;) ;) ;).Άμα είναι καλτ ο χύστης,γι αυτά ζει
Εγώ δεν είμαι καλτ,σαν εσένα το μπέμπα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις... Δεν αντέχω παρακμή και γκράνια...
;) ;) ;).Άμα είναι καλτ ο χύστης,γι αυτά ζει
Είναι στην Πιπίνου,ανάμεσα 28ης Οκτωβρίου και 3ης Σεπτεμβρίου.Pub 65 συντεταγμένες ;
Ευχαριστω
Είναι στην Πιπίνου,ανάμεσα 28ης Οκτωβρίου και 3ης Σεπτεμβρίου.
Έχει καβάντζα, αλλά δεν νομίζω να παίζει fuck2 ή pipa1 pipa2.
Βέβαια η καβάτζα παλιότερα ήταν μεγαλύτερη και ένα μέρος της το έχουν κλείσει σαν να έχουν κάνει δωματιάκι, αλλά καμία δεν ήξερε να μου πει τι παίζει εκεί. Ξέρει κανείς συναγωνιστής;
Μικρέ "μαύρο πρόβατο" εννοείς αυτόν που σε βάζει να στέλνεις πμ σε CG...? Που βρίζει τους πάντες...? Που του μιλήσαμε με τον καλύτερο τρόπο σε συνάντηση στην Φυλής...? Που ανέβαζε ψεύτικες κριτικές? Που έκλεβε ενημέρωση? Που ανέβαζε φωτό από το Facebook για δικές του? Που του είπαμε να συμπεριφέρεται καλύτερα και έκανε 2 κλώνους και έβριζε εμένα τον αμτζίκ κτλ;
Ξέρεις ότι σε συμπαθώ...σε έχω υποστηρίξει (ξέρεις πότε και που)....ΠΆΡΤΟ ΑΛΛΙΏΣ.........
Μόνος του έγινε "μαύρο πρόβατο"...είχαμε όλη την καλή διάθεση,αλλά ο φιλαράκος σου δεν βάζει μυαλό......
Δεκτή η εξήγηση σου,καμία δικαιολογία για την όλη συμπεριφορά του... Το κλείνω εδώ,ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθουμε σε παρελθοντικές καταστάσεις...χαλάρωσε billy, μεταξύ σοβαρού και αστείου το έγραψα το '' μαυρο προβατο'', πιο πολυ για αστείο ...
Δεκτή η εξήγηση σου,καμία δικαιολογία για την όλη συμπεριφορά του... Το κλείνω εδώ,ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθουμε σε παρελθοντικές καταστάσεις...
Kαλησπερα μια μεγαλη ενημερωση εδω και 1 μηνα σε οτι εχω παει,εχουμε και λεμε....PUB PIROUETTE oδοs Ιθακηs ειναι λιγο φαρμακειο 10 ευρω το απλο ,20 το διπλο,50 και βαλε στην καβατζα .Ολα τα λεφτα η Τανια η Ουκρανη με τα 4αρια απο PUB Χαλαρα.......Επομενο Χαλαρα στο Περιστερι 10 το απλο 20 to διπλο 50 και καβατζα εδω και να μην κερασειs ποτο θα εχειs μαζικη επιθεση.PUB CONNECTION oδοs Kυμηs καθετοs στην Αχαρνων το μοναδικο με 3 ευρω η δικια σου μπυρα μονο 2 γυναικεs μεσα 6 ευρω το κερασμα το απλο Η Καμελια χοντρουλα με 4αρια στον α΄΄α πεταει ολο μαλακιεs....PUB Πριγκηπαs μην περιμενετε εμφανιση αλλα ακομα και 5 ευρω κερασμα τηs κανετε οτι θελετε εκτοs απο ανεβαινουν οι τιμεs....Pub Playboy ποιο ωραιεs απο Πριγκηπα ειδικα σε σωματα 5 ευρω το απλο, 10 διπλο ,και κατι μου ειπε η Μαριζα απο Βενεζουελα για εκτοs με 50 ευρω.PUB Kεφαλληνιαs γωνιακο μαγαζι δεν θυμαμαι ονομα ,το εχει ο Χρηστοs, παρακμη μονο μια μαυρουλα αξιζει, 5 ευρω το απλο ποτο....Συναγωνιστεs επειδη χρημα δεν υπαρχει καλο ειναι να γραφουμε που υπαρχουν φτηνα κερασματα.....με 5-6 ευρω να κανουμε το κεφι μαs.Aπο strip και pub me 5 euro αξιζουν Πριγκηπαs,PLAYBOY,Mousses 5 ευρω ο χοροs oπωs το ιδιο και στο Lolita's Strip Show .Καθε πληροφορια απο καποιον αλλον καλο θα μαs κανει....
Kερατσινι Λεωφοροs Δημοκρατιαs.....