farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Σήμερα το πρωί στο Μεταξουργείο:
...
Αφού έγραψες για Μεταξουργείο, "αναγκαστικά" θα γράψω για Φυλής ...
Σήμερα το πρωί στο Μεταξουργείο:
...
η ιδια ειναι. σημερα παιζει στο θησεως79Αυτή η Αγνή που λες φίλε (Πολωνέζα με πράσινα μάτια) είχε σταματήσει πέρσι αλλά πρόσφατα βλέπω ξανά φωτό στο Athens Ladies που τις μοιάζουν, μάλλον αυτή είναι. Αν είναι έτσι θα την επισκεφτώ κάποια στιγμή, ήταν από τις αγαπημένες μου , μεγάλη τέχνη στο
Δε ξέρω άμα έχει αλλάξει όνομα. Συμβαίνει τακτικά αυτό για να αποφεύγουν τις κακές κριτικές από συναγωνιστές. Νομίζω η περιγραφή που έκανα είναι αρκετά ενημερωτική. Δεν ξέρω ωστόσο ποια Μαρία μπορεί να είναι.η περιγραφη και η συμπεριφορα της μονικας μοιαζει τελειως με αυτη της μαριας...μηπως ειναι η ιδια?
Να διορθώσω και βάσει της ενημέρωσης του συναγωνιστή farkeli ότι δεν λέγεται Ναταλί αλλά Νίνα.Φυλή 80 Ναταλί, μπαζάκι ξανθό με πέδιλα αρχαιοελληνικά μέχρι τα γόνατα. Το έπαιζε πολύ γκόμενα μέσα στο νάζι. Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα ή στη μάπα, δεν κατάλαβα καλά τι είπε η υπηρέτρια
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συνάδελφε!Να διορθώσω και βάσει της ενημέρωσης του συναγωνιστή farkeli ότι δεν λέγεται Ναταλί αλλά Νίνα.
Μερική ενημέρωση από Φυλής και ώρα 21:30
...
Φυλής 67 Μόνικα, καινούργιο πιπινάκι, Βουλγάρα 24 ετών και πανέμορφο. Είναι αδύνατο με πολύ ωραίες αναλογίες καστανά μακριά μαλλιά λευκό δέρμα και έχει τατού στη κοιλιά και piercing στον αφαλό. Ο “αδελφάρα” υπηρέτης που ήταν πολύ ευγενικός είπε το πρόγραμμα ως εξής: Ελεύθερο στοματικό τελείωμα στα βυζάκια και όλα τα παρελκόμενα χωρίς όμως οθωμανικό. Ήμουν πάλι τόσο φουριόζος και μου άρεσε τόσο πολύ το κορίτσι που μπούκαρα αμέσως αφού στο μαγαζί δεν υπήρχε ίχνος ψυχής. Ήρθε μέσα μετά από λίγο και με πλάκωσε απ΄ ευθείας στα γλωσσόφιλα χωρίς πολλές πολλές διαδικασίες και ανταπέδωσα. Τη ξάπλωσα κάτω και της τον έδωσα στο στόμα όπου δεν άργησε να έρθει πάλι το τέλος τελειώνοντας στο πρόσωπο, στα μαλλιά της και στα στήθη της που είναι αρκετά μικρά. Ούτε που πρόλαβα να της τον χώσω έστω και λίγο. Αρνητικό ήταν ωστόσο οι υποκριτικές κραυγές καύλας που εύγαζε και μου την ψιλοέσπασε. Γενικά αρκετά καλό και είναι αυτό που λένε ότι άμα είναι ωραία η γκόμενα δε προλαβαίνεις να πεις κιχ.
...
Μέχρι πρόσφτατα ήταν στο Φυλής 136 και βέβαια 109κάτω.Πήγες στο Φυλής 136;ΦΥΛΗΣ 134 ΟΡΟΦΟΣ
Άννα από Φυλής 65 (παλαιότερα), Κολωνού 32 όροφος, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικό πρόσωπο με αποδεκτά χαρακτηριστικά σε υπερ-χαμογελαστή έκφραση ..
Ποιον σκοπό είχες;Λίγο ακόμη και θα περνούσα
Είχα όμως εντεταλμένη αποστολή ...
Το μαγκίζον καστανό ισχνό "κουτσαβάκι" με ελεύθερο στοματικό;ΦΥΛΗΣ 134 ΙΣΟΓΕΙΟ
Κατερίνα από Ιάσωνος 1Α υπερυψωμένο ισόγειο, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, συμπαθητικό πρόσωπο με καθημερινή χαμογελαστή έκφραση, κοντή με αποδεκτό (μάλλον) λεπτό σώμα, μικρά βυζιά και μαζεμένο κώ(ο)λο
Η σκουρόχρωμη μεσήλικη Κατερίνα της αλυσίδας, προσφέρουσα τα βασικά;ΦΥΛΗΣ 109 ΙΣΟΓΕΙΟ
Κατερινάκι μου είπε όταν με πλησίασε για να μου πιάσει τα επίμαχα σημεία και να με προ(σ)καλέσει για τα ενδότερα, μελαχρινή..
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Σαμπρίνα διακτινισμένη από Ιάσωνος 46 ισόγειο Ιάσωνος 44, Φυλής 71 ισόγειο, Φυλής 59, Κολωνού 11 ισόγειο με σκούρα καστανά μαλλιά..
Κακώς!...να τα θυμάσαι όλα.Γιατί:αυτά...δεν θυμάμαι άλλα
συγγνώμη
Δικό μου λάθος. Ήταν στο Φυλής 136.Μέχρι πρόσφτατα ήταν στο Φυλής 136 και βέβαια 109κάτω.Πήγες στο Φυλής 136;
Να πηδήξω ...Ποιον σκοπό είχες;
ΝαιΤο μαγκίζον καστανό ισχνό "κουτσαβάκι" με ελεύθερο στοματικό;
Νομίζω ότι είπε και ακάπωτο ...Η σκουρόχρωμη μεσήλικη Κατερίνα της αλυσίδας, προσφέρουσα τα βασικά;
Ακούω καλά σχόλια και πιθανόν να περάσω ...Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...
Η κατάλληλη κοπέλα για το ανάλογο μαγαζί.
Κακώς!...να τα θυμάσαι όλα.Γιατί:
Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο!