Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (6 μέλη και 159 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Αυτή η Αγνή που λες φίλε (Πολωνέζα με πράσινα μάτια) είχε σταματήσει πέρσι αλλά πρόσφατα βλέπω ξανά φωτό στο Athens Ladies που τις μοιάζουν, μάλλον αυτή είναι. Αν είναι έτσι θα την επισκεφτώ κάποια στιγμή, ήταν από τις αγαπημένες μου :fuck1: , μεγάλη τέχνη στο  :pipa1:
η ιδια ειναι. σημερα παιζει στο θησεως79

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μερική ενημέρωση από Φυλής και  ώρα 21:30
Διδύμου 18 Α κάτω. Ξανθιά με αρκετά παχάκια,  βουλγάρικης καταγωγής. Ηλικία μεταξύ 25-28. Μου φαίνεται ότι λέγεται Σάντρα ή κάτι τέτοιο. Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό, 69 κλπ.
Φωκαίας  17 πάνω. Ξανθό μπαζάκι και  χοντρό περίπου στα 24, ωστόσο συμπαθητική φάτσα και όχι αποκρουστική. Προσφέρει ελεύθερο στοματικό. Για πίσω πόρτα δεν ειπώθηκε. Αρνητικό ήταν το γεγονός ότι μέσα περίμεναν και ήταν και καλοδεχούμενα αφγανοπακιστάνια.
Φωκαίας 17 κάτω  Το ψηλό με μακριά ξανθά  μαλλιά αθλητικό κορίτσι . Ωραία γκόμενα που θυμίζει έντονα πολιτισμένη βορειοευρωπαία, κάπως σαν Σουηδή ή Γερμανίδα. Απλό πρόγραμμα. Μέσα ήταν κάτι γύφτοι και προσπαθούσαν να της πουλήσουν βρακιά του ενός ευρώ.
Φυλή 80 Ναταλί,  μπαζάκι ξανθό με πέδιλα αρχαιοελληνικά μέχρι τα γόνατα. Το έπαιζε πολύ γκόμενα μέσα στο νάζι. Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα  ή στη μάπα, δεν κατάλαβα καλά τι είπε η υπηρέτρια
Φυλής 67 Μόνικα, καινούργιο πιπινάκι,  Βουλγάρα 24 ετών και πανέμορφο. Είναι αδύνατο με πολύ ωραίες αναλογίες καστανά μακριά μαλλιά  λευκό δέρμα και έχει τατού στη κοιλιά και piercing στον αφαλό. Ο “αδελφάρα” υπηρέτης που ήταν πολύ ευγενικός  είπε το πρόγραμμα ως εξής: Ελεύθερο στοματικό τελείωμα στα βυζάκια και όλα τα παρελκόμενα χωρίς όμως οθωμανικό. Ήμουν πάλι τόσο φουριόζος και μου άρεσε τόσο πολύ το κορίτσι που μπούκαρα αμέσως αφού στο μαγαζί δεν υπήρχε ίχνος ψυχής. Ήρθε μέσα μετά από λίγο και με πλάκωσε απ΄ ευθείας  στα γλωσσόφιλα χωρίς πολλές πολλές διαδικασίες και ανταπέδωσα. Τη ξάπλωσα κάτω και της τον έδωσα στο στόμα όπου δεν άργησε να έρθει πάλι το τέλος τελειώνοντας στο πρόσωπο, στα μαλλιά της και στα στήθη της που είναι αρκετά μικρά. Ούτε που πρόλαβα να της τον χώσω έστω και λίγο. Αρνητικό ήταν ωστόσο οι υποκριτικές κραυγές καύλας που εύγαζε και μου την ψιλοέσπασε. Γενικά αρκετά καλό και είναι αυτό που λένε ότι άμα είναι ωραία η γκόμενα δε προλαβαίνεις να πεις κιχ.
Φυλής 71Β Αννά,  Ρουμάνα με το τάτου στα κωλομέρια και μακριά καστανά μαλλιά και καλές αναλογίες. Θεωρώ ότι είναι από τα πολύ δυνατά τεμάχια της Φυλής . Ήρθε στο σαλόνι και άρχισε να πιάνει πάλι τα @@ του κόσμου και να δίνει κάτι πεταχτά φιλάκια. Η υπηρέτρια Ευα είπε πρόγραμμα που περιλάμβανε κανονικό πρόγραμμα με ελεύθερο τελειωτικό  στα στήθη.
Φυλής 69 ισόγειο Σακίρα (όχι αυτή από φυλής 59) ψηλή και ψιλόπατσούρα ξανθιά με ύφος Ορνέλας Μούτι. Μέσα περιμένανε αρκετές φιλές της ασίας. Μεταβολή και δρόμο

Καλά βόλια σύντροφοι

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η περιγραφη και η συμπεριφορα της μονικας μοιαζει τελειως με αυτη της μαριας...μηπως ειναι η ιδια?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
η περιγραφη και η συμπεριφορα της μονικας μοιαζει τελειως με αυτη της μαριας...μηπως ειναι η ιδια?
Δε ξέρω άμα έχει αλλάξει όνομα. Συμβαίνει τακτικά αυτό για να αποφεύγουν τις κακές κριτικές από συναγωνιστές. Νομίζω η περιγραφή που έκανα είναι αρκετά ενημερωτική. Δεν ξέρω ωστόσο ποια Μαρία μπορεί να είναι.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Σποραδική και σπερματική ενημέρωση για Φυλής 28/3/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 21.30’

Η μπουλντόζα και τα μπουρδέλα ...  :2funny:

10020197382433014193.jpg

ΦΥΛΗΣ 134 ΟΡΟΦΟΣ
Άννα από Φυλής 65 (παλαιότερα), Κολωνού 32 όροφος, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικό πρόσωπο με αποδεκτά χαρακτηριστικά σε υπερ-χαμογελαστή έκφραση σαν να της έκαναν λοβοτομή, μέτρια στο ύψος, αρκετά λεπτή με έντονες καμπύλες στην μέση και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο σε χορευτική έκδοση
Λίγο ακόμη και θα περνούσα
Είχα όμως εντεταλμένη αποστολή ...

ΦΥΛΗΣ 134 ΙΣΟΓΕΙΟ
Κατερίνα από Ιάσωνος 1Α υπερυψωμένο ισόγειο, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, συμπαθητικό πρόσωπο με καθημερινή χαμογελαστή έκφραση, κοντή με αποδεκτό (μάλλον) λεπτό σώμα, μικρά βυζιά και μαζεμένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 109 ΙΣΟΓΕΙΟ
Κατερινάκι μου είπε όταν με πλησίασε για να μου πιάσει τα επίμαχα σημεία και να με προ(σ)καλέσει για τα ενδότερα, μελαχρινή με πλούσια μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα σε αλογοουρά, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου με έντονα γαλαζοπράσινα μάτια (πιθανόν να φόραγε φακούς, οπότε μην με κυνηγάτε αν την βρείτε με σκούρα μάτια), μέτρια στο ύψος με γυμνασμένο (μάλλον) σώμα, αποδεκτά βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο σε τυπικές αναλογίες

ΦΥΛΗΣ 71 ΥΠΟΓΕΙΟ
Κατερίνα (η τρίτη) με ξανθά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα πίσω, καθημερινό πρόσωπο με ημι-αθώα έκφραση σε τίμιες πουτανίσιες προθέσεις, μάλλον κοντή, κάπως γεματούλα σε οριακά αποδεκτά σημεία με μικρά (μάλλον) βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 92 ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ
Όσο υπάρχει η συγκεκριμένη τσατσά δεν πρόκειται να περάσω έστω και να φέρουν την θεογκόμενα
Δυο κοπέλες μελαχρινές με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά
Μια (σχετικά) κοντή στο ύψος ως προς την άλλη με μαλλιά μέχρι τους ώμους με συμπαθητικό πρόσωπο, μάλλον λεπτή με μικρά βυζιά και (αξιο)περίεργο κώ(ο)λο
Η άλλη κάπως ψηλή, με πλούσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, επιλέξιμη στα κριτήρια PIATSAS, με προκλητικό πρόσωπο και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σώματος

Όπως και εγώ τυχαία περπατούσα στη Φυλής έτσι ακριβώς τυχαία έβγαινε από Φυλής 59 ισόγειο ο συνάδελφος Pitsilistis
Προφανώς ήταν έκδηλη η ευχαρίστηση μας και περπατήσαμε μαζί τις επισκέψεις στα πορνο-καταστήματα

Φυλής 80 και αυτή την φορά μας «προσέφεραν» παπούτσια και μπαλκονόπορτες

Υστερόγραφο :

Όποιος συνάδελφος θέλει κάτι να σχολιάσει, θα παρακαλούσα(με) να είναι είτε κάτι πρωτότυπο είτε κάτι θετικό
Ελπίζω και εύχομαι να είναι κατανοητό αυτό που σημειώνω

59233406519339648239.jpg

92084234750381293474.jpg

ΦΥΛΗΣ 80
Νίνα με καστανά κοντά περιποιημένα μαλλιά σε κλιμακτηριοπαθές προσδιορισμό, συμπαθητικό πρόσωπο με ικανοποιητικό σώμα, μέτρια βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Σαμπρίνα διακτινισμένη από Ιάσωνος 46 ισόγειο Ιάσωνος 44, Φυλής 71 ισόγειο, Φυλής 59, Κολωνού 11 ισόγειο με σκούρα καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου με περίεργη ματιά, μέτρια προς ψηλή, μάλλον αδύνατη με καλοστημένο σώμα, μικρά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 86 ΟΡΟΦΟΣ
Αλεξάνδρα με μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση (περιποιημένα), προκλητικά μακιγιαρισμένη με piercing στη γλώσσα (με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται) μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με μικρά (μάλλον) βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

Φυλής 67
Μόνικα (νέο κορίτσι) με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, προκλητικό ύφος με ικανοποιητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος με λεπτό γυμνασμένο σώμα, μικρά βυζιά και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο σε αποφασιστικές και φασιστικές υπηρεσίες παρέχοντας ακάπωτο και όχι μόνο  

αυτά...

δεν θυμάμαι άλλα

συγγνώμη

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Φυλή 80 Ναταλί,  μπαζάκι ξανθό με πέδιλα αρχαιοελληνικά μέχρι τα γόνατα. Το έπαιζε πολύ γκόμενα μέσα στο νάζι. Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα  ή στη μάπα, δεν κατάλαβα καλά τι είπε η υπηρέτρια
Να διορθώσω και βάσει της ενημέρωσης του συναγωνιστή farkeli ότι δεν λέγεται Ναταλί αλλά Νίνα.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
οι μπαλκονοπορτες ειναι καμια εβδομαδα εκει

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να διορθώσω και βάσει της ενημέρωσης του συναγωνιστή farkeli ότι δεν λέγεται Ναταλί αλλά Νίνα.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συνάδελφε!
Είσαι θεσμικός ενημερωτής και αυτά είναι αποδεκτά ...  :thumbsup:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μερική ενημέρωση από Φυλής και  ώρα 21:30
...
Φυλής 67 Μόνικα, καινούργιο πιπινάκι,  Βουλγάρα 24 ετών και πανέμορφο. Είναι αδύνατο με πολύ ωραίες αναλογίες καστανά μακριά μαλλιά  λευκό δέρμα και έχει τατού στη κοιλιά και piercing στον αφαλό. Ο “αδελφάρα” υπηρέτης που ήταν πολύ ευγενικός  είπε το πρόγραμμα ως εξής: Ελεύθερο στοματικό τελείωμα στα βυζάκια και όλα τα παρελκόμενα χωρίς όμως οθωμανικό. Ήμουν πάλι τόσο φουριόζος και μου άρεσε τόσο πολύ το κορίτσι που μπούκαρα αμέσως αφού στο μαγαζί δεν υπήρχε ίχνος ψυχής. Ήρθε μέσα μετά από λίγο και με πλάκωσε απ΄ ευθείας  στα γλωσσόφιλα χωρίς πολλές πολλές διαδικασίες και ανταπέδωσα. Τη ξάπλωσα κάτω και της τον έδωσα στο στόμα όπου δεν άργησε να έρθει πάλι το τέλος τελειώνοντας στο πρόσωπο, στα μαλλιά της και στα στήθη της που είναι αρκετά μικρά. Ούτε που πρόλαβα να της τον χώσω έστω και λίγο. Αρνητικό ήταν ωστόσο οι υποκριτικές κραυγές καύλας που εύγαζε και μου την ψιλοέσπασε. Γενικά αρκετά καλό και είναι αυτό που λένε ότι άμα είναι ωραία η γκόμενα δε προλαβαίνεις να πεις κιχ.
...

Νομίζω ότι πέρασες καλά!

Και για μένα το ίδιο νομίζω ... :grin:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Λοιπον φαρκελι θα το γραψω κι ας θυμωσεις...βρισκεις το πιτσιλιστη στη φυλης και γραφεις οτι απλα περπατησατε μαζι...

πες καμια λεπτομερεια,καμια ατακα που σου ειπε....εδω να σημειωσω οτι το 2007 και πριν γραφτω στο σαιτ ενω το παρακολουθουσα, ο πιτσι ηταν ο πρωτος που γνωρισα απο ολους τους φιλους εδω μεσα....τον ειχα δει με ενα τεφτερι να σημειωνει και του πιασα τα λογια....ειχε αρχισει να μου λεει τα πιτσιλεεικα....1 χρονο μετα παλι τυχαια συναντηση στο κολωνου 30 η κατ 69..μαζι με γκανγκ,ιπποτη,μπουρδελιαρη 84....απο τοτε αρχισαμε να κανουμε παρεα και μετα γνωρισα τους ενηλικες και περπατημενους συναγωνιστες....ΠΙΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!!!

Και λιγα λογια για τη ΣΑΜΠΡΙΝΑ...αποτελει τη μεγαλυτερο γυρολογο των μπουρδελων,τα γνωριζει καλυτερα και απο το φιλο μου το τζοκερ τον Ξ....Ξεκινησε να γραφει το μπουρδελοβιογραφικο της απο Μαραθωνος 59..επειδη της αρεσε το νουμερο πηγε στο Φυλης 59...το 69 το απεφυγε,,,δε της αρεσει αυτη η σταση,,,αργοτερα τη συναντω και στο κων 206...και φυσικα συνταξη θα παρει απο τροφωνιου...!!!!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για τη σαμπρινα...δεν ειναι με τιποτα αδυνατη πια,αμα την ανεβασεις πανω σου θα σε σκασει...υπηρεσιες ο.κ γι'αυτους που δεν ζητουν πολλα...

Επισκέπτης
ΦΥΛΗΣ 134 ΟΡΟΦΟΣ
Άννα από Φυλής 65 (παλαιότερα), Κολωνού 32 όροφος, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικό πρόσωπο με αποδεκτά χαρακτηριστικά σε υπερ-χαμογελαστή έκφραση ..
Μέχρι πρόσφτατα ήταν στο Φυλής 136 και βέβαια 109κάτω.Πήγες στο Φυλής 136;

Λίγο ακόμη και θα περνούσα
Είχα όμως εντεταλμένη αποστολή ...
Ποιον σκοπό είχες;

ΦΥΛΗΣ 134 ΙΣΟΓΕΙΟ
Κατερίνα από Ιάσωνος 1Α υπερυψωμένο ισόγειο, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, συμπαθητικό πρόσωπο με καθημερινή χαμογελαστή έκφραση, κοντή με αποδεκτό (μάλλον) λεπτό σώμα, μικρά βυζιά και μαζεμένο κώ(ο)λο
Το μαγκίζον καστανό ισχνό "κουτσαβάκι" με ελεύθερο στοματικό;

ΦΥΛΗΣ 109 ΙΣΟΓΕΙΟ
Κατερινάκι μου είπε όταν με πλησίασε για να μου πιάσει τα επίμαχα σημεία και να με προ(σ)καλέσει για τα ενδότερα, μελαχρινή..
Η σκουρόχρωμη μεσήλικη Κατερίνα της αλυσίδας, προσφέρουσα τα βασικά;

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Σαμπρίνα διακτινισμένη από Ιάσωνος 46 ισόγειο Ιάσωνος 44, Φυλής 71 ισόγειο, Φυλής 59, Κολωνού 11 ισόγειο με σκούρα καστανά μαλλιά..
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...
Η κατάλληλη κοπέλα για το ανάλογο μαγαζί.

αυτά...δεν θυμάμαι άλλα
συγγνώμη
Κακώς!...να τα θυμάσαι όλα.Γιατί:  :woldman:
Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο! :2funny:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
στο Μετάξι το πρωί τι ώρα αλλάζει η βάρδια;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μέχρι πρόσφτατα ήταν στο Φυλής 136 και βέβαια 109κάτω.Πήγες στο Φυλής 136;
Δικό μου λάθος. Ήταν στο Φυλής 136.

Ποιον σκοπό είχες;
Να πηδήξω ...  :2funny:

Το μαγκίζον καστανό ισχνό "κουτσαβάκι" με ελεύθερο στοματικό;
Ναι

Η σκουρόχρωμη μεσήλικη Κατερίνα της αλυσίδας, προσφέρουσα τα βασικά;
Νομίζω ότι είπε και ακάπωτο ...

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...
Η κατάλληλη κοπέλα για το ανάλογο μαγαζί.
Ακούω καλά σχόλια και πιθανόν να περάσω ...

Κακώς!...να τα θυμάσαι όλα.Γιατί:  :woldman:
Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο! :2funny:
:2funny:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Σήμερα πρωί στην Φωκαίας είχαμε

Φωκ.17Β η Δώρα/Ντόρα η μικρή μελαχρινή με το σούπερ gfe attitude, κατάθεση ξανά με συμμετοχή υπέρκαυλωμένης γκόμενας
Φωκ.19 μία ξανθιά γεμάτη με ακα και πακιστανούς να περιμένουν να περάσουν
Φωκ.25Β η Λάουρα
Φυλής 66Γ μία μελαχρινή με παραπανίσια κιλά

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Eβαλα κριτικη για μια Ντιάνα,Αλκαμενους 113.Στο ιδιο μαγαζι,ειχα πετυχει πριν κατι μηνες μια αλλη Ντιάνα,γυρω στα 50,πολυ ψηλη ,νταρντανα.Μηπως κανεις ξερει κατι σχετικο με αυτην?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μινι ενημερωσουλα από φυλης τωρα το μεσημερι συνεχιζοντας απο τον free ξεκινωντας από το υπογειο του 92Α οπου βρηκα την λαουρα,το λεπτο μινιον πιπινι αλλα όχι τη τζουλια,ένα μελαγχροινο δυνατο μωρο που ειχα δει τις προαλες και για τα οποιο ειχα σκοπο να καταθεσω.Με τα φτερα του ερωτα σπασμενα όπως ελεγε ετερος σπουδαιος συναγωνιστης συνεχισα εχοντας την επιθυμια για κατι καινουργιο που δυστυχως δεν βρηκα
80 τανια με φουλ προγραμα,εμφανιση ξανθιας κομμωτριας με τα κιλακια της ομοιομορφα κατανεμημενα,οχι ασχημο το αισθητικο αποτελεσμα,αρκετα χυμωδες και σεξι προmilf εχω την εντυπωση
84α αλισια η μελαγχροινη ισπανιδα που δουλευει σε αυτή την αλυσιδα του 84-86
84β ξενια
86α κλαουντια,επεστρεψε εκει,πολύ ωραιο μωρο αλλα εχει κακες κριτικες,ενώ και εγω που την πηρα μια φορα αν και δε περασα ασκημα,υπηρχε καποιο ειδος γρηγορης ξεπετας
86β αντριανα
67 αντριανα με το πρωκτικο
71β αννα όπως μου ειπε ο ευγενεστατος παντα κυρ βασιλης,το ξερω το μωρο,πολύ καλο,υπαρχει και κριτικη
109α αντριαννα,κοκκινομαλικο λεπτο κοριτσι που ειδα και στη προηγουμενη ενημερωση,δεν συγκινει

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Καλησπέρα καυλέουρες.
Η Δήμητρα από Ιάσωνος 37Β ξέρει κανείς τι ώρες παίζει?

Επίσης φιλαράκι θέλει να αυτοκτονήσει  :grin: με Ντενίζα αλλά δεν τη βρίσκει.
Ξέρει κανείς τίποτα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom