Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (22 μέλη και 285 επισκέπτες)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Mε μια αστραπιαία  ελικοειδή κίνηση μου κατα τις 21.00 ΄,εξιχνίασα την περίπτωση που εδω και λιγες μερες με  εβασάνιζε,ητοι την μιγαδα του Μαγνησιας 11,λεγεται Χριστίνα,ειναι εικοσάρα  η και λιγοτερο,εχει πολυ καλο σώμα στυλ  μοντελου,αρκετα ψηλή,΄και νομιζω  μαλλον θα παιζει και  στα στουντιο  Κων/πολ.  130/132...θα περασω να την  δοκιμασω εντος ολιγων ημερων...Ε ντελως ξεχωρη περιπτωση παντως...κατα τα λοιπά,στο Ελλης η Ιζαμπελα,λιγο  αδυνατισμενη και  με ορεξη για  αστεια,καυλωσα αλλα φυσικα δεν περασα (ημουν μονο για ρεπορταζ) ,στα  πεδινα της Διδυμου ξεχωρισα  ως εμφανιση τη Λίλιαν,φοβερες μπουταρες σε ζαρτιερες μαυρες,κοιταχτηκαμε καλα- καλα και η τσάτσα χαμογελουσε...στο Δ20 η Βαλερια ,δεν τη θεωρω ¨καυλα" ...αλλα γουστα ειναι  αυτα,στο 18α δεν μπηκα,νομιζοντας οτι θα ειναι  η Αντριάνα,για να μη μουτσουνιαστουμε,καθοτι εχω παρεξηγηθει μαζι της απο καιρο και την αποφευγω,αλλα τωρα  ειδα  εδω οτι ηταν  η Βαλια...παντως μου εκανε  εντυπωση το  οτι ολες οι τσατσαδες σε πιεζουν ευγενικα  να περάσεις..κοσμος λιγοστος σε  σχεση με αλλοτε...δωματια και σαλονια σχεδον αδεια... Καλη Σαρακοστη σε ολους!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Mε μια αστραπιαία  ελικοειδή κίνηση μου κατα τις 21.00 ΄,εξιχνίασα την περίπτωση που εδω και λιγες μερες με  εβασάνιζε,ητοι την μιγαδα του Μαγνησιας 11,λεγεται Χριστίνα,ειναι εικοσάρα  η και λιγοτερο,εχει πολυ καλο σώμα στυλ  μοντελου,αρκετα ψηλή,΄και νομιζω  μαλλον θα παιζει και  στα στουντιο  Κων/πολ.  130/132...θα περασω να την  δοκιμασω εντος ολιγων ημερων...Ε ντελως ξεχωρη περιπτωση παντως...κατα τα λοιπά,στο Ελλης η Ιζαμπελα,λιγο  αδυνατισμενη και  με ορεξη για  αστεια,καυλωσα αλλα φυσικα δεν περασα (ημουν μονο για ρεπορταζ) ,στα  πεδινα της Διδυμου ξεχωρισα  ως εμφανιση τη Λίλιαν,φοβερες μπουταρες σε ζαρτιερες μαυρες,κοιταχτηκαμε καλα- καλα και η τσάτσα χαμογελουσε...στο Δ20 η Βαλερια ,δεν τη θεωρω ¨καυλα" ...αλλα γουστα ειναι  αυτα,στο 18α δεν μπηκα,νομιζοντας οτι θα ειναι  η Αντριάνα,για να μη μουτσουνιαστουμε,καθοτι εχω παρεξηγηθει μαζι της απο καιρο και την αποφευγω,αλλα τωρα  ειδα  εδω οτι ηταν  η Βαλια...παντως μου εκανε  εντυπωση το  οτι ολες οι τσατσαδες σε πιεζουν ευγενικα  να περάσεις..κοσμος λιγοστος σε  σχεση με αλλοτε...δωματια και σαλονια σχεδον αδεια... Καλη Σαρακοστη σε ολους!
η βαλερια ειναι μοιραια μουναρα και συντομα θα μπω :fuck2:

στα 18 ηταν αριστερα η βαλια και δεξια η φωτεινη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχουν γινει δυσκολες οι ελλεεινιδες τυπε? :grin:

Οχι δεν νομιζω πως ειναι δυσκολες(για καμια ξεπετα μονο ε) αν συγκεντρωθεις λιγο
και πεις και κανεις αυτα που πρεπει . ΑΠλα σε 2 μηνες φευγω φανταρος
πολλα φραγκα να βγαινω καθε μερα και να κυκλοφορω δεν εχω οποτε μαλακιες...

θελει να κυκλοφορεις αναμεσα στο κοσμο φιλε μου... αλλιως ξεχασε τες τις ευκαιριες..

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
η βαλερια ειναι μοιραια μουναρα και συντομα θα μπω :fuck2:

στα 18 ηταν αριστερα η βαλια και δεξια η φωτεινη...

Ναι,την ειδα και τη Φωτεινη,μου φανηκε οτι πρεπει να ειναι καλη μεσα...η Βαλερια δε μου αρεσε,γουστα ειναι αυτα...η Αλικη ειναι παλι στο Προυσσης,αν το εμαθες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τελοςπαντων θα μας κραξουνε γαμα τις ελλεηνιδες τωρα απολυτε!!!..... θα κανω μια περασαδα αυτη τη βδομαδα
και θα τα πουμε συναδελφοι. Αν καποιος εχει να προτεινει κατι "άβγαλτο" σε πουτανα να μπορω να το κανω οτι θελω μεσα... ας το σφυριξει. Θενξ in advance ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ναι,την ειδα και τη Φωτεινη,μου φανηκε οτι πρεπει να ειναι καλη μεσα...η Βαλερια δε μου αρεσε,γουστα ειναι αυτα...η Αλικη ειναι παλι στο Προυσσης,αν το εμαθες...
η φωτεινη μου παν οτι κανει τρελο  :pipa2:

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιζει τιποτα καλο για πρωι προς ΜΕΤΑΧΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.. τυποι??η σαρακοστη μου ανοιξε την ορεξη-καλα γαμησια να χουμε αδελφια :s&m_3:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
χτεσινη βολτα στο μεταξι για μια προγραμματισμενη καταθεση σε μια τρυπουλα που δεν την ειχα ευχαριστηθει οσο επρεπε στην προηγουμενη επισκεψη.
εκανα λοιπον βολτα σε 3-4 σπιτι μονο για το οφθαλμολουτρο, ετσι για να μπω στο "κλιμα" πριν απο την καταθεση.

οποτε οι αναφορες των ρεπορτερ απο εχτες με υπερκαλυπτουν με το παραπανω.
αυτο που θελω να αναφερω και νομιζω δεν υπηρχε αναφορα ειναι για το Κολωνού 32Β, το φρεσκοβαμενο. οταν ανεβηκα επανω ανοιγοντας την πορτα βλεπω 2 κοπελες οι οποιες ειχαν κατσει στα ποδια 2 συναγωνιστών και καβλαντιζοντουσαν. η μια ηταν μελαχρινη με λιγα κιλα παραπανω και η αλλη μια ξανθια "να την πιεις στο ποτήρι". με ξεσικωσε ασχημα η ρουφιανα !!!
ξανθια μετριου υψους 1,60 και με σωμα εξαιρετικο. εσωρουχο μαυρο (πανω κατω) και να παιζει με το βρακακι της. κολαστικα πραγματικα. απλο προγραμμα στα 10€. εαν δεν ειχα στοχευμενη επισκεψη με φουλ προγραμμα στο 10€ θα ειχα περασει...

γνωριζει κανεις πια λεω. την ειδε κανεις αλλος? μπας και ξεραμε τι λεει απο υπηρεσιες....

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Για την Γκαμπριέλα πρέπει να λες. Αν μπεις πες και σε μας , κι εγώ θέλω να μπω αν είναι καλή  :)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χτεσινη βολτα στο μεταξι για μια προγραμματισμενη καταθεση σε μια τρυπουλα που δεν την ειχα ευχαριστηθει οσο επρεπε στην προηγουμενη επισκεψη.
εκανα λοιπον βολτα σε 3-4 σπιτι μονο για το οφθαλμολουτρο, ετσι για να μπω στο "κλιμα" πριν απο την καταθεση.

