Αφού υποβάλλω τα σέβη μου στην ιεραρχία, να ενημερώσω για σημερινή μεσημεριανή μικρή τσάρκα στο δρόμο του μεταξιού.
Κο32ισ - μελαχροινή πολύ φάκαμπλ
Κο32υπ - αδιάφορη
Κο32πα - δύο κοπέλες, καστανό μπάζο και ξανθιά πολύ μέτρια
Κο30πα - μελαχροινή μέτρια
Ια30πα - μελαχροινή φάκαμπλ, στα πλαίσια ΒΚΛΠ
Ια30κα - η γνωστή μελαχροινή με το φούλ μπαζόλα
Ια31κα - εδώ βλαστήμησα την ώρα και την στιγμή. Υπόγειο κλειστό, χωρίς κλιματισμό.
Στα πέντε λεπτά, ένιωθα σαν εβραίος σε φούρνο. Ξανθό μπάζο, βγήκε σκουπίζοντας το κάτω χείλος.
Μάλλον κάποιος συναγωνιστής την τάισε πριν.
Ια31πα - αποκάλυψη.
Γενικά το μπουρδελάκι αυτό το συμπαθώ, γιατί έχω ρίξει πολύ καλά γαμήσια μέσα (Φωτεινή, Λίζα). Σήμερα είδα μια συμπαθητική μικρούλα στο σαλόνι, σκαστός από τις σκάλες, και είπα δεν γαμιέται τι ψυχή έχει το δεκαπεντάρι. Λοιπόν, Μαρία από Ρουμανία, κανονικά δουλεύει τις απογευματινές ώρες. Έχει ένα χρόνο στην Ελλάδα, και δύο μήνες στην δουλειά μιας και πριν δούλευε σε μπαρ (σερβιτόρα την κόβω και όχι κονσομασιόν). Νεανική μορφή, μου είπε 22ετών, μέσα που την είδα καλύτερα, και δεκαέξι να μου έλεγε θα την πίστευα. Καλό πρόσωπο (το χαλάει λίγο η πεταχτή μύτη), εξαιρετικό σφιχτό σώμα με βυζάκι παλαμήσιο. Σφιχτό μουνί (πριν την διείσδυση ο στρητάκος έπρεπε να περιμένει στον προθάλαμο...) και κωλαράκι που πρέπει να έχει δουλευτεί λίγο στο παρελθόν (η τρύπα είχε πεταχτεί λίγο, αλλά ήταν σφιχτή).
Γενικά το όλο σκηνικό μου θύμισε μια γκόμενα που πηδούσα στο λύκειο. Πολύ GFE, δεν είπε όχι σε τίποτα (από αλλαγή στάσεων πάντα, μην τρέχει κανένα λιοντάρι...), δεν έκανε πρόστυχο αλλά γλυκό γαμήσι. Γενικά έχω ένα θέμα με τα τόσο σφιχτά μουνιά, ήταν και η ζέστη, οπότε τελικά πλήρωσα και άλλες δυο φορές μέχρι να τελειώσω (η φθήνια τρώει τον παρά τελικά), αλλά έμεινα μέσα περίπου 55 λεπτά συνολικά (με έναν πελάτη ενδιάμεσα), οπότε μιλάμε για χαλαρά 12 με 15 λεπτά την φορά. Το τέλος ήρθε στην αγαπημένη πισωμπρούμυτη στάση.
Παρά το γεγονός ότι πήρα το αγαπημένο μου δωμάτιο (το μοναχό), δεν είχε καθόλου κλιματισμό και ο ανεμιστήρας δεν δούλευε. Γι' αυτό τελικά και το κρεββάτι όταν πέρασα ήταν αχρησιμοποίητο... (τεντωμένο που λέγαμε στο στρατό). Έτσι στο τέλος, είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα.
Για όποιον ενδιαφέρεται θα είναι μέχρι τα μεσάνυχτα. Κανονικό πρόγραμμα με μόνο εξτρά το 69.