Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (34 μέλη και 216 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Μπουρδελότσαρκα ρουτίνας με τον γνωστό porno-reporter του bourdela.com και τον άξιο και τιμημένο συναγωνιστή gkomenio!
Έπειτα από καφεδάκι , κάθοδος στη Χωματιανού 11 ( στενάκι κάθετο στη Λιοσίων στα φανάρια που στρίβεις για Σταθμό Λαρίσης). Εκεί η ευγενική και καλόβολη τσατσά κυρία Λάουρα μας έδειξε την άτακτη κορασίδα. Η Κλαούντια από τη Βουλγαρία. Καστανόξανθη, ωραίος κώλος, στητό και ωραίο βυζί, χυμώδης, δλδ όχι με πατσές και περιττά κιλά ,αλλά ούτε και σκιάχτρο, σφιχτό σώμα και καβλοτική σλαβοπουτανέ φάτσα.

Οπότε αν και επιχείρηση ρουτίνας, η ομάδα ανέλαβε δράση. Μέχρι κι εγώ  φοβήθηκα ακούγωντας από έξω στο σαλονάκι τα ανελέητα κολοσκάμπιλα του πουτσαρά - καβλιάρη  πορνο-ρεπόρτερ! Έπειτα ο σιωπηλός τιμωρός gkomenios έφερε σε πέρας την αποστολή!

Μετά από το επεισόδιο αυτό αγέρωχοι οι τρεις καβλιάρηδες συνεχίσαμε ως πιστοί ιππότες την αναζήτηση του ιερού δισκοπότηρου της ηδονής στα σκοτεινά σοκάκια της νυχτερινής Αθήνας ! Όλοι οι δρόμοι έδειχναν , που αλλού ? τη μαγευτική πορνο-disneyland! Πριν όμως έπρεπε να αποτελειώσουμε τη Λιοσίων. Πέρασμα λοιπόν από Κνίδου 18. Εκεί ήταν η Τζένη. MILF κοντή σχετικά, μακρύ μαύρο και σγουρό μαλλί, κάπως γεμάτη και χαλαρή στο σώμα, η φάτσα εκφυλοπουτανίστικη και φόραγε μπότες.Μετά την Κορίνα,στο Κνίδου 18 άλλη μία στο ίδιο "άγριο" και καλά στυλάκι και ελληνίδα, αλλά σε χειρότερη εκδοχή.

Και φύγαμε για μεταξουργίο ( έπειτα από σύντομο πέρασμα από Καποδιστρίου). Στης Κατερίνας ( Κολωνού 30Α) η  - γνωστή- ψηλή, μελαχροινή Κλαούντια. Ιάσωνος 20Α η πάντα εξυπηρετική και ευγενική τσατσά μας έδειξε τη... ναυαρχίδα του Μεταξουργίου: την Πολωνή Μαρίνα!
Σώμα μοντέλου, φάτσα έκφυλη και προστυχη. Μελαχροινή, με ωραίο μαύρισμα, μακρύ μαλλί και τατουάζ στην πλάτη. Έχει... αλλάξει και τις μοίρες κάποιων συναγωνιστών ( συμφωνείς vaso?)

Απέναντι στο ισόγειο (Ιάσωνος19) η γερμανίδα Σάντρα. Νταρντανοειδής έχει βάψει τα μαλλιά της μαύρα και είναι πιο έκφυλη ακόμη. Και με πολλά τατουάζ χεχε. Μουνάρα.

Καλλέργη είχε επίσης μαζί με την τρελή και αγενέστατη τσατσά ένα ψηλό, μελαχροινό και άτίθασο πορνίδιο. Φάτσα άγρια και πρόστυχη για ξέσκισμα! ʼγνωστων λοιπόν στοιχείων.

Ιάσωνος 22 εκεί που ανεβαίνεις, η Κορίνα. Μελαμψή και ξανθιά. Και αυτή ΣΩΜΑΤΑΡΑ.

Λεωνίδου 28 κάτω, μια μελαχροινή, ωραίο σώμα,και γλυκιά φάτσα. Και αυτή καινούρια από ότι μας είπε η τσατσά.

Ιάσωνος 36 σε εκείνο με την αυλή η Ελληνίδα Τζένη. Σχετικά ψηλή, μελαχροινή και σαβούρα. Κατά κοινή ομολογία. Από τις 4 είπε ο τσάτσος
¨"Πορτογαλίδα" ( με ή χωρίς εισαγωγικά δε ξέρω) που δίνει και κουλούρι στα 20 ευρώ.

 
Ιάσωνος 37Α με τη γκρι πόρτα και τις μεταλλικές σκάλες ήταν μία ομορφούλα αλλά σα μαστουρωμένο το κορίτσι! Έτοιμη να πεθάνει λες και ήταν!

Δίπλα ένα μελαχροινό κοντοπούτανο γυφτέ ( με τη γκρι πόρτα ισόγειο)

Στο παρακμιακό και βρώμικο με τις πολλές σκάλες ( ναι για τα δεδομένα του Μεταξουργείου παρακμιακό και βρώμικο!!!) ο ευγενικός πουστρότσατσος μας έδειξε μια κοντή και χοντρή ελληνίδα.

Στο 43 στο κοντέινερ επίσης μια αδιάφορη. Αλλά εκεί για να πούμε την αλήθεια, πήγαμε μόνο και μόνο για να κοζάρουμε τον ανεκδιήγητο τσάτσο!Πσσσ όλα τα λεφτά!
Α και μια γριά σε ένα από αυτά της Κολωνού προς την πλατεία Καραισκάκη εκεί που μπαίνεις σε μια αυλή και είναι 2. Η γριά στο κάτω.




 

Επισκέπτης
Χθές το απόγευμα κατά τις 18:00 στο Φ66Δ η Αντριάνα. Εμφάνιση: Μαλλί σε στύλ Κλεοπάτρα με αφέλειες, σώμα κανονικό αλλά σχετικά χαλαρό, στήθος 2-3 και πολύ μέτριο διαφορικό. Παρά την καλή προδιάθεση, πρώτο ξενέρωμα ότι για να μπορέσει να ντύσει το Γιαννούκο αντί να κάνει ότι χρειάζεται για να τον ξυπνήσει, μου λέει "κράτησέ το όρθιο"! Τέλος πάντων συνεχίζουμε και καθώς ιππεύει φέρνει το πρόσωπο πολύ κοντά και αρχίζει προσομοίωση GFE με μόνο μειονέκτημα ότι ένοιωθα ότι ήταν πολύ ανοιχτή εσωτερικά. Μετά ήρθε η ώρα για τα φαπίδια και εκεί κόβει τα βογγητά και λέει με τελείως φυσιολογική φωνή "Μη με χτυπάς πονάω". Οπότε συνεχίζουμε την εξέταση ανάσκελα όπου ήταν τόσο έντονη η προσπάθεια απώθησης που ξενέρωσα.
Ατυχής περίπτωση αλλά έτσι είναι αυτά. Σε άλλους μπορεί ν' αρέσει.
 

Επισκέπτης
Σωστός! Να της κάνουμε δώρο γερανάκι για να μη χρειάζεται ν' αγγίζει τίποτε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Μηνύματα
232
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
καταθεση πριν απο λιγο στο φ84... επειδη ειναι 4.. ειναι το δευτερο.. οπος ερχομαστε απο το 82... αυτο που ανεβαινεις σκαλα.. και στριβει προς τα αριστερα η σκαλα..

μανταλινα μανταλενα.. ρωσιδακι μικρο... ψηλο.. με φλατ κωλο ωραιο προσωπο και ωραιο 3αρι βυζο γεματο!!

τυπικη πιπα.. απο πανω.. εκει την ρωταω αν κανει ισπανικο λεει οχι.. μετα πρεπει να τελειωσεις γιατι δεν καθομαι πολυ... την γυρναω πισωκολλητα.. πιανω τις βυζαρες και οκ...

ωραια τυπισσα μεν.. τυπικοτατη δεν.. προς το ξενερωμα... μπορει να ξαναπαω...

στα συν της τσαρκας ενας πολυ ευχαριστος τυπος απο τν βολο 42χρονος που τον πετυχα και πιασαμε κουβεντα καθως γυρναγαμε τα σπιτια εκει κοντα... αξιολογο κομματι ηταν και το πρωτο στο 84.. οπως ερχομαστε απο το 82 παντα.. μια νατασα..

η μανταλινα.. μανταλενα.. δουλευει και το απογευμα στο φ84.. στο κατω.. το τελευταιο νομιζω οπως.. λολ θα το ξαναπω. .ερχομαστε απο το 82.. χαχαχα

αυτα
 

Επισκέπτης
Σήμερα απογευματινή βάρδια:
Φ40 ξανθούλα γλυκειά (μπορεί να ήταν η Λαρίσα που είχαμε δεί πρόσφατα στο Φ65 πάνω) αλλά δεν πρόλαβα να scanάρω το bar code.
Διδύμου 18 όπως κοιτάμε τις 3 πόρτες κοντόχοντρο μελαχροινό - κενό - milf ξανθονοικοκυρά πολύ εκδηλωτική. Το κενό θα καλυπτόταν από τη Μαίρη αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Φωκαίας 17 επάνω η Κατερίνα μόλις είχε φύγει, και εμφανίσθηκε η plastic fantastic Βικτώρια (αν θυμάμαι καλά) με ωραίο σωματάκι.
Φωκαίας 25 επάνω ένα κοντόφαρδο μελαχροινό.
Φωκαίας 25 κάτω μία όμορφη μελαχροινή με ωραίο σώμα και συμπεριφορά βαριεστημένου ψυγείου που συστήθηκε ως Αντελα (25?!!!). Μπορεί να πείτε "καλά ρε μεγάλε δε διαβάζεις κ.λ.π.". Ελα που και την προηγούμενη στο επάνω έτσι μου τη συνέστησε η τσαΧ2!!!. Απ' ότι έχω διαβάσει υπέθεσα ότι η δεύτερη ήταν το διάσημο "έπιπλο".
Φ84 Η Σαλίνα που κάποιος πρέπει να της πεί ότι έχει έρθει ο καιρός να κρεμάσει το string και να περάσει στο προπονητιλίκι γιατί έχει αρχίσει και γίνεται GMILF.
 

Επισκέπτης
"η μανταλινα.. μανταλενα.. δουλευει και το απογευμα στο φ84.. στο κατω"
Αγαπητε  chrisvnv,προ ημερών έιχα και εγώ ακριβώς τα ίδια, και έγραψα ακριβώς ίδιο ρεβιού για την Μανταλένα ή Μαριλένα ή κάπως έτσι-
πρωινή στο Φ84 επάνω με τα ξύλινα πατώματα. Εμένα μου ξύνισε πολύ το ύφος της που, ήταν  ένα πολύ συγκεκριμένο εγώ  θα ήμουν χορέυτρια
η τραγουδίστρια 3ο όνομα σε κέντρο -και τι δουλειά έχω εδώ- αλλά πού  θα μου πάει,προσωρινή είμαι ----θα μου κάτσει κάποια δουλειά με Πλανητάρχη, η John Blassis ή κάτι τέτοιο  ...( α, ρε τι θυμήθηκα  τώρα ...΄)

-----------------
"Εχυσα με αυτο-φραπε ----"
Tρομερό  + εχεις δικιο φίλτατε savalas- Κίνηση ύστατης ανάγκης. Νομίζω , με όποιαν συμβαίνει κάτι  τέτοιο, είναι ενδεικτικό-
και δεν πρέπει να ξαναπατάμε εκεί.
Νάστε καλά..
 

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.591
Κριτικές
35
Like
1.038
Πόντοι
7.775
Καλησπερα συναγωνιστες. Πριν λιγο γυρισα απο τσαρκουλα Φυλης μαζι με τον τρισμεγιστο skidoo. Κατεθεσα στο 66δ οπου πετυχα τη Μαρια τη ναζιαρα. Για αυτην εχω γραψει οτι ειναι μουναρα.Αυτη κανονικα δουλευει πρωι. Εκανε διπλοβαρδια και ητανε κουρασμενη. Ειναι απο τις καλες της φυλης ομως.
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Ο υπερκαβλέας των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών ξαναχτύπησε! Εκεί που δε το περίμενε κανείς! Τσουπ, καβάτζωσε την άδεια του μπουρδελοτσαρκόβιου ( δε την αιτείσαι στην αναφορά savala και είναι μόνο για μπουρδελοτσαρκόβιους, όπως η αναρρωτική για άρρωστους, η αγροτική για αγρότες κλπ!) και νάτος! Σεργιανίζει τα γνωστά λημέρια της Φυλής!

Με άγριες ορέξεις ο καβλιάρης μας, κατάβρεξε και τιμώρησε το ζουμερό, μελαχροινό έκφυλο καβλοπούτανο ντόπιας προέλευσης, Μαρία. Μελαχροινή, με μαλλί ίσιο μακρύ και μαύρο, σχετικά κοντή και γεμάτη αλλά σφιχτή, όχι καμιά πλαδαρή. Βυζάρες και κολάρα. Παίζει πρόστυχα με τους πελάτες στο σαλόνι. Στο 66 όπως είπε και ο χύσταρος bourdeliaris1984!

To Φ71 είχε τη γνωστή ʼννα. Μονής Προδρόμου ήταν μια ψηλή κοκκινομάλα  λευκορωσίδα.

Στο 59 πάνω η Λία, κοκκινομάλα, με πιασίματα, και σχετικά ψηλή. Όχι τόσο ωραία φάτσα όμως.

Κάτω μια ξανθιά αδιάφορη , όχι και για 25 ευρώ.

Φυλής 84(Δ?) στο τελευταίο ισόγειο με τη μπλε πόρτα,όπως ανεβαίνουν τα νούμερα, η Μαριλένα.

Διδυμου 8Α ήταν μια με μαύρο μαλλί, μέτρια όμως και σε φάτσα και σε σώμα.Τζένη λεγόταν, ξένη και μικρή σε ηλικία

Η Αλκιβιάδου... είναι τα ΚΑΠΗ των μπουρδέλων. Πέρα από τις υπόλοιπες γριές, υπάρχει και η Ζάνα με τα ακάποτα.Στο τελευταίο αντίθετα από τη  Φυλής.Στο μεσαίο πάντως η... κοπέλα ήταν πραγματικά γριά. Τι να κάνουμε προφανώς υπάρχουν και τέτοια γούστα! Δε μας πέφτει λόγος!

Λιοσίων 67 σπάνια είναι ανοιχτό. Έτσι μια και το είδα είπα να πάω. Ήταν μια γριά κι εκεί, καλοστεκούμενη όμως χεχε. Στο 71 κάτω ένα κοντοπούτανο. Πολύ κοντό όμως. Για τους λάτρεις των... μινιατούρων!

Στο 77 νομίζω ( Στο τμήμα της Λιοσίων που περικλείνεται από τα στενάκια Εξηκίου και Βέργας) μία μαύρη αλλά ομολογουμένως από τις καλές. Αν και δε μου αρέσουν οι μαύρες γενικά , άνετα της τον έδινα αυτηνής.

Και Κνίδου 18 η Τζένη ( βλ. προηγούμενες αναφορές)
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
φωτια τα μπλοκακια παλιοβυσματουχοι !!χεχεχεχ

Συναγωνιστή και σύντροφε δε κατάλαβες καλά μου φαίνεται με τι κομμάντα έχεις να κάνεις. Από μνήμης είναι ΟΛΕΣ οι αναφορές. Τα μπλοκάκια έχουν άλλη χρησιμότητα.

ΥΓ- δεν είμαι βυσματούχος γιατί δεν είμαι φαντάρος. Ούτε ο bourdeliaris1984 είναι γιατί τη δικαιούται την άδεια ως... μπουρδελοτσαρκόβιος.Προβλέπεται!
 

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Μηνύματα
464
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Εδώ έχουμε τον μεγαλύτερο Αρχί-κατάσκοπο των μπουρδέλων! Μνήμη ελέφαντα!!
:2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
μετα απο ενα μικρο προβλιματακι στο ακαουντ μου επιστρεφο δριμιτερος με περισοτερες καυλοορεξεις για νεες περιπετιες!!!!!ενα μεγαλε μπραβο στουσ μεγαλουσ σκιστες και μιστες σκιντο και μπουρδελιαρι για τις χρισες πλιροφοριες τους!!!!!μπουρδελιαρι αγορι μου αναμενετε μεγαλο και τρανο σκαουτ απο βδομαδα !θα λιοσουν οι πατουσες μασ!!!!ετοιμασου καυλανδρα μου!!!
 

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Μηνύματα
2.432
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλησπερα μαγκεs,προs skido και πιτσιλιστη.λοιπον,την παρασκευη παιρνω τον πρασινο μπερε και τα καταδρομοσημα,μετα ερχομαι με αδεια,καυλωμενοs!θα το καψουμε!
 

Επισκέπτης
Εχθές περί την 11ην νυκτερινήν περιήγησις ανα τας οδούς του έρωτος ομού μετ' εμπείρου συστρατιώτου.

1. Διδύμου 8 ισόγειον ομιλητικωτάτη υπηρεσία προκαλούσα τον γέλωτα εις τους πελάτας. Εργαζομένη νεαρά Ελληνίς (τουλάχιστον δεν είχεν ίχνος ξενικής προφοράς), μελαχροινή, όχι άσχημος, με ολίγον χαλαρόν στήθος. Εις τα υπ' όψιν.

2. Διδύμου 8 όροφος. Εμφανίσιμος νεαρά μελαχροινή αγνώστου προελεύσεως, ολίγον βραχύσωμος.

3. Φυλής 54. Ευρίσκεται επί ορόφου όπου μεταβαίνει τις δια στενής και ολίγον επικινδύνου κλίμακος. Εργαζομένη αδιάφορος, με περιττά κιλά και τεχνητήν ξανθήν κόμην.

4. Φυλής 66 υπόγειον. Ενδιαφέρουσα περίπτωσις. Μελαχροινή περίπου 30ετής με κόμην μαύρην "καρέ". Επιδιδομένη εις ακκισμούς και φιλοφρονήσεις μετά των πελατών. Αξίζει μιαν δοκιμήν.

5. Φωκαίας 17 ισόγειον. Η γνωστή δοκιμασμένη Ντανιέλλα. Εχθές όμως ήτο προφανώς καταβληθείσα εκ του εργασιακού καμάτου και δεν ενδιεφέρετο να προσελκύση πλείονας πελάτας. Η υπηρεσία έδιδε την εντύπωσιν δημοσίου υπαλλήλου: Εκάθητο παρακολουθούσα τηλοψίαν απαξιούσα έστω και να ομιλήση προς τους εισερχομένους.

 

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Μηνύματα
63
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπον εκανα και εγω μια βολτιτσα χτες

Φυλης 84 ισογειο- Ψιλοκαλο μελαχρινο με τατου στη μεση αλλα απο φατσα μετρια
Φυλης 82 - Ξανθο - καλο αλλα με αναμονη

Επιδη δεν εβλεπα φως και ειχε περασει και η ωρα πηγα Μεταξ.

Δεν ειχα και πολυ ορεξη για βολτα αλλα
Στο Ιασωνος 20α ηταν η Δημητρα,μινιον με heels τα οποια ηθελε να βγαλει αλλα δεν την αφησα, την ειχα παρη παλιοτερα στη Κολωνου.
15 Ευρος και GFE, με φιλακια στο λαιμο, 3 στασεις και ρουφηχτη πιπα.
Μειονεκτημα- Χαλια δοντια, μα πολυ χαλια.

My better spend 15 euros ever.
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
Με άγριες ορέξεις ο καβλιάρης μας, κατάβρεξε και τιμώρησε το ζουμερό, μελαχροινό έκφυλο καβλοπούτανο ντόπιας προέλευσης, Μαρία. Μελαχροινή, με μαλλί ίσιο μακρύ και μαύρο, σχετικά κοντή και γεμάτη αλλά σφιχτή, όχι καμιά πλαδαρή. Βυζάρες και κολάρα. Παίζει πρόστυχα με τους πελάτες στο σαλόνι. Στο 66 όπως είπε και ο χύσταρος bourdeliaris1984!
για πατσουρα την εκοψα εγω, και ειναι και μιλφακι, κοντη μεν αλλα..
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
προκειμενου να λαλησει ο πετεινος, εκανα και εγω επιδρομουλα χθες απογευμα ,τελευταια πριν την μεγαλη εκστρατεια.
λοιπον, καταθεση σε λαρισα στο 40, ειναι κουκλα και αρκετα καλη.
χριστινακι στο 65, πανω μια απαραδεκτη. στα καινουρια της φωκαιας αδιαφορες, στο 66, προειπα για την κοντομιλφ. διδυμου οι γνωστες, στο πανω μια μαγαλουτσικη αλλα καλουλα, μετα τα ακα κτλ.  ξεραιλα παντως, χωρις καινουριο αιμα για καιρο.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom