Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (11 μέλη και 175 επισκέπτες)

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
α ναι ρε τυπε,σωστος...που στο περδικκα εβγαινε κι εξω με τη ρομπα και καυλαντιζε

τοτε,εντωμεταξει που την εβλεπα στον ηλιο,μου φαινοταν τελειως μπαζο,ενω χθες τη θεωρησα εμφανισιμη :helpplea:

παντως σ εμενα δεν ηταν και τοσο ξεπετα οσο στην κριτικη του τζουρα...τυπικη θα την ελεγα
νταξ μπαζο δεν την ελεγες σε καμια περιπτωση τοτε συμπαθητικη ισως ναι.οπως και να χει εγινε αγνωριστη.παχυνε και σαν να μεγαλωσε/φουσκωσε το προσωπο της και μιας και ειναι και ψιλη το ολο συνολο γενικα δεν πολυδενει :grin: α και εχει και εντονη μυτη :grin:.απο υπηρεσιες με το ζορι να μου παρει πιπα τοτε και δεν ηθελε να την ακουμπας η να της βαζεις δαχτυλο στο μουνι.βαρετο γαμησι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Αλκα117, νέο προϊόν:
Ντιάνα, νεαρά, μελαχρινότατη, Μολδαβή, πεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος, δεν καταλαβαίνει γραικυλικά, προσφωνεί "Άσου" (γιάσου), συνουσιάζεται καλώς, κόλπος σφικτός και σφριγηλός, μαστοί μικρομεσαίοι και πεσμένοι.
έτσι , την έχω γράψει στην ενημέρωση μου την Κυριακή , περιμένω να ανέβει και η κριτική μου....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
καλησπερα…συγνωμη για το offtopic…αλλα καπου διαβασα σε ενημερωση αν θυμαμαι του smirni…οτι στο προγραμμα της η γνωστη αλεξανδρα απο βεργας κανει ακα…τσιμπουκι….δεν ανακοινωνεται στο σαλονι…ισχυει??
η συγκεκριμένη δεν  κάνει άκα , είχα γράψει ότι ότι εκείνη την συγκεκριμένη μέρα ανακοινώθηκε απο την τσα τσα ελεύθερο στοματικό....δεν έγραψα πουθενά ότι δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι
αν δεις κα στις άλλες μου ενημερώσεις δεν έχω γράψει για ακα , εκείνη την ημέρα η τσα τσα είπε ελευθερο στοματικό και το έγραψα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
κεραμεικου 13,κιτυ,καυλομουνο με φιδισιο πετιτ κορμακι,στη φατσα ηταν κατι αναμεσα απο μπαρμπαρα και βανεσσα απο λιοσιων,τατου στο συκωτι και κατω απ το σβερκο.μου μιλαγε σα να μουν πελατης της σε αλλο μαγαζι(λογικα την εχω ξαναδει,αλλα δε θυμαμαι που).στο δωματιο δεν ηταν κακη,ειχε κι αυτο το καυλοσωμα και ειχα φτιαχτει :fuck1: μονο οταν περναγε η ωρα μου ειπε να τελειωνω σιγα σιγα,ενω οταν ειχαμε τελειωσει χτυπησε την πορτα κι ο τσατσος.το σπιτακι αθλιο,αλλα τουλαχιστον εφερε μωρομαντηλα αυτη μαζι της...ειχε βαλει κατι σα λαδι στο σωμα της ενω φοραγε και πολυ βαρυ αρωμα που δε φευγει τελειως ουτε με μπανιο.ειναι ωραιοπαθης και κοιταζεται στον καθρεφτη συνεχεια
μήπως είναι η κοπέλα που δούλεψε Φυλής 104 και μετά πεζοδρόμιο...........νομίζω ότι την λένε Ιρις.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μήπως είναι η κοπέλα που δούλεψε Φυλής 104 και μετά πεζοδρόμιο...........νομίζω ότι την λένε Ιρις.
την εχω δει αυτη που λες,αλλα δεν τη θυμαμαι για να σου πω :think: δε μου λεει κατι παντως

η ιρις,αν θυμαμαι καλα ειχε γλυκια ομορφια και οχι σκουρο δερμα.η κιτυ(ακου κιτυ :2funny: ) ειχε αγρια καυλοομορφια και σκουρο δερμα

παντως εχει ενα μεγαλο τατου απ το συκωτι μεχρι τα κοκαλα της λεκανης κι ενα κατω απ το σβερκο,που κατι γραφει

και της λειπει (ο αριστερος νομιζω) κυνοδοντας :rockon:

στο τελος ειχαμε και τον εξης διαλογο

-απο ρουμανια εισαι?
-οχι,απο τσεχια.ξερεις που ειναι?
-εγω ξερω,εσυ ξερεις?
-απο κει ειμαι λες να μην ξερω?γερμανια και ουγγαρια ειναι κοντα
-πρωτευουσα ποια ειναι?
μετα τα μασαγε...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Nα σημειωσω οτι χτες,παραλειψη μου,απο φυλης 66δ το μεσημερι ,ειδα να βγαινει η αννα,μια καστανη χλωμη κοπελα,κανονικο υψος,η οποια εχει δουλεψει και στον οροφο του διδυμου 8
Η κοπελα περπατουσε με δυσκολια,και φαινοταν οτι πονουσε,ισως στη μεση ,ισως στα ποδια
Αυτοι οι οποιοι διαχειριζονται το οικημα,ας παρουν ενα τηλεφωνο να δουν τη κατασταση της υγειας της,γιατι η κοπελα πραγματικα ηταν σε δυσκολη κατασταση
Αν δεν ηξερα οτι θα της φαινοταν καπως,ετοιμος ημουν να της ζητησω να τη παω σπιτι της με το αυτοκινητο

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Nα σημειωσω οτι χτες,παραλειψη μου,απο φυλης 66δ το μεσημερι ,ειδα να βγαινει η αννα,μια καστανη χλωμη κοπελα,κανονικο υψος,η οποια εχει δουλεψει και στον οροφο του διδυμου 8
Η κοπελα περπατουσε με δυσκολια,και φαινοταν οτι πονουσε,ισως στη μεση ,ισως στα ποδια
Αυτοι οι οποιοι διαχειριζονται το οικημα,ας παρουν ενα τηλεφωνο να δουν τη κατασταση της υγειας της,γιατι η κοπελα πραγματικα ηταν σε δυσκολη κατασταση
Αν δεν ηξερα οτι θα της φαινοταν καπως,ετοιμος ημουν να της ζητησω να τη παω σπιτι της με το αυτοκινητο
αν της το ζητουσες δεν νομιζω να το δεχοταν.εχτος αν ειχε κανενα προβλημα σοβαρο

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Βρε γά,α τη τη ποτάνα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επιστροφή από Φυλής, ύστερα από μια αιφνιδιαστική, βιαστική αστραπιαία επιδρομή, σαν το δάγκωμα της κόμπρας ! ! !  (πως τα λέω ο μπάγασας . . )

Μπήκα σε ελάχιστα.

Αγκ. 12β: η στραβομουτσούνα Έλενα
Φωκ. 17: η Ξένια, σαφώς ομορφότερη. Από σέρβις δεν γνωρίζω . . . .
Φυλ. 67: η Τζούλια , που έχει γυρίσει τη μισή Φυλής
Φυλ. 71α: η Χριστίνα, ένα μπαζάκι με φουλ
Φυλ. 66α: μια καινούργια μελαχρινή κοπέλα, με ωραίο σώμα, αλλά ανθυπομέτριο πρόσωπο.
Φυλ. 56: Εδώ είχαμε ένα θέμα. Έχοντας επιστρέψει η Άνοιξη και σύμφωνα με τον ενδείκτη εξωτερικής θερμοκρασίας του αμαξιού να δείχνει 25oC, αλλά λόγω ολίγου περπατήματος να νιώθεις σαν 28οC, μάλλον τα μπουρδέλα θα έπρεπε να ανάψουν κανα κλιματισμό προς το δροσερό . . ..
Αντίθετα, εδώ στο Φ.56 είχαν βάλει ζεστό αέρα, γύρω στους 25-28οC. Επειδή ο κλιματισμός είναι δίπλα στην πόρτα, με το που μπήκα στο οίκημα, με "χτύπησε" ο ζεστός αέρας και ενστικτωδώς, μία που είδα την επιλεγμένη θερμοκρασία και μια που έπιασα την μπλούζα μου, ώστε να την κουνήσω λίγο και να δροσιστώ λιγάκι. Η τσα2, μια παχουλή, γύρω στα 50, με μακριά μαύρα σπαστά μαλλιά και γυαλιά, καθώς καθότανε στο κουζινάκι, όπου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο, είδε την κίνησή μου αυτή και την δυσφορία μου ως προς την ζέστη και αμέσως το σχολίασε στην κοπέλα. Επειδή η κοπέλα δεν την άκουσε, εκείνη το επανέλαβε:" Καλά - καλά δεν μπήκε και ίδρωσε από το αιρκοντίσιον". Με το που έρχεται στο σαλόνι η μαντάμ, την ρωτάω αν σχολίασε κάτι. Μου απαντά αρνητικά. Την ξαναρωτάω. Μου λέει ότι μου είπε να κάτσω. Της λέω , όχι ευχαριστώ, που θα μας κάνεις και παρατήρηση για το πότε θα ζεσταινόμαστε. Και φυσικά έφυγα χωρίς να δώ την κοπέλα, αλλά και χωρίς να ενοχληθεί η τσα2. Να την χαίρεστε !   :birdman:
Δεν ξέρω αν όντως ο οίκος αυτός ανήκει στην Ντενίσα και αν διαβάζει τα σχόλια εδώ μέσα, αλλά α) πρέπει η εκάστοτε υπηρεσία να προσέχει πως μιλάει και β) αν ο πελάτης είναι ιδρωμένος, δεν θα μπορέσει να απολαύσει το σέρβις, αλλά ούτε και της κοπέλας θα της αρέσει να στάζει ιδρώτα πάνω της. . . . . . . .  ..  :jerking:
Φυλ. 54: η Γιάννα
Διδ. 20: η Μία
Διδ 16: η καινούργια με το κοντό μαλλί, νομίζω Τζούλια και η Βικτώρια. Φυσικά, το χρυσό αγαλματίδιο του οσκαρικού μου πέους , το πήρε η Βικτώρια! Αυτή την κοπέλα από κάπου την ξέρω. Κάπου-κάπως-κάποτε , έχουμε ξανβρεθεί. όταν το διαλευκάνω, θα σας πώ.
Παρ. 36: Η Μαρία η Τρελοκοτσιδού. Η Μόνικα παίζει συνήθως Πέμπτη, Κυριακή, Δευτέρα.

Αυτά

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Και οι πουτάνες άνθρωποι είναι μάνα τις γέννησε. Ο Xilnik πάντα ευγενής πάντα λεπτός πάντα στην κόψη του ξυραφιού.
Κάποιοι άλλοι:  πάντα παλιόπουστες πάντα καθίκια. SERAPIS.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
O amadeus  είναι ένα μελος στ οποιο εχω πολύ μεγαλη αδυναμια.Πριν από δυο χρονια μια κριτικη του,σταθηκε αφορμη για να βρω ξανα μια κοπελα στην οποια ειχα πολύ μεγαλη αδυναμια,για τον ιδιο λογο ειχα εκτιμησει και τον προφεσορα.
Διαβασα λοιπον σημερα τη κριτικη του για τη βικτωρια,στην διδυμου 16,και παροτι κουρασμενος,αποφασισα να παω να τη δω.Τελικα όχι μονο την ειδα αλλα και περασα μαζι της.Αν μπορουσα  λοιπον να του πω μονο μια λεξη,θα ηταν  ευχαριστω

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παντα ευγενικος και ανθρωπινος!! :thumbsup:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αγαπητέ xilnik,

Θα σου πήγαινε πολύ καλύτερα το "gentleman" παρά το "casanova".
Ο Καζανόβα ήταν ένας αδίστακτος, χωρίς περιορισμούς & αρχές τυχοδιώκτης.
Ενώ, εσύ ένας ευγενικός, συνεσταλμένος, συναισθηματικός τύπος.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, από "γκρίζος" να γίνεις "λευκός" μάγος του έρωτα .  .. .  !  !  !

Υ.Γ.: Αν δεν βαράγανε πόρτες στο 7-λεπτο στο Διδ 16, η Βικτώρια θα κεντούσε εκεί μέσα . . .

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν ξέρω αν όντως ο οίκος αυτός ανήκει στην Ντενίσα και αν διαβάζει τα σχόλια εδώ μέσα, αλλά α) πρέπει η εκάστοτε υπηρεσία να προσέχει πως μιλάει και β) αν ο πελάτης είναι ιδρωμένος, δεν θα μπορέσει να απολαύσει το σέρβις, αλλά ούτε και της κοπέλας θα της αρέσει να στάζει ιδρώτα πάνω της. . . . . . . .  ..  :jerking:
Αν λες την χοντρή  - ξανθιά - αλλοδαπή τσα2,είναι για πολλά μπουκέτα.......... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αντίθετα, εδώ στο Φ.56 είχαν βάλει ζεστό αέρα, γύρω στους 25-28οC. Επειδή ο κλιματισμός είναι δίπλα στην πόρτα, με το που μπήκα στο οίκημα, με "χτύπησε" ο ζεστός αέρας και ενστικτωδώς, μία που είδα την επιλεγμένη θερμοκρασία και μια που έπιασα την μπλούζα μου, ώστε να την κουνήσω λίγο και να δροσιστώ λιγάκι. Η τσα2, μια παχουλή, γύρω στα 50, με μακριά μαύρα σπαστά μαλλιά και γυαλιά, καθώς καθότανε στο κουζινάκι, όπου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο, είδε την κίνησή μου αυτή και την δυσφορία μου ως προς την ζέστη και αμέσως το σχολίασε στην κοπέλα. Επειδή η κοπέλα δεν την άκουσε, εκείνη το επανέλαβε:" Καλά - καλά δεν μπήκε και ίδρωσε από το αιρκοντίσιον". Με το που έρχεται στο σαλόνι η μαντάμ, την ρωτάω αν σχολίασε κάτι. Μου απαντά αρνητικά. Την ξαναρωτάω. Μου λέει ότι μου είπε να κάτσω. Της λέω , όχι ευχαριστώ, που θα μας κάνεις και παρατήρηση για το πότε θα ζεσταινόμαστε. Και φυσικά έφυγα χωρίς να δώ την κοπέλα, αλλά και χωρίς να ενοχληθεί η τσα2. Να την χαίρεστε !   :birdman:
τυπε αυτη την μαλακια την κανουν πολλα μπουρδελα εποχη ανοιξης
αν το πεις στην τσατσα η πιο συνηθης απαντηση ειναι οτι κρυωνει η κοπελα
ειναι βασανιστηριο,λες και δουλευεις ψηστης σε σουβλατζιδικο αισθανεσαι :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom