Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (40 μέλη και 312 επισκέπτες)

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Άτακτο πορνοκουίζ !!!

Γνωστή Φυλιανή πόρνη , με πληθωρικά χαρακτηριστικά και συζητιέται τελευταία , έκανε τα ψώνια της με πολιτική περιβολή στη λαϊκή αγορά της Φυλής σήμερα.
Καθώς αγόραζα σταμναγκάθι (5.5 ευρώ το κιλό) τα καρότσια της λαϊκής μας διασταυρώθηκαν , και αναβίωσαν στιγμές γαμησιού.

Αυτή πήρε κλημεντίνες και χαθήκαμε...

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω στα μετρα προστασιας αλλα να εχουμε μαζι μας ταυτοτητα για τυχον ελεγχο.....

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
@Xeiroglykanos, η Μπάρμπορα?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Συνάδελφοι (ειλικρινά) σας ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας λόγια αλλά θα μου επιτρέψετε να πω ότι απλά γράφω κάποιες μαλακίες ενίοτε για ανεξήγητο λόγο  :dunno: που προφανώς δεν έχουν καμια σχέση με τις μπουρδελο-ενημερώσεις και με τις πορνο-δοσοληψίες ...  ;)
Να είστε καλά ...
Θα διαφωνησω,ειναι η ρομαντικη πλευρα της εννοιας της τσαρκας,αυτο που τραβαη οχι μονο εσενα,αλλα και μερικους ακομα απο μας,εχη σχεση με την ενημερωση,γιατι ειναι ρεαλιστικη αποτυπωση σε πραγ,ατικο χρονο,και οχι μια ξερη περιγραφη,χωρις να θελω να θιξω κανεναν,σε καποιους αρεση σε μερικους οχι,παντως καθε μπουρδελιαρης εχη το δικο του στιγμα,συνεχισε στρατηγε,και εσυ να εισαι καλα. :rockon: :rockon: :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Συνάδελφοι (ειλικρινά) σας ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας λόγια αλλά θα μου επιτρέψετε να πω ότι απλά γράφω κάποιες μαλακίες ενίοτε για ανεξήγητο λόγο  :dunno: που προφανώς δεν έχουν καμια σχέση με τις μπουρδελο-ενημερώσεις και με τις πορνο-δοσοληψίες ...  ;)

Ως προς τις...  "πειραγμένες" φωτογραφίες που θεωρούνται (επίσης ανεξήγητα) καλλιτεχνικές ευθύνεται το μπερδεμένο μπουρδελο-κινητό μου δεδομένου ότι το (σαφώς) πολύ καλύτερο μου το άρπαξαν οι Πακιστάνες στην Ιάσωνος 1 όταν (όπως πάντα) έκανα μαλακίες με τον χρόνο και τον χώρο ...

Να είστε καλά ...

πάντα

:rockon: :rockon: :rockon:

Η μετριοφροσύνη σου σε καταξιώνει ακόμα περισσότερο...Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
συμφωνω στα μετρα προστασιας αλλα να εχουμε μαζι μας ταυτοτητα για τυχον ελεγχο.....

Σωστός.Τελευταία πετυχαίνω την ομάδα ΔΙΑΣ συνήθως αλλά που κ που περιπολικά κ κάνουν βόλτα στη Φυλής.Εκτός όμως από βόλτες κάνουν κ ελέγχους,σε ξένους όμως συνήθως.Δεν χάνετε όμως τίποτα να την κρατάτε...

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Άτακτο πορνοκουίζ !!!

Γνωστή Φυλιανή πόρνη , με πληθωρικά χαρακτηριστικά και συζητιέται τελευταία , έκανε τα ψώνια της με πολιτική περιβολή στη λαϊκή αγορά της Φυλής σήμερα.
Καθώς αγόραζα σταμναγκάθι (5.5 ευρώ το κιλό) τα καρότσια της λαϊκής μας διασταυρώθηκαν , και αναβίωσαν στιγμές γαμησιού.

Αυτή πήρε κλημεντίνες και χαθήκαμε...
Λοιπον φιλαρακι,την αλλη Τεταρτη να χεις στο κινητο ετιμο να παιξει το Monaco...εκει..πανω απ τις κλημεντινες :) :)

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστές το κουίζ ήταν ρητωρικό , δε χρειάζεται να απαντήσω , άλλωστε θα ήταν ενάντια στη μπουρδελοιδεολογία  - εχεμύθεια.
  :grin:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
OK ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ Η ΝΑΤΑΣΑ ΜΙΣΣ ΠΙΓΚΥ Η ΜΟΥΓΚΗ.    :'( :'( :'(

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
βρεθηκα στην πιατσα το πρωι και περασα μια μικρη βολτας απο φυλης μονο για ματι,με σκοπο να κρατηθω και να μην καταθεσω(...τα καταφερα τελικα)...
για να δουμε τι ειδα...

φυλης 40  αννα (μαλλον) ψηλη,μελαχρινη με μαυρα μαλλια πιασμενα,αδυνατη με ωραιο κορμακι...νεαρη...ειχε κι ενα λιγο περιεργο τατου στη δεξια ωμοπλατη...
ελευθερο τσιμπουκι νομιζω :think:

διδυμου 8 δεξι  μια ξανθουλα νεαρη...ισως γυφτακι...με κωλαρακι τουρλα...

διδυμου 8 αριστερο  καρμεν η γνωστη...μελαχρινη κοντουλα πολυ αισθησιακη κοπελα με ωραια χορευτικη κινηση...
ενα παληκαρι που βγηκε εκεινη την ωρα δηλωσε ενθουσιασμενο απ την περιποιηση...

διδυμου 16α  στο ακουσμα σονια,μεταβολη και εξοδος

διδυμου 18 δεξι αλεξανδρα,ξανθια αυστηρα για χοντρολαγνους...
νεαρη...

διδυμου 18 αριστερο  αντριαννα...οσο μεγαλωνει φαινεται ολο και περισσοτερο οτι καποτε ηταν αντρας :grin:(γνωμη μου...)

διδυμου 20  ιβανα...ειχα φαει τρελη φολα παλια,αλλα επειδη ειχα καιρο να τη δω,αφου οποτε ακουγα το ονομα της εκανα μεταβολη...εκατσα και την ειδα...
μουναρα η μιλφαρα...αλλα δυστυχως τρελη ξεπετα
ελευθερο στοματικο/τελειωτικο...

φυλης 54 δεξι μια τριανταρα καστανοξανθη,αλβανιδοφατσα...χαρουμενη και λαλιστατη στο σαλοναρισμα ...και με ωραια κωλαρα

φυλης 54 αριστερο  γιαννα...εδω θολωσα ασχημα :zombie:...αφου η κοπελα ειναι μουναρα...
μελαχρινη ,(μαλλον) ψηλη ,με φοβερη κορμαρα,πανεμορφη και με ωραια βυζια 2,5αρια...

φυλης 66 δεξι  ενα ξανθουλι μινιον,ψιλοαδιαφορο(για μενα)...

φυλης 66 αριστερο  αννα...η αχαρη ψηλη ρουμανα που ειναι κλασσικα εκει...με τα θεοστραβα δοντια...
φουλ προγραμμα...
στο δωματιο ετσι κι ετσι για μενα...

επειδη ειχα δαιμονιστει με τη γιαννα και σκεφτομουν να δωσω το εικοσαρι,την εκανα γρηγορα γρηγορα και δε μπηκα σε αλλα...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σύντομη  :grin: και επιλεκτική  :grin: πορνοενημέρωση (προς αναζήτης σαπακίλας και πάλι...)

- Διδύμου 16Α : ακουστε και βγάλτε συμπέρασμα... η τσατσα μου είπε στο δωμάτιο είναι η Σόνια... μάλιστα περίμενα, περίμενα...και εμφανίζεται μπροστά μου η Εύα από το τρίτο της Αλκιβιάδου! Την αναγνώρισα απο το πρόσωπο (τσιμουκόχειλα φυσικά) - γιατί το μαλλί το έχει αλλάξει, σαν ξαμμένο κοντό καρεδάκι - και απο το σωματότυπο (κωλάρα, ποδάρες). Εκανε πολύ καλό σαλονι, με ναζι κλπ αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες της στο προηγούμενο μαγαζι, και δεν πέρασα. Τώρα γιατί η τσατσα την προσφωνεί ως Σόνια... Την ίδια στιγμή μπήκε και ένας παππούς μέσα, και χαιρέταγε λες και μπηκε σε καφενείο..."γεια σου κουκλα μου, και χαιρετίσματα" και πηγε να μπει προς τα μέσα...αλλά τον κατακεραύνωσε με το βλέμμα της...

- Ελλης 3 : Βάλια, ξανθη, κοντούλα για μένα...σαν τη γειτόνισσα της διπλανης πόρτας όπως τη χαρακτήρισε σε μια κριτική του ένας συναγωνιστής

- Αγκύρας 12Β : μελαχροινο υπερ-τούμπανο Ολγα, με προκλητικά εσώρουχα, σουπερ βυζάρες, και κωλάρα όλη έξω (όπως γύρισε μόνο το κορδονάκι χάνονταν μέσα στα βάθια του κυτταριδιασμένου κώλου της). Ψήθηκα προς στιγμήν.. (αργότερα το μετάνιωσα που δεν πέρασα)
(το 12Α το έκλεισαν τελείως?  :think:)

περνώντας πάλι απο την άλλη πλευρά της Αχαρνών...και κατεβαίνοντας

- Προύσσης 22 : Κατερίνα, αδιαφορο ξανθο γεματούλικο, με κομπινεζόν που έκρυβε τα πάντα

- Κνίδου : ένας φίλος ήρθε απόψε απο τα παλιά... η Τζούλια-Λάουρα! Ξαφνιάστηκα! Αυτή με χαιρέτησε και με γνώρισε αμέσως! "Με θυμάσαι?" μου λεει.. "Τρόμαξα να σε γνωρίσω με κοντό και βαμμένο μαλλί" της λέω! Ευτυχώς έχει ξαναπάρει τα κιλά της, και οι βυζάρες..βυζάρες! Το μεγαλύτερο βυζί στην πιάτσα! Με ανοιχτόχρωμα εσώρουχα και πάμπολλα τατουάζ στην πλάτη.
Δεν πέρασα, την είχα δοκιμάσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν πριν 3-4 χρόνια, Τροφωνίου κυρίως (και εδω το μετάνιωσα που δεν πέρασα)
Φεύγοντας στραβοκοίταξα αυτο το "αυταρχικό 40Ε"....

- Αλκαμένους 113 : Αλίσια, ψηλή, ξανθιά, με κόκκινες ζαρτιέρες, αδιάφορη για μένα

- Αλκαμένους 117 : η Τζούλια (θα σταθώ λίγο εδώ).. Ενω η υπηρεσία ευγενέστατη, λέει το πρόγραμμα, ο χώρος ευρύχωρος και με αρκετό έρεβος (ως γνωστόν)...ενω περιμέναμε την αφεντιά της..(μέσα εκεί που είναι οι καναπέδες).. βγαίνει απο το δωμάτιο, είπε απλά "γεια σας" από μια απόσταση 10 μέτρων, και μπήκε στη διπλανή πόρτα. Ούτε καταδέχτηκε να κάνει ένα υποτυπώδες σαλονάρισμα, αλλά με κρύο ύφος μας έγραψε, εμένα και τον συναγωνιστή. Κρίμα γιατί ψηνόμουν να περάσω (με τέτοια κωλάρα που έχει) αλλά, καμια φορά, γυρίζει το κεφάλι μου, και με πειράζουν κάτι τέτοια..

Απογοητευμένος ανέβηκα την Πίπίνου... σκεφτόμουν δεν είμαι πλεον για μπουρδελότσαρκες, ταλαιπωρήθηκα και απο άλλες δουλειες, έσκασα...
Στη γωνία μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Πιπίνου, πήρα από το φούρνο ένα κουλούρι (κανονικό  :grin:) .. και τρώγοντάς το στραβοκοίταξα το γατόσπιτο... Απότομα άλλαξα πεζοδρόμιο, και διστακτικά κατέβηκα τις σκάλες.. Ηξερα τι θα συναντήσω..απλά έψαχνα ένα κίνητρο για να δικαιολογήσω όποια υποψία σαπακο-καύλας είχα μέσα μου. Στον καναπέ καθοταν νωχελικά η Σύλβια. Δεν σηκώθηκε. "25 ευρώ με περιποίηση" μου είπε. Ευχαρίστησα και ανέβηκα τις σκάλες (που κάποτε είχα φάει τα μουτρα μου).

Στην Πατησίων πέταξα σε ένα κάδο το κουλούρι, απο την εμετίλα..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η τζουλια απο αλκαμενους,ετσι φουριοζα που μπαινοβγαινει στα δωματια με τα μωρομαντηλα παραμασχαλα,μοιαζει με νοσοκομα που τρεχει να ξεσκατισει κανα γερο...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Σύντομη  :grin: και επιλεκτική  :grin: πορνοενημέρωση (προς αναζήτης σαπακίλας και πάλι...)

- Διδύμου 16Α : ακουστε και βγάλτε συμπέρασμα... η τσατσα μου είπε στο δωμάτιο είναι η Σόνια... μάλιστα περίμενα, περίμενα...και εμφανίζεται μπροστά μου η Εύα από το τρίτο της Αλκιβιάδου! Την αναγνώρισα απο το πρόσωπο (τσιμουκόχειλα φυσικά) - γιατί το μαλλί το έχει αλλάξει, σαν ξαμμένο κοντό καρεδάκι - και απο το σωματότυπο (κωλάρα, ποδάρες). Εκανε πολύ καλό σαλονι, με ναζι κλπ αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες της στο προηγούμενο μαγαζι, και δεν πέρασα. Τώρα γιατί η τσατσα την προσφωνεί ως Σόνια... Την ίδια στιγμή μπήκε και ένας παππούς μέσα, και χαιρέταγε λες και μπηκε σε καφενείο..."γεια σου κουκλα μου, και χαιρετίσματα" και πηγε να μπει προς τα μέσα...αλλά τον κατακεραύνωσε με το βλέμμα της...

- Ελλης 3 : Βάλια, ξανθη, κοντούλα για μένα...σαν τη γειτόνισσα της διπλανης πόρτας όπως τη χαρακτήρισε σε μια κριτική του ένας συναγωνιστής

- Αγκύρας 12Β : μελαχροινο υπερ-τούμπανο Ολγα, με προκλητικά εσώρουχα, σουπερ βυζάρες, και κωλάρα όλη έξω (όπως γύρισε μόνο το κορδονάκι χάνονταν μέσα στα βάθια του κυτταριδιασμένου κώλου της). Ψήθηκα προς στιγμήν.. (αργότερα το μετάνιωσα που δεν πέρασα)
(το 12Α το έκλεισαν τελείως?  :think:)

περνώντας πάλι απο την άλλη πλευρά της Αχαρνών...και κατεβαίνοντας

- Προύσσης 22 : Κατερίνα, αδιαφορο ξανθο γεματούλικο, με κομπινεζόν που έκρυβε τα πάντα

- Κνίδου : ένας φίλος ήρθε απόψε απο τα παλιά... η Τζούλια-Λάουρα! Ξαφνιάστηκα! Αυτή με χαιρέτησε και με γνώρισε αμέσως! "Με θυμάσαι?" μου λεει.. "Τρόμαξα να σε γνωρίσω με κοντό και βαμμένο μαλλί" της λέω! Ευτυχώς έχει ξαναπάρει τα κιλά της, και οι βυζάρες..βυζάρες! Το μεγαλύτερο βυζί στην πιάτσα! Με ανοιχτόχρωμα εσώρουχα και πάμπολλα τατουάζ στην πλάτη.
Δεν πέρασα, την είχα δοκιμάσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν πριν 3-4 χρόνια, Τροφωνίου κυρίως (και εδω το μετάνιωσα που δεν πέρασα)
Φεύγοντας στραβοκοίταξα αυτο το "αυταρχικό 40Ε"....

- Αλκαμένους 113 : Αλίσια, ψηλή, ξανθιά, με κόκκινες ζαρτιέρες, αδιάφορη για μένα

- Αλκαμένους 117 : η Τζούλια (θα σταθώ λίγο εδώ).. Ενω η υπηρεσία ευγενέστατη, λέει το πρόγραμμα, ο χώρος ευρύχωρος και με αρκετό έρεβος (ως γνωστόν)...ενω περιμέναμε την αφεντιά της..(μέσα εκεί που είναι οι καναπέδες).. βγαίνει απο το δωμάτιο, είπε απλά "γεια σας" από μια απόσταση 10 μέτρων, και μπήκε στη διπλανή πόρτα. Ούτε καταδέχτηκε να κάνει ένα υποτυπώδες σαλονάρισμα, αλλά με κρύο ύφος μας έγραψε, εμένα και τον συναγωνιστή. Κρίμα γιατί ψηνόμουν να περάσω (με τέτοια κωλάρα που έχει) αλλά, καμια φορά, γυρίζει το κεφάλι μου, και με πειράζουν κάτι τέτοια..

Απογοητευμένος ανέβηκα την Πίπίνου... σκεφτόμουν δεν είμαι πλεον για μπουρδελότσαρκες, ταλαιπωρήθηκα και απο άλλες δουλειες, έσκασα...
Στη γωνία μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Πιπίνου, πήρα από το φούρνο ένα κουλούρι (κανονικό  :grin:) .. και τρώγοντάς το στραβοκοίταξα το γατόσπιτο... Απότομα άλλαξα πεζοδρόμιο, και διστακτικά κατέβηκα τις σκάλες.. Ηξερα τι θα συναντήσω..απλά έψαχνα ένα κίνητρο για να δικαιολογήσω όποια υποψία σαπακο-καύλας είχα μέσα μου. Στον καναπέ καθοταν νωχελικά η Σύλβια. Δεν σηκώθηκε. "25 ευρώ με περιποίηση" μου είπε. Ευχαρίστησα και ανέβηκα τις σκάλες (που κάποτε είχα φάει τα μουτρα μου).

Στην Πατησίων πέταξα σε ένα κάδο το κουλούρι, απο την εμετίλα..

εσένα σου πρότεινα μία, δεν πήγες να τσεκάρεις;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
διδυμου 16α  στο ακουσμα σονια,μεταβολη και εξοδος

ποια Σονια? Η λιθουανή μελαχρινη μιλφάρα Ευα απο Φυλής 92, Διδύμου κτλ (παλιοτερα και Αλκιβιάδου και σε στουντιο Κωσταντινουπολεως)

διδυμου 18 αριστερο  αντριαννα...οσο μεγαλωνει φαινεται ολο και περισσοτερο οτι καποτε ηταν αντρας :grin:(γνωμη μου...)

λες? :think: :S

διδυμου 20  ιβανα...ειχα φαει τρελη φολα παλια,αλλα επειδη ειχα καιρο να τη δω,αφου οποτε ακουγα το ονομα της εκανα μεταβολη...εκατσα και την ειδα...
μουναρα η μιλφαρα...αλλα δυστυχως τρελη ξεπετα
ελευθερο στοματικο/τελειωτικο...
οντως πολυ ωραια γυναικα η Ιβάννα, αλλά ξεπέτα. Αν ειχε μυαλο θα εβγαζε πολυ περισσοτερο χρήμα. Εχει και μια κακομοιρια πανω της που την χαλάει...εχει υπεροχα πατουσακια παντως... :P

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom