Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 359 άτομα (34 μέλη και 325 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
Σύντομη  :grin: και επιλεκτική  :grin: πορνοενημέρωση (προς αναζήτης σαπακίλας και πάλι...)

- Διδύμου 16Α : ακουστε και βγάλτε συμπέρασμα... η τσατσα μου είπε στο δωμάτιο είναι η Σόνια... μάλιστα περίμενα, περίμενα...και εμφανίζεται μπροστά μου η Εύα από το τρίτο της Αλκιβιάδου! Την αναγνώρισα απο το πρόσωπο (τσιμουκόχειλα φυσικά) - γιατί το μαλλί το έχει αλλάξει, σαν ξαμμένο κοντό καρεδάκι - και απο το σωματότυπο (κωλάρα, ποδάρες). Εκανε πολύ καλό σαλονι, με ναζι κλπ αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες της στο προηγούμενο μαγαζι, και δεν πέρασα. Τώρα γιατί η τσατσα την προσφωνεί ως Σόνια... Την ίδια στιγμή μπήκε και ένας παππούς μέσα, και χαιρέταγε λες και μπηκε σε καφενείο..."γεια σου κουκλα μου, και χαιρετίσματα" και πηγε να μπει προς τα μέσα...αλλά τον κατακεραύνωσε με το βλέμμα της...

ποια Σονια? Η λιθουανή μελαχρινη μιλφάρα Ευα απο Φυλής 92, Διδύμου κτλ (παλιοτερα και Αλκιβιάδου και σε στουντιο Κωσταντινουπολεως), που κανει μονο πρωινες βαρδιες?
'Η η Ρωσια Σονια που τωρα εργαζεται στο Μεταξουργιο?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ποια Σονια? Η λιθουανή μελαχρινη μιλφάρα Ευα απο Φυλής 92, Διδύμου κτλ (παλιοτερα και Αλκιβιάδου και σε στουντιο Κωσταντινουπολεως)
δεν την ειδα...εκανα μεταβολη κι εφυγα μολις ειπε η τσατσα "σονια"...

θεωρησα δεδομενο οτι θα ταν η σονια η λιθουανη πρωην ευα φ92...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βρεθηκα στο κεντρο και ειπα μπας και ψωνισω καμια freelancer
η κατασταση ηταν απογοητευτικη
εχουν εξαφανιστει τα κιτρινιαρικα φρικοπουρα
και γενικα πολυ πεσμενη κινηση στο τριγωνο της αμαρτιας
καμινη αγαμητε
και καθως περνουσα απο μενανδρου ειπα να ριξω μια ματια στο μπουρδελο που υπαρχει στον αριθμο 45
ηταν η γνωστη σκουλικοτρυπα που εφερνε αποκλειστικα μαυρες
το εχουν ανακαινησει και καθαρισει
ειχε 2 πουτανες
μια μιλφ και μια νεαρη,με βασικο προγραμμα και η καθεμια ειχε 10 ευρω
αλλα το ωραιο ειναι το πως ηταν εμφανισιακα
αυτες τυποι μου πρεπει να της μαζεψανε απτον οκανα
μιλαμε για πολυ τζανκια
η νεαρη με το ζορι στεκοταν ορθια
το απολυτο καψιμο
οποιοι γουσταρουν χαρντκορ καταστασεις θα μεινουν ικανοποιημενοι :grin:
εγω παντως δεν μπηκα δωματιο γιατι κατι τετοιες τις σιχαινομαι :grin:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και πριν την εποχη με τις μαυρες κατι τετοιες περιεργες επαιζαν εκει...σου εχω
πει την ιστορια με τη κοντη ελεεινιδα με τα τεραστια βυζια που ηταν γεματη τατου αλλα τα
ειχε κανει με λειζερ και φαινοντουσαν μουτζουρες...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερα το απογευμα ξεκινησε εντυπωσιακα στην πλατεια Βικτωριας!Δυο αστυνομικοι ειχαν βαλη κατω σε σειρα πακιδες σε δυο ομαδες και τους ελενχαν.Στην Αχαρνων μια ομας Διας εχη σταματηση ενα οκταβια και το ψαχναν λεπτομερως,διπλα ο γερανος της αστυνομιας σε ετοιμοτητα!Ξαφνικα αρχιζη να βρεχη,τρια πουλμαν για ρουμανια,ο κοσμος να προσπαθη να προστατευτη και οι πακιδες κατω απο την σκεπη να πουλανε μπανανες :grin:.                       Ξεκιναω απο φυλης 40 υπο βροχη,Χριστινα με φουλ προγραμμα,ξανθο με ωραιο κορμι.Δυδιμου 8Α η γαμευσιμη κοντη ξανθια,αυτην την φορα φοραγε το κορδονι με τους κρικους :grin:.Στο Δυδιμου 8Β Καρμεν,με περιστροφη στην σωληνα.Δυδιμου 16Α αυτοπαρουσιαζομενο μιλφ με μπουταρες,κορμι ελαφρια γεμισμενο,και δυχτιωτο ως τα μπουτια.Δυδιμου 18Α η Βαλια,ξανθο μπουκλε μαλλι με υπερφωρτομενο μπροστινο βυζοσυστημα :grin:.Δυδιμου 18Β Αλιονα χουβερ,Δυδιμου 20 δεν μπορεσα να μπω αλλα απο περιγραφη συναγωνιστη,μου ειπε Αλινα με φουλ,η περιγραφη ταιριαζη στην αλινα απο φωκαιας 25 υπογειο(χωρις να το επιβεβαιωνο).Αλλαγη πορειας με δυνατη βροχη.Αλκαμενους 113,Βαλερια,ξανθουλικο γλυκο,παιχνιδιαρικο.Η τσα μας ειπε μετα απο σχετικη ερωτηση,οτι η Μαρια η τρελλοκοτσιδου,επιστρεφη την αλλη τεταρτη,πρωινη βαρδεια!!!Αλκαμενους 117,Μεγαλοκοπελα φωτεινη,με ολιγα κιλακια παραπανω.Περγαμου 27 ΑκΒ,μεγαλοκοπελες ρωσσιδες,διατηριταιες οπως τα κτηρια :grin:.Ρεμουνδου 20,βραζιλιανικο κοντο,με βυζαρες και κωλαρα,μου χουφτωσε τα @@ λιγο αγαρμπα,δεν το κατεχη,προσωπο αδιαφορο.Ρεμουνδου 21 Α,Αλβανη με καλο κωλο που φοραγε το στρινγκ,γιατι το φορεσες της λεω,ασε να δουμε και τιποτα,ηρθε και καθησε στα γονατα μου,ο κωλος ηταν μαλακος και ειχε καλη αφη,μας επιασε αιχμαλωτους για λιγο.Ρεμουνδου 21 τελειως αδιαφοροαλβανακι ως μαριονετα,δεν εκανε τον κοπο να σαλοναρι.Κνιδου 18,κλειστο.Τροφονειου 11κατω χονδροκαλα με την αλοιφη στο χερι και μικρο στηθος με τατου επανω,προφανως το ονομα,αλλα δεν το δικρινα λογω αποστασεως,επανω,Μελινα συμπαθητικη μεγαλοκοπελα ρωσσις!Τροφωνειου 13,γυφτορουμανα γυρολογος με φουλ,νομιζω Ελβιρα,στο πανω μεγαλοκοπελα χριστινα σε καλη κατασταση :grin:.                     Η βροχη ειχε σταματηση για λιγο αλλα αισθανθηκα δροσια στο βρακακι μου,πρεπη να ειχε διυσδηση το νερο :2funny:.   Βεργας 6,επανω Σοφια μιλφ,κατω ευσωμο ξανθο μιλφ που παιχνιδιζε ,ειμασταν τεσσερις συναγωνιστες και μας λεη σας περνω παρτουζα και τους τσσερις :grin:.Βεργας 2,αδιαφορο κοντο με στηθος 1,5,γυφτακι βουλγαρα η ρουμανα.Λιοσιων 76,κατω κλειστο,πανω ψηλο νταρτανοειδες με κοκκινο μπειμπυ,ντολ αιαφορο.Προυσσης 22,Χριστινα,ευσωμη με φουλ,μερακλιδικη νυχτα σκεφτηκα,η βροχη ξαναρχισε απειλητικα να πεφτη στο κεφαλι μου,Χωματιανου 11,κοντοπουτανο με μαυρη αλογοουρα,με ενδιαφερουσα κωλαρα,και τατου στην μεση,με λαχνο βλεμμα,γαμευσιμο κατα εμε,κατω,δυο κορασιδες Αντζελικα-Μαρια,η πρωτη ψηλη,καστανη αδυνατη,εμφανισιμη,η δευτερη κοντη,αδιαφορη.Αστραπες και βροχη στον δρομο της Ιουλιανου,δυο ζηταδες,παρα την βροχη ελενχουν πακιδες,και φτανω Ιουλιανου 71,τι τοθελα,περιμεντε την κοπελα λεη η τσα ειναι στο δωματιο,παροτι ειμαι μουσκεμα κανω υπομονη γυρω στο δεκαλεπτο,ξαφνικα εμφανιζετε κορασιδα,σχιστοματα ξανθια,πρεπη να ξεφυγε απο το σμακ νταουν μονολογο,θα περασουμε καλα μου λεη,δεν βιαζομαι,τρεπομαι πλεον σε ατακτη φυγη για δυο λογους πρωτα απο αυτα που ειδα και δευτερον γιατι απο την δυνατη βροχη δεν εβλεπα μπροστα μου.Μεταμορφωθηκα σε βρεγμενο και οχι γιαλινο δρομεα :2funny: :2funny: :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αφηνε κενα αναμεσα  ελεος  :zombie:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.053
Πόντοι
46.232
ναι καλα λες...ενω κανει καλη δουλεια και ενημερωση στην παρουσιαση του κειμενου θελει δουλεια..... ;)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ναι καλα λες...ενω κανει καλη δουλεια και ενημερωση στην παρουσιαση του κειμενου θελει δουλεια..... ;)
Δυστηχως παιδια μουλιασα στην βροχη και η κοπωση συνεβαλαν στην μη καλη παρουσιαση,την επομενη φορα θα ειναι πιο καλη!!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Δυστηχως παιδια μουλιασα στην βροχη και η κοπωση συνεβαλαν στην μη καλη παρουσιαση,την επομενη φορα θα ειναι πιο καλη!!!
Πολυ καλη ενημερωση Σοτιροφ  :rockon: Με το δικο σου στυλ που διαβαζεται ευχαριστα  :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.053
Πόντοι
46.232
:think: :think:αφου συνεχεια ετσι γραφεις.... :grin: :grin: :grin: χωρις παρεξηγηση μην κολας πλακα κανω ,
εγω ας πουμε μπορει να παρουσιαζω ωραια το κειμενο αλλα ειμαι ανορθογραφος....

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:think: :think:αφου συνεχεια ετσι γραφεις.... :grin: :grin: :grin: χωρις παρεξηγηση μην κολας πλακα κανω ,
εγω ας πουμε μπορει να παρουσιαζω ωραια το κειμενο αλλα ειμαι ανορθογραφος....
Ενταξη ας μη κολαμε ουτε σε ορθογραφιες,ουτε σε παρουσιασεις,η ουσια της ενημερωσης παιζη ρολο!!

Επισκέπτης
Kανείς δεν είναι τέλειος.

Η περιοχή Ρεμούνδου τι λέει;
Σπανιότατα πάω (απόσταση/λίγα ιδρύματα) και για το λόγο αυτό, περιμένω τουλάχιστον να μου φάνε κάποιο μέλος. :2funny:
Στο Μετάξι νοιώθω καλύτερα. Όλα συνήθεια είναι...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Kανείς δεν είναι τέλειος.

Η περιοχή Ρεμούνδου τι λέει;
Σπανιότατα πάω (απόσταση/λίγα ιδρύματα) και για το λόγο αυτό, περιμένω τουλάχιστον να μου φάνε κάποιο μέλος. :2funny:
Στο Μετάξι νοιώθω καλύτερα. Όλα συνήθεια είναι...
Απολυτη ησυχια επικρατουσε,καθοσον η αστυνομια και η βροχη εκαναν καλα το εργο τους σημερα,τα κοριτσια,αν εξαιρεσω την βαλερια και ισως την βραζιλιανα στην περιοχη,τιποτα το αξιολογο,βεβαια δεν πηγα σε κανα δυο σπιτακια,αλλα δεν νομιζω οτι θα υπηρχε και κατι αξιοσημειωτο!!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ποια Σονια? Η λιθουανή μελαχρινη μιλφάρα Ευα απο Φυλής 92, Διδύμου κτλ (παλιοτερα και Αλκιβιάδου και σε στουντιο Κωσταντινουπολεως)

λες? :think: :S

οντως πολυ ωραια γυναικα η Ιβάννα, αλλά ξεπέτα. Αν ειχε μυαλο θα εβγαζε πολυ περισσοτερο χρήμα. Εχει και μια κακομοιρια πανω της που την χαλάει...εχει υπεροχα πατουσακια παντως... :P
η σονια ειναι η λιθουανη μιλφ πραγματι.οσα για αυτα που γραφονται για την αντριαννα οτι καποτε ηταν αντρας ειναι επιεικως αστεια γιατι εχει παιδι που το εχω δει προσωπικα με τα ματια μου

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
ποια Σονια? Η λιθουανή μελαχρινη μιλφάρα Ευα απο Φυλής 92, Διδύμου κτλ (παλιοτερα και Αλκιβιάδου και σε στουντιο Κωσταντινουπολεως), που κανει μονο πρωινες βαρδιες?
'Η η Ρωσια Σονια που τωρα εργαζεται στο Μεταξουργιο?
  Η Λιθουανη μιλφαρα,φιλε που οι υπηρεσιες της εξαρτωνται απ τη διαθεση της και το πως θα σε κοψει..πρωινα συνηθως..

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα το απογευμα ......
Πραβο προεδρε,παρα την βροχη 250 λεπτα γυρναγες,πιστος στρατιωτης στο καθηκον της ενημερωσης,ουτε ορθογραφιες ουτε παρουσιαση και παπαριες,εγω ενημερωθηκα επι της ουσιας παντως,παντα ετσι. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
η φωτεινη που λες ειναι η χοντρουλα με τα μεγαλα μασταρια που δουλευε διδυμου και αγκυρας πιο παλια?
και ελλης και καλυμνου αν εννουμε την ιδια.γυρω στα 45-50 πρεπει να ειναι, πολυ δεκτικη και ολιγον bbe.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε παιδια να ρωτησω κατι? :think:

τα μπουρδελα της χωματιανου στο χαρτη του σαιτ δεν ειναι σε λαθος σημειο "καρφιτσωμενα"?

αφου οπως κατεβαινουμε προς ομονοια ειναι στην αριστερη μερια της λιοσιων...

κανω καπου λαθος? :huh:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom