xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Επισκεψη τωρα το μεσημερι στη φυλης
Βεργας
6α ριτα
6β αντζελα,είναι στανταρ εκει
Τροφωνιου
11α τζουλια, είναι το κοντο mlf με το τεραστιο και πεσμενο συγχρονως στηθος
11β αγαπη
13α ειρηνη,εντελως αδιαφορο σκουρομελαγχροινο και βαριεστημενο mlf
13b μπετυ,ωραιος μουναρος-ξανθο mlf από αυτά που βλεπουμε σε παλιες γερμανικες τσοντες,θα εμπαινα αν δεν την ειχα παρει πριν λιγους μηνες χωρις να μου προσφερει ιδιαιτερες συγκινησεις
Φυλης
54α λαρισα γλυκο ξανθο πιπινι λεπτο διχως όμως το σωμα της να εκπεμπει τα καταλληλα ερωτικα μηνυματα
59 κατω η λενα με τις βυζαρες
59 πανω η αννα μαλλον το πιπινι που ανεφερα το σαββατο
65α αναστασια γνησιο μελαγχροινο κοντοπουτανο ξεκωλο
65β νελυ
67 η μαρια η ξανθια με το πρωκτικο
69α αννουλα
71β λουνα,ωραιο σωμα όμως και απορω πως δεν εφτιαξε ονομα στη φυλης,είναι καλη γκομενα αλλα δεν την εχω παρει λογω πρωκτικου και κακων κριτικων
80 ρωξανη
84α ξενια μελαγχροινο καβλωτικο κοντοπουτανο πιπινι
84β η τερεζα,τα ιδια,γνωστη από το 66 τα απογευματα
86β αλεξανδρα πολύ καλο κορμι,δουλευει αρκετο καιρο στην αλυσιδα των 84-86,μου αρεσει πολύ ο jocker όταν αναφερεται σε αυτά και δεν εχει καθολου αδικο απλα τωρα τελευταια εχει αλλαξει λιγο το κλιμα με τη ρωξανα και τη μιχαελα
92 υπογειο η ιωαννα με το πρωκτικο
Μονης προδρομου ραμονα,αν είναι αυτό πραγματικα τα ονομα,κοντοπουτανο ξανθο πιπινι,ισως ενδιαφερον για τους λατρεις του κοντοπουτανου
Φωκαιας
19 τζουλια λεπτο μελαγχροινο με καλο σωμα αλλα μαλλον αχρωμο μου φανηκε για μεσα
25α η μαργαριτα απο το 86α με πρωκτικο παρακαλω,ειναι καλο γκομενακι αλλα φαινεται μονιμως τσατισμενο,βαμενο καστανο το μαλλι πια απο ξανθο
25β τζουλια μελαγχροινο κοντοπουτανο αδιαφορο
Διδυμου
8α μαρια με τα κοτσιδακια όπως μου ανεφερε η υπηρεσια
8β αλεξανδρα η γνωστη
16α αναστασια ξανθο gilf στανταρ εκει
16β ελενα,ο νικος ριζος σε υψος και εμφανιση
18 αντριαννα,για μενα δε βλεπεται,εχει χαλασει παρα πολύ από τη πρωτη φορα πριν λιγα χρονια που πρωτοεμφανιστηκε στη φυλης
Αλκιβιαδου
18α αννα,ξανθο πιπινι με τις καμπυλες του,κανονικοτατο σωμα,την εχω δει και φυλης 65β και φωκαιας 19 και παντα με διαφορετικα ονοματα,βγαινει παντα στο σαλονι με χαμογελο
18β νέο ξανθο mlf ,πολύ ενδιαφερον ,την ειδα δυο φορες γιατι ηθελα να μπω,με χαλασε λιγο το στυλ περπατηματος και αποφασισα να το αναβαλω τελικα
18γ σονια
Υ.Γ Δεν ξερω για πριγκηπα που μ αρεσει αλλα το σαιτ εχει σιγουρα βασιλια τρεζουρ,να σαι καλα
Βεργας
6α ριτα
6β αντζελα,είναι στανταρ εκει
Τροφωνιου
11α τζουλια, είναι το κοντο mlf με το τεραστιο και πεσμενο συγχρονως στηθος
11β αγαπη
13α ειρηνη,εντελως αδιαφορο σκουρομελαγχροινο και βαριεστημενο mlf
13b μπετυ,ωραιος μουναρος-ξανθο mlf από αυτά που βλεπουμε σε παλιες γερμανικες τσοντες,θα εμπαινα αν δεν την ειχα παρει πριν λιγους μηνες χωρις να μου προσφερει ιδιαιτερες συγκινησεις
Φυλης
54α λαρισα γλυκο ξανθο πιπινι λεπτο διχως όμως το σωμα της να εκπεμπει τα καταλληλα ερωτικα μηνυματα
59 κατω η λενα με τις βυζαρες
59 πανω η αννα μαλλον το πιπινι που ανεφερα το σαββατο
65α αναστασια γνησιο μελαγχροινο κοντοπουτανο ξεκωλο
65β νελυ
67 η μαρια η ξανθια με το πρωκτικο
69α αννουλα
71β λουνα,ωραιο σωμα όμως και απορω πως δεν εφτιαξε ονομα στη φυλης,είναι καλη γκομενα αλλα δεν την εχω παρει λογω πρωκτικου και κακων κριτικων
80 ρωξανη
84α ξενια μελαγχροινο καβλωτικο κοντοπουτανο πιπινι
84β η τερεζα,τα ιδια,γνωστη από το 66 τα απογευματα
86β αλεξανδρα πολύ καλο κορμι,δουλευει αρκετο καιρο στην αλυσιδα των 84-86,μου αρεσει πολύ ο jocker όταν αναφερεται σε αυτά και δεν εχει καθολου αδικο απλα τωρα τελευταια εχει αλλαξει λιγο το κλιμα με τη ρωξανα και τη μιχαελα
92 υπογειο η ιωαννα με το πρωκτικο
Μονης προδρομου ραμονα,αν είναι αυτό πραγματικα τα ονομα,κοντοπουτανο ξανθο πιπινι,ισως ενδιαφερον για τους λατρεις του κοντοπουτανου
Φωκαιας
19 τζουλια λεπτο μελαγχροινο με καλο σωμα αλλα μαλλον αχρωμο μου φανηκε για μεσα
25α η μαργαριτα απο το 86α με πρωκτικο παρακαλω,ειναι καλο γκομενακι αλλα φαινεται μονιμως τσατισμενο,βαμενο καστανο το μαλλι πια απο ξανθο
25β τζουλια μελαγχροινο κοντοπουτανο αδιαφορο
Διδυμου
8α μαρια με τα κοτσιδακια όπως μου ανεφερε η υπηρεσια
8β αλεξανδρα η γνωστη
16α αναστασια ξανθο gilf στανταρ εκει
16β ελενα,ο νικος ριζος σε υψος και εμφανιση
18 αντριαννα,για μενα δε βλεπεται,εχει χαλασει παρα πολύ από τη πρωτη φορα πριν λιγα χρονια που πρωτοεμφανιστηκε στη φυλης
Αλκιβιαδου
18α αννα,ξανθο πιπινι με τις καμπυλες του,κανονικοτατο σωμα,την εχω δει και φυλης 65β και φωκαιας 19 και παντα με διαφορετικα ονοματα,βγαινει παντα στο σαλονι με χαμογελο
18β νέο ξανθο mlf ,πολύ ενδιαφερον ,την ειδα δυο φορες γιατι ηθελα να μπω,με χαλασε λιγο το στυλ περπατηματος και αποφασισα να το αναβαλω τελικα
18γ σονια
Υ.Γ Δεν ξερω για πριγκηπα που μ αρεσει αλλα το σαιτ εχει σιγουρα βασιλια τρεζουρ,να σαι καλα