Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (2 μέλη και 154 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Mini news από Mε(a)τάξι. Ώρα περίπου 6 απογ.
Ιάσωνος 1Α: Λεπτή ξανθοβαμένη με πρόστυχη προς σκυλέ φάτσα. Μεσαίου αναστήματος με συγκρατημένες καμπύλες.
Ιάσωνος 1 στη μέση (το διπλό) Δεξιά, ξανθό, ελαφρώς τσουπωτό, επαρχιακής εμφάνισης νεαρό άτομο. Φορούσε σχιστοειδές φόρεμα σαν να ήταν τυλιγμένη από ταινιές. Καλούσικές καμπύλες, μέτριο σύνολο.
Ιάσωνος 1 Β ή Γ (το τρίτο όπως κατεβαίνουμε). Ξανθιά με ανάλογο ντύσιμο, καλύτερο έως καλό πρόσωπο, νορμάλ βάρος φουσκωτούλια (σχετικά) μπουτοκωλαράκια, σχετικά ασύμμετρη διάπλαση. Από το λαιμό και κάτω βουκολικό σουλούπι με έλλειψη αρμονίας. Επώνυμη παρουσιάση, αλλά ξέχασα το όνομα.
Κολωνού 27Β όροφος. Ντατρντάνα ξανθοειδής καλοστημένη. Χορταστικό (όπως θα έλεγε ο Farkeli) σύνολο αλλά και υποψίες ελαφράς χαλάρωσης. Λίγο σπλατς μου φάνηκαν οι βυζάρες στο μαύρο σουτιέν...
Κολωνού 27 υπόγα: Δεν μπαίνω λόγω εξαρτημένων αντανακλαστικών (είχα κακοπεράσει...)
Κολωνού 27 Α. Καλλίγραμμη νεαρά υπό το ψευδώνυμο Μιρέλλα (η σάρκα της ηδονής). Καστανή με χαλκοκόκκινες αντάυγειες. Τα βασικά. Έγινε κατάθεση. Ακολουθεί κριτική.
Μετά έφυγα.

Στο Ι1 Γ ή Β (το τρίτο) ο εξωτερικός τοίχος εκτελεί χρέη δημόσιου ουρητηρίου. Θα κατατεθεί στο Δήμο αίτηση εγκατάστασης αυτόματου πουτσοκόφτη, για να παύσει το θλιβερό φαινόμενο. Τζάκια (2-3) με σύριγγες. Κατάσταση δρόμου: (σχεδόν) καθαρή. Κίνηση: Μέτρια.

Επισκέπτης
Mini news από Mε(a)τάξι. Ώρα περίπου 6 απογ
Καλώς όρισες στην Ομάδα Λειτουργών Μαζικής Ενημέρωσης-Ο.Λ.Μ.Ε.!
Να εκδράμεις το κατά δύναμιν και να ενημερώνεις!

Ιάσωνος 1Α: Λεπτή ξανθοβαμένη με πρόστυχη προς σκυλέ φάτσα. Μεσαίου αναστήματος με συγκρατημένες καμπύλες.
Ιάσωνος 1 στη μέση (το διπλό) Δεξιά, ξανθό, ελαφρώς τσουπωτό, επαρχιακής εμφάνισης νεαρό άτομο. Φορούσε σχιστοειδές φόρεμα σαν να ήταν τυλιγμένη από ταινιές. Καλούσικές καμπύλες, μέτριο σύνολο.
Θυμάσαι τα προγράμματα των δύο αυτών ξανθών;

Επισκέπτης
Καλώς όρισες στην Ομάδα Λειτουργών Μαζικής Ενημέρωσης-Ο.Λ.Μ.Ε.!
Να εκδράμεις το κατά δύναμιν και να ενημερώνεις!
Θυμάσαι τα προγράμματα των δύο αυτών ξανθών;

Mέχρι 69. Όχι παραπάνω. Και αυτό δεν είμαι σίγουρος.
Δυστυχώς  κ. Αρχιλειτουργε (Α/ΟΛΜΕ, όπως Α/ΓΕΣ) δεν έχω καλή μνήμη.
Στο 1α πρόκειται για ψευτοξανθιά.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μίνι απογευματινή εκδρομή στον αμαρτωλό "κόκκινο" δρόμο.

Μ. Πρ. 16: Ροξάνη η ξινή Οδοντογλυφίδα
Φυλ. 92 νέο: η καμπυλόγραμμη ξανθιά που παίζει & στο Μ. Πρ. με φούλ
Φυλ. 71β: η Αντριάννα η ξανθιά αλόγα
Φυλ. 69 κάτω: η Αλίνα το παπάκι
Φυλ. 67: 2 κοπέλες = η Άννα ή Μαρία με το τατουάζ στην μέση & με μαλλί extensions έπαιζε και Φ.65, Φ.92, Φωκ.19/24, ωραίο αδύνατο κορμάκι, μικρό εφηβικό στηθάκι. Λόγω χημείας μεταξύ μας, ετιμήθη. Η έτερη κοπελίτσα ήταν μια ομορφούλα τσαχπινούλα αδυνατούλα νεαρά που πρώτη φορά την έβλεπα. Αν δεν φοβόμουν τις σκηνές ζήλιας της Άννας (ή Μαρίας) θα την δοκίμαζα. . . . .  . . . .  . . .
Φυλ. 65 κάτω: Κλειστό
Φυλ. 65 άνω: ένα μέτριο μελαχρινό, το οποίο ήταν το ένα από τα δύο βλαχοκόριτσα του Φωκ. 19

Αυτά

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα στη φυλης παιρνοντας την σκυταλη απο τον amadeus
80 νινα,χυμωδες πιπινακι γαλακτος, νέο μωρο με τις καμπυλες του αψογα κατανεμημενες,μετριου αναστηματος,καστανο με μικρο στηθακι και ωραια επιδερμιδα
84α δυο κοριτσια,μαρινελα και ζωη,πολύ γνωστες και οι δυο
86β σελενα,μελαγχροινο προστυχο μωρο με πρωκτικο,λεπτο σωμα,δουλευει καποιες μερες εκει
66δ μανταλενα,το μελαγχροινο πιπινι με το γυμνασμενο λατιν σωμα
54α πανω χριστινα  ψιλη λεπτη ξανθια mlf,νεα παρουσια με μαυρο σετ εσωρουχων
54β ντενισα
Διδυμου
8α σοφια ξανθο παχουλο mlf ,κατω από τα ορια του αποδεκτου
8β αλεξανδρα,γνωστη γυρολογος με ατου το μεγαλο στηθος αλλα και εχει παρει καποια κιλακια και μεσα είναι εκνευριστικα σιωπηλη
16α τανια,μελαγχροινη κοπελα,όχι mlf ,αλλα με πολλα πιασιματακια που δεν σ ενθαρυνουν παρα μονο αν εισαι λατρης των τροφαντων μωρων,όχι αντιαισθητικη εικονα παντως σε καμια περιπτωση
18 αλιονα
20 φωτεινη ,εδώ μιλαμε για παχουλη κανονικα ,απογοητευτικη εμφανιση σε σχεση με τις τοσο θερμες κριτικες
Φωκαίας 27Β και αχαρνων
Πανω η αντριανα,καστανη κοπελα με πρωκτικο ,συμπαθητικο απλα
Κατω αλμπινα,εδώ συμφωνω με τους συναγωνιστες για την εμφανιση,πραγματικα πολύ καλο και γελαστο,αιφινδιαστηκε όταν ειδε ότι δεν θα περασω αλλα ειχα ηδη κανει την επιλογη μου καθως από τις κριτικες που διαβασα δεν ειχα σκοπο να ριψοκινδυνεψω την καταθεση μου
Τροφωνιου
13 πανω αντζελα,η ξανθια mlf που εχει αρχισει να ξεφευγει και από αυτή τη κατηγορια καθως μιλαμε για μια γυναικα πανω απο πενηντα, δουλευε πρωινα σταθερα στη βεργας 6 στο ισογειο
13 κατω ειρηνη,μελαγχροινη mlf που η φατσα της θυμιζει καποιες μεγαλες γυναικες 45 με 50 χρονων που η μοιρα τις εχει φερει δυστυχως να δουλευουν ακομα σε καποια επαρχιακα κωλομπαρα
Ξανθιπης 2 λιλιαν,πηγα να δω την ωραια τσεχα που διαβασα σε καποια ενημερωση,προκειται για την ξανθια και πολύ σεξι mlf λιλια από φυλης 54 πανω και πιο προσφατα διδυμου 8β κατω,ωραια γυναικα και πολύ σεξι για την ηλικια της που δεν είναι μεγαλη,τελος
Ελλης 3 ναταλι,καταθεση,ακολουθει κριτικη, με πολύ θετικες εντυπωσεις

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μίνι απογευματινή εκδρομή στον αμαρτωλό "κόκκινο" δρόμο.
...
Αυτά

Τωρα στη φυλης παιρνοντας την σκυταλη απο τον amadeus
...
Πολύ καλές ενημερώσεις!
Παιδιά ευχαριστούμε
Χωρίς να αδικώ τον amadeus που είναι μέλος από το 2005  :rockon:
οφείλω να πω ότι η ενημέρωση του xilnik υπερτερεί για την άμεση "χρηστικότητα" της

Mini news από Mε(a)τάξι. Ώρα περίπου 6 απογ.
...
Στο Ι1 Γ ή Β (το τρίτο) ο εξωτερικός τοίχος εκτελεί χρέη δημόσιου ουρητηρίου. Θα κατατεθεί στο Δήμο αίτηση εγκατάστασης αυτόματου πουτσοκόφτη, για να παύσει το θλιβερό φαινόμενο. Τζάκια (2-3) με σύριγγες. Κατάσταση δρόμου: (σχεδόν) καθαρή. Κίνηση: Μέτρια.
Jopino μπράβο για την ενημέρωση στην επικίνδυνη ζώνη  :thumbsup:
Σε κάθε περίπτωση όμως σου αξίζουν συγχαρητήρια για την γενικότερη συμπεριφορά σου στο σαϊτ γιατί είναι σωστή

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Παιρνω τη σκυταλη απο αμαντεους που την εδωσε στον xlink και τερματιζω την ενημερωση απο το κομματι που βρισκεται μεταξυ χευδεν και αχαρνων...!!!

Φωκαιας 17 πανω...ΕΛΙΖΑ...ξανθια ρουμανα με πλουσιο στηθος και τρομερο πισω συστημα...δειχνει θερμη γυναικα..δε την εχω ξαναδει..η τσα2 ειπε οτι δουλευει μονο 2 μερες.
Φωκαιας 25 πανω...Τερεζουλινι...μοιαζει σωματικα σε ταυλανδεζα με βαλκανιο πατερα...ωραια παρουσια.
Φωκαιας 27 πανω...η κοντουλα,ντροπαλη με φουλ προγραμμα.
Φωκαιας 27 κατω..ΑΛΜΠΙΝΑ...απο ιασωνος 1β αριστερα...ρωσσιδα που 8α σου δωσει τον καλυτερο ευατο της οταν σε μαθει...περσινη 1η συνευρεση,,,τη βρηκα ψυχρη,αδιαφορη,,,θα επανεξεταστει...λογικα αν περασει τις εξετασεις και ξυπνησει το ρωσσικο αλογο μεσα της θα κανει καλη καριερα...κατα τα αλλα στουντιακη εμφανιση η σαν τις ρωσσιδες της περιοδου 92 98.
Μονης προδρομου,,υπογειο...ξανθια κοπελα με φυσικα πεσμενα 4αρια βυζια...γλυκο προσωπο στα υποψιν.
Φυλης 71 πανω...Αναστασια,πλαδαρο σωμα,πεσμενα στηθη...προσωπο λιγο αγριο,αγελαστο,με σπαστα καστανα μσλλια.
Φυλης 71 κατω...η ΕΥΑ μιλουσε για χαμενα 20ευρα,χαμενα σπερματα,χαμενες πατριδες,,,την Αντριαννα δε την ειχα ξαναδει..ωραιο μοντελε σωμα,ξυνη εκφραση,,,σκεφτηκα τον Τζοκερ.τον Ξ....ΑΧ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ...!!!...
Φυλης 66...υπογειο...ΣΑΝΤΡΑ ευσωμη κοπελα γυρω στο 1,80 με μπουταρες,κωλαρα.βυζαρες κλπ.
Φυλης 71 υπογειο..Νατασα μιλφ ξανθια ρωσσιδα με ψυχρο βλεμμα.
ΦΥΛΗΣ 74...υπογειο..το φωτακι ανοιχτο η πορτα κλειστη...μαλλον τα τελευταια μερεμετια πριν την εναρξη.
Φυλης 86 πανω..στριμενη τσα2,και μια αθιγγανη πιεστικη για συνευρεση.
Μονης προδρομου οπως κοιταμε αριστερα,,,Φωτεινη με σγουρο ξανθο μαλλακι,κοντη με πιασιματα και φουλ προγραμμα.
Μονης προδρομου οπως κοιταμε δεξια...Δυο κοπελες μελαχροινες..η μια ψιλη με πιασιματα και η αλλη αδυνατη με παιχνιδι στο σαλονι...Ποιος συναγωνιστης καθονταν απεναντι μου με πιρσινγκ στο πανω μερος του δεξιου αυτιου?...
Φυλής 67 ....ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ..Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΚΑ...ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΟΝΙΚΑ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΗ...ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Διορθωση....αντι για δεριγνυ εγραψα αχαρνων....ο δαιμων του πληκτρολογιου...

Να προσθεσω...ΦΩΚΑΙΑΣ 19...ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ...αλβανιδα καστανοξανθη με σχετικα καλο σωμα...
ΦΩΚΑΙΑΣ 22 υπογειο...η υπερηλικη τσα2 με το ριτιδιασμενο προσωπο με ζωφραφισμενες τις κακουχιες της ζωης και μεσα μια βαλκανια,αδυνατη,μαυρομαλλα με λυπημενο προσωπο,,την ομορφη παρεα συνδευε παλιο τραγουδι του καζαντζιδη με στιχους για την αναρχια.
Φωκαιας 22 πανω...η γνωστ μαυρομαλλα,αθιγγανη,αβυζη με τα διχτυωτα καλσον.
Φωκαιας 25 κατω...η καλυτερη τσα2 της αθηνας με τη καλυτερη τανα τη ΜΟΝΙΚΑ...η οποια μου κλαιγονταν γιατι δε περναω...και με ρωταγε αν ειχα περασει καλα οταν την ειχα παρει παρτουζα με τη Ναντια τη πολωνεζα..της ρωτησα που ειναι η ΝΑΝΤΙΑ και με κακο υφος μου ειπε υψωνοντας το τονο της φωνης ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ....

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΟΚΟΛΟΓΡΙΑ ΤΣΑ2....ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ 84 ΚΑΤΩ Η ΤΣΑ2 ΜΕ ΤΟ ΣΓΟΥΡΟ ΜΑΛΛΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ...
ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ:ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΔΩ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ...ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΑΖΕΙ....ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΖΟΚΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΦΩΛΕΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ!!!!

Επισκέπτης
Οι σκυταλοδρόμοι του site χτύπησαν χρυσό.  :dancing:
Άντε και καλές μουνοδρομίες: :rockon:

Τhnks (εικαστικέ) Farkeli.

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
Σήμερα πρωί στην Φωκαίας είχαμε

Φωκ.17Β η Δώρα/Ντόρα η μικρή μελαχρινή με το σούπερ gfe attitude, κατάθεση ξανά με συμμετοχή υπέρκαυλωμένης γκόμενας
Φωκ.19 μία ξανθιά γεμάτη με ακα και πακιστανούς να περιμένουν να περάσουν
Φωκ.25Β η Λάουρα
Φυλής 66Γ μία μελαχρινή με παραπανίσια κιλά

Η Λάουρα τι λέει"μέσα" γιατί από εμφάνιση λέει... ίσως περισσότερο από τη Μάγδα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Φωκαιας 25 κατω...η καλυτερη τσα2 της αθηνας με τη καλυτερη τανα τη ΜΟΝΙΚΑ...η οποια μου κλαιγονταν γιατι δε περναω...και με ρωταγε αν ειχα περασει καλα οταν την ειχα παρει παρτουζα με τη Ναντια τη πολωνεζα..της ρωτησα που ειναι η ΝΑΝΤΙΑ και με κακο υφος μου ειπε υψωνοντας το τονο της φωνης ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ....
H συμπεριφορά αυτής της ρουμανοκωλογκόμενας ΜΟΝΙΚΑΣ Φωκαίας 25  κάτω (όχι η Μόνικα από Φυλής 67 που είναι αστεράκι) είναι αισχρή και τρισάθλια. Ήμουνα για αρκετές φορές πελάτης της και βίωσα και εγώ παρόμοιες καταστάσεις, δεν έμαθε ακόμη πως να συμπεριφέρεται στον κόσμο.

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Η Λάουρα τι λέει"μέσα" γιατί από εμφάνιση λέει... ίσως περισσότερο από τη Μάγδα
καλή είναι φίλε αλλά μην φανταστείς και ηφαίστειο. Με βάση τις προσωπικές μου εμπειρίες μαζί της, είναι γλυκιά μέσα στο δωμάτιο με φιλάκια κλπ αλλά στο κυρίος πιάτο ελαφρός αμέτοχη. Θα είνα σαν να γαμάς γκομενίτσα που ναι μεν σε αγαπάει, σου  κάθετε όποτε θες κλπ αλλά ψιλοανοργασμική και με εμμονή στα σίριαλ  :2funny:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Να προσθεσω...ΦΩΚΑΙΑΣ 19...ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ...αλβανιδα καστανοξανθη με σχετικα καλο σωμα...

Εμένα Ρουμάνα μου είπε όταν την πήρα στο δωμάτιο. Σου είπε εσένα ότι είναι αλβανίδα ή το υπέθεσες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom