Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (1 μέλη και 79 επισκέπτες)

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Πριν μια ώρα το ίδιο σκηνικό, με τη δική μου πουτάνα. Ρε σε όλους μας τα ίδια λένε;;; :hammer:

Την επόμενη φορά θα κάνω εγω σκηνή ζηλοτυπίας... Σε όλους τους πελάτες κάνεις τα ίδια;;; Εγω νόμιζα ότι είμαι ξεχωριστός και μπλα, μπλα, μπλα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μετά από γαμήσι με την Κατερίνα πριν 2 μήνες περίπου, ξαναπάω μια - δυο μέρες μετά. Τι έκανες προχθές, πήγες για 2η γύρα;

χαχαχαχα

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
εδω και παρα πολυ καιρο τα Λιοσίων 79Α, 79Β στην απογυματινη βαρδια ειναι κλειστα. τι εχει γινει! μηπως εχουν κλεισει ? στην βραδινη αραγε ανοιγουν ?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

και σήμερα ήταν κλειστά  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ο οίστρος της καύλας κυριαρχούσε σχεδόν σε όλα τα πορνο-τετραγωνικά μέτρα της περιοχής καθορίζοντας ανεπαίσθητα τις λεπτομέρειες των αποφάσεων για το παρόν και το μέλλον μας

:grin:

Τόσο καλά, τόσο σπουδαία ...

000ne.jpg

Κλειστό και σήμερα στην πρωινή βάρδια το μπουρδέλο Αγ Πέτρου 7.

Αν ανοίξει δώστε σήμα αγαπητοί λοιποί πορνο-ενημερωτές ...  :helpplea:

Η Φυλής λόγω λαϊκής δεν περπατιόταν

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
περιηγητά Κε Φαρκέλι μήπως γνωρίζετε κάτι για μια λυγερόκορμη μακρυμαλλούσα κορασίδα, αρκετά αδύνατη που εκδίδεται στο Φωκαίας 19 και στο Φυλής 65; Την έχετε πετύχει ή πάρει; Μου φαίνεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Επισκέπτης
περιηγητά Κε Φαρκέλι
Δεν αποκαλούμε  :woldman: ποτέ τον στρατηγό, "κύριο".
"Στρατηγέ" η "Στρατηγέ μου" είναι η προσφώνηση που επιβάλλει το πρωτόκο(ω)λο!
Farkeli, σε πειράζω, μην παρεξηγηθείς.

μήπως γνωρίζετε κάτι για μια λυγερόκορμη μακρυμαλλούσα κορασίδα, αρκετά αδύνατη που εκδίδεται στο Φωκαίας 19 και στο Φυλής 65; Την έχετε πετύχει ή πάρει; Μου φαίνεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Περιγράφεις την εφηβίζουσα παλαιά Αλεξάνδρα από Φυλής 65άνω και Φυλής 69κάτω πριν τρία χρόνια.Μαυρομαλλούσα που επανέκαμψε στο Φώκαιας 19.
Αλλά μπορεί να εννοείς άλλη.Με τόσες που υπάρχουν...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Αυτήν εννοώ φίλτατε
τι λέει το κορίτσι, τον πνίγει τον κόνικλο;
αξίζει να επενδύσω τα 20 ευρώ μου;

Επισκέπτης
Αυτήν εννοώ φίλτατε
τι λέει το κορίτσι, τον πνίγει τον κόνικλο; αξίζει να επενδύσω τα 20 ευρώ μου;
Πριν από τρία περίπου χρόνια έβαζε καπότα από την αρχή και δεν επέτρεπε φιλιά στο στήθος.
Μου επιστράφηκαν τα 20 ευρώ.Έχει καλές κριτικές.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
περιηγητά Κε Φαρκέλι μήπως γνωρίζετε κάτι για μια λυγερόκορμη μακρυμαλλούσα κορασίδα, αρκετά αδύνατη που εκδίδεται στο Φωκαίας 19 και στο Φυλής 65; Την έχετε πετύχει ή πάρει; Μου φαίνεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα περίπτωση.
...
Περιγράφεις την εφηβίζουσα παλαιά Αλεξάνδρα από Φυλής 65άνω και Φυλής 69κάτω πριν τρία χρόνια.Μαυρομαλλούσα που επανέκαμψε στο Φώκαιας 19.
Αλλά μπορεί να εννοείς άλλη.Με τόσες που υπάρχουν...
Όπως γράφει και ο jockerx πιθανόν να είναι η Αλεξάνδρα. Αποδεκτή περίπτωση  ;)

Δεν αποκαλούμε  :woldman: ποτέ τον στρατηγό, "κύριο".
"Στρατηγέ" η "Στρατηγέ μου" είναι η προσφώνηση που επιβάλλει το πρωτόκο(ω)λο!
Farkeli, σε πειράζω, μην παρεξηγηθείς.
...
Τι να παρεξηγηθώ στρατηγέ μου ;

Αφού είμαστε από μόνοι μας σκέτη παρεξήγηση !!!

:2funny: :2funny: :2funny:

...[size=12pt]το πρωτόκο(ω)λο![/size]
...

:cheesy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Νομίζω ότι τις πειράζει να βλέπουν κάποιον που τον θεωρούν «δικό τους» να δίνει λεφτά και σε άλλη γυναίκα. Νομίζω ότι αυτή είναι η πρώτη αιτία ζήλειας.

αρκετα ευστοχο αυτο που εγραψες  ;)
η "συναισθηματικη" ζηλεια εχει εκφυλιστει σε "οικονομικη" ζηλεια στις πουτανες

ή αλλιως οπως ξανα ειπαμε:

πουτανοκαταστασεις  :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αφού υποβάλλω τα σέβη μου στην ιεραρχία, να ενημερώσω για σημερινή μεσημεριανή μικρή τσάρκα στο δρόμο του μεταξιού.

Κο32ισ - μελαχροινή πολύ φάκαμπλ
Κο32υπ - αδιάφορη
Κο32πα - δύο κοπέλες, καστανό μπάζο και ξανθιά πολύ μέτρια
Κο30πα - μελαχροινή μέτρια

Ια30πα - μελαχροινή φάκαμπλ, στα πλαίσια ΒΚΛΠ
Ια30κα - η γνωστή μελαχροινή με το φούλ μπαζόλα
Ια31κα - εδώ βλαστήμησα την ώρα και την στιγμή. Υπόγειο κλειστό, χωρίς κλιματισμό.
Στα πέντε λεπτά, ένιωθα σαν εβραίος σε φούρνο. Ξανθό μπάζο, βγήκε σκουπίζοντας το κάτω χείλος.
Μάλλον κάποιος συναγωνιστής την τάισε πριν. :)

Ια31πα - αποκάλυψη.

Γενικά το μπουρδελάκι αυτό το συμπαθώ, γιατί έχω ρίξει πολύ καλά γαμήσια μέσα (Φωτεινή, Λίζα). Σήμερα είδα μια συμπαθητική μικρούλα στο σαλόνι, σκαστός από τις σκάλες, και είπα δεν γαμιέται τι ψυχή έχει το δεκαπεντάρι. Λοιπόν, Μαρία από Ρουμανία, κανονικά δουλεύει τις απογευματινές ώρες. Έχει ένα χρόνο στην Ελλάδα, και δύο μήνες στην δουλειά μιας και πριν δούλευε σε μπαρ (σερβιτόρα την κόβω και όχι κονσομασιόν). Νεανική μορφή, μου είπε 22ετών, μέσα που την είδα καλύτερα, και δεκαέξι να μου έλεγε θα την πίστευα. Καλό πρόσωπο (το χαλάει λίγο η πεταχτή μύτη), εξαιρετικό σφιχτό σώμα με βυζάκι παλαμήσιο. Σφιχτό μουνί (πριν την διείσδυση ο στρητάκος έπρεπε να περιμένει στον προθάλαμο...) και κωλαράκι που πρέπει να έχει δουλευτεί λίγο στο παρελθόν (η τρύπα είχε πεταχτεί λίγο, αλλά ήταν σφιχτή).

Γενικά το όλο σκηνικό μου θύμισε μια γκόμενα που πηδούσα στο λύκειο. Πολύ GFE, δεν είπε όχι σε τίποτα (από αλλαγή στάσεων πάντα, μην τρέχει κανένα λιοντάρι...), δεν έκανε πρόστυχο αλλά γλυκό γαμήσι. Γενικά έχω ένα θέμα με τα τόσο σφιχτά μουνιά, ήταν και η ζέστη, οπότε τελικά πλήρωσα και άλλες δυο φορές μέχρι να τελειώσω (η φθήνια τρώει τον παρά τελικά), αλλά έμεινα μέσα περίπου 55 λεπτά συνολικά (με έναν πελάτη ενδιάμεσα), οπότε μιλάμε για χαλαρά 12 με 15 λεπτά την φορά. Το τέλος ήρθε στην αγαπημένη πισωμπρούμυτη στάση.

Παρά το γεγονός ότι πήρα το αγαπημένο μου δωμάτιο (το μοναχό), δεν είχε καθόλου κλιματισμό και ο ανεμιστήρας δεν δούλευε. Γι' αυτό τελικά και το κρεββάτι όταν πέρασα ήταν αχρησιμοποίητο... (τεντωμένο που λέγαμε στο στρατό). Έτσι στο τέλος, είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα.

Για όποιον ενδιαφέρεται θα είναι μέχρι τα μεσάνυχτα. Κανονικό πρόγραμμα με μόνο εξτρά το 69.

Επισκέπτης
Ποσο λετε οτι θα αντεξει ακομα η Φυλης στα 20 ευρω? Πλεον ειναι μηδαμινες οι ποιοτικες διαφορες απο το Μεταξουργειο στο βασικο προγραμμα.  :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ποσο λετε οτι θα αντεξει ακομα η Φυλης στα 20 ευρω? Πλεον ειναι μηδαμινες οι ποιοτικες διαφορες απο το Μεταξουργειο στο βασικο προγραμμα.  :think:
Ολο και κατι θα βρουν για να το κρατησουν..

βλεπε τωρα τα ακαποτα και τα διαφορα συν που δεν τα εβλεπες παλια..

Μπορει να αυξησουν την διαρκεια παραμονης της κοπέλας στο δωματιο κατα 3-5  λεπτα,μπορει το ενα, μπορει το αλλο..

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ο λόγος που κρατιούνται ακόμα σε αυτά τα επίπεδα είναι ότι αυτοί που τα εκμεταλλεύονται δίνουν πολύ μικρότερα ενοίκια στους ιδιοκτήτες από τη μία και από την άλλη ανοίγουν καινούρια με εξεφτιλιστικά ενοίκια.όπωσ και να έχει βρήκαν τρόπο να καλύψουν τις όποιες απώλειες από την πτώση τζίρου.

Επισκέπτης
Μπορει να αυξησουν την διαρκεια παραμονης της κοπέλας στο δωματιο κατα 3-5  λεπτα,μπορει το ενα, μπορει το αλλο..

Ειδικα αυτο που λες παει ολο και χειροτερα στη Φυλης και στελνει ολο και περισσοτερο κοσμο στο Μεταξι. Γιατι να δωσει ο αλλος 20 ευρω οταν στα 7 λεπτα του χτυπανε την πορτα?  :think:

Επισκέπτης
επειδη ο  πακιστανος δε θα δωσει 20 ευρω ας πουμε ενας λογος

Ναι, αυτος ειναι ενας λογος. Ο μοναδικος ισως. Ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει στο μελλον με τις τιμες. Στο Μεταξι ειναι πλεον πολλα τα σπιτια με 10 ευρω!

Επισκέπτης
Ναι, αυτος ειναι ενας λογος. Ο μοναδικος ισως. Ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει στο μελλον με τις τιμες. Στο Μεταξι ειναι πλεον πολλα τα σπιτια με 10 ευρω!
Και τι πρόγραμμα κάνουν σ' αυτά φίλε Picker;

Ειδικα αυτο που λες παει ολο και χειροτερα στη Φυλης και στελνει ολο και περισσοτερο κοσμο στο Μεταξι. Γιατι να δωσει ο αλλος 20 ευρω οταν στα 7 λεπτα του χτυπανε την πορτα?  :think:
Θυμάμαι είχα πηδήξει την Ιωάννα στο Αχιλλέως 51 πριν κάποιους μήνες. Αυτή δούλευε στο Φυλής 40 πριν.
Μου είχε πει ότι στη Φυλής έπαιρνε γύρω στους 10 πελάτες καθημερινά ενώ στο Μετάξι πάνω από 20.
Το θέμα είναι ότι το εισητήριο ήταν εικοσάρικο όπως και στη Φυλής οπότε το θέμα δεν ήταν το οικονομικό. Απλά μάλλον επειδή το Μετάξι έχει πολλά φτηνά μαγαζιά ελκύει περισσότερο κόσμο και τελικά όλο και κάποιοι παραπάνω μπαίνουν και σ'αυτά που κοστίζουν 20.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Xτεσινη απογευματινη ενημερωση αποφυλης
Τροφωνιου
13 πανω σοφια,ξανθια πολυ ενδιαφερουσα μλφ,την ειχα ξαναδει, δυστυχως επειδη οι περισσοτερες μλφ συνηθως φορανε μαυρο νυχτικο δε μπορω να καταλαβω το περιγραμμα του κορμιου και δεν μπηκα
13 κατω ειρηνη σταθερα,μελαγχροινη μλφ
Αχιλλεως και μαραθωνος κατερινα, ψηλη μελαγχροινη κοπελα που εχω την εντυπωση οτι εχω παρει  πολυ παλιοτερα στη φυλης, τα βασικα
Μαραθωνος 59 νικη
Ρεμουνδου 20 εβελινα απο το μεσημερι
Φυλης
109α ροζα μελαγχροινη τσιγγανορουμανα
134 οροφος τζεσικα
134 ισογειο μελαγχροινη με πιασιματακια αλλα στο σαλονι και στη διαρκεια της συζητησης διαχυτικη
200 η ελενα του τζοκερ
αγαθουπολεως 54 μαρια ξανθια χοντρουλα
69β μικυ
65α μιρελα,η γνωστη μελαγχροινη ρουμανα με το φουλ
65β η μελαγχροινη αννα με το κιτρινο σταθερα στρινγκακι
Παμε και στην ενδιαμεση κατηγορια
Εφεσου 11 ελβιρα,μελαγχροινη γκομεναρα με 30 ευρω,ανακαλυψη του piatsa και δυνατη μεσα, για hardcore καταστασεις
Κωνσταντινουπολεως
92α τζινα,καστανη απιστευτα καβλε μλφ και ας εχει ατελειες στο σωμα,speed επιβαλεται επισκεψη
92β μαρια,μελαγχροινη παχουλη με 40 ευρω νομιζω
94 φραντζεσκα,ξανθια χοντρουλα με 30 ευρω νομιζω, στα δυο τελευταια της κων/πολεως οι εμφανισεις ηταν κατω του μετριου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom