Επισκέπτης
εδω ρε παιδια εχω πετυχει την καρλα να κανει παρτουζα με πακια!!!!
Αυτήν από το 71Α φίλε;εδω ρε παιδια εχω πετυχει την καρλα να κανει παρτουζα με πακια!!!!
η "καρλα η καβλα" ρε που δουλευε φωκαιας 25 και φυλης 84 και σε αλλα πολλα σπιτια..Αυτήν από το 71Α φίλε;
Όχι πως έχει σημασία η παρτούζα βέβαια... τι να τους πάρει έναν, έναν τι και τους δυο μαζί.
Αυτή δεν ήτανε και στο 71Α απόγευμα όταν η Μπάρμπορα ήτανε πρωινή εκεί;η "καρλα η καβλα" ρε που δουλευε φωκαιας 25 και φυλης 84 και σε αλλα πολλα σπιτια..
για να το λες εσυ,, εγω δεν την θυμαμε καθως δεν εχω μασησει ποτε να της δωσω τα ωραια μου λεφτα!!!Αυτή δεν ήτανε και στο 71Α απόγευμα όταν η Μπάρμπορα ήτανε πρωινή εκεί;
Ούτε εγώ την είχα τιμήσει ποτέ. Μουνάρα ήτανε αλλά δεν έδινε κώλο. Τότε τουλάχιστον...για να το λες εσυ,, εγω δεν την θυμαμε καθως δεν εχω μασησει ποτε να της δωσω τα ωραια μου λεφτα!!!
και γενικα τις γυρολογους συνηθως τις αποφευγω γιατι το 90% ειναι ξεπετες!!
παντως καταλαβες ποια λεω γιατι μια ειναι η "καρλα η καβλα"
Συχνό φαινόμενο πλέον για όποια είναι στον όροφο. Σε λίγο θ' αρχίσουν να μας πετούν ροχάλες!κατι ασχετο εχτες το βραδυ οι σορενα και η τζουλια ειχαν βγει στο παραθυρο και οποιος περναγε του ελεγαν να περασει μεσα..
φιλε εγω δεν θυμαμε κανενα αλλα και να φοραγε μπορει αυριο να μην φοραει..καλα δε μπορει να μου πει κανεις σ αυτο που ρωτησα πριν? >
Πριν απο 3 μερες εκει ητανΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..............ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ..............ΑΠΟ ΤΟ 71 Β ..................?
ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ .....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ .......ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .
οταν λετε για στολη εννοειτε κατι τετοιο?
Αυτή δεν ήτανε και στο 71Α απόγευμα όταν η Μπάρμπορα ήτανε πρωινή εκεί;
κατι ασχετο εχτες το βραδυ οι σορενα και η τζουλια ειχαν βγει στο παραθυρο και οποιος περναγε του ελεγαν να περασει μεσα..
ναι αυτη ειναι η καρλα,ειχε αρχισει πολυ καλα πριν 2,5 χρονια κ εγινε στην πορεια μεγαλη ξεπετα.....Αυτή δεν ήτανε και στο 71Α απόγευμα όταν η Μπάρμπορα ήτανε πρωινή εκεί;