Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Θα τους κάνεις καμάκι τύπε;
τυπε λεω να παω να ριξω κανα μανικι σε κανα μπουρδελο...
γιατι εχουμε ξεμεινει ασχημα... δεν καθεται τιποτα
Θα τους κάνεις καμάκι τύπε;
εχουν γινει δυσκολες οι ελλεεινιδες τυπε?τυπε λεω να παω να ριξω κανα μανικι σε κανα μπουρδελο...
γιατι εχουμε ξεμεινει ασχημα... δεν καθεται τιποτα
η βαλερια ειναι μοιραια μουναρα και συντομα θα μπωMε μια αστραπιαία ελικοειδή κίνηση μου κατα τις 21.00 ΄,εξιχνίασα την περίπτωση που εδω και λιγες μερες με εβασάνιζε,ητοι την μιγαδα του Μαγνησιας 11,λεγεται Χριστίνα,ειναι εικοσάρα η και λιγοτερο,εχει πολυ καλο σώμα στυλ μοντελου,αρκετα ψηλή,΄και νομιζω μαλλον θα παιζει και στα στουντιο Κων/πολ. 130/132...θα περασω να την δοκιμασω εντος ολιγων ημερων...Ε ντελως ξεχωρη περιπτωση παντως...κατα τα λοιπά,στο Ελλης η Ιζαμπελα,λιγο αδυνατισμενη και με ορεξη για αστεια,καυλωσα αλλα φυσικα δεν περασα (ημουν μονο για ρεπορταζ) ,στα πεδινα της Διδυμου ξεχωρισα ως εμφανιση τη Λίλιαν,φοβερες μπουταρες σε ζαρτιερες μαυρες,κοιταχτηκαμε καλα- καλα και η τσάτσα χαμογελουσε...στο Δ20 η Βαλερια ,δεν τη θεωρω ¨καυλα" ...αλλα γουστα ειναι αυτα,στο 18α δεν μπηκα,νομιζοντας οτι θα ειναι η Αντριάνα,για να μη μουτσουνιαστουμε,καθοτι εχω παρεξηγηθει μαζι της απο καιρο και την αποφευγω,αλλα τωρα ειδα εδω οτι ηταν η Βαλια...παντως μου εκανε εντυπωση το οτι ολες οι τσατσαδες σε πιεζουν ευγενικα να περάσεις..κοσμος λιγοστος σε σχεση με αλλοτε...δωματια και σαλονια σχεδον αδεια... Καλη Σαρακοστη σε ολους!
εχουν γινει δυσκολες οι ελλεεινιδες τυπε?
η βαλερια ειναι μοιραια μουναρα και συντομα θα μπω
στα 18 ηταν αριστερα η βαλια και δεξια η φωτεινη...
η φωτεινη μου παν οτι κανει τρελοΝαι,την ειδα και τη Φωτεινη,μου φανηκε οτι πρεπει να ειναι καλη μεσα...η Βαλερια δε μου αρεσε,γουστα ειναι αυτα...η Αλικη ειναι παλι στο Προυσσης,αν το εμαθες...
αν λες για χθες το απογευμα η ξανθουλα ηταν η ντιανα...εχω προσφατη κριτικη...χτεσινη βολτα στο μεταξι για μια προγραμματισμενη καταθεση σε μια τρυπουλα που δεν την ειχα ευχαριστηθει οσο επρεπε στην προηγουμενη επισκεψη.
εκανα λοιπον βολτα σε 3-4 σπιτι μονο για το οφθαλμολουτρο, ετσι για να μπω στο "κλιμα" πριν απο την καταθεση.
οποτε οι αναφορες των ρεπορτερ απο εχτες με υπερκαλυπτουν με το παραπανω.
αυτο που θελω να αναφερω και νομιζω δεν υπηρχε αναφορα ειναι για το Κολωνού 32Β, το φρεσκοβαμενο. οταν ανεβηκα επανω ανοιγοντας την πορτα βλεπω 2 κοπελες οι οποιες ειχαν κατσει στα ποδια 2 συναγωνιστών και καβλαντιζοντουσαν. η μια ηταν μελαχρινη με λιγα κιλα παραπανω και η αλλη μια ξανθια "να την πιεις στο ποτήρι". με ξεσικωσε ασχημα η ρουφιανα !!!
ξανθια μετριου υψους 1,60 και με σωμα εξαιρετικο. εσωρουχο μαυρο (πανω κατω) και να παιζει με το βρακακι της. κολαστικα πραγματικα. απλο προγραμμα στα 10€. εαν δεν ειχα στοχευμενη επισκεψη με φουλ προγραμμα στο 10€ θα ειχα περασει...
γνωριζει κανεις πια λεω. την ειδε κανεις αλλος? μπας και ξεραμε τι λεει απο υπηρεσιες....
βραδυνη εγω την πετυχα 11μισηΒαρδεια?πιθανως αυριο θα επιθεωρηθη!!
Την ιδια εντυπωση εχω και γω !Τυποι μου καλημερα. Κατεβηκα χθες μετα απο πολυ καιρο τσαρκα στη Φυλης. Μερικες παρατηρησεις - διαπιστωσεις:
. Εχω την εντυπωση ουι τα μπουρδελα της Φυλης τεινουν να γινουν τα στουντιο των φτωχων οριζουν δηλαδη πλεον ενα νεο market segment διακριτο απο αυτο του Μεταξιου.
Θα δειξη,μιας και βρεχη παλι,προβλεπετε πολυ ρομαντισμος!!βραδυνη εγω την πετυχα 11μιση
αν λες για χθες το απογευμα η ξανθουλα ηταν η ντιανα...εχω προσφατη κριτικη...
εισαι σιγουρος ομως οτι ακουσες για 10 ευρω?15 ειναι το απλο σ αυτο το σπιτι παντα...
τι εννοεις αυτα που εκανε εξω θα τα κανει και μεσα? τι εκανε στο σαλονι?τωρα που το λες δεν ειμαι σιγουρος, μπορει να κανω και λαθος.
παντος ειχε παλυ καλη παρουσια στο σαλονι. παρολου δεν ασχοληθηκε με εμενα αλλα ουτε και με εναν αλλο συναγωνηστη που μπηκαμε μαζι (λογο του καβλαντιζοτανε ηδη με καποιον αλλο), απο οτι καταλαβα αυτα που εκανε εξω για να ψαρεψει τον πελατη θα τα κανει και μεσα.
οι α) ντιανα που λες δουλευει και πουθενα αλλου αλλη βαρδια για να τσεκαρουμε ποια ειναι ?
Όλο φεύγει κ όλο εδώ είναι...Φυλης 71 ισογειο Αννα,ευτερπη με προγραμμα, 25 με κωλο,20 κανονικο,η τσα Ευα μας ανακοινωσε στεναχωρημενη οτι η Ευτερπη φευγη για παντα και οποιος προλαβη να γαμηση αυτον τον παρθενο κωλο!!