Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (32 μέλη και 292 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ξερει κανεις αν η Στελλα η Φλαμανδη χαχα που δουλευε Ιασωνος Μεταξι τελευταια σταματησε η μηπως πηγε σε κανα αλλο σπιτακι?

Πριν κανα μηνα την ειχα δει στο 84 πανω α)οροφος στη μεταμεσονυχτια βαρδια...!!!

:( :( :(....κριμα προφεσσορ....την επομενη φορα ο διαβολος θα σε οδηγησει εκει που πρεπει... :cheesy: :cheesy:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Σήμερα το πρωί:

Μ. Πρ. αετοφωλιά: κλειστό
Μ. Πρ. 16: ένα γεματούλικο ξανθό μπαζάκι
Φυλ. 92 νέο: η Κάρμεν που πέρασε πρόσφατα από Μ. Πρ. αετοφωλιά. Έχει δοκιμασθεί και θα ξανατιμηθεί αν την πετύχω.
Φυλ. 71 Ισ.: μια εμφανίσιμη νεαρά, με καμπυλόγραμμο ποπάκι, εκφραστικά μάτια, βαμμένη πλέον ξανθιά & με μακριά μαλλιά, που πέρασε & από Φ.59, Φ.65, Φ.92 & Φ. 19 με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους.
Φυλ. 71 άνω: η Αλίνα το παπάκι
Φυλ. 69 άνω: η Άννα που έχει πάρει μερικά κιλάκια.
Φυλ. 67: η προ-ΜΙΛΦ με την αλογοουρά σε ξανθά πλέον μαλλιά & το φουλ προγραμματάκι. Έπαιζε Μ.πρ 16 & Αγαθουπόλεως. Αυτή τί λέει μέσα ? ?  ?
Φυλ. 65 κάτω: Η Νέλλυ, νταρντάνεψε και αυτή
Φυλ. 65 άνω: ένα μπαζάκι ξανθό
Φυλ. 59 άνω: κλειστό
Φυλ. 59 κάτω: μια Αντριάννα με τα φουλ, αλλά αδιάφορο
Φυλ. 80: Μια εμφανίσιμη νεαρά, αδύνατη, με μικρό στήθος, σπαστά μαύρα μαλλιά μέχρι πιο κάτω από τους όμως, ονόματι Μαριλένα με φούλ πρόγραμμα. Σήμερα ήταν ημέρα δοκιμής καινούργιων τεμαχίων, οπότε την δοκίμασα. Καλό επίπεδο αγγλικών, φιλική, άνετη στον χρόνο, ωραίο απαλό δέρμα (20 Μαΐων), ωραίο, καθαρό αποτριχωμένο νιμου, και τρυπούλα στενή. Δεν κατάφερα να την πάρω από πίσω, αλλά της το χρωστάω. . .  . . .
Φωκ. 17 κάτω: Μια γεματούλα ξανθιά που έπαιζε & Φ.69 κάτω, Φ.66., Αδιάφορη
Φωκ. 19: η Ρωξάνη, γυφτάκι με μαστάρια & χάλια κριτικές
Φωκ. 22: Κλειστά
Φωκ. 25 άνω: Μια μελαχρινή καμπυλόγραμμη, έπαιζε εκεί στο κάτω, Μ. Πρ. 16, Φυλ. 84 Ισ.
Φωκ. 29 Ισ.: Μια νεαρούλα καλούτσικη, στο πρόσωπο μου το χάλαγε.
Φωκ. 29 1ος: η ανακάλυψη που ονομάζεται Ελβίρα. Μπράβο στους συναγωνιστές που την βρήκανε. Ουκρανίδα κατά δήλωση της τσα2. Κοντό κοριτσάκι, κοντό καρέ μαλλάκι, χαμόγελο πηγαίο αθώο λόγω λίγων χιλιομέτρων, ωραίο σωματάκι, πιπινάκι, έχει μια μικρή κοιλίτσα μάλλον απομεινάρια γέννας, ωραίο καθαρό, νεανικό νιμού, ωραίες κραυγούλες. Μόνο αρνητικό το ότι αγχώνεται με το χρόνο. Μόλις ακούστηκε ο γνώριμος κτύπος στην πόρτα, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση & ανά 5 δεύτερα μου έκανε νόημα με τα χέρια ότι πρέπει να φύγει. Αφού δεν μπορούσα να την ηρεμήσω για να μπορέσω να συγκεντρωθώ & να τελειώσω, την άφησα να φύγει. Πάντως, πρέπει να ήμουν κανά 10-λεπτο μέσα. Η κοπέλα αξίζει.

Αυτά 

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χθεσινη μεταμεσονυχτια μιξ(ντελα+στουντιο και γενικα οτι ειδαμε-ακουσαμε :grin:) τσαρκα :

βριλησσου 24 κατερινα...καινουρια ρωσσιδα(τηλεφωνικα)

κεφαλληνιας 75 η κορινα και η ντιανα :badair:

κηφισσου 60 η συλβια :bigdick: γωστη απο πειραιως 193 κλπ μεχρι τις 11 και μετα θα ερχοταν η ρουμανα πιπινα ντενιζα,γνωστη επισης απο πειραιως 193 κοκ. ηθελα να παιξω ενα μονοτερμα με συλβια,αλλα την ιδια ιδεα ειχαν ενα σωρο παιχτες πριν απο μενα και για να μη παγωσουν οι τετρακεφαλοι περιμενοντας στο παγκο  :badair:

εκει κοντα,σχεδον απεναντι απο το ικεα, στο ρευμα προς αθηνα, εθεαθει να κανει πιατσα μονο του τσιγγανουρομανικης εμφανισης τεμαχιο με κοντο λεοπαρδαλε μινι και μπεζ(?) μπουφανακι(ωρα περιπου 22:00)

θησεως 79 η ξενια :badair:

θησεως 35 η ελενη και η αγνη.και εκει απασχολημενο το γηπεδο και :badair:

αριστοτελους 6...ανοιχτα τα φωτα,κλειστη η πορτα :S

επιστροφη στο κεντρο και :

ρεμουνδου 20..αυτο με τα σκαλοπατακια...κλειστο.

ρεμουνδου 21 οροφος...μια μετριας εμφανισης τσιγγανουλα πιτσιρικα

ρεμουνδου 21 κατω(ντενιζοσπιτο)...μια μελαχροινη ψιλη μπαμπατσικια ομορφουλα η νικολετα απο ρουμανια.ανακαινισμενος χωρος πολυ καλος για ντελο. 20 ευρω και περασμα στο δωματιο.δωμα με ντουζιερα εστω και μικρη :)
ερχεται η νικολετα,μολις βγαζει τα παπουτσια γινεται μετρια προς κοντη :( και μολις εβγαλε και τα εσωρουχα...ψιλοκρεμασε και δεν ηταν η κορμαρα που ειδα στο σαλονι :'( κατευθειαν περασμα καποτιδιου(ασχετη).ξεκινα μια καπως περιεργη πιπα που ειχε ως εξης...5 αερομπουκωματα μονο το κεφαλακι,10 παλινδρομησεις με το χερι,φτιαξιμο του λαστιχου στη βαση(γιατι αραγε αφου δεν εφευγε απο τη θεση του?),2-3 "αψου" και παλι αερομπουκωμα κοκ(αυτος ο κυκλος εγινε καπου 5-6 φορες).ανασηκωνομαι λιγο και παρακολουθουσα με απορια τι προσπαθει να κανει :huh: σηκωνομαι στα ορθια μηπως σωσω κατι και προσπαθω να την πιπωσω,παιρνει μια περιεργη αβολη θεση στο κρεβατι σα βοδι που παραφαγε και δε μπορει να σταθει,συνεχιζει με το στομα της,καπου εκει τη σταματησα και της ειπα να φυγει για να τελειωσει αυτο το βασανο :rolleyes:

φυλης86 κατω....ενα ομορφο γλυκο μελαχροινο πιπινακι,δεν φανηκε να "το εχει" ομως.

φυλης84 κατω...μαλωνε με πελατη στο δωματιο,βγηκε ολο νευρα,ισα ισα προλαβαμε να δουμε απο πισω οτι προκειται περι ξανθιας και αφου μουλαρωσε στη κουζινα και δεν εβγαινε να τη δουμε :badair:

φωκαιας25 κατω...μια καστανη λεπτη με κοντο μαλλι πιτσιρικα,συμπαθητικη εμφανιση,προσφερε και γυμνο.

φωκαιας 25 πανω...2 κοπελες...η μελαχροινη πολυ λεπτη τερεζα και μια αλλη με κοντο καστανο μαλλι,λεπτη επισης και σχετικα ομορφουλα(προσφερει και ελευθερο). 40 ευρω για διδυμο,περασμα στο αθλιο δωματιο.ορεξατες και χαμογελαστες οι κοπελιες,φιλακια,χαδακια,γλυψιματακια απο μερους τους.αυτη με το κοντο μαλλι κανει καλουτσικα προκαταρκτικα,μετρια ομως πιπα και γαμησακι,γενικα δειχνει να ψιλοβαριεται.
η τερεζα πιο ευδιαθετη και φιλικη,καλυτερης τεχνικης καταρτισης και συμμετοχης,καλη βαθια πιπα,καλο δυνατο μαμησακι με προστυχολογα κλπ στα μειον τους οτι ..δε κανουν τιποτα μεταξυ τους + αν θες να τις πιπωσεις εναλλαξ,πριν αλλαξεις στομα παρκαρισματος στον καθαριζουν με μωρομαντηλο και χανεται ο ρυθμος :humpleg:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
'' ανασηκωνομαι λιγο και παρακολουθουσα με απορια τι προσπαθει να κανει? σηκωνομαι στα ορθια μηπως σωσω κατι και προσπαθω να την πιπωσω,παιρνει μια περιεργη αβολη θεση στο κρεβατι σα βοδι που παραφαγε και δε μπορει να σταθει,συνεχιζει με το στομα της,καπου εκει τη σταματησα και της ειπα να φυγει για να τελειωσει αυτο το βασανο ''

:2funny: :2funny: :2funny: εγραψες!  :2funny: :2funny: :2funny:

Η Αγνη του θησεως 35, φανταζομαι δεν εχει καμια σχεση με μια Αγνη που επαιζε παλιοτερα στο Κεφαλληνιας 75 (νομιζω)?
Ρεμουνδου 20 πρεπει να ειναι κλειστο εδω και 7-10 μερες, ξερει κανεις τι γινεται?
Φυλης 84 κατω, ξανθια, μηπως ηταν η Ζωη? προμιλφ, μετριο υψος, ξανθα μαλια στους ωμους, μεγαλα βυζια? η δεν ειδες τιποτε απο ολα αυτα?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
'' ανασηκωνομαι λιγο και παρακολουθουσα με απορια τι προσπαθει να κανει? σηκωνομαι στα ορθια μηπως σωσω κατι και προσπαθω να την πιπωσω,παιρνει μια περιεργη αβολη θεση στο κρεβατι σα βοδι που παραφαγε και δε μπορει να σταθει,συνεχιζει με το στομα της,καπου εκει τη σταματησα και της ειπα να φυγει για να τελειωσει αυτο το βασανο ''

:2funny: :2funny: :2funny: εγραψες!  :2funny: :2funny: :2funny:
ειχα καιρο να κατεβω φυλης και η κακια μου μοιρα μου την ειχε στημενη :rockon: αλλα επειδη ο επιμενων έλλην-νικά...βρεθηκε η τερεζουλα στο δρομο μου και ισιωσα παλλι :grin:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Τερεζουλινι, το λενε... :boobies:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Τερεζουλινι, το λενε... :boobies:
μια χαρα περιπτωσουλα,θα ξανατιμηθει αν τυχει :thumbsup:

γνωριζει κανεις τι λεει στα ενδοτερα το πιπινακι που ηταν χθες στο 86 κατω μεταμεσονυχτια? ομορφη κοπελα αλλα κανεις δεν τιμουσε :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...

Μεταξουργείο 26/3/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 13.00’

Επιστροφές καταστροφές, πάντα στις ίδιες διαδρομές ...

48072336705872479451.jpg

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΣΟΓΕΙΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ
Σαμπρίνα από Φυλής 71 ισόγειο, Φυλής 59, Κολωνού 11 ισόγειο με σκούρα καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου με περίεργη ματιά, μέτρια προς ψηλή, μάλλον αδύνατη με καλοστημένο σώμα, μικρά βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΔΕΞΙΑ ΙΣΟΓΕΙΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ
Στέλλα με καστανοκόκκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια προς ψηλή, με ύφος βιωματικής πουτανιάς, μάλλον γεματούλα με υπερ-χορταστικά στήθη και στρουμπουλό κώ(ο)λο, φορώντας μόνο σλιπ
Βαλεντίνα από το διπλανό ισόγειο και από Κολωνού 11 (ισόγειο-όροφος) καθώς και από Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 (ισόγειο-όροφος) μελαχρινή με μαλλιά μέχρι ψηλά στις πλάτες, πρόσωπο με αποδεκτά χαρακτηριστικά και ετ(αι)ρο-χρονισμένο  ύφος, μάλλον ψηλή με αμαζονοειδές σωματότυπο, μικρά βυζιά ως προς τις σωματικές της αναλογίες και συμπαθητικό κώ(ο)λο με σεμνό προφίλ

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ
Αλεξάνδρα με ξανθά μαλλιά (μάλλον extensions) μέχρι την μέση, Ρωσίδα (κατά δήλωση της τσατσάς), βουνίσο πρόσωπο με βάρβαρη πουτανιά, μέτρια στο ύψος, γεματούλα με κρεμαστές βυζόμπαλες και φουσκωτό κώ(ο)λο
Σε ακάπωτα και πρωκτικά με 15e

22778515235084518058.jpg

ΙΑΣΩΝΟΣ 31 (ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚ)
Γαζέλα με καστανόξανθα φουσκωτά extensions επεισοδιακό πρόσωπο, μάλλον κοντή, αδιάφορα σωματικά χαρακτηριστικά και μόνο πεταχτό κώ(ο)λο
Όλες οι υπηρεσίες στα 10e (νομίζω)

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 ΟΡΟΦΟΣ
Τζόρτζια με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, χαμογελαστό πορνικό κοίταγμα, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα (όσο χρειάζεται), υπερ-ικανοποιητικά βυζιά (4άρια) και στρουμπουλό κώ(ο)λο σε Ελληνική έκδοση
Όλες οι υπηρεσίες στα 15e  

ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΟΡΟΦΟΣ
Σόνια από Ιάσωνος 37 και Ιάσωνος 30 όροφος, με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια, συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια προς κοντή, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

23045930559862070450.jpg

Στη Σόνια έτσι από συνήθεια και προφανώς ο «κύκλος» έκλεισε

«Τίποτα δεν μπορεί να μας ανήκει εάν δεν το αγαπήσουμε και δεν το διεκδικούμε».

Στο κέντρο του κύκλου ένα παιδί.

Σε ποια γυναίκα ανήκει;

Σε αυτή που το γέννησε ή σε αυτή που το αγάπησε και το φρόντισε;

Ένα λαϊκό παραμύθι όπου το κωμικό εναλλάσσεται με το δραματικό. Το ηθικό δίλλημα και η διαλεκτική σκέψη γίνονται θεατρική πράξη έχοντας χρήσιμη κινητήρια δύναμη την συμμετοχή του θεατή.

image003.jpg

Παρόλα αυτά τράβηξα για Φωκαίας δεδομένου ότι μεσολαβούσε μη αξιοποιήσιμο χρονοδιάστημα 45 min μέχρι να συναντηθώ με τους συναγωνιστές Amjik, SPEED, CHEYENNE και Biker για να επισκεφθούμε (γνωστό) μασαζερί στην Στουρνάρη

ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 86

Όπως λέμε το παίζει δίπορτο και ότι αρπάξει ...

ΟΡΟΦΟΣ
Μελαχρινό πορνίδιο με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μελαχρινά μαλλιά καρέ, μέτρια προς κοντή  στο ύψος, μάλλον λεπτή με μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο χορευτικό κώ(ο)λο όλα μέσα σε ολόλευκο δέρμα και σε έκδηλη απειρία να την προλογίζει η τσατσά από Ιάσωνος 1Γ (υπερ-υψωμένο ισόγειο δεξιά όπως βλέπουμε τις εισόδους)
ΙΣΟΓΕΙΟ
Τόσο εντυπωσιακή ήταν η κοπέλα που δεν θυμάμαι τίποτε. Ούτε όνομα ούτε χαρακτηριστικά

ΦΩΚΑΙΑΣ 19
Αλεξάνδρα με σπαστά μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πορνικό βλέμμα, μάλλον ψηλή, κανονικό σώμα με μικρά (μάλλον) στητά βυζιά και χορευτικό υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο

________________________________________________________________________________________________

Στο μασαζερι μοιραστήκαμε σε δυο ομάδες

Η 1η ομάδα συναποτελούμενη από Amjik και CHEYENNE κάθισε στο προθάλαμο ζεστάματος δεδομένου ότι είχε ήδη αποφασίσει να μπει στα ενδότερα

Η 2η ομάδα καθίσαμε στο κόκκινο σαλόνι με τα μαύρα φωτιστικά.

Εγώ και ο SPEED βλέπαμε το σαλόνι σε ταιριαστό συνδυασμό που παρέπεμπε σε πρόστυχα εσώρουχα, ενώ ο Biker έβλεπε με τα μάτια της ψυχής και της μνήμης (του) ότι αυτός ο συνδυασμός είναι στις σημαίες και στα σύμβολα των αναρχικών ενθυμούμενος ιστορίες για σημεία και τέρατα της πλατείας Εξαρχείων

Έτσι όπως καθίσαμε στους κόκκινους πορνο-καναπέδες, είχα στα δεξιά μου τον συναγωνιστή Biker να μου λέει για αριστερά αξιακά πρότυπα ως προς την απόρριψη της πορνείας, το σημαντικό δικαίωμα του ατόμου για την αυτοδιαχείριση του σώματος του και τις επισημάνσεις ότι αυτό καταπατείται στο χώρο της πορνείας κλπ

Ο  Amjik και ο CHEYENNE  από τον προθάλαμο φώναξαν (σχεδόν) με μια φωνή :

- «Ρε μαλάκες, για να πηδήξουμε ήρθαμε, όχι για να κάνουμε προεπαναστατικό συνέδριο στο σαλόνι του μασαζερι»

Απίθανη πλάκα !!!

Η συνέχεια από τους συναδέλφους ...

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
μια χαρα περιπτωσουλα,θα ξανατιμηθει αν τυχει :thumbsup:

γνωριζει κανεις τι λεει στα ενδοτερα το πιπινακι που ηταν χθες στο 86 κατω μεταμεσονυχτια? ομορφη κοπελα αλλα κανεις δεν τιμουσε :think:

Αν εννοεις ενα μοντελε 20χρονο με μακρια μαυρα μαλλια, Κλαουντια νομιζω ισπανιδα κατα δηλωση, την εχω δει κι εγω, ρωτησα, αλλα ολοι λενε οτι μεσα δεν κανει τιποτα...δυστυχως.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Αν εννοεις ενα μοντελε 20χρονο με μακρια μαυρα μαλλια, Κλαουντια νομιζω ισπανιδα κατα δηλωση, την εχω δει κι εγω, ρωτησα, αλλα ολοι λενε οτι μεσα δεν κανει τιποτα...δυστυχως.
αν λεμε την ιδια(επειδη εχω καιρο να κατεβω-εχασα επεισοδια),η κλαουντια ειναι πιο ψηλη και πιο ομορφη,την ειχα δοκιμασει στο 86 οροφος,μεσα οντως ειναι ακυρη,ιδανικη ισως για να δεις τι-βι μαζι της,να πας για καφε και να τη χαζευουνε,για τετοια πραγματα,στο κρεβατι ειναι εξω απο τα νερα της :)

αυτη χθες ηταν πιο κοντουλα,πιο πιπινε σταιλ,ομορφη γλυκια μελαχροινη με μακρυ μαλλακι,σαν εμφανιση τη κλαουντια δε τη πιανει βεβαια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.200
Πόντοι
22.785
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ !!!!!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Τωρα στη φυλης
54β η γνωστη ξανθια ντενισα,οχι αυτη απο ρεμουνδου,η πιο ψιλη κοπελα που δουλευει σταθερα εκει
66α τατιανα ,μελαγχροινο ταλαιπωρημενο τσιγγανορουμανακι
66δ  μανταλενα,μελαγχροινο με κανονικο γυμνασμενο σωμα,παρεμπεπε σε λατιν
80 μαρια,πιθανον η γνωστη με το πρωκτικο
59 κατω σακιρα η γνησια
84α,δυο κοπελες,η ιρενα με το πρωκτικο που δουλευει και απογευματα στο 84 β πανω, και η ελληνιδα ζωη που ηταν στο δωματιο
86β,επισης δυο κοπελες,η σελενα και η μαρινελα
Μονης προδρομου η ρωξανα
92 υπογειο,δυο κοπελες, λαουρα,η λεπτη μινιον μελαγχροινη κοπελα που ειχα δει και στο 65 πανω και η τζουλια μελαγχροινη κοπελαρα,η ωραιοτερη που ειδα σημερα στη φυλης
71α  αναστασια,η κατσαρομαλα με το πρωκτικο
71β αντριανα επισης φουλ προγραμμα
71γ αλινα ,καστανοξανθο καρε μαλι,μετριου αναστηματος και εμφανισης,σκληρη φατσα με αδρα χαρακτηριστικα
109α αντριαννα,νεα κοπελα εκει,αρκετα συμπαθητικη εμφανιση,λεπτη,λευκο δερμα αλλα όχι το καλυτερο,καλο στηθακι αλλα διχως καμπυλες
Φωκαιας
19 δυο κοριτσια,η μαριαλενα,μανταλενα καπως ετσι,την εχω ξαναδει,καστανοξανθο μαλλι μετρια προς κοντη αλλα αρκετα σεξι και κατια μελαγχροινη,λιγο πιο ψιλη,εμοιαζε καπως με την φλοριντα
25α τερεζα
25β μονικα
27Α υπογειο ρουσλανα,νεα κοπελα,καστανη με μαλια μεχρι τους ωμους,ενδιαφερον προσωπο
Φωκαίας 27Β και αχαρνων πανω δυο κοριτσια,εμοιαζαν καπως στα χαρακτηριστικα,μελαγχροινα με μαυρα μαλια και αφελειες στο μετωπο,ελβιρα η πιο κοντουλα και ελιζα η πιο ψιλη και κατά τη γνωμη μου πιο ενδιαφερουσα
Απογευματινη ενημερωση
Ρεμουνδου 21 νικολετα,η σχετικα ψιλη μελαγχροινη κοπελα που ειδα και χτες και για την οποια πηγα,συναγωνιστη που ρωτησα ομως οταν βγηκε δεν δηλωσε ενθουσιασμενος
για νικολετα συμφωνει και ετερος συναγωνιστης τελικα nikospireas

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
"54β η γνωστη ξανθια ντενισα"

ποια ντενισα λες, απο ρεμουνδου 20 η αλλη?

Επισκέπτης
Η Έλενα η τρελοκαμπέρω που επέστρεψε από τη Θεσσαλία,ξέρετε σε ποιο ευαγές ίδρυμα παρέχει τις υπηρεσίες της και τι ώρες;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η Έλενα η τρελοκαμπέρω που επέστρεψε από τη Θεσσαλία,ξέρετε σε ποιο ευαγές ίδρυμα παρέχει τις υπηρεσίες της και τι ώρες;
λες την δαγκανιαρα τυπε?
αν ναι ειναι στο κνιδου τα απογευματα

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Με τη συγκεκριμένη είχα πρόσφατο ατύχημα, λόγω του τρόπου τοποθέτησης του προφυλακτικού. Το νού σας, εγώ περιμένω εξετάσεις.

ρεμουνδου 21 κατω(ντενιζοσπιτο)...μια μελαχροινη ψιλη μπαμπατσικια ομορφουλα η νικολετα απο ρουμανια.ανακαινισμενος χωρος πολυ καλος για ντελο. 20 ευρω και περασμα στο δωματιο.δωμα με ντουζιερα εστω και μικρη :)
ερχεται η νικολετα,μολις βγαζει τα παπουτσια γινεται μετρια προς κοντη :( και μολις εβγαλε και τα εσωρουχα...ψιλοκρεμασε και δεν ηταν η κορμαρα που ειδα στο σαλονι :'( κατευθειαν περασμα καποτιδιου(ασχετη).ξεκινα μια καπως περιεργη πιπα που ειχε ως εξης...5 αερομπουκωματα μονο το κεφαλακι,10 παλινδρομησεις με το χερι,φτιαξιμο του λαστιχου στη βαση(γιατι αραγε αφου δεν εφευγε απο τη θεση του?),2-3 "αψου" και παλι αερομπουκωμα κοκ(αυτος ο κυκλος εγινε καπου 5-6 φορες).ανασηκωνομαι λιγο και παρακολουθουσα με απορια τι προσπαθει να κανει :huh: σηκωνομαι στα ορθια μηπως σωσω κατι και προσπαθω να την πιπωσω,παιρνει μια περιεργη αβολη θεση στο κρεβατι σα βοδι που παραφαγε και δε μπορει να σταθει,συνεχιζει με το στομα της,καπου εκει τη σταματησα και της ειπα να φυγει για να τελειωσει αυτο το βασανο :rolleyes:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΚΑτι ετοιμαζεται εδω???  ;)

ΦΥΛΗΣ 74 υπογειο.

fylis74a1.jpg

;)

Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα  ;)

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατι τώρα ανοίγουν συνέχεια νέα μπουρδέλα ενώ παρατηρείται ότι σε αυτά που ήδη υπάρχουν έχει πέσει η "κίνηση" ...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα  ;)

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατι τώρα ανοίγουν συνέχεια νέα μπουρδέλα ενώ παρατηρείται ότι σε αυτά που ήδη υπάρχουν έχει πέσει η "κίνηση" ...

Ποιος ξερει! Κι εγω την ιδια απορια εχω.
Βεβαια οι πουτανες ειναι πολλες και μαλιστα σε πολλα μαγαζακια παιζουν και 2-3!

Τι να πω!  :dunno:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom