Σύντομη
και επιλεκτική
πορνοενημέρωση (προς αναζήτης σαπακίλας και πάλι...)
- Διδύμου 16Α : ακουστε και βγάλτε συμπέρασμα... η τσατσα μου είπε στο δωμάτιο είναι η Σόνια... μάλιστα περίμενα, περίμενα...και εμφανίζεται μπροστά μου η Εύα από το τρίτο της Αλκιβιάδου! Την αναγνώρισα απο το πρόσωπο (τσιμουκόχειλα φυσικά) - γιατί το μαλλί το έχει αλλάξει, σαν ξαμμένο κοντό καρεδάκι - και απο το σωματότυπο (κωλάρα, ποδάρες). Εκανε πολύ καλό σαλονι, με ναζι κλπ αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες της στο προηγούμενο μαγαζι, και δεν πέρασα. Τώρα γιατί η τσατσα την προσφωνεί ως Σόνια... Την ίδια στιγμή μπήκε και ένας παππούς μέσα, και χαιρέταγε λες και μπηκε σε καφενείο..."γεια σου κουκλα μου, και χαιρετίσματα" και πηγε να μπει προς τα μέσα...αλλά τον κατακεραύνωσε με το βλέμμα της...
- Ελλης 3 : Βάλια, ξανθη, κοντούλα για μένα...σαν τη γειτόνισσα της διπλανης πόρτας όπως τη χαρακτήρισε σε μια κριτική του ένας συναγωνιστής
- Αγκύρας 12Β : μελαχροινο υπερ-τούμπανο Ολγα, με προκλητικά εσώρουχα, σουπερ βυζάρες, και κωλάρα όλη έξω (όπως γύρισε μόνο το κορδονάκι χάνονταν μέσα στα βάθια του κυτταριδιασμένου κώλου της). Ψήθηκα προς στιγμήν.. (αργότερα το μετάνιωσα που δεν πέρασα)
(το 12Α το έκλεισαν τελείως?
)
περνώντας πάλι απο την άλλη πλευρά της Αχαρνών...και κατεβαίνοντας
- Προύσσης 22 : Κατερίνα, αδιαφορο ξανθο γεματούλικο, με κομπινεζόν που έκρυβε τα πάντα
- Κνίδου : ένας φίλος ήρθε απόψε απο τα παλιά... η Τζούλια-Λάουρα! Ξαφνιάστηκα! Αυτή με χαιρέτησε και με γνώρισε αμέσως! "Με θυμάσαι?" μου λεει.. "Τρόμαξα να σε γνωρίσω με κοντό και βαμμένο μαλλί" της λέω! Ευτυχώς έχει ξαναπάρει τα κιλά της, και οι βυζάρες..βυζάρες! Το μεγαλύτερο βυζί στην πιάτσα! Με ανοιχτόχρωμα εσώρουχα και πάμπολλα τατουάζ στην πλάτη.
Δεν πέρασα, την είχα δοκιμάσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν πριν 3-4 χρόνια, Τροφωνίου κυρίως (και εδω το μετάνιωσα που δεν πέρασα)
Φεύγοντας στραβοκοίταξα αυτο το "αυταρχικό 40Ε"....
- Αλκαμένους 113 : Αλίσια, ψηλή, ξανθιά, με κόκκινες ζαρτιέρες, αδιάφορη για μένα
- Αλκαμένους 117 : η Τζούλια (θα σταθώ λίγο εδώ).. Ενω η υπηρεσία ευγενέστατη, λέει το πρόγραμμα, ο χώρος ευρύχωρος και με αρκετό έρεβος (ως γνωστόν)...ενω περιμέναμε την αφεντιά της..(μέσα εκεί που είναι οι καναπέδες).. βγαίνει απο το δωμάτιο, είπε απλά "γεια σας" από μια απόσταση 10 μέτρων, και μπήκε στη διπλανή πόρτα. Ούτε καταδέχτηκε να κάνει ένα υποτυπώδες σαλονάρισμα, αλλά με κρύο ύφος μας έγραψε, εμένα και τον συναγωνιστή. Κρίμα γιατί ψηνόμουν να περάσω (με τέτοια κωλάρα που έχει) αλλά, καμια φορά, γυρίζει το κεφάλι μου, και με πειράζουν κάτι τέτοια..
Απογοητευμένος ανέβηκα την Πίπίνου... σκεφτόμουν δεν είμαι πλεον για μπουρδελότσαρκες, ταλαιπωρήθηκα και απο άλλες δουλειες, έσκασα...
Στη γωνία μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Πιπίνου, πήρα από το φούρνο ένα κουλούρι (κανονικό
) .. και τρώγοντάς το στραβοκοίταξα το γατόσπιτο... Απότομα άλλαξα πεζοδρόμιο, και διστακτικά κατέβηκα τις σκάλες.. Ηξερα τι θα συναντήσω..απλά έψαχνα ένα κίνητρο για να δικαιολογήσω όποια υποψία σαπακο-καύλας είχα μέσα μου. Στον καναπέ καθοταν νωχελικά η Σύλβια. Δεν σηκώθηκε. "25 ευρώ με περιποίηση" μου είπε. Ευχαρίστησα και ανέβηκα τις σκάλες (που κάποτε είχα φάει τα μουτρα μου).
Στην Πατησίων πέταξα σε ένα κάδο το κουλούρι, απο την εμετίλα..