οποτε οι αναφορες των ρεπορτερ απο εχτες με υπερκαλυπτουν με το παραπανω.
αυτο που θελω να αναφερω και νομιζω δεν υπηρχε αναφορα ειναι για το Κολωνού 32Β, το φρεσκοβαμενο. οταν ανεβηκα επανω ανοιγοντας την πορτα βλεπω 2 κοπελες οι οποιες ειχαν κατσει στα ποδια 2 συναγωνιστών και καβλαντιζοντουσαν. η μια ηταν μελαχρινη με λιγα κιλα παραπανω και η αλλη μια ξανθια "να την πιεις στο ποτήρι". με ξεσικωσε ασχημα η ρουφιανα !!!
ξανθια μετριου υψους 1,60 και με σωμα εξαιρετικο. εσωρουχο μαυρο (πανω κατω) και να παιζει με το βρακακι της. κολαστικα πραγματικα. απλο προγραμμα στα 10€. εαν δεν ειχα στοχευμενη επισκεψη με φουλ προγραμμα στο 10€ θα ειχα περασει...

γνωριζει κανεις πια λεω. την ειδε κανεις αλλος? μπας και ξεραμε τι λεει απο υπηρεσιες....
αν λες για χθες το απογευμα η ξανθουλα ηταν η ντιανα...εχω προσφατη κριτικη...

εισαι σιγουρος ομως οτι ακουσες για 10 ευρω?15 ειναι το απλο σ αυτο το σπιτι παντα...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι μου καλημερα. Κατεβηκα χθες μετα απο πολυ καιρο τσαρκα στη Φυλης. Μερικες παρατηρησεις - διαπιστωσεις:

1. Λιγος κοσμος, οι περισσοτεροι (πανω απο 8 στους 10) Ελληνες.
2. Το επιπεδο των κοριτσιων ΔΕ δικαιολογει κατ'εμε τη διπλασια τιμη απο το Μεταξι. Τη διαφορα νομιζω πλεον την κανει μονο ο κοσμος: Ελληνες στη Φυλης, Σομαλοαφγανοπακιστανοι στο Μεταξι. Εχω την εντυπωση ουι τα μπουρδελα της Φυλης τεινουν να γινουν τα στουντιο των φτωχων  :rockon:  οριζουν δηλαδη πλεον ενα νεο market segment διακριτο απο αυτο του Μεταξιου. Πολυ επιστημονικα το εγραψα ο μαλακας  :tooth:
3. Οι τυπισσες που ανεφερε ο συναγωνιστης στο Μονης Προδρομου ειναι οντως τερατουργηματα. Η κοντη μολις με ειδε εσκασε χαμογελο κι εγω εγινα Usain Bolt. Απολυτε δε σε πιστευω οταν λες πως δε σου φανηκαν αρκετα ασχημες, μαλλον τρομαξες ακομα κι εσυ απο την ασχημια τους. Τιμη στον προφεσορα που μπηκε στη διαδικασια να γαμησει τη φαφουτα  :headbang2:

Και μια ερωτηση: Που δουλευουν οι Καρμεν και Μπαρμπορα? Τις εψαχνα χθες για να προσθεσω καποια απο τις δυο στο παλμαρε μου και δεν τις βρηκα  :think:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τυποι μου καλημερα. Κατεβηκα χθες μετα απο πολυ καιρο τσαρκα στη Φυλης. Μερικες παρατηρησεις - διαπιστωσεις:

. Εχω την εντυπωση ουι τα μπουρδελα της Φυλης τεινουν να γινουν τα στουντιο των φτωχων  :rockon:  οριζουν δηλαδη πλεον ενα νεο market segment διακριτο απο αυτο του Μεταξιου.
Την ιδια εντυπωση εχω και γω !

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
αν λες για χθες το απογευμα η ξανθουλα ηταν η ντιανα...εχω προσφατη κριτικη...

εισαι σιγουρος ομως οτι ακουσες για 10 ευρω?15 ειναι το απλο σ αυτο το σπιτι παντα...

τωρα που το λες δεν ειμαι σιγουρος, μπορει να κανω και λαθος.
παντος ειχε παλυ καλη παρουσια στο σαλονι. παρολου δεν ασχοληθηκε με εμενα αλλα ουτε και με εναν αλλο συναγωνηστη που μπηκαμε μαζι (λογο του καβλαντιζοτανε ηδη με καποιον αλλο), απο οτι καταλαβα αυτα που εκανε εξω για να ψαρεψει τον πελατη θα τα κανει και μεσα.

η ντιανα που λες δουλευει και πουθενα αλλου αλλη βαρδια για να τσεκαρουμε ποια ειναι ?
επισης και η Γκαμπριέλα που λεει ο φιλος δουλευει καπου αλλου για να τσεκαρουμε πια ειναι ?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τωρα που το λες δεν ειμαι σιγουρος, μπορει να κανω και λαθος.
παντος ειχε παλυ καλη παρουσια στο σαλονι. παρολου δεν ασχοληθηκε με εμενα αλλα ουτε και με εναν αλλο συναγωνηστη που μπηκαμε μαζι (λογο του καβλαντιζοτανε ηδη με καποιον αλλο), απο οτι καταλαβα αυτα που εκανε εξω για να ψαρεψει τον πελατη θα τα κανει και μεσα.

οι α) ντιανα που λες δουλευει και πουθενα αλλου αλλη βαρδια για να τσεκαρουμε ποια ειναι ?
τι εννοεις αυτα που εκανε εξω θα τα κανει και μεσα? :think:τι εκανε στο σαλονι? :think:

η ντιανα ειναι σταθερα πρωινη στο 32 δεξι και καμια φορα τη βλεπω και απογευμα...

εκτος της δικης μου κριτικης ,υπαρχει και αυτη (www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Ντιάνα/listingid:571/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Ντιάνα/listingid:571/[/url]) του βαρος στο κολωνου 11β που ειναι το ιδιο μαγαζι με το 32 οροφο και παιζουν αλλαξοκωλιες σε τσατσαδες και κοπελες

καλη ειναι παντως μεσα.δεν κανει κωλοτουμπες ,αλλα ειναι πολυ ικανοποιητικη!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.216
Πόντοι
7.885
Μετά την αποχώρηση του προέδρου,λαστ φορ λαιφ και μεμου,ανηφορίσαμε με Bmwpower προς τον σταθμό της Βικτώριας για ένα πορνοποτό μιας και ο Bmwpower ήθελε να καταθέσει μετά.Είχε διαλέξει την παρτενερ της Ντενίσας την κοντή,όπου και κατέθεσε μ'εμένα να ακούω στο σαλόνι ροματικά σκυλάδικα :grin: :grin:.Βγαίνοντας από το μπουρδέλο κι ενώ είμαστε έτοιμοι για τον επανάπλου,χτυπάει το τηλ. του Bmwpower.Ήταν ο πιτσιλιστής ο οποίος μαζί με τον μποτόφιλο απολάμβαναν έναν ρομαντικό αργιλέ σε αιγυπτιακό καφέ επι της οδού Λεωνίδου.Φυσικά και δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε αυτήν την πρόσκληση :rockon: :rockon:.Αφού κάναμε τον άργιλε μας και τέθηκαν όλα τα πορνοζητήματα που μας απασχολούσαν συνεχίσαμε μια σύντομη βόλτα στο Μετάξι.Εγώ έβαλα στο μάτι το μελαχρινό μιλφ που εργαζόταν στο τσαρδί με το ασανσερ :cum: :cum:(πάλι δεν θυμάμαι αριθμό ο  :jerking: :jerking:) και παίχτηκαν επιπλέον 3 καταθέσεις (2 από μποτόφιλο και 1 από Bmwpower).Αν δεν με απατά η πορνομνήμη μου,ο μποτόφιλος ξαναπήρε την Τζένη το γυφτάκι και το άλλο γυφτάκι που δούλευε χθες στο Ιάσωνος 43 με την χαβαλετζού τσατσά(ανέφερε και ο πρόεδρος γι αυτήν).Ο έταιρος πιρφόρος κατέθεσε σε μια αδιάφορη αλβανίδα.Αποχαιρετήσαμε μποτόφιλο και σαλπάραμε  για τους μόνιμους λιμένες μας.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φυλης 71 ισογειο Αννα,ευτερπη με προγραμμα, 25 με κωλο,20 κανονικο,η τσα Ευα μας ανακοινωσε στεναχωρημενη οτι η Ευτερπη φευγη για παντα και οποιος προλαβη να γαμηση αυτον τον παρθενο κωλο!!
Όλο φεύγει κ όλο εδώ είναι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom