Επιστροφή από Φυλής, ύστερα από μια αιφνιδιαστική, βιαστική αστραπιαία επιδρομή, σαν το δάγκωμα της κόμπρας ! ! ! (πως τα λέω ο μπάγασας . . )
Μπήκα σε ελάχιστα.
Αγκ. 12β: η στραβομουτσούνα Έλενα
Φωκ. 17: η Ξένια, σαφώς ομορφότερη. Από σέρβις δεν γνωρίζω . . . .
Φυλ. 67: η Τζούλια , που έχει γυρίσει τη μισή Φυλής
Φυλ. 71α: η Χριστίνα, ένα μπαζάκι με φουλ
Φυλ. 66α: μια καινούργια μελαχρινή κοπέλα, με ωραίο σώμα, αλλά ανθυπομέτριο πρόσωπο.
Φυλ. 56: Εδώ είχαμε ένα θέμα. Έχοντας επιστρέψει η Άνοιξη και σύμφωνα με τον ενδείκτη εξωτερικής θερμοκρασίας του αμαξιού να δείχνει 25oC, αλλά λόγω ολίγου περπατήματος να νιώθεις σαν 28οC, μάλλον τα μπουρδέλα θα έπρεπε να ανάψουν κανα κλιματισμό προς το δροσερό . . ..
Αντίθετα, εδώ στο Φ.56 είχαν βάλει ζεστό αέρα, γύρω στους 25-28οC. Επειδή ο κλιματισμός είναι δίπλα στην πόρτα, με το που μπήκα στο οίκημα, με "χτύπησε" ο ζεστός αέρας και ενστικτωδώς, μία που είδα την επιλεγμένη θερμοκρασία και μια που έπιασα την μπλούζα μου, ώστε να την κουνήσω λίγο και να δροσιστώ λιγάκι. Η τσα2, μια παχουλή, γύρω στα 50, με μακριά μαύρα σπαστά μαλλιά και γυαλιά, καθώς καθότανε στο κουζινάκι, όπου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο, είδε την κίνησή μου αυτή και την δυσφορία μου ως προς την ζέστη και αμέσως το σχολίασε στην κοπέλα. Επειδή η κοπέλα δεν την άκουσε, εκείνη το επανέλαβε:" Καλά - καλά δεν μπήκε και ίδρωσε από το αιρκοντίσιον". Με το που έρχεται στο σαλόνι η μαντάμ, την ρωτάω αν σχολίασε κάτι. Μου απαντά αρνητικά. Την ξαναρωτάω. Μου λέει ότι μου είπε να κάτσω. Της λέω , όχι ευχαριστώ, που θα μας κάνεις και παρατήρηση για το πότε θα ζεσταινόμαστε. Και φυσικά έφυγα χωρίς να δώ την κοπέλα, αλλά και χωρίς να ενοχληθεί η τσα2. Να την χαίρεστε !
Δεν ξέρω αν όντως ο οίκος αυτός ανήκει στην Ντενίσα και αν διαβάζει τα σχόλια εδώ μέσα, αλλά α) πρέπει η εκάστοτε υπηρεσία να προσέχει πως μιλάει και β) αν ο πελάτης είναι ιδρωμένος, δεν θα μπορέσει να απολαύσει το σέρβις, αλλά ούτε και της κοπέλας θα της αρέσει να στάζει ιδρώτα πάνω της. . . . . . . . ..
Φυλ. 54: η Γιάννα
Διδ. 20: η Μία
Διδ 16: η καινούργια με το κοντό μαλλί, νομίζω Τζούλια και η Βικτώρια. Φυσικά, το χρυσό αγαλματίδιο του οσκαρικού μου πέους , το πήρε η Βικτώρια! Αυτή την κοπέλα από κάπου την ξέρω. Κάπου-κάπως-κάποτε , έχουμε ξανβρεθεί. όταν το διαλευκάνω, θα σας πώ.
Παρ. 36: Η Μαρία η Τρελοκοτσιδού. Η Μόνικα παίζει συνήθως Πέμπτη, Κυριακή, Δευτέρα.
Αυτά