Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (21 μέλη και 300 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Χθες, Σύβια από Διδύμου...
Ακόα κωλοσκάμπιλα τρώει...

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Ρε παιδια το πρωι στα 2 κολλητα της Περγαμου ποιες ειναι; Γνωριζει κανεις;

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
se esena οφεολουμε το οτι την γλιτωσαμε? Γιατι και γω εχω τρελα με το κοντο μαλι και οι φωτο  τη δειχνανε μουναρα και αχορταγη. Αλλα διαβασα τη περιγραφη και δεν το αποτολμησα
σε ευχαριστω συναγωνιστη με γλιτωσες απο ενα 50 τουλαχιστον

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΥΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ με ενα 20ρι την γαμας σε μπουρδελο αν την εχεις αχτι (που σε αυτην την ηλικια δινω πλεον μεγαλυτερη βαση στο σεξ παρα στην εμφανιση)

snow 19 και kervera ,δεν το είπα για τα εύσημα,πολλά παιδιά εδώ μέσα,έχουν βοηθήσει πολλαπλές φορές,απλά καμιά φορά,όπως τώρα,τυχαίνει να προλάβεις κάποιους.
Θυμάμαι πως όταν της έκανα γλυφομούνι,παρατήρησα πολύ λίγο αίμα στην είσοδο της τρύπας και έφαγα τρελή φρίκη...Σταμάτησα αμέσως το κασκαντεριλίκι,ευτυχώς δεν είχα προχωρήσει εκεί με την γλώσσα,είχα ασχοληθεί μόνο με τα χείλη της μαντάμ.Πιθανά μπορεί να ήταν κάποιος μικρός τραυματισμός,γιατί η περιοχή δεν είχε τίποτα από σημάδια...έλα όμως που βλέποντας το,έφαγα τρελή φρίκη..ήπια μισό μπουκάλι μπεταντίν(για γαργάρες),το έχω πάντα μαζί,όταν πάω για κασκαντεριλίκι....

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μίνι πρωινή εκδρομή:

Μ. Πρ. αετοφωλιά: ένα χοντρό ατσούμπαλο με ωραία μάτια
Φυλ. 71 ισ.: η καινούργια βυζαρού νεαρά
Φυλ. 71 1ος: μια καινούργια καλύγραμμη προμιλφ.
Φυλ. 69 1ος: ένα μπάζο
Φυλ. 65 1ος: ένα μέτριο με λακάκι στο πιγούνι
Φυλ. 84 ισ.: η Σόνια
Φυλ. 84 1ος: η Αντριάννα ένα καινούργιο μπάζο και η Ιζαμπέλλα μια γλυκούλα μετριοκαλη.
Φυλ. 86 1ος: μια Σίσυ, καυλιάρικο πιπινάκι, καλύγραμμο με πίρσινκ στην γλώσσα και φουλ πρόγραμμα
Φυλ. 86 ισ: η Ξένια και μια Λάουρα με κοκκινο μαλλί, μετριοκαλή και φουλ.
Φυλ. 74: δεξια μια μέτρια και αριστερά 2 καλλύγραμμα καυλάκια μια ξανθια και μια μελαχρινή, αδύνατα, αλλά με μικρό και πεσμένο στήθος.
Φυλ. 66α: μια Ναταλί παχουλή και μια Μαρία γλυκούλα καλύγραμμη.
Φυλ. 59 ισ.: η Χριστίνα
Φωκ. 22: κάτω μια ξερακιανή ξανθιά άσχημη. πάνω αρ. η Αλεξάνδρα κια δεξ. η ομορφούλα αδύνατη ατσούμπαλη.

Αυτά. Πολλά καινούργια μπάζα σήμερα . . ..

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Παιδες οερασα την περασμενη βδομαδα απο Φυλης και η μονη που μου εκανε εντυπωση απο αυτες που δεν ειχα δοκιμασει, ηταν μια Κορινα στο Φ134 στο ισογειο. Την εχει παρει κανενας συναγωνιστης να πει αν ειναι καλη μεσα? Η τσατσα εταζε και εξτρα στους Ελληνες με πονηρο κλεισιμο ματιου (οπως μου ειπε μετα, ακα πιπα και κωλο) . Τα κανει οντως αυτα ή μουφα ?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Παιδες οερασα την περασμενη βδομαδα απο Φυλης και η μονη που μου εκανε εντυπωση απο αυτες που δεν ειχα δοκιμασει, ηταν μια Κορινα στο Φ134 στο ισογειο. Την εχει παρει κανενας συναγωνιστης να πει αν ειναι καλη μεσα? Η τσατσα εταζε και εξτρα στους Ελληνες με πονηρο κλεισιμο ματιου (οπως μου ειπε μετα, ακα πιπα και κωλο) . Τα κανει οντως αυτα ή μουφα ?
δεν ξέρω αν είναι η ίδια αλλά τσέκαρε εδώ

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Ευχαριστω! την ειχα δει την κριτικη , αλλα ηλπιζα να μην ειναι αυτη γιατι ειναι αρκετα παλια! Παντως η περιγραφη της φερνει...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πολλα κορασιδια λογω κρισης ακολοθουν τα στριπππππ-γκερλς πλεον......πηδιουνται σε χοτελια στα ρεπα τους....γεια οσους θελουν ησυχια,ανεση και συναισθημα :dancing:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16

Για Κορίνα δεν ξερω,ειχα παρει μια Ναταλι περυσι και εχω κριτικη με τιτλο "Μαυρο στις απατεώνισσες"...η τσάτσα πρέπει να ειναι  η ιδια,αυτα τα καραγκιοζιλικια τα κανει ,ως φαινεται,εκ συστήματος...

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Σήμερα κατα τίς 6 το απόγευμα πέφτανε πυροβολισμοί στην Φωκαίας,έξω από τα "κάτω" σπίτια, ξέρει κανείς τίποτα; Το μόνο που είδα μετά από μακρυά είναι κόσμο να τρέχει να σωθεί-κ εγώ ανάμεσα τους και σε 5 λεπτά γέμισε η περιοχή κ οι γύρω δρόμοι αστυνομία. Τα περισσότερα σπιτια ήταν κλειστά πάντως.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
πολλα κορασιδια λογω κρισης ακολοθουν τα στριπππππ-γκερλς πλεον......πηδιουνται σε χοτελια στα ρεπα τους....γεια οσους θελουν ησυχια,ανεση και συναισθημα :dancing:

Ανέκαθεν γινόταν αυτό.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Χθεσινη βραδυνη επισκεψη στην ντισνειλαντ στην 2η βαρδεια και σε ορισμενα οικηματα 3η!
Το καλο ειναι οτι ειδαμε λιγο καλυτερες κοπελλες,πιθανως δειγμα καλυτερευσης.
Ιασωνος

1Α Νατασσα ευτραφουλικο 1,65 με μικρο στηθος.
1Β-1Γ-κλειστα!!
19 δεξι η κορινα με το μουστακακι,καλο σωμα μικρο στηθος αλλα επιπλο!!
19 επανω Ελενα η ευτραφης με τατου στην μεση!!
20 ισογειο,1,65 κανονικου σωματος αδιαφορο!
20 επανω η Σαρα κοντο ρουμανοηδες με μικρο στηθος και κωλαρα!!
27 κλειστο!
30 υπογα τζουλιανα με σιλικονε βυζι και αδυνατο σωμα!!
31 χολστερ κλειιστο
31 υπογειο,σοκολατα με τουμπανο κωλο,εμφανισιμη!!
33 Η Μαρια η κατσαριδα και μια ξανθοκαστανη αδυνατη με βραχνη φωνη,αβυζι!!
36 ενδιαφερον τεμαχιο ισως απο τα καλυτερα που εχη δειξη αυτος ο μετριος οικος το τελευταιο 6μηνο,1,70 καλο κορμι και σωμα,και καλο προσωπο!!
37 επανω κλειστο!!
37 κατω κανονικου σωματος μικρου στηθου,1,65!
44 παλιο,1,70 με στηθος 1+,κωλαρα και ομορφο προσωπο,ενδιαφερον νεα υπαρξη!!
43 η τσα παρουσιασε ομορφο τεμαχιο με 1,5,1,70,ομορφο προσωπο κανονικο σωμα!Ειπε πως δουλευε σε στουντιο με 15 απλο,νομιζω!!
Μ.Αλεξανδρου
15 Ζανα!!
17 η γνωστη κοντη σχιστοματα με κιλα παραπανω!!
20 1,65 με λιγα κιλα παραπανω αδιαφορη μας ειπε και μαλακες!!
22 κατω η Βικυ ψηλη αδυνατη ρουμανα αβυζη με φουλ στα 10!!!
28 Μαρια με τις βυζαρες στα 10 απλο!!
Κολωνου
11 υπογειο 2 κορασιδες,μια μελαχρινη με κωλαρα και μικρο στηθος,καυλαντηζε ασχημα με τους πελατες,και μια ξανθανοκαστανη αβυζι αδυνατη !!
27 επανω Μιρελα νομιζω,κοντο τσιγγανοηδες,αδιαφορο!!
27 κατω κοντο ομορφο πιπινι κανονονικου σωματος!!
48 μιλφ ευτραφης ευγενικο !!
53 η εκπληξη η γνωστη Αντριαννα απο Διδυμου πιθανως εκανε ρεπο!!
Δεν ηταν ολα τα σπιτακια ανοιχτα,και αναφερω μονο σε οσα μπηκα!!

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Σήμερα κατα τίς 6 το απόγευμα πέφτανε πυροβολισμοί στην Φωκαίας,έξω από τα "κάτω" σπίτια, ξέρει κανείς τίποτα; Το μόνο που είδα μετά από μακρυά είναι κόσμο να τρέχει να σωθεί-κ εγώ ανάμεσα τους και σε 5 λεπτά γέμισε η περιοχή κ οι γύρω δρόμοι αστυνομία. Τα περισσότερα σπιτια ήταν κλειστά πάντως.

Γύρω στις 6.30 που πέρασα απο κεί, η Φωκαίας είχε κλείσει εντελώς από μπάτσους. Γαμώ τους μπάσταρδους τους ξένους (οποιασδήποτε ράτσας) πότε στον πούτσο θα τους στείλουν από κεί που 'ρθαν???  :headbang: :tickedoff: :tickedoff:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Exω μπερδεψη τα νουμερα της Ιασωνος 20 με το 19,αντιστροδα ειναι το ορθο!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
το Μιραντάκι έστρωσε/προσαρμόστηκε , με συν 10 δίνει και το υπέροχο κωλαράκι  της ....

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητοί συναγωνιστές, φέρνω καλά νέα για μερικούς απο εσάς. Η Μιράντα το μπισκοτάκι που σήμερα έπαιζε στο Φ.71 Ισόγειο έβαλε στο πρόγραμμα το κωλαράκι της.

+10 ευρώ μόνο ! ναι ! καλα ακούσατε ! το κακό είναι οτι στην αρχή μόνο όσοι την έχουν μικρή θα μπορούν να την γαμήσουν οι υπόλοιποι κάντε υπομονή μεχρι να μάθει το κωλαράκι της να δέχεται και τις μεγάλες ψωλές !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom