sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Καυλαντησε την λιγο στο σαλονι και αναλογα θα δης!!εχεις αποψη προεδρε?
Καυλαντησε την λιγο στο σαλονι και αναλογα θα δης!!εχεις αποψη προεδρε?
οταν μιλαει η εμπειρια...Καυλαντησε την λιγο στο σαλονι και αναλογα θα δης!!
;).οταν μιλαει η εμπειρια...
Eκανε καποιες εκτακτες εμφανισεις λιγους μηνες πριν, παντα μεταμεσονυχτιες βαρδιες.Παιδιά λίγο άσχετο, αλλά μία Ελληνίδα 35+ ονόματι Κατερίνα, που δούλευε στην Κολωνού στο Μεταξουργείο (νομίζω στο 30Α) δουλεύει ακόμα?
Χθες βραδυ ηταν στο Βεργας πανω..Καλυμνου κι εγω δεν την πετυχα ποτε..Οσο για τη Μαρινα,εχεις απολυτο δικιο..Η Χριστινα μετραγε πολυ οταν δουλευε στο στουντιο Κων/λεως,πριν περιπου 4 -5 χρονια..με ειχε βαλει στο δωματιο και μου ειχε φερει κι ενα δισκο με αναψυκτικα..απο υπηρεσιες και κεφι,αψογη..Καλύμνου εχω να την πετύχω απο το καλοκαίρι. Πλέον δεν με ενθουσιάζει καθότι είναι λίγο γκρινιάρα και ωρες, ώρες με εκνευρίζει. Προτιμώ αλλα μιλφ απο εκεί.
Επίσης φίλτατε magaret, η Χριστίνα μου είπε απο μόνη της οτι δεν κάνει ακάποτα καθόλου. Δεν ξερω αν έκανε πάλια. Πάντως εγώ δεν την εχω ξαναδεί εκεί.
Κωστακη27 εισαι μορφη
Κατι πηρε το ματι μου πριν λιγες μερες για πιθανη συνεργασια σου με ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ.. ..
Ειχαμε εξελιξεις??
τι διαολο?μονο εμενα ξεπεταξε αυτη?πρωινη καταδρομη στο μεταξυ και συγκεκριμενα κολονου..μετριο το επιπεδο των κορασιδων καταθεση στη αννα(ξανθια) απο κολωνου 27 τιμια καταθεση χωρις κατι το ιδιαιτερο αν σας αρεσει εμφανιακα περαστε αλλιως οχι..καλο σ.κ απο μενα
τι διαολο?μονο εμενα ξεπεταξε αυτη?
Πείτε καμιά καλή πιτσιρίκα απογευματινή - βραδινή με ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ...
Οσο πιο gfe γίνεται...
Ευχαριστώ...
Από εμφάνιση πώς είναι;Άννα-Τζουλιάννα από Φ71Β?...
1,70,αδυνατο σωμα,ομορφο προσωπο,1,3 βυζι,ουτε μεγαλο ουτε μικρο,στητο ομως,προστυχη στο κρεβατι .Από εμφάνιση πώς είναι;
Δεν τις ξέρω...
Ηλικία, σουλούπι, μικρά - μεγάλα στήθη;
Ωράριο;
Ευχαριστώ...
Χθες βραδυ ηταν στο Βεργας πανω..Καλυμνου κι εγω δεν την πετυχα ποτε..Οσο για τη Μαρινα,εχεις απολυτο δικιο..Η Χριστινα μετραγε πολυ οταν δουλευε στο στουντιο Κων/λεως,πριν περιπου 4 -5 χρονια..με ειχε βαλει στο δωματιο και μου ειχε φερει κι ενα δισκο με αναψυκτικα..απο υπηρεσιες και κεφι,αψογη..
Όχι, η ίδια είναι! Απλά κατά καιρούς αλλάζει ονόματα! Ξανθούλα, Ρωσσίδα, με μεσαίο βυζάκι φυσικό νομίζω, καλό σωματάκι, τατουάζ πίσω στη μέση, πολύ καλή στο κρεβάτι και αφήνει τελειωτικό στο στήθος.Φιλική και υπομονετική.Μετά τις 5 νομίζω.Από εμφάνιση πώς είναι;
Δεν τις ξέρω...
Ηλικία, σουλούπι, μικρά - μεγάλα στήθη;
Ωράριο;
Ευχαριστώ...