nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
Τουλαχιστον το μπισκοτακι την Μιραντα την πηρε πουθενα το ματι σου να τα ξελαβει αυτη τοτε ?
Προεδρε ενα μεγαλο κενο αυτη την στιγμη μενει ανοικτο στην περιορισμενη τα τελευταια χρονια ( λογω αποστασης ) Μπουρδελοκαριερα μουΔυστηχως αληθευη,οσοι προλαβαν καιδοκιμασαν κωλο,ακομα καλυτερα!!
Aννα Μολδαβεζα Φ71.Τι εστι ευτερπη ρε τυποι?
Τυχερες οι πουτσες των συν-χυστών που γαμησαν αυτο το υπεροχο σουφριδι............Δυστηχως αληθευη,οσοι προλαβαν καιδοκιμασαν κωλο,ακομα καλυτερα!!
Πιθανως ειναι 3η στο φ.71!!Τουλαχιστον το μπισκοτακι την Μιραντα την πηρε πουθενα το ματι σου να τα ξελαβει αυτη τοτε ?
Υπομονη κανα 6μηνο,θα επιστρεψη πιθανως,ετσι ειπε!!Τυχερες οι πουτσες των συν-χυστών που γαμησαν αυτο το υπεροχο σουφριδι............
Υπομονη κανα 6μηνο,θα επιστρεψη πιθανως,ετσι ειπε!!
Καληνυχτα φιλε,οποτε θες πιατσα ειμαστε!!Ευχαριστω πολλη Προεδρε ....Να ζυγιζεις πολλα και καλα μουνια στη πουτσα σου ........Την καληνυχτα μου .....και ευχομαι καποια στιγμη αν ανεβω για μερικες μερες στην Αθηνα να παμε τσαρκα με την καλη παρεα σας ........Θα περασουμε ωραια .ειμαι σιγουρος ........
η βαλερια απο διδυμου 20(επειδη κι εγω αυτη ηθελα),μου πε η τσα2 οτι θα ναι αυριο πρωινη αγκυρας...
ναι αυτή με της βυζάρες....15 με κώλο 10 απλό....Τζένη - Γυφτάκι,με κώλο??? 15€ παίρνει?
όταν πάς πολλές φορές και δεν πέρνας και η τσα τσα σε κράζει...τι ειναι το καραμουζιασμα?
Αυτή που γλύφει κωλοτρυπίδες....???Στη Φυλής ήταν όλα ανοιχτά. Δε γράφω ενημέρωση μια και υπάρχουν αρκετοί που θα το κάνουν. Σημειώνω ότι επέστρεψε η Γιάννα στο Φωκαίας 27. Όσοι πιστοί ... καταθέσατε