Σημερα το απογευμα ξεκινησε εντυπωσιακα στην πλατεια Βικτωριας!Δυο αστυνομικοι ειχαν βαλη κατω σε σειρα πακιδες σε δυο ομαδες και τους ελενχαν.Στην Αχαρνων μια ομας Διας εχη σταματηση ενα οκταβια και το ψαχναν λεπτομερως,διπλα ο γερανος της αστυνομιας σε ετοιμοτητα!Ξαφνικα αρχιζη να βρεχη,τρια πουλμαν για ρουμανια,ο κοσμος να προσπαθη να προστατευτη και οι πακιδες κατω απο την σκεπη να πουλανε μπανανες
. Ξεκιναω απο
φυλης 40 υπο βροχη,Χριστινα με φουλ προγραμμα,ξανθο με ωραιο κορμι.
Δυδιμου 8Α η γαμευσιμη κοντη ξανθια,αυτην την φορα φοραγε το κορδονι με τους κρικους
.Στο
Δυδιμου 8Β Καρμεν,με περιστροφη στην σωληνα.
Δυδιμου 16Α αυτοπαρουσιαζομενο μιλφ με μπουταρες,κορμι ελαφρια γεμισμενο,και δυχτιωτο ως τα μπουτια.
Δυδιμου 18Α η Βαλια,ξανθο μπουκλε μαλλι με υπερφωρτομενο μπροστινο βυζοσυστημα
.
Δυδιμου 18Β Αλιονα χουβερ,
Δυδιμου 20 δεν μπορεσα να μπω αλλα απο περιγραφη συναγωνιστη,μου ειπε Αλινα με φουλ,η περιγραφη ταιριαζη στην αλινα απο φωκαιας 25 υπογειο(χωρις να το επιβεβαιωνο).Αλλαγη πορειας με δυνατη βροχη.
Αλκαμενους 113,Βαλερια,ξανθουλικο γλυκο,παιχνιδιαρικο.Η τσα μας ειπε μετα απο σχετικη ερωτηση,οτι η Μαρια η τρελλοκοτσιδου,επιστρεφη την αλλη τεταρτη,πρωινη βαρδεια!!!
Αλκαμενους 117,Μεγαλοκοπελα φωτεινη,με ολιγα κιλακια παραπανω.
Περγαμου 27 ΑκΒ,μεγαλοκοπελες ρωσσιδες,διατηριταιες οπως τα κτηρια
.
Ρεμουνδου 20,βραζιλιανικο κοντο,με βυζαρες και κωλαρα,μου χουφτωσε τα @@ λιγο αγαρμπα,δεν το κατεχη,προσωπο αδιαφορο.
Ρεμουνδου 21 Α,Αλβανη με καλο κωλο που φοραγε το στρινγκ,γιατι το φορεσες της λεω,ασε να δουμε και τιποτα,ηρθε και καθησε στα γονατα μου,ο κωλος ηταν μαλακος και ειχε καλη αφη,μας επιασε αιχμαλωτους για λιγο.
Ρεμουνδου 21 τελειως αδιαφοροαλβανακι ως μαριονετα,δεν εκανε τον κοπο να σαλοναρι.
Κνιδου 18,κλειστο.
Τροφονειου 11κατω χονδροκαλα με την αλοιφη στο χερι και μικρο στηθος με τατου επανω,προφανως το ονομα,αλλα δεν το δικρινα λογω αποστασεως,επανω,Μελινα συμπαθητικη μεγαλοκοπελα ρωσσις!
Τροφωνειου 13,γυφτορουμανα γυρολογος με φουλ,νομιζω Ελβιρα,
στο πανω μεγαλοκοπελα χριστινα σε καλη κατασταση
. Η βροχη ειχε σταματηση για λιγο αλλα αισθανθηκα δροσια στο βρακακι μου,πρεπη να ειχε διυσδηση το νερο
.
Βεργας 6,επανω Σοφια μιλφ,κατω ευσωμο ξανθο μιλφ που παιχνιδιζε ,ειμασταν τεσσερις συναγωνιστες και μας λεη σας περνω παρτουζα και τους τσσερις
.
Βεργας 2,αδιαφορο κοντο με στηθος 1,5,γυφτακι βουλγαρα η ρουμανα.
Λιοσιων 76,κατω κλειστο,πανω ψηλο νταρτανοειδες με κοκκινο μπειμπυ,ντολ αιαφορο.
Προυσσης 22,Χριστινα,ευσωμη με φουλ,μερακλιδικη νυχτα σκεφτηκα,η βροχη ξαναρχισε απειλητικα να πεφτη στο κεφαλι μου,
Χωματιανου 11,κοντοπουτανο με μαυρη αλογοουρα,με ενδιαφερουσα κωλαρα,και τατου στην μεση,με λαχνο βλεμμα,γαμευσιμο κατα εμε,
κατω,δυο κορασιδες Αντζελικα-Μαρια,η πρωτη ψηλη,καστανη αδυνατη,εμφανισιμη,η δευτερη κοντη,αδιαφορη.Αστραπες και βροχη στον δρομο της Ιουλιανου,δυο ζηταδες,παρα την βροχη ελενχουν πακιδες,και φτανω
Ιουλιανου 71,τι τοθελα,περιμεντε την κοπελα λεη η τσα ειναι στο δωματιο,παροτι ειμαι μουσκεμα κανω υπομονη γυρω στο δεκαλεπτο,ξαφνικα εμφανιζετε κορασιδα,σχιστοματα ξανθια,πρεπη να ξεφυγε απο το σμακ νταουν μονολογο,θα περασουμε καλα μου λεη,δεν βιαζομαι,τρεπομαι πλεον σε ατακτη φυγη για δυο λογους πρωτα απο αυτα που ειδα και δευτερον γιατι απο την δυνατη βροχη δεν εβλεπα μπροστα μου.Μεταμορφωθηκα σε βρεγμενο και οχι γιαλινο δρομεα