτσι το πιο καλό σε όλο το μετάξι με μόνο 10 ευρώ....10 ή 15?
η ευχή απευθύνεται σε όλους, τουλάχιστο σε όσους την δέχονται.
όχι όχι , ευτυχώς καμιά σχέση...
Παίζει βραδινή ή και απογευματινή βάρδια?
Την έχει πάρει κανείς ? ? / ?
[/χτες το βραδυ πηγα με την λολα,ετσι μου συστηθηκε...15 ευρω εδωσα,η κοπελα ειναι πολυ καλη στο δωματιο και απο εμφανιση ειναι πολυ καλη! λογω του οτι ημουν πριν στην πλακα και φασονα τουριστριες τελειωσα γρηγορα,λιγο την εγλυψα και πισοκολλητο..
βραδινη βαρδια θα ειναι απο οτι με ενημερωσε ο τσατσος
γκρικ καμακι και ετσι τυπε?[/χτες το βραδυ πηγα με την λολα,ετσι μου συστηθηκε...15 ευρω εδωσα,η κοπελα ειναι πολυ καλη στο δωματιο και απο εμφανιση ειναι πολυ καλη! λογω του οτι ημουν πριν στην πλακα και φασονα τουριστριες τελειωσα γρηγορα,λιγο την εγλυψα και πισοκολλητο..
βραδινη βαρδια θα ειναι απο οτι με ενημερωσε ο τσατσος
ξεκινησε η σαιζον,εχουν ερθει οι τουριστριες!
ηταν κατι αμερικανιδες πολυ καλες,ολη την ωρα μιλαγαμε για τα βυζια τους!!