Aποψινη γρηγορη βολτα απο
Μεταξουργειο
Με 15€ τιμησα ενα μαυρακι με πολυ σουπερ προσωπο-πιτσιρικι και στενομουνα σε ενα παρaλληλο δρομο πριν την Κεραμεικου-Το μοναδικο ανοιχτο μπουρδελο στα φαναρια-Δεν ειδα πινακιδα με οδο καθοτι θεοσκοταδο
Κεραμεικου 13α η Λολα-εχω ξαναγραψει γι`αυτην την προηγουμενη φορα που τη γευτηκα πριν λιγες μερες-Πολυ μικροκαμωμενη με ωραια βυζακια και προσωπακι πολυ εκφυλο και γλυκο παραλληλα
-Ευχαριστο τυπακι 19 χρονων που πρωτα εκανε βιζιτες
και τωρα παιρνει 18€
Την προηγουμενη φορα μου ειχε παραπονεθει οτι την πειραζουν παντου απο σουπερ μαρκετ μεχρι δεν ξερω γω που-στο δωματιο ηταν γραμμενο μαλιστα ''Ετσι γαμει ο Ελληνισμος'
'Ισως φιλος συνμπουρδελιαρης το εβαλε κατοπιν αναγνωσης του θεματος
-Στο ψητο τωρα,ευδιαθετη και της ξεκινησα την κουβεντα απο εκει που την ειχαμε αφησει την προηγουμενη φορα με ταυτοχρονο κωλοτριψιματα σε ενα μινιον κωλαρακι και στα βυζια της τα οποια καυλωναν και η ρωγα εγινε καγκελο
Πιπα και gag throat χωρις χερια μαλιστα στα 4
και μετα απο πανω οπου πραγματικα ειναι πολυ στενη-Τη ρωτησα αν δινει κωλαρακι αν της δωσω αλλα 30€ εξτρα και ειπε με πολυ ναζι ''φοβαμαι την πουτσα στο κωλαρακι μου οτι θα πονεσει''
>
Αξιζει το Ρουμανακι με τα μαζεμενα μαλλακια και την σουπερ πιπαρα-Στο γαμησι ειναι εντελως φυσικη χωρις ψευτομαλακιες
αλλα ουτε και παγος-Γουσταρει μαλιστα που ειναι σε μπουρδελο σε συγκριση με τος βιζιτες που εκανε πρωτα
Λολα i`ll meet u again next time