Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (12 μέλη και 190 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλησπέρα και από μένα,μια μικρή εξιστόρηση για τις περιπέτειες επι της οδού Φυλής,ημέρα Σάββατο (για την ακρίβεια ξημερώματα Κυριακής).Εις τον οίκο με τον αριθμό 84-όροφος,νεαρός συναγωνιστής απεκάλεσε "γατάκι" την πορνοκορασίδα Ανέλλα εν τη παρουσίαση της εις το πορνοκαθιστικόν.Εν συνεχεία,εις τον οίκον με τον αριθμό 80-εν τη αναμονή της παλλακίδος-καθώς ηκούαμε τα ρομαντικά τρεξίματα του,προφανώς μεταλλικού,πορνοκρέβατου της αμαρτίας,αίφνις,ηκούσθησε η εξής φράση από τα χείλη της φιληδόνου δεσποινίδος :"Έίσαι μαλάκας? ,ξέρεις να γαμάς?".Μετα,λοιπόν,από αυτό το cult πορνοσκηνικό οφείλω να δώσω συγχαρητήρια εις τον συναγωνιστή που μπόρεσε ακούραστα,απερίσπαστα και αδιαμαρτύρητα να ολοκληρώσει την ιερή πορνοαποστολή του  :rockon: ,όμως ταυτόχρονα και την απογοήτευση μου δια το γεγονός ότι δεν την εξύβριση για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της.
Υ.Γ:Εις το Φ.67 γνωρίζει κανείς αν η τσατσά  :pipa2:  :2on1: ,διότι ανέφερε περί παρτουζών αλλά μειδίασε απλώς όταν ερώτησα για κάτι πιο "extreme"  :cheesy:
:rockon:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Πρέπει,κατα 90%,να ήταν η Αννα Μαρία που ήταν κάποτε και πρωινό-απογευματινές βάρδιες στο Φ67,δεν παίρνω και όρκο διότι φάνηκε κάπως αλλαγμένη-ανανεωμένη,θα έλεγα προς το καλύτερο.Δηλαδή,με απλά λόγια,αν δεν άκουγα ότι άκουγα συν ότι την έχω δοκιμάσει κάποτε με μετριότατες εντυπώσεις,τότε πιθανότατα να περνούσαν μαζί της  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δικαινομαι πραγματικα που εχω αποφυγει της ομαδικες τσαρκες και της γνωριμιες με διαφορα μελη εδω μεσα εκτος απο δυο τρεις εκλεκτους..

το τι χαφιεδες ειστε μερικοι δεν μπορει κανεις να το καταλαβει ...

Πως εμαθε ρε μαγκες οτι εγω ειπα στην κριτικη για την ιωαννα οτι θα παντρευτει στην ρουμανια? και στην τελικη οκ, επιλογη ζωης,αλλα ποιος γαμημενος παραποιει στοιχεια και λεει οτι εγω εστειλα απεσταλμενους σε αυτην για ποδολαγνεια κανοντας με να αισθανομαι προμοτορας και αγαπουλης?

ειμαι κατα 90 της εκατο σιγουρος για ενα ατομο το οποιο ειναι μεγαλος ρουφιανος αλλα ονοματα δεν λεω...

δεν θελω να το παιξω αθωος γενικα και ανιποψιαστος ... αλλα να ξερετε εχω μιλησει με πολλα μελη που πανε σε ομαδικες τσαρκες

και ξερετε τι γινεται? ο ενας θαβει τον αλλον ...  ;) οποτε μην μου ξαναπει εμενα η ιωαννα και η καθε ιωαννα οτι λεω μαλακιες για αυτην γιατι αλλα λεω στην κριτικη και αλλα πατε και της λετε..

αντε... μουνοπανα..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σημερα το μεσημερι πηρα τη μαρια στο μεγαλου αλεξανδρου 15...

ειναι μια μικρη,ψηλη,χαριτωμενη μαυρομαλλα με μεγαλο σαγονι και σφιχτο νεανικο κορμι...

στο δωματιο ηταν μετρια.δεν ηθελε και δεν αφηνε πολλα πολλα,χωρις να ναι ομως και σπαστικια...τυπικη καταθεση...

κοιταξα τις κριτικες των μεγ.αλ.15/κολωνου 48/κολωνου 53 και δε βρηκα καμια κριτικη για τη συγκεκριμενη μαρια.παντως ειναι γνωστη φατσα,καπου αλλου δουλευε πριν,αλλα δε θυμαμαι

ωραιο αρωμα ειχε...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δικαινομαι πραγματικα που εχω αποφυγει της ομαδικες τσαρκες και της γνωριμιες με διαφορα μελη εδω μεσα εκτος απο δυο τρεις εκλεκτους..

το τι χαφιεδες ειστε μερικοι δεν μπορει κανεις να το καταλαβει ...

Πως εμαθε ρε μαγκες οτι εγω ειπα στην κριτικη για την ιωαννα οτι θα παντρευτει στην ρουμανια? και στην τελικη οκ, επιλογη ζωης,αλλα ποιος γαμημενος παραποιει στοιχεια και λεει οτι εγω εστειλα απεσταλμενους σε αυτην για ποδολαγνεια κανοντας με να αισθανομαι προμοτορας και αγαπουλης?

ειμαι κατα 90 της εκατο σιγουρος για ενα ατομο το οποιο ειναι μεγαλος ρουφιανος αλλα ονοματα δεν λεω...

δεν θελω να το παιξω αθωος γενικα και ανιποψιαστος ... αλλα να ξερετε εχω μιλησει με πολλα μελη που πανε σε ομαδικες τσαρκες

και ξερετε τι γινεται? ο ενας θαβει τον αλλον ...  ;) οποτε μην μου ξαναπει εμενα η ιωαννα και η καθε ιωαννα οτι λεω μαλακιες για αυτην γιατι αλλα λεω στην κριτικη και αλλα πατε και της λετε..

αντε... μουνοπανα..
με τι ασχολεισαι ρε βλαμμενε?σου κανε παραπονα η τσουρκα κι εσυ στενοχωρηθηκες? :uglystupid: :jerking: οτι μπορει να λεει ψεματα το σκεφτηκες?αλλα κι αληθεια να λεει,ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σε καταλαβαινω απολυτα φιλε stam
Aυτο ειναι και το προβλημα καποιων παιδιων που συμμετεχουν εδω,που καταλαβαινουν ποσο υποβαθμισμενο ειναι το επιπεδο εδω,που ειναι εξυπνοι,δεν ρουφιανευουν,δεν τους ταιριαζει αυτος ο τροπος ζωης,που ξερουν πολυ περισσοτερα απ οτι ο υπολοιπος απλος κοσμος,που ειναι ξεχωριστοι
Γνωμη μου,κανε κουραγιο,και δεξου πολυ απλα οτι εισαι ανωτερος

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
με τι ασχολεισαι ρε βλαμμενε?σου κανε παραπονα η τσουρκα κι εσυ στενοχωρηθηκες? :uglystupid: :jerking: οτι μπορει να λεει ψεματα το σκεφτηκες?αλλα κι αληθεια να λεει,ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Πάω Φυλής,τύπε............. :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε πιστευω της το πε ο λαστφορλαιφ απο ζηλεια τοσο καιρο μου την πεφτει και δεν του καθομαι

πολυ κτητικος τελικα  :grin:
τυπε παιζει να ειναι δουλεια του νωντα για να σου χαλασει την εικονα :S

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σε καταλαβαινω απολυτα φιλε stam
Aυτο ειναι και το προβλημα καποιων παιδιων που συμμετεχουν εδω,που καταλαβαινουν ποσο υποβαθμισμενο ειναι το επιπεδο εδω,που ειναι εξυπνοι,δεν ρουφιανευουν,δεν τους ταιριαζει αυτος ο τροπος ζωης,που ξερουν πολυ περισσοτερα απ οτι ο υπολοιπος απλος κοσμος,που ειναι ξεχωριστοι
Γνωμη μου,κανε κουραγιο,και δεξου πολυ απλα οτι εισαι ανωτερος

ευχαριστω..

ξερεις τι εχω βγαλει συμπερασμα? οτι καποια δεν πρεπει να την επισκεπτεσαι πανω απο 3 φορες.. μετα τελος
ξερεις τι γινεται με μελη που πανε σε στουντιο και τι θαψιμο τρωνε απο πισω ενω εδω ειναι θεοι και κουκλοι?  :2funny: :2funny:

αστο....απλα δεν το σκαλιζω γιατι εχω μπλεψει αρκετες φορες χωρις να εχω εγω ιδεα πως..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καλησπέρα και από μένα,μια μικρή εξιστόρηση για τις περιπέτειες επι της οδού Φυλής,ημέρα Σάββατο (για την ακρίβεια ξημερώματα Κυριακής).Εις τον οίκο με τον αριθμό 84-όροφος,νεαρός συναγωνιστής απεκάλεσε "γατάκι" την πορνοκορασίδα Ανέλλα εν τη παρουσίαση της εις το πορνοκαθιστικόν.Εν συνεχεία,εις τον οίκον με τον αριθμό 80-εν τη αναμονή της παλλακίδος-καθώς ηκούαμε τα ρομαντικά τρεξίματα του,προφανώς μεταλλικού,πορνοκρέβατου της αμαρτίας,αίφνις,ηκούσθησε η εξής φράση από τα χείλη της φιληδόνου δεσποινίδος :"Έίσαι μαλάκας? ,ξέρεις να γαμάς?".Μετα,λοιπόν,από αυτό το cult πορνοσκηνικό οφείλω να δώσω συγχαρητήρια εις τον συναγωνιστή που μπόρεσε ακούραστα,απερίσπαστα και αδιαμαρτύρητα να ολοκληρώσει την ιερή πορνοαποστολή του  :rockon: ,όμως ταυτόχρονα και την απογοήτευση μου δια το γεγονός ότι δεν την εξύβριση για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της.
Υ.Γ:Εις το Φ.67 γνωρίζει κανείς αν η τσατσά  :pipa2:  :2on1: ,διότι ανέφερε περί παρτουζών αλλά μειδίασε απλώς όταν ερώτησα για κάτι πιο "extreme"  :cheesy:
Αυτα ειναι σκηνικα, να τα θυμασαι να τα λες στα εγγονια σου... :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ευχαριστω..

ξερεις τι εχω βγαλει συμπερασμα? οτι καποια δεν πρεπει να την επισκεπτεσαι πανω απο 3 φορες.. μετα τελος
ξερεις τι γινεται με μελη που πανε σε στουντιο και τι θαψιμο τρωνε απο πισω ενω εδω ειναι θεοι και κουκλοι?  :2funny: :2funny:
Επιβεβαιώνω . είναι  τόσο μεγάλη η σαπίλα- ξεφτίλα  που σε πιάνει αναγούλα

Συγνώμη για το  :offtopic:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Πρέπει,κατα 90%,να ήταν η Αννα Μαρία που ήταν κάποτε και πρωινό-απογευματινές βάρδιες στο Φ67,δεν παίρνω και όρκο διότι φάνηκε κάπως αλλαγμένη-ανανεωμένη,θα έλεγα προς το καλύτερο.Δηλαδή,με απλά λόγια,αν δεν άκουγα ότι άκουγα συν ότι την έχω δοκιμάσει κάποτε με μετριότατες εντυπώσεις,τότε πιθανότατα να περνούσαν μαζί της  ;)
εγω τις προαλλες την ειχα δει στο 71β.ειχε βγει με ενα ξεινισμενο βλεμμα στο σαλονι.λες και εκανε αγκαρια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom