Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 190 άτομα (12 μέλη και 178 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αυτη που ειναι φωκαιας με τα πιασιματα, η τρελλιαρα μπαρμπορα ή μπαρμπαρα ειναι; Και ποια ειναι η αλλη;
H Μπαρπορα ειναι αυτη απο φωκαιας και αδανων,και η Μπαρπαρα  κοινως ιιχχαα!!η κοντη αδυνατη απο Φυλης 92 υπογειο Φυλης 71 και μερικες φορες φωκαιας 19!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
επισης να πω οτι πριν μια βδομαδα πηρα τη χοντρη αλβανιδα στο λιοσιων 91 και ειναι φολα................

παλια καραβανα η δις Στελλα με θητεια σε σπιτια της πολης του βολου........ειναι αλβανιδα και ομιλει απταιστα ελληνικα σε σημειο που δε μπορεις να τη καταλαβεις αν δε στο πει η ιδια..Προκειται και για την ιδιοκτητρια του Λ 91 και εχει βαλει μια ταξη απο το χαος που επικρατουσε με τη παλια διευθυνση.....Θυμιζει ιεροδουλη δεκαετιας 80,δε κανει εξτρα και απευθυνεται σε πελατεια που γουσταρει γυναικες κατηγοριας ελεφαντα η ιπποποταμου....η κοινωνικοτητα που δειχνει στο σαλονι μπορει να σε ψησει να μπεις......βρεθηκαμε τη δευτερα το βραδυ με αξιολογο συναγωνιστη στο συγκεκριμενο σπιτι που διαλεξε την αλλη εργαζομενη επισης απο αλβανια....Στο προσωπο θυμιζει τη Μιραντα απο ιασ 44η 46....το σωμα ειναι πλαδαρο με μεγαλο κωλο που τον δινει και απιστευτη κυτταριτιδα...ο φιλος και συναγωνιστης εφυγε ευχαριστημενος απο τη συνευρεση μαζι της.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μπορείς να μου διευκρινήσεις για την Μόνικα? Στο βασικό 20άρι εννοείς ότι έβαλε τελειωτικό? Κώλο δεν δίνει αυτη ετσι?
Πριν κανένα μήνα μου πήρε ακάποτο τελειωτικό στο στόμα με ένα 20άρικο. Αν και πέρσι είχαμε βριστεί και δεν ξαναπάτησα στο Φωκαίας 25, πριν ένα μήνα που πέρασα, με είδε  χωρίς να με θυμηθεί και είχε και αναδουλειές απ΄ ότι φαινότανε. Με στρίμωξε στο σαλόνι και μου το πέταξε το μυστικό. Σκουλαρικάκι στη γλώσσα το οποίο με δελέασε και μου είπε για τελειωτικό τσιμπουκάκι. Έτσι πέρασα μέσα και με ικανοποίησε αρκετά, τα ρούφηξε όλα σαν φραπόγαλο. Για πίσω πόρτα δεν μου είχε πει. Γι΄ αυτό σας λέω, ότι θέλουν προσφέρουν, μέχρι και ακάποτα γαμήσια μπορεί να κάνουν μερικές προκειμένου να τραβήξουν κόσμο. Η Μιράντα έχει γίνει πισογλέντησα, αλλά όχι και 10άρικο εξτρά, ασε μας δουλεύει

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Τώρα μιλάς σωστά.
Κάτσε ρε φιλαράκο, πως την έχει δει έτσι η κοπέλα, ας δουλέψει call girl και να ξεκινήσει με 100 βασικό και 20+20+20......Τι κάνει τώρα, στη Φυλής  πουλάει φίρμα; Δε πάμε καλά. Το 20άρικο είναι υπεραρκετό για ακάποτο τσιμπούκι και οθωμανικό .-

Επισκέπτης
κοιτα αυτο ειναι σχετικο...
η μονικα για εμενα π.χ. κακως ζηταει εξτρα... αλλα η μιραντα που θελει να φιλτραρει λιγο τον κοσμο που την γαμαει απο κωλο καλα κανει.. αλλωστε δεν ειναι το ιδιο ευκολο για ολες τις κοπελες να κανουν εξτρα
και τελος ειναι προσφορα και ζητηση αν θελει καποιος παει. εγω για παραδειγμα δεν παω πια στην αννα την αλβανιδα και την μονικα γιατι θεωρω υπερβολικα τα λεφτα που ζητανε για τα εξτρα που κανουν..
σε αλλες ομως παω...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Βολτα γυρω στις 21,30 στην φυλης και τα περισσοτερα σπιτακια ηταν κλειστα!Απο μια τσα που την ειδαμε στον δρομο ο καπελακιας ενημερωθηκε οτι θα ανοιγαν γυρω στις 22,00!!
Συναντηση με χλεχλεκια,μπεμβε,κωστακης 27,ιπποτη,οπεθ, μιλοπετροζα και μαστορα,καναμε μια δυνατη ομαδα που αυτη την φορα διασπαστηκαμε για να μην δημιουργηθη προβλημα!!
Διδυμου
18 ισογειο Αλιονα η χουβερ!!
18 υπογειο η Φωτεινη χουβερ και αυτη!!
Τα υπολοιπα κλειστα!!
Συνεχιζουμε την πορεια μας προς φυλης....
Φυλης
40 Τζουλια η κοκκινομαλα!!
54 Λαουρα και Ναταλι ενω για την Σουζη εμαθα οτι ειναι στην πατριδα της για διακοπες και θα ερθη μετα το πασχα!!
66 Αλεξανδρα ψηλη κορμαρα και Νικολετα,εδω κτυπησε ο χλεχλεκιας την Αλεξανδρα,ενω παππους αγαπουλης περιμενε την Νικολετα να βγη απο το δωματιο για της χαιδεψη το χερι και να της δωση σοκολατακι!!
84επανω Ρωξανη αδιαφορη καινουργια!!
84 κατω Λαουρα και Μαργαριτα!!
86 επανω η Μονικα που την ειδαμε στον δρομο ντυμενη,απιθανο κορμι!!
86 κατω οι δυο καινουργιες,Καρολαιν με λευκες μποτες με 20 ποντο τακουνι που με παραπεμπη σε στριπερ,και η Αννα η Αντριανα δεν ακουσα καλα μεσα στην βαβουρα,αδυνατη και αυτη με μποτα σανδαλωτη ασπρη!!
65 πανω η Μιραντα το μπισκοτακι!!
65 κατω η Ειρηνη η τσιγγανοηδες με τις βυζαρες απο το φ.84 επανω!!
67 η Αντινα απο διδυμου 8 επανω!!
69 επανω Η Χριστινα με τα σιλικονε!!
69 κατω η Αννα η αδυνατη καστανη!!
71 επανω η Σαντρα!!!
92 αριστερο Μικυ!!
92 δεξιο Μπαρπαρα η ιχα!!
Μ.Προδρομου βαπορι η Ρωξανη η κοντη αδυνατη κοκκινομαλα απο το 74 δεξια!!
74 υπογειο η Αλεξανδρα απο φωκ.22 και η Ναταλι η στουντιακια,με ομορφο προσωπο και σωμα,1,70!!
Τα υπολοιπα ηταν κλειστα!!
Φωκαιας
17 το καινουργιο με κοντο ξανθο μαλλι,και αδυνατο σωμα!!
27 υπογειο η Αγαπη μιλφ!!
27 ισογειο κλειστο!
27 οροφος η δυο σοκαλετες Τζενη και Τζοη!!
25 ισογειο η νια Μονικα!!
24 υπογειο η Μαρια απο φυλης 71 υπογειο!!
24 επανω η Νατασσα απο φυλης 74 και η Αννα με τα βαμενα χειλη!!
Μετα θα ανοιγαν και καποια ακομα απο οτι μας ειπαν,αλλα η ομαδα χωριστηκε για γευστικη ηδονη και καποιοι θα συνεχιζαν για μεταξι!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
επισης να πω οτι πριν μια βδομαδα πηρα τη χοντρη αλβανιδα στο λιοσιων 91 και ειναι φολα................

παλια καραβανα η δις Στελλα με θητεια σε σπιτια της πολης του βολου........ειναι αλβανιδα και ομιλει απταιστα ελληνικα σε σημειο που δε μπορεις να τη καταλαβεις αν δε στο πει η ιδια..Προκειται και για την ιδιοκτητρια του Λ 91 και εχει βαλει μια ταξη απο το χαος που επικρατουσε με τη παλια διευθυνση.....Θυμιζει ιεροδουλη δεκαετιας 80,δε κανει εξτρα και απευθυνεται σε πελατεια που γουσταρει γυναικες κατηγοριας ελεφαντα η ιπποποταμου....η κοινωνικοτητα που δειχνει στο σαλονι μπορει να σε ψησει να μπεις......βρεθηκαμε τη δευτερα το βραδυ με αξιολογο συναγωνιστη στο συγκεκριμενο σπιτι που διαλεξε την αλλη εργαζομενη επισης απο αλβανια....Στο προσωπο θυμιζει τη Μιραντα απο ιασ 44η 46....το σωμα ειναι πλαδαρο με μεγαλο κωλο που τον δινει και απιστευτη κυτταριτιδα...ο φιλος και συναγωνιστης εφυγε ευχαριστημενος απο τη συνευρεση μαζι της.

Πολύ καλή ενημέρωση !!!

:rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μόνικα νιάου;
Αυτή μετρούσες πόσες φορές το χαμε κάνει...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ναι στο 20αρικο...
κώλο δύστυχος δεν δίνει  :(
Ναι, το έγραψε και ο λαρσον.

Εγώ οταν την ειχα ρωτησει, μου ειχε πει +10, αλλά δεν με παιρνει να την διαπραγματευτω, γιατι ειναι στο τσακ να αρχισει να με παιρνει στο κυνηγι.
Την εχω δει 1000 φορες και δεν εχω μπει ουτε μία και ετσι ουτως η αλλως πιστευω οτι θα φαω φωλα, εξαιτιας αυτου του γεγονοτος.
Θα την παρω μια φορα χωρις να ζητησω τελειωτικο, να δω και την συμπεριφορα της στο κρεβατι.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τη χοντρουλα ξανθια παλαβιαρα με βυζια που ξεχειλιζουν,στο παιωνιου 47 απογευματα την εχει παρει κανεις?

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Συναγωνιστές ψάχνω τη Μαρίνα τη γκέισα (πρώην Φ.109, Δουσμάνη, Καλύμνου πάνω) για μία περιποιημένη :pipa2:. Ξέρει κανείς σε ποιο οίκημα δουλεύει και τι ώρες?
Ευχαριστώ
Τα ωραρια της,οπως και τα σπιτια που εμφανιζεται ειναι αστατα,οπως κι η ιδιοσυγκρασια της.Τελευταια φορα την ειδα Μαγνησιας 1.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πηγα βολτα σημερα το πρωι φυλης λιοσιων κτλ...

δε θα γραψω ενημερωση ,απλα να πω 2 πραγματακια...

στο εξηκιου το μεσαιο ειναι καιρο τωρα μια ρωσιδα μαυρομαλλα με πολυ ωραιο σωμα 100+ κιλων και βυζαρες...η τσα2 ξερει το φιλο που ημουν μαζι και μας ελεγε οτι ειναι παρα πολυ καλη μεσα...ειδα εχουν γραφτει και κριτικες...
ψηθηκα να μπω,αλλα οταν βγηκε απ το δωματιο και την ειδα ξενερωσα με το προσωπο της γιατι τη θυμομουν πιο ομορφη...
παντως οι φαν των χοντρων ας περασουν να τη δουν...

η ολγα απ το βεργας μου πε οτι η σοφια η ρωσιδα η ξανθια χοντρουλα εχει σταματησει απο βεργας-τροφωνιου και ισως δουλευει ιουλιανου...ξερει κανεις τιποτα?

η τζουλια απο κνιδου,ειχα να τη δω απ φθινοπωρο κι εχει παχυνει αρκετα...ειναι τεραστια πλεον...και τα βυζια κτηνη...

γι αυτη τη ντανα στο φ71β πως και δεν εχει γραψει ακομα κανενας κριτικη?

στη φυλης βαραγανε μυγες...

γενικα ειχε κατι καινουργιες,αλλα το επιπεδο ηταν απογοητευτικο...

τελικα μπηκα στη μονικα στο ρεμουνδου 21 το αριστερο και ηταν καλη...μου κανε εντυπωση που δεν εχει κριτικες,αφου ειναι καμποσο καιρο εκει...δουλευε παλια φυλης μου πε ο φιλος μου ...μπηκα γιατι μ αρεσει και ειχα ακουσει ξανα καλα λογια απο συναγωνιστες και ηταν οντως καλη μεσα...

αλλα μπηκα σε τοσα μπουρδελα κι αντι να μαι αναμεσα σε 3-4 τουλαχιστον να μην ξερω ποια να διαλεξω,με το ζορι βρηκα μια να μου κανει κλικ...
και η εμμανουελα στο φ65 με καυλωσε αρκετα...
και στο μαγνησιας 11 ειχε μια μιγαδα απο βενεζουελα,ωραια καυλιαρα...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πηγα βολτα σημερα το πρωι φυλης λιοσιων κτλ...

δε θα γραψω ενημερωση ,απλα να πω 2 πραγματακια...

στο εξηκιου το μεσαιο ειναι καιρο τωρα μια ρωσιδα μαυρομαλλα με πολυ ωραιο σωμα 100+ κιλων και βυζαρες...η τσα2 ξερει το φιλο που ημουν μαζι και μας ελεγε οτι ειναι παρα πολυ καλη μεσα...ειδα εχουν γραφτει και κριτικες...
ψηθηκα να μπω,αλλα οταν βγηκε απ το δωματιο και την ειδα ξενερωσα με το προσωπο της γιατι τη θυμομουν πιο ομορφη...
παντως οι φαν των χοντρων ας περασουν να τη δουν...

η ολγα απ το βεργας μου πε οτι η σοφια η ρωσιδα η ξανθια χοντρουλα εχει σταματησει απο βεργας-τροφωνιου και ισως δουλευει ιουλιανου...ξερει κανεις τιποτα?

η τζουλια απο κνιδου,ειχα να τη δω απ φθινοπωρο κι εχει παχυνει αρκετα...ειναι τεραστια πλεον...και τα βυζια κτηνη...

γι αυτη τη ντανα στο φ71β πως και δεν εχει γραψει ακομα κανενας κριτικη?

στη φυλης βαραγανε μυγες...

γενικα ειχε κατι καινουργιες,αλλα το επιπεδο ηταν απογοητευτικο...

τελικα μπηκα στη μονικα στο ρεμουνδου 21 το αριστερο και ηταν καλη...μου κανε εντυπωση που δεν εχει κριτικες,αφου ειναι καμποσο καιρο εκει...δουλευε παλια φυλης μου πε ο φιλος μου ...μπηκα γιατι μ αρεσει και ειχα ακουσει ξανα καλα λογια απο συναγωνιστες και ηταν οντως καλη μεσα...

αλλα μπηκα σε τοσα μπουρδελα κι αντι να μαι αναμεσα σε 3-4 τουλαχιστον να μην ξερω ποια να διαλεξω,με το ζορι βρηκα μια να μου κανει κλικ...
και η εμμανουελα στο φ65 με καυλωσε αρκετα...
και στο μαγνησιας 11 ειχε μια μιγαδα απο βενεζουελα,ωραια καυλιαρα...

Ειχα παρει μια Ρουμανα Μονικα το καλοκαιρι στο σπιτι της Ντενιζας, ειχα ανεβασει και κριτικη. Δεν ξερω αν λεμε την ιδια.

Η Φυλης βαραει μυγες λογω 20ευρου, αλλα δεν προκειται να το ριξει με τιποτα. Η μονη περιπτωση να το ριξει ειναι αν ριξουν τις τιμες τα στουντιο.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ειχα παρει μια Ρουμανα Μονικα το καλοκαιρι στο σπιτι της Ντενιζας, ειχα ανεβασει και κριτικη. Δεν ξερω αν λεμε την ιδια.

Η Φυλης βαραει μυγες λογω 20ευρου, αλλα δεν προκειται να το ριξει με τιποτα. Η μονη περιπτωση να το ριξει ειναι αν ριξουν τις τιμες τα στουντιο.

Ευτυχως που δε το ριχνει αλλιως θα καταντησει μεταξι

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ειδα την κριτικη σου...

αυτη που λεω εγω ειναι ψηλη και εχει πολυ μεγαλη χοντρη ρωγα... :think:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η Μόνικα ειναι γνωστη τυπε. Μεχρι πριν κανα χρονο δουλευε σταθερα στα φυλης80 και φυλης71 όροφος.
Εχει μπολικες κριτικες. Εγω την ειχα βαρεθει προσωπικα, αλλα ειναι πολυ καλη.

Έχω και εγω κριτικη στο φυλης80 τον ιανουαριο του 11.

Εδω και πανω απο μισό χρονο σιγουρα ειναι στη ρεμουνδου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom