stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
;) παραδρομηΤυπε η Νικόλ, ήταν η Έλλη η βουλγαρα της φυλής...
Φυλής 67,80 κτλ .Ειχε βαλει και σιλικονοβυζόμπαλα 2αρια καποια στιγμη νομιζω
;) παραδρομηΤυπε η Νικόλ, ήταν η Έλλη η βουλγαρα της φυλής...
μια με βυζαρες και ενα γαλαζιο μικρο τατου στην ωμοπλατη ηταν απεναντι...
α επισης...διδυμου 8 ισογειοη καρμεν με τα 25 ευρω
αν μιλας για την ντενιζα απο ρεμουνδου ... εχει εξαφανιστει ... οι γλωσσες λενε οτι εχει παει επαρχια .....ξερεις κανεις για Ντενιζα τη βαρδια δουλευει κ που?
μουναρα αλλα ξεπετα....τελευταια φορα που την ειχα παρει στο φ136(εκει δουλεψε πριν εξαφανιστει)μου ειχε πει οτι ψαχνοταν για στουντιο η επαρχια....τρελο μουνι παντος κ ειχε μεγαλο παθος με τις γατες οποιος γνωριζει...Καλησπερα παιδες μηπως γνωριζει καποιος να μου πει αν εχει παρει πουθενα το ματι του μια Μαριαννα απο βουλγαρια που ηταν μεχρι περυσι φιλης 80 και 109? Μια με κατι τρελα βυζομπαλα λεω...
μετα το φ80 δουλευε φ109 τα πρωινα κ φ136 τα απογευματα μετα πηγε στουντιοΕσύ ξέρεις μαν. Αν ειχες περασει τοτε καλα μαζι της οκ.
Εγω δεν ειχα περασει παντως. Βιαζοταν αν και εκανε καλη πιπα
τον κτυπουσε και στην γλωσσα... εχει σκουλαρικι στην γλωσσα αν θυμαμαι καλα?
Χρονος παραμονης στο δωμάτιο 5 λεπτα
μετα πηγε σε καποιο στουντιο της Κασανδρας με το ονομα Νικολ.
Μετα απο το Φ80!
αααα τωρα που εχω οιστρο κ αρχισα κ να θυμαμαι ξεκινησε απο φωκαιας 27πανωμετα το φ80 δουλευε φ109 τα πρωινα κ φ136 τα απογευματα μετα πηγε στουντιο
σωστος ;) ;)Τυπε η Νικόλ, ήταν η Έλλη η βουλγαρα της φυλής...
εχουν γραφτει κριτικες γι αυτην διαβασετες....εγω δυο φορες εχω περασει πολυ καλα αλλοι οχι....δοκιμαστε κ τιποτα.....Συναγωνιστες καλησπερα,γνωρίζουμε κάτι για την Ερρικα στο 84β με φουλ προγραμμα Όπως ενημέρωσε Κάποιος;;;; Με βυζαρες κωλαρα κ γενικώς τούμπανο . Έχουμε άποψη για το πως είναι μέσα ;;;
Ειχα ειδικοτητα με το Μαριαννακι μια και αποτελουσε το στανταρακι μου αφου ετυχε να εχουμε καλη χημεια..Καλησπερα παιδες μηπως γνωριζει καποιος να μου πει αν εχει παρει πουθενα το ματι του μια Μαριαννα απο βουλγαρια που ηταν μεχρι περυσι φιλης 80 και 109? Μια με κατι τρελα βυζομπαλα λεω...
αν λες την ντενισα την τσεχα απο ρεμουνδου κατα πασα πιθανοτητα επαρχιαξερεις κανεις για Ντενιζα τη βαρδια δουλευει κ που?
τι δουλεια θα κανει?Ειχα ειδικοτητα με το Μαριαννακι μια και αποτελουσε το στανταρακι μου αφου ετυχε να εχουμε καλη χημεια..
Σε συζητηση που ειχαμε κανει μου ειχε πει οτι θα παει μαλλον στην Αγγλια να δουλεψει...
Λογιστρια ..τι δουλεια θα κανει?
Λογιστρια ..
στο 71 πανω λες αρκετα καληπαιδια μια που ειναι στο φυλης 69β απογευματα,ψηλη μαυρομαλλα ,ωραιο κορμι και ασχημα δοντια τι λεει στο δωματιο?εχει κανεις υποψιν του?
η τσα2 την παρουσιαζει ως ισπανιδα απ τη μπαρθελονα...νομιζω εχει παρει το ματι μου μια κριτικη με τετοιο τιτλο
στο 69 β την εχω πετυχει απογευματα αυτη τη βδομαδαστο 71 πανω λες αρκετα καλη
κορμαρα ειναι
στο 69 β την εχω πετυχει απογευματα αυτη τη βδομαδα
μαλιστα...μαλλον θα τιμηθει ,αμα εχει πολυ κοσμο η τζουλια
ρε μαλακα τη σαντρα λες?δε λεω τη σαντρα (ειδα την κριτικη σου)στο 71 πανω λες αρκετα καλη
κορμαρα ειναι
ναι,αυτη γιατι?
ποια τζουλια εννοεις ρε
δε πιστευω την αννα στο 71β