VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
H Μιραντα ειναι μονο μεταμεσονυχτια ; ειδα μια κριτικη και λεει απογευμα ...
Σου εχει κανει τελειωτικο η Βαλερια .Εμένα μου αρνηθηκε παντως.Φωκαίας 27α Αναστασία παντελώς αδιάφορο μίλφ λεπτό με κοντό μαλλί , αβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 20 Βαλέρια το απόλυτο μιλφ .ακα τελειωτικό
SILVER ALERT!!Όσοι δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα για απογευματινή βάρδια μακρυά απο την Νίκη την καινούρια στο Διδύμου 20 γιατί θα κλαίτε τα λεφτά σας!! Ενώ έχυνα σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται!
Έχω ήδη στείλει κριτική για δημοσίευση!!Η συνάντηση έγινε εχθές!!
Έχει φύγει απο studio σε μπουρδέλο και είναι αρκετα σπασμένη με αποτέλεσμα να την πληρώνει ο πελάτης!!
ναι στο Αγκύρας που την πήρα....Σου εχει κανει τελειωτικο η Βαλερια .Εμένα μου αρνηθηκε παντως.
Η Αναστασία κάνει τελειωτικό.
Τζινα απο studio orchidea..το αλλαζονικο της υφος με ειχε αποτρεψει να τη δοκιμασω..επραξα καλως ,τελικα..τα σεβη μου,καθηγητα..SILVER ALERT!!Όσοι δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα για απογευματινή βάρδια μακρυά απο την Νίκη την καινούρια στο Διδύμου 20 γιατί θα κλαίτε τα λεφτά σας!! Ενώ έχυνα σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται!
Έχω ήδη στείλει κριτική για δημοσίευση!!Η συνάντηση έγινε εχθές!!
Έχει φύγει απο studio σε μπουρδέλο και είναι αρκετα σπασμένη με αποτέλεσμα να την πληρώνει ο πελάτης!!
Ακριβως το ιδιο συνεβη και σε αλλον συναγωνιστη χθες το απογευμα!SILVER ALERT!!Όσοι δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα για απογευματινή βάρδια μακρυά απο την Νίκη την καινούρια στο Διδύμου 20 γιατί θα κλαίτε τα λεφτά σας!! Ενώ έχυνα σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται!
Μεγαλη αληθεια.Ξεπεσε στα μπουρδελα το Τζινακι? ΚΙ εγω ο μαλακας ειχα δωσει 80 να την παρω στο διαμερισμα της καπου στην Ηλιουπολη? Λογικο ειναι να της την βαρεσε.
Αυτο, προς απαντηση και μερικων, που νομιζουν οτι δινοντας κατοσταρικα (οπως εκανα κι εγω καποτε), εξασφαλιζουν καθαρη γκομενα με λιγους πελατες . Ολες ανακυκλωνονται τελικα και ολες θα βρεθουν στα σκατα, ειδικα αν οι υπηρεσιες τους ειναι χαλια. Η Τζινα, ειχε χαλια υπηρεσιες, αν και με μενα , μου φανηκε σχετικα καλο κοριτσακι. Δεν ηταν ομως για δευτερη φορα με τιποτα.
Η κοπελα που τα τιμαει τα λεφτα της, τα τιμαει και στα 10 ευρω και στα 20 και στα 100.
Διδύμου 8β μάλλον θες να πεις μάστορα ;)Πρωί: Φωκαίας 8Β η Γιασμίν, ξανθιά μιλφ με σφιχτό κορμί κωλάρα και μικρό βυζί, δούλευε σε στούντιο αν δεν κάνω λάθος
Φυλής 40 Αναστασία, βυζιά νοικοκυράς, ακάποτο και κώλο.
Διδύμου 8β μάλλον θες να πεις μάστορα ;)
και να φανταστείτε την πρώτη φορά που την είχα δει στις φώτο του στούντιο είχα πάθει πλάκα και ήθελα να πάω, καθότι λάτρης του κοντού μαλιού. Ευτυχώς με είχε προλάβει συναγωνιστής τότε με κριτική του και έτσι τη γλύτωσα
έλα ρε συνάδελφε, με έσωσες. σου χρωστάω ένα δωράκιναι,ναι είχα προλάβει και την έφαγα την φόλα εγώ... μεγάλη πρωτιά !!