Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (9 μέλη και 148 επισκέπτες)

Sm94

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις αν παιζει στη βαρδια αυτη τπτ καλο ?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Υπαρχει τοιχοκολλημενη ανακοινωση δεξια επανω οπως μπαινεις που τονιζει ρητα οτι απαγορευονται οι κριτικες για το συγκεκριμενο σπιτι σε ιστοτοπους με θεματα του αγοραιου ερωτα....οι παραβατες θα τιμωρουνται με δυο μηνες απαγορευση εισοδου στα μονα νουμερα της περιοχης... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

Φυλης 122....Μεροπη απο μολδαβια...ψιλη με σιλικονατο στηθος...ικανοποιητικο κολο και μαυρο με κοκκινες ανταυγες μαλλι...θα μενεις ικανοποιημενος

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Υπαρχει τοιχοκολλημενη ανακοινωση δεξια επανω οπως μπαινεις που τονιζει ρητα οτι απαγορευονται οι κριτικες για το συγκεκριμενο σπιτι σε ιστοτοπους με θεματα του αγοραιου ερωτα....οι παραβατες θα τιμωρουνται με δυο μηνες απαγορευση εισοδου στα μονα νουμερα της περιοχης... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πάλι καλά που επιτρέπεται η είσοδος στον ευρύτερο χώρο της οδού Φυλής :cheesy:

Χριστίνα, Φυλής 69 επάνω, επέστρεψε από διακοπές προ ολίγου και φαίνεται να έχει κεφάκια. Μετρίου αναστήματος, αδύνατη, μαύρο μαλλί, καλό προσωπάκι, βυζί μικρούτσικο, χέννα φιδάκι στην περιοχή της κοιλίτσας. Εάν το βυζί δε σε χαλάει κάνε μια δοκιμή.

Sm94

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν ειναι η γνωστη Χριστινα την εχω φαει πολλες φορες ! Πολυ καλο αλλα την εχω βαρεθει . Ευχαριστω οπως και να εχει !

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αν ειναι η γνωστη Χριστινα την εχω φαει πολλες φορες ! Πολυ καλο αλλα την εχω βαρεθει . Ευχαριστω οπως και να εχει !

Λογικά είναι η ίδια, οπότε το αφήνω στην κρίση σου :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλησπερα και απο μενα παιδια... Ενα μεγαλο ευχαριστω στον συναδελφο jockerx . Θα ηθελα να ρωτησω... αυτη η Λαρισα που λετε η και καλα Φολα... στο 19 της Φωκαιας τα πρωινα... εχει καμια σχεση με την μελαχροινη ωραια μουνιτσα που παιζει στο Φωκαιας 17Α τα απογευματα??? Επειδη την εχω κοζαρει και θελω να την παρω....

Αν δεν ειναι η ιδια... ξερει κανεις τελικα τι παιζει με αυτο το μωρο στην Φωκαιας 17Α που δουλευει απογευματα? Εχει κοντο μαλλακι καπως ειναι μελαχροινο και πολυ ωραιο σωματακι... οποιος ξερει ας διαφωτισει... ευχαριστω εκ των προτερων  :sunglasses:

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
γεια σας παιδια!!! ξερει κανεις αν υπαρχει τιποτα καλο σε μπουρδελο με ωραιο βυζι σε αυτη τη βαρδια??? ευχαριστω πολυ!!!

Επισκέπτης
Επιπρόσθετα για το πρωί:
Βέργας 6 άνω-Ρίτα από Άγκυρας 12.Ξανθιά χαριτωμένη ευτραφής μεσήλικη.Έχει κριτική

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
combo αν θες ωραιο φυσικο βυζι 3αρι,μπαρμπορα ρε φιλε...αλλα πρωινα μονο...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι περισσοτερες με τις καλες υπηρεσιες υστερουν σε αυτο δυστυχως...δε μπορω να σε βοηθησω...

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt]Kυριακή 8/8/2010-πρωί:[/size][/size]
Φυλής 71 άνω-Μπάρμπορα η εξωγήινη.Εξήλθε ολόγυμνη από το δωμάτιο κατευθυνόμενη στο σαλόνι ενώ λαμπάκια αναβόσβηναν στον διαστημικό σκελετό των γυαλιών που φορούσε.Πάντα πρωτότυπη η Μπάρμπορα.Αλλά υστερεί στον τομέα παρουσίασης και προβολής του προϊόντος.Ευγενική και αυτήν την φορά.
Μπράβο Μπάρμπορα!
Παρέα της η γνωστή ξανθιά ξινή παχουλή,ενίοτε αγενής υπηρέτρια.
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δεν υπαρχει αλλο τρελλοκομειο σαν αυτη λεμε..

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω παλι νομιζω οτι ειναι η μονη που δεν υστερει στον τομεα παρουσιασης,γιατι?

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρει μηπως κανεις ποτε γυριζει η Μαρια απο Διδύμου 8, και γενικα τι παιζει αυτες τις μερες στα σπιτια τις Διδύμου τις πρωινες κυριως ώρες; Ευχαριστώ.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Έχει πάει μεσημέρι και δεν βλέπω ανταποκριτές. Αντε ρε λεβέντες για πείτε μας τι πάιζει τώρα το πρωι Στα της Διδύμου, Αλκιβιάδου Αλκαμένους Λιοσιων και γενικά σε αυτά που δεν πολυαναφερόμαστε. Μετα την δουλεια το μεσημέρι σκέφτομαι να κάνω μια κάθοδο που να πάω όμως;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom