παιδια καλημερα.ψαχνω χοντρη με μεγαλα βυζια.που θα βρουμε σημερα το απογευμα?να ειναι και καλη στο κρεββατι...
μεγαλα βυζια ψαχνω και εγω αλλα δεν βλεπω τιποτα στον οριζοντα
παιδια καλημερα.ψαχνω χοντρη με μεγαλα βυζια.που θα βρουμε σημερα το απογευμα?να ειναι και καλη στο κρεββατι...
Μεγάλα βυζιά σε ικανοποιητικό μέγεθος υπάρχουν σε Διδύμου 18, Διδύμου 20 (κάθετος Φυλής-Αχαρνών), Τροφωνίου 13 (κάθετος Λιοσίων) και Μεταξουργείο σε Ιάσωνος 46 ισόγειο, Ιάσωνος 44 σε σκάντζα βάρδια, Ιάσωνος 37 ισόγειο και Κολωνού 27 υπόγειο-όροφος...μεγαλα βυζια ψαχνω και εγω αλλα δεν βλεπω τιποτα στον οριζοντα
Μεγάλα βυζιά σε ικανοποιητικό μέγεθος υπάρχουν σε Διδύμου 18, Διδύμου 20 (κάθετος Φυλής-Αχαρνών), Τροφωνίου 13 (κάθετος Λιοσίων) και Μεταξουργείο σε Ιάσωνος 46 ισόγειο, Ιάσωνος 44 σε σκάντζα βάρδια, Ιάσωνος 37 ισόγειο και Κολωνού 27 υπόγειο-όροφος...
;)Να μη ξεχνάς και τη Σελένα, Φωκαίας 17Β (άνω), συνήθως απόγευμα μέχρι 23:00, Φάρκελος.
Μια επισυμανση εαν μου επιτρεπεις....ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
Πιπίνου 65-Άννα η καινούργια ξανθιά,ψηλή Ρουμάνα.Τα βασικά.
υπαρχει βυζοκριση τυπεμεγαλα βυζια ψαχνω και εγω αλλα δεν βλεπω τιποτα στον οριζοντα
στα παπαρια μας..υπαρχει βυζοκριση τυπε
Tυπε ο δρομος της βυζοαναζιτησεις ειναι μακρυς και δυσκολοςυπαρχει βυζοκριση τυπε
το καλοκαιρι δυσκολευει ακομα πιο πολυ το θεμα αναζητηση βυζιων
εδω η λαουρα-μονικα-τζουλια τα εχει μικρυνει
τι να λεμε τωρα
τυπε παει αντιστροφως αναλογαστα παπαρια μας..
αρκει που υπαρχει υπερπροσφορα μερεντας τυπε μου..
αν διαβασεις βυζολαγνο τυπε θα καταλαβεις πολλαTυπε ο δρομος της βυζοαναζιτησεις ειναι μακρυς και δυσκολος
Πολλη large τυποςαν διαβασεις βυζολαγνο τυπε θα καταλαβεις πολλα
Tυπε ο δρομος της βυζοαναζιτησεις ειναι μακρυς και δυσκολος
http://[URL unfurl="true"]www.peiraios193.com/images/pictures/monica/03.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δουλευει σε στουντιο ομως
μουναρα αλλα φερνει λιγο σε επιπλο
υπαρχει βυζοκριση τυπε
το καλοκαιρι δυσκολευει ακομα πιο πολυ το θεμα αναζητηση βυζιων
εδω η λαουρα-μονικα-τζουλια τα εχει μικρυνει
τι να λεμε τωρα
αδυνατισε πολυ τυπε και αδυνατισαν και τα βυζιαΤι εννοείς τα έχει μικρίνει ,δεν έπιασε η σιλικόνη και ξεφουσκώσανε .Ας τρέξουν στον Φουστάνο λοιπόν ,γιατί εμείς θέλουμε βυζάρες
Συμπληρωματικά της ενημέρωσης:
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.