μικρές πινελιές απο χθεσινή και σημερινή τσάρκα.
Σήμερα πρωινή τσάρκα σε Λιοσιων και πέριξ.
Περγάμου 27 ισογειο η γκιλφ ρωσιδα Αναστασια που τα ρουφαει ολα. Κανονικων κιλων και μεσαιου υψους.
Περγαμου 27 στο επανω η ρωσιδα γκιλφ Μαριαννα. Κοντο ξανθο μαλλι και βυζαρες , αλλα ακωλη. Αμφοτερες (Αναστασια-Μαριαννα )
εχουν ψεκαστεί στο παρελθόν με καλά αποτελέσματα...
Αλκαμενους 113 η τρελοκαμπερο Μαρια με τα κοτσιδακια της. Αδυνατο μιλφ με μικρα βυζακια. καλη στο δωματιο,
Προυσης 22, μια χοντρη σαυρά, η Κατερίνα
Παιωνίου μια Ελληνίδα 30αρα υπέρβαρη σαυρα με προβληματικη οδοντοστοιχία...
Παρασίου μια κοντή αδύνατη , αβυζη χαμογελαστη 30 που φοραγε κοθόρνους...αρκετα ευγενικη.
Βεργας στο υπογειο η Λευκορωσιδα υπεργκιλφ Ολγα....
Εξηκιου, σε αυτο που ανεβαινεις σκαλες μια αλλη 30αρα αδιαφορη με προετρεπε με μανια να περασω να μου κανει βασιλικο τσιμπουκι
με 20 ευρω. στη συνεχεια η τιμή επεσε στα 15 ευρα...δεν περασα τελικα
Ελευσινιων 22 η Μαρινα, μια 35 αρα μελαχρινη μιλφ με καλο σωματάκι και 20 ευρώ απλο προγραμμα. Ισως η πιο νορμαλ πουτανα που ειδα σημερα..
Βιργινιας Μπενακη η Βικη μιλφ χοντρελω, ξανθια που φορα ενα σεντονι αντι για εσωρουχο, εχει υφος 10 καρδιναλιων λες και ειναι η Μαρια ανρουανετα τρομαρρα της. Εδω η γρια τσατσα ειναι πολυ καλουλα και παντα ευγενικη.
Παιανιέων 24 η Σοφια αν θυμαμαι καλα, κοντοχονρη ρωσιδα αδιαφορη, δεν την ειδα ηταν στο δωματιο, αλλα την εχω δει σε αλλη τσαρκα, αντ αυτης μου εκανε σαλοναρισμα, η γατα σιαμ του μαγαζιου που εναι και σημα κατατεθεν του οικου.
θα την βρειτε στο δωματιο υπηρεσιας να κοβει βολτες η να τεντωνεται νωχελικα.
Κωσταντινουπολεως 166 Β η μια αδυνατη ρωσιδουλα μικρουλα και ομορφουλα (Βικτωρια αν θυμαμαι καλα) θα την λατρεχουν οι πιπινολατρες, Η Ευα αναμενετο να ερθει μετα τις 5 το απογευμα.
και το καλυτερο το αφησα για το τελος.
Κωσταντινουπολεως 166α. Ανοιγω την σιδερενια πορτα που τριζει μεσα στο θεοσκοτεινο τσαρδί σαν σε ταινια τρομου. Μπαινω μεσα ψυχη στο σαλονι. Εμφανιζεται απο την αλλη ακρη του διαδρομου η χοντρη τσατσα, μου προαναγγελει το μεγαλο αστερι Μαρια.
Ερχεται με τη σειρα της η Μαρια απο την αλλη ακρη του διαδρομου. Αρχιζω να διακρινω μια φιγουρα να κουτσαινει,. ειναι αυτη...
Τραγωδια. Φατσα σαν να βλεπεις ταινια ο πλανητης των πιθηκων
. Τερατογενεση .
Ασχημη , μελαχρινή με στραβοχυμενο σωμα, κατι εσωρουχα της συμφοράς. Με κοιταγε σαν χαζη. Την ρωτω "πως σε λενε" δεν απαντα...Μαρια! απαντα η τσατσα! δεν ξερω μπορει να ηταν και μουγγη εκτος απο κουτση...
λεω ευχαριστώ, κανουν μεταβολη αμεσως ητσατσα και η πουτανα και φευγουν διαμεσω του μακρυ διαδρομου για το δωματιο αφηνωντας με στο σαλονι! Αποχωρω και εγω. Αυτο το σπιτακι εχει παραδοση στις εκδιδομενες ΑΜΕΑ...θυμαμαι τον χειμωνα εκει εκδιδοτανε μια αλλη περιπτωση γυναικας που ειχε ενταλως στραβη σπονδυλικη στηλη σε σημειο αποκρουστικο, ειχε παραμορφωμενο σωμα....τι να πω,.....
Τελος απο μια χθεσινη τσαρκα μου εκανε εντυπωση το εξης.
Ειναι απογευμα και μπαινω στο Κωσταντινουπωλεως 166 Β να δω την μουναρα την Ευα.
Μπαινωντας βλεπω να περιμενουν στο σαλονι 3 αραβωφωνοι, κυριλε ομως τυποι...μιλανε αραβικα. Μετα απο λογο ανοιγοι η πορτα και μπαινει ενας μεσηλιξ ελληνας κυριλε και αυτος αλλα λιγο "ξαναμενος".
βγάινει κάποια στιγμη η Ευα απο το δωμάτιο...
Μουναρα οπως πάντα, masterpiece, piece of art, αψεγάδιαστο σώμα, απιστευτο μικρό βυζακι με ρώγα, κωλαρακι ποιημα...
με το που βγάινει λοιπον ο έλληνας που ηρθε τελευταιος στο σαλόνι με μια αστραπιαια κινηση βγάζει το 20 αρι το δινει στη τσατσά και χωνεται στο δωματιο κλεινοντας την πορτα! με αστραπιαιες κινησης υπερπηδησε ουρα 4 ατομων και μπηκε πρωτος!!!ομως στα ματια του εβλεπα καθαρά την λαχτάρα του και το παθος του για την Ευα ! ο τύπος ηταν desperate για Ευα! και δεν εμπαινε κανεις στο δρόμο του!
Α ρε Ευα ζημιες που εχεις κανει!!!