marios1891
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
παιδια καλησπερα.....ξερετε μηπως τι εχουν γινει οι αντριαννα απο φωκαιας και η σονια απο αλκιβιαδου???
η αντριαννα ειναι σε αδεια..παιδια καλησπερα.....ξερετε μηπως τι εχουν γινει οι αντριαννα απο φωκαιας και η σονια απο αλκιβιαδου???
παιδια καλησπερα.....ξερετε μηπως τι εχουν γινει οι αντριαννα απο φωκαιας και η σονια απο αλκιβιαδου???
ναι αυτην την μιλφαρα!!!!!Σονια απο Αλκιβιαδου λες τη ξανθια Ρωσιδα με τα πλαστικα βυζια? Που γλυφει αρκιντακια?
λαθοσ μου φιλε μπερδευτικα και δν λες απο φωκαιας αλλα απο διδυμου 18α!!!αν λές την αντριάννα απο φωκαίας 19 δουλεύει σαν αλίσια Φυλής 67 και μερικές φορές φυλής 71β
η σόνια δουλεύει Λεωνίδου 28 πάνω στο μετάξι....
ναι αυτην την μιλφαρα!!!!!
η σόνια δουλεύει Λεωνίδου 28 πάνω στο μετάξι....
είναι διακοπές θα γυρίσει μέσα αυγούστουλαθοσ μου φιλε μπερδευτικα και δν λες απο φωκαιας αλλα απο διδυμου 18α!!!
μέσα Ιουλίου....είναι διακοπές θα γυρίσειμέσα αυγούστου
αυτή η αντριάννα
Ηταν κλειστα γιατι περασε ο orgasmo nero.(O κυριαρχος των Βαλκανιων)!!!πριν καμία ώρα τα πάντα φυλής και φωκαίας κλειστά.....
ενώ στις 21.00 παρά ήταν ανοικτό το 65β...
Σήμερα το πρωί μετά απο καιρό αποχή και μιας και ο δρόμος μου με έφερε στο κέντρο είπα να κάνω μια βολτούλα στα γρήγορα μιας και δεν είχα πολύ χρόνο μπροστά μου.
Είχα ξεχάσει οτι σήμερα έχει λαική στην φυλής...
Έχουμε και λέμε:
Φυλής:
71
ισόγειο: Μπάρμπο(α)ρα. Ανάλογα με τα κέφια του κάθε τσάτσου. Κλασικά η νεαρή που ήταν στο 92 παλιά. Εμφανίστηκε με ενα ολόσωμο fishnet. Προκλητικό θέαμα. Απλο
Όροφος: Μελαχρινή, προμιλφ, κανονικό σώμα και στήθος πιθανώς πεσμένο έτσι όπως το έβλεπα μέσα απο το σουτιέν να πάλετε. Γεμάτη περιφέρεια την οποία και έδινε. Βαριεστημένη.
69 πάνω: Έλενα. Αδύνατη, μέτρια προς ψηλή, αδύνατη με μικρό/κανονικό στήθος και συμπαθητική περιφέρεια. Απλο. Η τσατσά ενω το έπεζε άνετη έκανε ολα τα κόλπα by the book για να την βγάλει απο το δωμάτιο πιο γρήγορα.
67: Τζούλη(ια). Μελαχρινή, αδυνατη, μέτρια εμφάνιση. Απλό εαν θυμάμαι σωστά.
86
ισόγειο: Καστανόξανθη, μετρίου αναστήματος με κανονικό σώμα με πιασίματα. Μέτριο στήθος φυσικό. Γεμάτη περιφέρεια. Ούτε που το σκέφτηκα για να φύγω.
όροφος: Τζούλια. Μελαχρινή με piercing στο χείλος. Είχε κρεμαστεί απο το παράθυρο και κάπνιζε. Μετρίου αναστήματος, αδύνατη με κανονικό σώμα. Ωραίο στήθος γεμάτο και περιφέρεια. Πρωκτικό.
84
όροφος: Νεαρή, ξανθιά, μετρίου αναστήματος, αδύνατη με στεγνό σώμα, στήθος ολοστρόγγυλο σιλικόνη, ωραία σφιχτή περιφέρεια. Τραχιά χαρακτηριστηκά προσώπου, κοινώς ψιλόσκυλέ. Οχι άσχημη. Πρέπει να την έχω ξαναδεί γιατι σαν παρουσία ειναι οικεία, αλλα πρέπει να έβαλε πρόσφατα την σιλικόνη και με μπέρδεψε. Απλό.
ισόγειο: Μελαχρινή, γεμάτο σώμα με μεγάλη περιφέρεια, μικρό στήθος. Πρέπει να την έχω πετύχει στο 86 ισόγειο. Εδώ και αν δεν το σκέφτηκα πριν φύγω με βήμα ταχύ.
80: Αννα μαρια. Αυτοπαρουσιάστηκε. Αδύνατη με στεγνό σώμα, μετρίου αναστήματος, μελαχρινη, μικρό στήθος, ωραία περιφέρεια. Τόνισε ιδιαίτερα το πρωκτικό στο πρόγραμμά της.
65: Αλεξάνδρα. Νεαρή, καστανόξανθη, αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στήθος, μικρή σφιχτή περιφέρεια. Πετιτ κοπέλα. Ελεύθερο στοματικό.
61: Το πέτυχα ξανά ανοικτό μετά απο καιρό. Κατερίνα. Μιλφ, ξανθιά, σχετικά ψηλή, αδύνατη με κανονικό σώμα, στηθος και ψιλογεμάτη περιφέρεια. Απλό.
74. Νεα( ? ) στον χώρο. Δεν την θυμάμαι. Νέα και στην ηλικία. Μελαχρινή, αδύνατη με μικρό νορμάλ διαστάσεων για το σώμα της φυσικό στήθος. Ωραία περιφέρεια, μαζεμένη και σφιχτή. Ψιλό πετίτ διαστάσεων αν και θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κοντή για να μπει σε αυτήν την κατηγορία. Αμήχανη στο σαλόνι. Απλό. dimit31 εχε την στον νου σου. Κοντα στα γούστα σου η μικρή.
Φωκαίας μπήκα μόνο στο 27 ισόγειο όπου και είδα το κλασικό δίδυμο Γιάννα, Ειρήνη. Ελεύθερο στοματικό. Το τελειωτικό το έκοψαν....... ;
Μετά πέρασα απο διδύμου. Προσοχή διότι πέφτουν σοβάδες. Κυριολεκτικά τα πάνω μπαλκόνια είναι υπο κατάρευση ως φαίνετε.
Μπήκα στο 18 ισόγειο όπου ήταν η Αλιόνα.
[size=6pt]Μπήκα. Δεν ξέρω ακριβώς πως και γιατί. Καλά πέρασα. Πήρα αυτό που αναζητούσα. κριτική αύριο![/size].
Μόνο-δυο κοπέλες ήταν στο δωμάτιο. Ολες οι άλλες βάραγαν μύγες. Έχει πέσει πολύ η κίνηση.
Στον δρόμο για τον γυρισμό πέρασα πάλι απο την φυλής κάνοντας μια ανασκόπηση του τι είχα δει μαζί με κάποιες σκέψεις. Παντού πακιστανοί και μαύροι να πουλάνε πατάτες σε αυτοσχέδιους πάγκους. Ελάχιστοι Έλληνες στους δρόμους.
Οι μοναχικές βόλτες έχουν άλλη χάρη. Είναι πιο.... συγκεντρωμένες. Δεν αφαιρείσαι, συγκεντρώνεσαι σε αυτό που βλέπεις. Το είχα ξεχάσει είναι η αλήθεια αυτό το συναίσθημα και μου άρεσε!
Οι βόλτες με παρέα είναι πιο... διασκεδαστικές, πιο αφαιρετικές. Και πιθανώς πιο ξεκούραστες καθώς δεν καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα.
Θα μου πείτε τώρα... τι μαλακίες λέει αυτός....
Ελα ντε. Εδώ κάθομαι και γράφω ενημέρωση για 12 ώρες πριν.
Αυτά τα ολίγα!
Η Γιαννα το εκοψε το τελειωτικο.Ετσι μου ειπε πριν 10 μερες,αν το κανει επιλεκτικα δεν γνωριζω.η γιαννα και η ιρινα δεν λενε στο σαλονι τελειωτικο απλα το κανουν μεσα!
εννοειτε οτι οι μοναχικες τσαρκες ειναι οι καλυτερες για πολλους λογους. εγω με παρεα πλεον παω μονο για τον χαβαλε 3η βαρδια.. αμα θελω να γαμησω παω μονος μου. οταν εχεις και αλλους μαζι σου σου κοβεται η ελευθερια κινησεων.