Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (38 μέλη και 276 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.504
Πόντοι
46.232
Την Παρασκευή πήρα την Σίσσυ στο Φυλής 86 το πάνω. είναι η τύπισσα με το μικρό - ανύπαρκτο σχεδόν - στήθος που δίνει το κωλί της. πίπα της πλάκας, και μετά είσοδο στο κωλί της αφού το γέμισε κρέμα, με τυπικές φωνές και μετά από λίγο να λέει τέλειωνε και τέλειωνε. στο τέλος είπε και το κορυφαίο 'μπράβο' λες και είχε να κάνει με κανένα μωρώ!!!
δεν αξίζει...
ναί την θεωρώ ξεπέτα....τύπου Εμμις και Ανναμαρίας...
δούλευε και πέρσι πάλι στον ίδιο οίκο....

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
random τσάρκα στην πρώτη βάρδια σήμερα το πρωί(09.45.12.00), σε όσα σπίτια η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο έφευγα......

Διδύμου 16 Βικτορία μελαχρινή μίλφ Βουλγάρα λεπτη με σφιχτό κορμί ωραιο κώλο και μικρό βυζί.

Πρωινές καύλες και ο πύραυλος EXOCET MM40 Block3 είχε πάρει τις συντεταγμένες και εκτοξεύτηκε προς τους προ-επιλεγμένους στόχους.

Δυστυχώς, η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και από τις δυο πλευρές. Δλδ και για επιθετικό και για αμυντικό σκοπό.
Οπότε, ενώ ήμασταν ήδη κοντά στον πρώτο στόχο, τον είχαμε "κλειδώσει" και ο πύραυλος οπλίστηκε, το μπουρδέλο Διδ. 16 είχε αντίμετρα.
Αμόλησε λοιπόν τα chaff & flares και ο πύραυλος μου πήγε για γρούβες. . . . .

Και εξηγούμε: Ξεκίνησα την βόλτα μου από το Διδ. 16, μπας και πετύχω  την Βικτώρια, την ξανθούλα μπέμπα που παίζει εκεί (αλλά και στο Λιωσ. 76, αν και έχει χαθεί από εκεί, τελευταία). Αντί αυτής, συνάντησα μια άλλη Βικτώρια μαυρομάλλα, μιλφάκι ναζιάρικο και καλλίγραμμο.
Κάπου εκεί έχασα τον έλεγχο . . . . .

Κατά την παρουσίασή της, έκανε μια πλήρη περιστροφή, περπατώντας σαν παρθένα μοντέλα. Μια σε κάρφωνε κατευθείαν μέσα στα μάτια με το γατίσιο βλέμμα της, μια κάτω ντροπαλά, γουργουρίζοντας, όπως οι γάτες που έχουν όρεξη για χάδια ! ! !
Σαν εμφάνιση (συγχωρέστε με για την ιεροσυλία) μοιάζει με την θεία της Ρενάτας από Φ.71,134. Σώμα αψεγάδιαστο, επίπεδη κοιλιά, πεταχτό μικρό σφιχτό κωλαράκι, ματάκια μπλέ , σχιστά, γατίσια.

Με φόρα μπήκα στο δωμάτιο, δίνοντας το μπλε εισιτήριο. Δυστυχώς, στο δωμάτιο έπαιζε μια άθλια τσόντα με μια παχουλή. Προσπαθούσα να φέρω στο μυαλό μου την εικόνα της Βικτώριας και το τι θα επακολουθούσε. Ευτυχώς, δεν άργησε να έρθει.
Έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλά αργά , νωχελικά, αισθησιακά, σε όλο το κορμί μου, καθώς έπαιζε με το δοξάρι μου. Ο χρόνος είχε σταματήσει. Εγώ την χάιδευα παντού και την φιλούσα όπου έφτανα. Πήγε να φορέσει προφυλακτικό και την προέτρεψα να συνεχίσει ακά. Τον πήρα αργά μέσα της, μια το ρουφούσε, μια έπαιζε με την γλωσσίτσα της πάνω στο μουδιασμένο καυλί μου. Δεν άντεχα άλλο και την σταμάτησα. Την ξάπλωσα, την έγδυσα και ανέλαβα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό. Αναστεναγμοί, αγκαλιές, φιλιά, γουργουρίσματα, εφίδρωση, όνειρα που έγιναν πραγματικότητα, ένταση, πάθος & εκσπερμάτωση. Ήταν ένα απίθανο ρεσιτάλ για πιάνο με 4 χέρια ! ! !

Φυσικά , η τσα2 χτύπησε 2 φορές την πόρτα, αλλά την απαξιώσαμε πανηγυρικά. Εκείνη η στιγμή ήταν για εμάς και θα την απολαμβάναμε όσο χρειαζόταν. Κανένας δεν θα έμπαινε ανάμεσά μας.

Μάζεψα τα κομμάτια μου και με γόνατα που έτρεμαν, πρόλαβα μόνο για το γαμώτο να δω τις:

Φυλ. 86α: την Σίσσυ, όντως έπαιζε παλιότερα εκεί και ήταν μέσα στην καύλα σήμερα με μαύρες κάλτσες ως το γόνατο
Φυλ. 71α: τις δύο τσαούσες, Άννα και Νέλλυ
Αγκ. 12β: μια Ελεάνα όπου βγήκε αγριεμένη με πιασμένο το μαλλί ψηλά, καλτσοδέτα, κομπινεζόν.
Αγκ. 12α: την Ελενίτσα, την γλυκιά καμπυλόγραμμη ξανθιά

Δεν άντεχα άλλο. Χρειαζόμουν ένα ισοτονικό, μια βιταμίνη, κάτι τέλος πάντων για να συνέλθω. . . .

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Και εξηγούμε: Ξεκίνησα την βόλτα μου από το Διδ. 16, μπας και πετύχω  την Βικτώρια, την ξανθούλα μπέμπα που παίζει εκεί (αλλά και στο Λιωσ. 76, αν και έχει χαθεί από εκεί, τελευταία). Αντί αυτής, συνάντησα μια άλλη Βικτώρια μαυρομάλλα, μιλφάκι ναζιάρικο και καλλίγραμμο.
Κάπου εκεί έχασα τον έλεγχο . . . . .
Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον η καινούρια περίπτωση. Ελπίζω να ανεβάσεις κριτική συναγωνιστή για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα  στη φυλης
54β τζιοβαννα από θεσσαλονικη,νεα παρουσια. Ψηλη λεπτη με ωραιο σωμα,πιθανον απειρη,σιγουρα όμως πολύ αξιολογη κοπελα
56 καρμεν νομιζω,το αδυνατο μελαγχροινο πιπινι από ευνειδων 5,παρτενερ της λαουρας
66α αννα/ιλονα/ευτερπη,η λεπτη ψηλη ξανθια κοπελα με ωραια αμφιεση.Αν δεν ειχα διαθεση για κατι άλλο που θ αναφερω
πιθανοτατα να εμπαινα
86α σισσυ,πολύ ελκυστικη μελαγχροινη κοπελα με φουλ προγραμμα
Φωκαιας 25β μονικα νιαου
Ν αναφερω ότι πιθανοτατα το πρωι στο 27 παραδιπλα να δουλευε η χριστινα από αγαθουπολεως
Αλκαμενους 113 βαλερια,καταθεση.Σημερα από το πρωι ειχα διαθεση  μονο για τρυφερο συζυγικο σεξ,και μπορω να πω ότι μετα το τελος της καταθεσης ορθα επραξα.
Ένα μεγαλο μπραβο στον προφεσορα και τον φανουρη όχι  μονο για την ολοκληρωμενη αλλα και σε σταθερη βαση  ενημερωση τους,και φυσικα ένα πολύ μεγαλο μπραβο στον smirni για σημερα το πρωι,καθως ενημερωσεις στη διαρκεια της  βαρδιας προσφερουν πολύ μεγαλο εργο

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ένα μεγαλο μπραβο στον προφεσορα και τον φανουρη όχι  μονο για την ολοκληρωμενη αλλα και σε σταθερη βαση  ενημερωση τους,και φυσικα ένα πολύ μεγαλο μπραβο στον smirni για σημερα το πρωι,καθως ενημερωσεις στη διαρκεια της  βαρδιας προσφερουν πολύ μεγαλο εργο
Και σε σένα ένα μεγάλο μπράβο συναγωνιστή που συμμετέχεις ενεργά απο πολύ παλιά στο φόρουμ και μοιράζεσαι τις εμπειρίες μου μαζί μας!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.504
Πόντοι
46.232
μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού έκανα μιά μικρή βόλτα(1940-2110)με δύο καταθέσεις....

Κωνσταντινουπόλεως 166β Αννα καστανή λεπτή με 3άρια βυζιά , με κώλο.
Κωνσταντινουπόλεως 166Α ξανθιά χοντρή με 3άρια βυζιά , με κώλο.
Παρασίου 36 Μόνικα καστανή ψηλή μίλφ κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.(τιμήθηκε για δεύτερη φορά , θα ακολουθήσει κριτική)
Κωνσταντινουπόλεως 206 Αλίνα(απο Κολοκυνθούς , Φωκαίας και Φυλής) μελαχρινή τώρα τα έχει κοντά τα μαλλιά της κανονικό σώμα 2άρια βυζιά πρόβλημα στη μέση , ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα(στα άλλα μαγαζιά ήταν φούλ)
Ξανθίππης 2 Ντάνα μελαχρινό τούμπανο(για μία μέρα είχε δουλέψει Διδύμου 8)ψηλή κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά υπέροχο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Περγάμου 27 Ευα ξανθό χοντρό γκίλφ με 2.5άρια βυζιά , με ακα και κλασσικά Αναστασία το καστανόξανθο μιλφογκίλφ με τα ωραία μάτια και το τατού πεταλούδα , με πιασηματάκια και 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Αλκαμένους 113 Βαλέρια καστανόξανθη κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό.
Αλκαμένους 117 Ντιάννα(νέα κοπέλα απο την Μολδαβία , δουλεύει μιά εβδομάδα)μελαχρινή μετρίου αναστήματος με πιασηματάκια 2άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Ρεμούνδου 20 Τάνια η γυρολόγος ξανθιά κατσαρομάλλα με τα μαλλία πιασμένα τσιγγανόφατσα παχουλή με 2άρια πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
άντε καλό βράδυ.....  

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού έκανα μιά μικρή βόλτα(1940-2110)με δύο καταθέσεις....

Παρασίου 36 Μόνικα καστανή ψηλή μίλφ κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.(τιμήθηκε για δεύτερη φορά , θα ακολουθήσει κριτική)

άντε καλό βράδυ..... 

Αυτό το μπουρδέλο πρέπει να κάνουμε αίτηση με χαρτόσημο για να το πετύχουμε απόγευμα ανοιχτό ? ? ?

Θέλω και εγώ να δοκιμάσω την Μόνικα . .  .

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Αφού έφαγα καλά το μεσημέρι και πήρα και την σιέστα μου, καρδάμωσα αρκετά για μια δεύτερη επιδρομή στα γνωστά λημέρια . .

Ήθελα να βρω καμιά Ρόζα ή Σόνια ή Άννα-Μαρία ή Ίρινα.

Πάμε λοιπόν στα λίγα που μπήκα:

Φυλ. 84α: η Αντριάννα από πάνω που μάλλον ήταν το πρωί. Έχει παίξει και στο Φ. 86.
Φυλ. 86α: η Σίσσυ από το πρωί. Μετά τα αρνητικά σχόλια από έγκριτους συναγωνιστές, μου κόπηκε η όρεξη για δοκιμή.
Φυλ. 86β: το σαλόνι τίγκα και τις 2 φορές που επιχείρησα να μπω, οπότε  . . . ..  άλλη φορά.
Φυλ. 92 υπ.: ξανα-άνοιξε αλλά μέσα ήταν η Τζούλια με φουλ από Φ.71, 67 και Φωκ, 19
Φυλ. 80: η Άννα Μαρία. Πρώτη φορά την είδα να έχει πελατεία (2 δωμάτια παρακαλώ), καθώς και πρώτη φορά την είδα άβαφτη και τράπηκα σε φυγή ! !
Φυλ. 71β: μια Τζέσσικα πρόστυχη , ελαφρώς μαυρισμένη, μακριά μαύρα σπαστά μαλλιά, μεγαλούτσικη περιφέρεια.
Φυλ. 134α 1ος: Αντριάννα, μια επιθετική κοπελιά, καλύγραμμη, με στητό στήθος, βελούδινο λευκό δέρμα.
Φυλ. 134β: μια φαρδοκάπουλη
Φυλ. 134γ υπ.: μια τσιγγάνα με πιασίματα που παίζει κυρίως στο δίπλα.
Φυλ. 136: η Ελενίτσα αδυνατισμένη από το Πιπ 65. και Φυλ. 109
Πιπ. 65: ένα τσιαγγανάκι γλυκούτσικο με υποσχόμενο βλέμμα, αλλά φοβήθηκα το ανύπαρκτο στήθος της (μια που γεννοβολάνε μικρές, συνήθως έχουν μικρό και μαραμένο στήθος = άσχημο αντισεξουάλ θέαμα . . . ).
Φυλ. 109α 1ος: η Μαρία, η συνεσταλμένη, ντροπαλή Ρουμανίτσα που με ξανακέρδισε. Σήμερα φόραγε πάλι τα ίδια, δλδ λευκό σετ εσωρούχων και μπότες μέχρι το γόνατο, με μια μικρή λεπτομέρεια. Φόραγε στην μέση μια ζώνη-αλυσίδα που μου εξέγειρε την φαντασία περί χαλινάρι - "μικρό μου πόνι" και εγώ ο αναβάτης . . . .  Με θυμήθηκε το μικρό και ήταν πιο χαλαρό. Επίσης αποθρασύνθηκε κιόλας, δίνοντας μου στο τέλος μια σφαλιαρίτσα στο ποπάκι μου . .  .. .

Αυτά . . . . .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.504
Πόντοι
46.232
και φυσικα ένα πολύ μεγαλο μπραβο στον smirni για σημερα το πρωι,καθως ενημερωσεις στη διαρκεια της  βαρδιας προσφερουν πολύ μεγαλο εργο
φίλε μου τα μπράβο μου σε σένα...είσαι ίσως ο  μοναδικός που ενημερώνει μέσα στο χρόνο της βάρδιας...πράγμα που το θεωρώ ότι είναι και η πιο ουσιαστική ενημέρωση  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.504
Πόντοι
46.232
Αυτό το μπουρδέλο πρέπει να κάνουμε αίτηση με χαρτόσημο για να το πετύχουμε απόγευμα ανοιχτό ? ? ?

Θέλω και εγώ να δοκιμάσω την Μόνικα . .  .CONTROL
άκου να σου πώ τι παίζει με αυτό τον οίκο , καθημερινά κλείνει στις 18.00....
σήμερα που πήγα στις 20.00 ήταν μέν κλειστό το φώς , αλλά η πόρτα κάτω ανοιχτή και ανέβηκα ,
χωρίς να μου ανοίξει η τσα τσα με ρώτησε πίσω από  την πόρτα αν είμαι πελάτης κάποιας κοπέλας , είπα όχι , όμως πέρασα το face control που έκανε
η Μόνικα απο την κάμερα(μου το είπε η ίδια ότι το έκανε), βέβαια σήμερα δεν ήταν σαν την πρώτη φορά , ήταν πολύ τυπική(θα ακολουθήσει κριτική όπως έγραψα)
να έχεις υπόψη σου ότι η Μόνικα δουλεύει μόνο 3 φορές την εβδομάδα , τις υπόλοιπές έιναι η Μαρία η(πρώην) τρελοκοτσιδού , οι βάρδιες τους είναι 10.00-18.00

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.504
Πόντοι
46.232
Αφού έφαγα καλά το μεσημέρι και πήρα και την σιέστα μου, καρδάμωσα αρκετά για μια δεύτερη επιδρομή στα γνωστά λημέρια . .

Ήθελα να βρω καμιά Ρόζα ή Σόνια ή Άννα-Μαρία ή Ίρινα.

Πάμε λοιπόν στα λίγα που μπήκα:

Φυλ. 92 υπ.: ξανα-άνοιξε αλλά μέσα ήταν η Τζούλια με φουλ από Φ.71, 67 και Φωκ, 19

:new_shocked: :new_shocked: άνοιξε πάλι ? αυτό και αν είναι είδηση...ήταν κλειστό γιατί έιχαν φοβερά προβλήματα με την πολυκατοικία...
για να δούμε θα μείνει ανοιχτό ή θα ανοίξει για 2-3 μέρες όπως άνοιξε και το Φ71γ.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
άκου να σου πώ τι παίζει με αυτό τον οίκο , καθημερινά κλείνει στις 18.00....
σήμερα που πήγα στις 20.00 ήταν μέν κλειστό το φώς , αλλά η πόρτα κάτω ανοιχτή και ανέβηκα ,
χωρίς να μου ανοίξει η τσα τσα με ρώτησε πίσω από  την πόρτα αν είμαι πελάτης κάποιας κοπέλας , είπα όχι , όμως πέρασα το face control που έκανε
η Μόνικα απο την κάμερα(μου το είπε η ίδια ότι το έκανε), βέβαια σήμερα δεν ήταν σαν την πρώτη φορά , ήταν πολύ τυπική(θα ακολουθήσει κριτική όπως έγραψα)
να έχεις υπόψη σου ότι η Μόνικα δουλεύει μόνο 3 φορές την εβδομάδα , τις υπόλοιπές έιναι η Μαρία η(πρώην) τρελοκοτσιδού , οι βάρδιες τους είναι 10.00-18.00

Νόμιζα ότι τα πρωινά παίζει η Μαρία και τα απογεύματα άλλες (π.χ. Μόνικα)
Αλλά , άμα και η Μόνικα το γύρισε σε τυπικούρες, άστα να πάνε.
Μια φορά την είχα δει στο Διδ. 8, δεν την έχω δοκιμάσει.
Αλλά, σε έναν απομακρυσμένο οίκο προσφέρεις περισσότερα για να τραβήξεις πελατεία από τα κεντρικά , δεν κάνεις λιγότερα . . . .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.504
Πόντοι
46.232
54β τζιοβαννα από θεσσαλονικη,νεα παρουσια. Ψηλη λεπτη με ωραιο σωμα,πιθανον απειρη,σιγουρα όμως πολύ αξιολογη κοπελα
νέα άφιξη...ωραία.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.504
Πόντοι
46.232
Νόμιζα ότι τα πρωινά παίζει η Μαρία και τα απογεύματα άλλες (π.χ. Μόνικα)
Αλλά , άμα και η Μόνικα το γύρισε σε τυπικούρες, άστα να πάνε.
Μια φορά την είχα δει στο Διδ. 8, δεν την έχω δοκιμάσει.
Αλλά, σε έναν απομακρυσμένο οίκο προσφέρεις περισσότερα για να τραβήξεις πελατεία από τα κεντρικά , δεν κάνεις λιγότερα . . . .
κοίτα την πρώτη φόρά πέρασα σούπερ(έχω κριτική , φούλ μαυρισμένη βέβαια  :grin:)σήμερα ήμουν τελευταίος πελάτης ενώ είχε σχολάσει....θα έπαιξε  ρόλο και αυτό πιθανόν

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εχουμε καμμια ενημερωση για τωρα το βραδυ εαν υπαρχει κανενα μαυρακι μεταξουργειο συναγωνιστες?περιμενω ενημερωση σας.... ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.504
Πόντοι
46.232

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα και από μένα,μια μικρή εξιστόρηση για τις περιπέτειες επι της οδού Φυλής,ημέρα Σάββατο (για την ακρίβεια ξημερώματα Κυριακής).Εις τον οίκο με τον αριθμό 84-όροφος,νεαρός συναγωνιστής απεκάλεσε "γατάκι" την πορνοκορασίδα Ανέλλα εν τη παρουσίαση της εις το πορνοκαθιστικόν.Εν συνεχεία,εις τον οίκον με τον αριθμό 80-εν τη αναμονή της παλλακίδος-καθώς ηκούαμε τα ρομαντικά τρεξίματα του,προφανώς μεταλλικού,πορνοκρέβατου της αμαρτίας,αίφνις,ηκούσθησε η εξής φράση από τα χείλη της φιληδόνου δεσποινίδος :"Έίσαι μαλάκας? ,ξέρεις να γαμάς?".Μετα,λοιπόν,από αυτό το cult πορνοσκηνικό οφείλω να δώσω συγχαρητήρια εις τον συναγωνιστή που μπόρεσε ακούραστα,απερίσπαστα και αδιαμαρτύρητα να ολοκληρώσει την ιερή πορνοαποστολή του  :rockon: ,όμως ταυτόχρονα και την απογοήτευση μου δια το γεγονός ότι δεν την εξύβριση για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της.
Υ.Γ:Εις το Φ.67 γνωρίζει κανείς αν η τσατσά  :pipa2:  :2on1: ,διότι ανέφερε περί παρτουζών αλλά μειδίασε απλώς όταν ερώτησα για κάτι πιο "extreme"  :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom